View Full Version : Kokius komponentus?
Golfis
2006-05-20, 02:55 PM
Sveiki, padėkit išsirinkt komponentus. Yra 3 variantai: SPX-177R, Focal POLYGLASS 165 V2 , Hertz HSK165. Muzika klausau club, pop. Masina toyota avensis universalas, magas clarion dxz 63. Mašinoj padaryti podiumai ir vibro izoliacija.Beje koks stipras tiktų jūsų pasiūlytiems komponentams az 455, arba magnat phantom 2000. Kažkur forume skaičiau kad arizona pilnai atsiskleidžia tik su aukštos klasės koponentais?(ar klystu) Laukiu pasiūlymų
Tesla
2006-05-20, 03:50 PM
is komponentu siulyciau tarp pirmuju dvieju variantu, o stipriakas galbut arizona gerenis..
Golfis
2006-05-20, 04:09 PM
O kaip ten su focalo aukštais skaičiau kad labai jau jie aštrus pajungus nuo paprastesniu stipru? Ir ar tinka jie mano klausomai muzikai? Beto kazkur girdejau kad ju grojimas labai priklauso nuo instaliacijos? Gal kas galetu pakomentuot ta instaliacija? O kodel Tesla tau nepatinka hertzai? Kaip suprantu jei pirkciau alpina bent puse kainos mokečiau vien uz varda?(taip girdejau is vieno montuotojo)
Artūras S
2006-05-20, 08:00 PM
Focal aukšti nėra aštrūs.Jei taip yra tai kalta instaliacija.Rekomenduoju rinktia Focal arba Alpine.Ką besirinktum vis tiek už vardą sumokėsi.Nesumokėsi tik tuo atveju jei nieko nepirksi.
Nanukas
2006-05-21, 11:55 PM
Aš taip pat už Focal ar Alpine. Siūlyčiau paklausyti vienų ir kitų.
Tesla
2006-05-22, 01:12 AM
kaip cia pasakius.. gera varda reikia uzsitarnaut ir kitas dalykas, kiek kainuoja - taip ir groja. nera stebuklu..
mariusz
2006-05-22, 09:31 AM
o as tai sakyciau kad spx club muzikai nelabai......
Golfis
2006-05-22, 10:18 PM
O kokius komponentus iki 900 parekomenduotumet club muzikai? Bus jungiami nuo arizonos? Ka manot apie focalus?
Artūras S
2006-05-22, 10:31 PM
Focal bus labai gerai.Jei teisingai sumontuosi tai rezultatas pranoks lūkesčius.Garantuoju.
muzotonas
2006-05-23, 12:08 AM
O kokius komponentus iki 900 parekomenduotumet club muzikai? Bus jungiami nuo arizonos? Ka manot apie focalus?
Kažkodėl didelis skirtumas tarp akustikos ir stipro???
Mirka.
Vilmantas
2006-05-28, 02:09 AM
Uz Focalus ir as...Groja bent jau tikrai garsiai....O su aukstais ziurek kad tinkamai sudetu,nes vatos veziotis turesi... :!:
Nerijus R.
2006-06-04, 11:41 PM
Focal bus labai gerai.Jei teisingai sumontuosi tai rezultatas pranoks lūkesčius.Garantuoju.
Nejuokinkit viena karta jus zmoniu. Dejau as ant tu focalu. uz tokius pinigus tikrai neverta deti!
Ir papasakokit bobutemt kad auksti nera astrus!
Na aisku, visada kalti tie kas sudeda, jei blogai sudeda tai blogai ir groja!
Patys suprantat, kad del auksto daznio tai paklysti yra labai sunku, kita kalba del zemo..
Visi cia vieni ant kitu varo kad saliski saliski, i save paziurekit.
Jokiu budu ne situos Focal jokiu budu!!!
Artūras S
2006-06-05, 10:31 AM
Prašyčiau ramiau.Aš tą ką rašau galiu tau asmeniškai įrodytį.Tikrai nepagailesiu laiko.Galiu suorganizuoti pasiklausymą automobilio su V serijos Focal komponentais.Pasuk man ir susiderinsime kada. Jei nores gales prisijungti ir temos autorius. :smt020
Nanukas
2006-06-06, 03:40 AM
Praneškit, kada ir kur, aš irgi norėčiau :)
Artūras S
2006-06-06, 07:43 AM
Kol kas man niekas neskambino.
eXtreme
2006-06-06, 08:07 AM
As irgi prisijungsiu.
