View Full Version : jbl 755.6 ir kondencatorius
EXONN
2006-04-01, 08:26 PM
wienam jusu straipsny radau tokia info:
Taupant lėšas, galima naudoti integruotą penkių kanalų stiprintuvą. Tokių stiprintuvų maitinimo grandinėje pageidautinas mažiausiai 0,5 farado talpos kondensatorius. Jo paskirtis - sušvelninti akumuliatoriaus tiekiamos įtampos svyravimus, esant dideliems momentiniams srovės poreikiams. Na, o bendra stiprintuvų pareikalaujama srovė gali siekti net 100 A ir daugiau. Esant tokiai srovei, akumuliatoriaus įtampa krenta iki 2-3 voltų, automatiškai mažėja stiprintuvų galia, didėja garso signalo iškraipymai, trumpėja akumuliatoriaus ir generatoriaus tarnavimo laikas.
O man aiskino kad nera wisiskai jokio tikslo tokiam stiprintuvui (jbl 755.6) statyt kondencatoriaus nes newatai nieko gero is to nebus. Tai kaip cia yra istikruju? Ar cia straipsny kalbama apie aukstesnes klases stiprintuvus? Nors "taupant lesas" man leidzia galvoti kitaip...
taigi kaip yra istikro? Apsimoka man statyt kondencatoriu ar ne?
taupant lesas gali ir nestatyti,bile kokio kondiko neverta det,o normalesniu kondensatoriu kainos berots nuo 300lt prasideda.
EXONN
2006-04-02, 05:21 PM
nu bet jei rasciau kokius 350 atliekamus tai apsimoketu statyt?
muzotonas
2006-04-03, 08:45 AM
Na blogiau padaryti tikrai nepadarys o nant kiek pagerės tai neaisšku.
Mirka.
Julius2
2006-04-03, 10:31 AM
Perskaites padariau isvada kad viskam galima taikyti ta pacia taisykle dedi ir zinai pageres ar pabloges tik va visada buna viena problema kad negali pasiimti ir pabandyti tai ko nori reikia pirkti
arba raik draugu! pasiskolini ir ziurai O:)
Julius2
2006-04-05, 06:26 PM
arba raik draugu! pasiskolini ir ziurai O:)
o jeigu draugai braxo neturi? o imti spectron ar koki kita manau nepasimoka.
ir be braxu yra kondiku!cia turbut butu geras idealus variantas,bet nevisiem ikandamas!
Mindaugas
2006-04-06, 01:19 AM
na bet geriau viena kart isigyti gera daikta, nei dauk kartu kaitalioti belent ka, ieskant tiesos :!: :smt019
Julius2
2006-04-06, 01:36 PM
ir be braxu yra kondiku!cia turbūt būtų geras idealus variantas,bet nevisiem ikandamas!
na kad nelabai kas cia kazka vertina be braxu na dar jeigu gerai mane hifonics minejo kad neblogi
Mindaugas
2006-04-06, 01:47 PM
na kad nelabai kas cia kažką vertina be braxu na dar jeigu gerai mane hifonics minejo kad neblogi
be to dar ir grazus tie Hifonicsai :)
Julius2
2006-04-06, 01:48 PM
na kad nelabai kas cia kažką vertina be braxu na dar jeigu gerai mane hifonics minejo kad neblogi
as vistiek ji ne ant paneles deciau tad tas grozis man nelabai ir rupi :grin:
Artūras-M
2006-04-06, 02:15 PM
Šiaip tai pamirškit Hifonics visus titulus. Pavyzdžiui mano geri atsiliepimai visi yra apie senuosius tikrus Hifonics modelius. Nuo to laiko kai šis prekinis vardas buvo nupirktas http://www.maxxsonics.com aš paprasčiausiai susilaikau nuo komentarų ir Hifonics nelaikau dievų vardo vertais stiprintuvais. Tas pats galioja ir aksesuarams. Dabar šio gamintojo gaminiai orentuoti į šarkų kategoriją, tai yra griebiam kas blizga ir yra didesnis.....
Gal būt situacija pasikeis, bus matyt.....
