PDA

View Full Version : Padekite su SUBU i bumeri uz 300-350Lt:)

partyzan
2006-04-03, 11:23 PM
Gros BMW 7, 93m,nenoriu kad kaltu ir nenoriu kad perdaug temptu.Mage - BP Hamburg CD70,prieki komponentai Alpina SXS 13-tukai,stiprintuva nzn dar koki deti irgi.Klausoma muzika "GENIU" arba "RAP'as".
Ka patartumete man "zaliam"? :smt100

Artūras-M
2006-04-04, 12:36 AM
10" į slidžių angą mažoje uždaroje dėžėje. Ko gero pats pigiausias sprendimas....

partyzan
2006-04-04, 09:21 AM
Sližių anga tai taprasme liaudiskai tie vamzdziai is dezes i salona ar na? :oops:

Artūras-M
2006-04-04, 10:19 AM
Ne ne, su vamzdžiais ekonomišku biudžetu neišsisuksi. Paprasčiausiai dėžę darai taip, kad garsiakalbis lįstų į slidžių angą. 7 BMW gaunasi pusė velnio taip...

partyzan
2006-04-04, 10:29 AM
Tai prasau paaiskinkite man "zaliam" kas tie sliziai? :oops:

vires
2006-04-04, 10:34 AM
Tai prašau paaiskinkite man "zaliam" kas tie sliziai? :oops:

Va zmogus ant "sliziu" O:)

desperad
2006-04-04, 11:36 AM
Tai prašau paaiskinkite man "zaliam" kas tie sliziai? :oops:

Galinėje sedynėje esanti anga, ten kur per vidurį atsilenkia atlošas rankai padėti. Anga skirta vėžioti slides, todėl taip ir vadinasi. Artūras-M kalbėjo apie paprastą uždarą dėžę subui, kur subo difuzorius nukreitas iš bagažinės į saloną per tą angą, bent taip aš suprantu...

partyzan
2006-04-04, 11:46 AM
Na kad man ten duju balionas didziausiai stovi 90Ltr tai sunkiai turbut kazka tai sugalvoti?

Artūras-M
2006-04-04, 11:58 AM
Tada pamiršk apie galimybę pigiai įsidėti subą. BMW7 ne ta mašina kurioj turint dujų balioną galima už 350 LT tikėtis bent pakenčiamo rezultato. Su vien tik tavo darbu (maždaug 2 savaitės) ir kokiais 500-600 LT savikaina gal ir išsisuksi neskaitant stiprintuvo, laidų ir kt.

Mindaugas
2006-04-04, 12:08 PM
Tada pamiršk apie galimybę pigiai įsidėti subą. BMW7 ne ta mašina kurioj turint dujų balioną galima už 350 LT tikėtis bent pakenčiamo rezultato. Su vien tik tavo darbu (maždaug 2 savaitės) ir kokiais 500-600 LT savikaina gal ir išsisuksi neskaitant stiprintuvo, laidų ir kt.

Ka turi mintyje 500-600lt su savo darbu? Cia subo montavimui be garsiakalbio ar jau su garsiakalbiu?
šiaip tai pagal "partyzan " pasirinkima ir nora pigiai susikomplektuoti sistema atitinkancia jo poreikius ir financines galimybes, tai manau pagal planuojama prieki, jam visai pilnai užteks kad ir VIBE exact8 subo. kurio kaina pardavykloj yra249 lt.
NA o deže jam uz 100lt. tikrai pasidarys jei pats darysis. ir valins O:)geniskai kaip kad jis nori :smt021
O jei noris, kad ne tik valintu, bet dar ir truputi grotu gali rinktis Hertz es250. jis manau ten taip pat su 20 ltr uzdara deze sulys tau i palange.KAina jo taip pat iki 300lt.