Na Nerijau skambing gi.. Paklausysim kaip groja V serijos Focal.
eXtreme
2006-06-06, 08:08 AM
O gal galetumet suorganizuoti paklausima UTOPIA serijos? nes labai gundaus.. tik nenoriu prasaut. Todel butu malonu isgirst ka jie groja.
Artūras S
2006-06-06, 09:37 PM
Utopijos man filtrai nepatinka.Patys garsiukai žiauriai geri.
Artūras S
2006-06-06, 09:40 PM
As irgi prisijungsiu.
Na Nerijau skambing gi.. Paklausysim kaip groja V serijos Focal.
Įtariu kad Nerijus per žiauriai "prasinešė "per šitą temą. O:)
eXtreme
2006-06-06, 09:55 PM
Kuom jie blogi? Paklausyti butu imoanoma?
Nanukas
2006-06-09, 06:02 PM
Jei pasiūlymas paklausyti dar galioja, tai tikriausiai kitą savaitę, kai būsiu laisvesnis, paskambinsiu ir sutarsime vietą bei laiką. O:)
Artūras S
2006-06-09, 07:47 PM
Labai gaila bet atrodo Nerijus nėrė į krūmus, arba tiesiog retai apsilanko forume.
Nerijus R.
2006-06-15, 12:13 PM
Labai gaila bet atrodo Nerijus nėrė į krūmus, arba tiesiog retai apsilanko forume.
tikrai taip, tam kas dirba rasineti tiek kiek jus ponuliai tikrai nera nei laiko nei galimybiu nei noro galiausiai...
o jus matyt daugiau plepat nei dirbat... :ploju:
sorry jei ka. Bet esu girdejes tuos Focalus, tai nu nx atsiprasant, uz ka tokie pinigai taip ir nesupratau... kai kurie rimti zmones neveltui sneka kad uz tokius pinigus yra kruva alpernatyvu tikrai geresniu.. Kad Focal turi geru garsiku tai dar nereiskia kad jie visi geri, o tas kas pardavineja konkretu brenda tai ir kalba tik apie ji ir tik gerai.
Man px as viska pardavineju :)
Artūras-M
2006-06-15, 04:54 PM
Na labai ne viską. Gali pasakot kur nors kitur, bet ne čia.
Artūras S
2006-06-15, 07:59 PM
tikrai taip, tam kas dirba rasineti tiek kiek jus ponuliai tikrai nera nei laiko nei galimybių nei noro galiausiai...
sorry jei ka. Bet esu girdejes tuos Focalus, tai nu nx atsiprasant, uz ka tokie pinigai taip ir nesupratau... kai kurie rimti žmonės neveltui sneka kad uz tokius pinigus yra kruva alpernatyvu tikrai geresniu.. Kad Focal turi geru garsiku tai dar nereiskia kad jie visi geri, o tas kas pardavineja konkretu brenda tai ir kalba tik apie ji ir tik gerai
Manau tu girdėjai prastos instaliacijos rezultata.Dar kartą kartoju,kad galiu tau įrodyti kad jie groja gerai.Tu į šitą paiūlymą net nereaguoji,vadinasi žinai kad gali būti neteisus.Iš to seka išvada ,kad kalbi apie tai ko nežinai ir nesi išsibandęs.
Nerijus R.
2006-06-19, 01:28 PM
Na labai ne viską. Gali pasakot kur nors kitur, bet ne čia.
Matau ponas Arturai pas jus su nuovokumu siek tiek problemos. sakydamas viska turejau omenyje kad ne viena brenda ir ne du. nesispecializuoju butent kazkuo. tik tiek.
Nerijus R.