Julius2
2006-04-06, 02:51 PM
Šiaip tai pamirškit Hifonics visus titulus. Pavyzdžiui mano geri atsiliepimai visi yra apie senuosius tikrus Hifonics modelius. Nuo to laiko kai šis prekinis vardas buvo nupirktas http://www.maxxsonics.com aš paprasčiausiai susilaikau nuo komentarų ir Hifonics nelaikau dievų vardo vertais stiprintuvais. Tas pats galioja ir aksesuarams. Dabar šio gamintojo gaminiai orentuoti į šarkų kategoriją, tai yra griebiam kas blizga ir yra didesnis.....
Gal būt situacija pasikeis, bus matyt.....
Tai ka tada rinktis be braxo? :smt017
kazkas stinger lyg minejo,kiti helix ,turbut nebebus vienodo varianto kaip apie brax
T0shis
2006-04-06, 04:28 PM
[/quote]
klausimas kaip pirstu i aki, juk monopolija nera sveika. turi buti ir kitas pasirinkimas. juk brax negali buti super geras vien todel, kad jis yra brax ir kad kuris nors pardavejas juos gauna pigiau ir bando uzsidirbti kuo daugiau $$$. nes vaizdas gaunasi panasus i tai.... liudna....
nu kaip pastebejei cia giria visi brax ,o atstovu firu cia n...,pazek i kitas diskusijas te vienareiksmiu nuosprendziu mazai! taip kad daryk isvadas!
Julius2
2006-04-07, 08:34 AM
klausimas kaip pirstu i aki, juk monopolija nera sveika. turi buti ir kitas pasirinkimas. juk brax negali buti super geras vien todel, kad jis yra brax ir kad kuris nors pardavejas juos gauna pigiau ir bando uzsidirbti kuo daugiau $$$. nes vaizdas gaunasi panašus i tai.... liudna....
[/quote]
ne tik su kondikais taip vyksta vyksta ir su kitais daiktais...tikrai liudna :smt022
EXONN
2006-06-14, 06:18 PM
vienu zodziu as kolkas susilaikysiu nuo pirkimo ;)
Mindaugas
2006-06-16, 02:55 AM
klausimas kaip pirstu i aki, juk monopolija nera sveika. turi buti ir kitas pasirinkimas. juk brax negali buti super geras vien todel, kad jis yra brax ir kad kuris nors pardavejas juos gauna pigiau ir bando uzsidirbti kuo daugiau $$$. nes vaizdas gaunasi panašus i tai.... liudna....
ne tik su kondikais taip vyksta vyksta ir su kitais daiktais...tikrai liudna :smt022
[/quote]
Yra ivairiu firmu ir be braxo. o kad tingit pasieskot patys kalti. Cia ne reklamos laikrastis.
Tik va alpina dar nepradejo kondiku pardavineti. Jie tikrai bus geresni uz BRAXo O:) bet tokiu dar nepagamino Kurie patrauktu Alpino demesi :smt043
muzotonas
2006-06-16, 08:51 AM
Nežinau, kas kaip , bet aš tikrai esu patenkintas Braxo kondikais, dirba be priekaištu ir pilnai yra durakoustojčivi.
Mirka.
Artūras-M
2006-06-16, 11:14 AM
Yra įvairių firmu ir be braxo. o kad tingit pasieskot patys kalti. Cia ne reklamos laikrastis.
Tik va alpina dar nepradejo kondiku pardavineti. Jie tikrai bus geresni uz BRAXo O:) bet tokiu dar nepagamino Kurie patrauktu Alpino dėmesį :smt043
Na aš iš esmės neprekiauju BRAX. Taigi mano nuomonė šioje vietoje yra ojektyvi ir ji tokia:
Jeigu nori kokybės, tai yra tik BRAX ir taškas.
Taip, sutinku, BRAX yra tas pats gaidiškas Fisher kuris pats nieko negamina, kuris vienas pirmųjų Vokietijoj ir apskritai Europoj pradėjo užsakinėti prekes iš rytų su savom emblemom. Tačiau būtent kondikam jis turi labai gerą gamintoją.