Artūras-M
2006-04-04, 12:28 PM
7 modelio BMW'ė ???? Eik pasakas bobutei papasakot Mindaugai, bet ne man apie šitas mašinas :twisted:

Mindaugas
2006-04-04, 12:29 PM
7 modelio BMW'ė ???? Eik pasakas bobutei papasakot Mindaugai, bet ne man apie šitas mašinas :twisted:

isigilin i jo poreikius ir paziurek i viska zemiskai, pritupes, o ne is kosmoso O:)

Artūras-M
2006-04-04, 12:34 PM
Tai va būtent kad įsigilink. Reikia jaunuoliui kad su protu valintų, o 7 BMW jis tik subus ir stipriakus degins, o žemo gaus šnipštą. Kam žmones apgaudinėti ? Yra omnitel.net/skelbimai apgavystėms, taip pat dar autopliusas :twisted:

Mindaugas
2006-04-04, 12:41 PM
o as kategoriskai su tavim nesutinku :!: Is to tasko kiek jis galvoja ir gali ar ruosiasi skirti tam pinigu.
jo atveju uždara deže su garsiakalbiu palangėje. kokiu garsiakalbiu tai cia jau jo profesionalumo lygis pasnibzdes. Bet is to ka jis klausia nepanasu, kad pats susimontaves pasieks ka nori :oops:
Ir pažiūrėki, kiek tokiose masinose vazineja su frieAiru palangėje ir dziaugiasi O:) nors tam ash ir nepritariu :smt021
Na bet kaip sakoma: "kiek žmonių tiek ir nuomoniu" Ir jei zmogus paklause gavo pasiulymus ish tave, is mane is kitu ir tegul sprendzia. Bet nematau tikslo kandzioti vieni kitiems gerkliu. Is to ishplauikia, kad girdimi jau nusiskundimai ,ne is vieno, kad forume geriau nieko neklausti, visvien liksi durnium :smt021 :smt021
Truksta tolerancijos ir supratimo. Lietuviskas intelektas vyrauja.

Artūras-M
2006-04-04, 01:16 PM
Ir pažiūrėki, kiek tokiose masinose vazineja su frieAiru palangėje ir dziaugiasi O:) nors tam ash ir nepritariu :smt021

Kie kainuos jam pačiam įsidėjimas į palangę ? Suskaičiuok pinigais medžiagas ir tt. Taip pat primesk kiek laiko tai užims. Dar gali pasakyti kiek pas tave kainuos įdėjimas į palangę subo, kai mašinoj yra dujų balionas.
Tolerancijos nesamonėm nebuvo ir nebus. O tu čia supliurpei nesamonę ir net žinau kodėl ;)
O jeigu apsiimi už 350 LT įdėti subą į 7 modelio BMW kai ten yra dujų balionas, tai taip ir sakyk drąsiai. Visus klientus pageidaujančius tokios paslaugos varysiu pas tave. Apsimokės benzas, o klientas man tikrai už gerą mintį numes kokį Daukantą net nesusimastęs ;)

partyzan
2006-04-04, 03:46 PM
Aciu Mindaugui kad supranta mane.Gerai pasakysiu aiskiau: galiu skirti 700Lt subui,dezei ir stiprintuvui.Kokie patarimai?Kaip statyti deze?
o del baliono tai neproblema manau galima pakeisti i atsarginio rato

Tesla
2006-04-04, 04:44 PM
jei pats darysiesi, uz 700lt galima sita nusipirkt. gal nenauja stipriaka, silpnesni bet jautresni suba, paciam pasigamint deze, bet imanoma susirankiot!
o jei nori nauju daiktu ir dar gaminsiesi ne pats, tada nieklo doro nesigaus..

Mindaugas
2006-04-06, 12:30 AM
[ Visus klientus pageidaujančius tokios paslaugos varysiu pas tave. Apsimokės benzas, o klientas man tikrai už gerą mintį numes kokį Daukantą net nesusimastęs ;)
NA uz 350 tikrai nedarysiu, bet jei pas tave daug tokiu klijentu besimetanciu daukantais, tai ash nieko pries jiems juos padet isleist ir su tavim pasidalint. Siaip tai jau nevieniems teikia subrangovo paslaugas. Kodel gi tau Arturai neprisidejus? O:) GAli perkelti i "reklama" :partyman:

Artūras-M
2006-04-06, 01:27 PM
Šitą zdielką galėsim aptarti. Vilniuje man labai reikia patikimo taško, nes neturiu kur nusiųsti klientus :-D