2006-06-19, 01:30 PM
tikrai taip, tam kas dirba rasineti tiek kiek jus ponuliai tikrai nera nei laiko nei galimybių nei noro galiausiai...
sorry jei ka. Bet esu girdejes tuos Focalus, tai nu nx atsiprasant, uz ka tokie pinigai taip ir nesupratau... kai kurie rimti žmonės neveltui sneka kad uz tokius pinigus yra kruva alpernatyvu tikrai geresniu.. Kad Focal turi geru garsiku tai dar nereiskia kad jie visi geri, o tas kas pardavineja konkretu brenda tai ir kalba tik apie ji ir tik gerai
Manau tu girdėjai prastos instaliacijos rezultata.Dar kartą kartoju,kad galiu tau įrodyti kad jie groja gerai.Tu į šitą paiūlymą net nereaguoji,vadinasi žinai kad gali būti neteisus.Iš to seka išvada ,kad kalbi apie tai ko nežinai ir nesi išsibandęs.
labai jau daug isvadu ir dar isvadu is isvadu. jei jau taip galvojate vadinasi patys darote isvadas is neaisku ko.
Sistema buvo daryta lygiai tokiu paciu kaip jusu - "profu"...
Artūras S
2006-06-19, 08:09 PM
Profas profui nelygu.Vieni daro gerai kiti nelabai.Yra ir mėgėjų gudresnių už profus.
Nerijus R.
2006-06-20, 01:03 PM
Profas profui nelygu.Vieni daro gerai kiti nelabai.Yra ir mėgėjų gudresnių už profus.
kaip pirstu i aki, anksciau ta pati norejau pasakyti, kad jei tikras megejas darytu ta pacia sistema ir profas tai dar neaisku kas geriau padarytu, nes vieniems ideja yra svarbiau, kitiems tai yra valgis ant stalo...
Artūras S
2006-06-20, 08:30 PM
Labai gerai kai sugebama suderinti ir idėją ir valgį ant stalo.Toks reikalas gali ilgai egzistuoti.O atskirai idėja ir atskirai valgis ant stalo pasmerkti pranykti. O:)
Nerijus R.
2006-06-22, 12:20 PM
Labai gerai kai sugebama suderinti ir idėją ir valgį ant stalo.Toks reikalas gali ilgai egzistuoti.O atskirai idėja ir atskirai valgis ant stalo pasmerkti pranykti. O:)
Dazniausiai ant musu zemes tai du atskiri dalykai visiskai nesusije. Kalbekit kiek norit, bet taip jau yra, faktas!
O jei bandysit tai paneigti, dar labiau meluosit, ir visi mes tai zinome, ir garbes sau nepridesit.
Cia liecia ne vien audio, cia liecia apskritai gyvenima, ir nebandykit irodyti kad esat kazkokie isskirtiniai.
Nei jus idealistai Nei Leninai nei Engelsai nei Marksai, dirbat kad uzdirbti ir tai svarbiausia. Taip galbut mylit tai ka darot, bet darot tai pirmiausiai ne del idejos o del pinigu, ideja eina is paskos, arba geriausiu atveju greta, bet salimais, kaip ir pas daugeli...
Artūras S
2006-06-22, 07:52 PM
Nei jus idealistai Nei Leninai nei Engelsai nei Marksai, dirbat kad uzdirbti ir tai svarbiausia. Taip galbūt mylit tai ka darot, bet darot tai pirmiausiai ne del idejos o del pinigu, ideja eina is paskos, arba geriausiu atveju greta, bet salimais, kaip ir pas daugeli...
Lygiai tą patį norėjau ir aš pasakyti.Tik realiai santykis tarp idėjos ir pinigų gal labjau svyra link idėjos.Na o pas patį ,sprendžiant iš pasisakymų,matyt šiek tiek atvirkščiai.
helix
2006-06-23, 09:16 PM
yra arba menas arba komercija- kai uz pinigus - tai lendama y subine pirkejui ,o menas , nors ir dusiai malonu - pelno neduos - o ir kiek kainuos finale...niekur nedinksime -ta" mena" - reikia uz kazka islaikyt - tai reikia ,nors ir paciam nelabai patinka, bet parduot kazkam , kad paremt po to kitus projektus...cia viesai - ne vienas prekiautojas nepeiks savo produkcijos arba geria parsiduodancios produkcijos...kur nors oficialiam lygyje ( tik ne lietuvos varzybose ) - galetumet yrodyt realiai ko kas vertas -o cia - tik seip pasiapsizodziavimai ar pan.
Artūras S
2006-06-26, 09:54 PM
yra arba menas arba komercija- kai uz pinigus - tai lendama y subine pirkejui ,o menas , nors ir dusiai malonu - pelno neduos - o ir kiek kainuos finale...niekur nedinksime -ta" mena" - reikia uz kažką islaikyt - tai reikia ,nors ir pačiam nelabai patinka, bet parduot kažkam , kad paremt po to kitus projektus...cia viesai - ne vienas prekiautojas nepeiks savo produkcijos arba geria parsiduodancios produkcijos...kur nors oficialiam lygyje ( tik ne lietuvos Varžybose ) - galėtumėt yrodyt realiai ko kas vertas -o cia - tik šiaip pasiapsizodziavimai ar pan.
Taip rašo helix.
Lietuvoje prizines vietas ,kai kurie ,užėmę automobiliai dar kaip susikautų su kitais priešininkais dalyvaujančiais Vokietijos EMMA varžybose.Pats perklausiau daug automobilių ir mėgėjų ir profų ir ekpertų.Galiu paskyti kad viskas yra kaip danguje taip ir ant žemės.
Lietuvoje yra apie 50 teisėjų ko nėra kitose valstybėse ir varžybos viksta pakankamai aukštame lygyje.Aišku kaip visur yra ir trūkumų kuriuos visada stengiamasi panaikinti.
Nerijus R.
2006-06-27, 11:09 AM
Lietuvoje prizines vietas ,kai kurie ,užėmę automobiliai dar kaip susikautų su kitais priešininkais dalyvaujančiais Vokietijos EMMA varžybose.Pats perklausiau daug automobilių ir mėgėjų ir profų ir ekpertų.Galiu paskyti kad viskas yra kaip danguje taip ir ant žemės.
Lietuvoje yra apie 50 teisėjų ko nėra kitose valstybėse ir varžybos viksta pakankamai aukštame lygyje.Aišku kaip visur yra ir trūkumų kuriuos visada stengiamasi panaikinti.
50 teiseju, nejuokink tik, kokie cia teisejai, rimtus jauciu ant ranku pirstu galima suskaiciuoti. Baik bajerius Arturai, nes cia tai visai nusisnekejai ir apsijuokei!
50 teiseju... Pysdiec koks lygis tada jei visus juos laikai rimtais teisejais... Zinau daugeli is tavo isvardintu... vien zho baisu...
Nerijus R.
2006-06-27, 11:11 AM
Nei jus idealistai Nei Leninai nei Engelsai nei Marksai, dirbat kad uzdirbti ir tai svarbiausia. Taip galbūt mylit tai ka darot, bet darot tai pirmiausiai ne del idejos o del pinigu, ideja eina is paskos, arba geriausiu atveju greta, bet salimais, kaip ir pas daugeli...
Lygiai tą patį norėjau ir aš pasakyti.Tik realiai santykis tarp idėjos ir pinigų gal labjau svyra link idėjos.Na o pas patį ,sprendžiant iš pasisakymų,matyt šiek tiek atvirkščiai.
tuscias reikalas.. Didziausias idealistas tikriausiai tai tu ir esi ant Lietuvos krasto... Apie save as nekalbu kad kazkoks idealas esu.
Gerai, svarbu tik tau gerai. I sveikata!
Kiekvienas is musu zinom kas yra kas ir kokie zmones yra tikri idealistai o kokie tik garsiai taip kalba...
Ate.
Artūras S
2006-06-28, 01:13 AM
Ką esi padaręs kas liečia automobilių garsą?Neteko nieko girdėti.Manau tavo pasisakymai nereiškia nieko.Pakritikuoti visi labai greiti ,bet kai prasideda kalba apie konkrečius darbus viskas staiga baigiasi.Nerijau R. geriau prisidėk konkrečiais darbais prie varžybų ir teisėjų paruošimo ,tada galėsime padiskutuoti apie lygį.Dabar tokių dalykų negali būti nes manau taisyklių nežinai(kas jas žino turi sertifikatus).
Nerijus R.
2006-06-29, 02:07 PM
Ką esi padaręs kas liečia automobilių garsą?Neteko nieko girdėti.Manau tavo pasisakymai nereiškia nieko.Pakritikuoti visi labai greiti ,bet kai prasideda kalba apie konkrečius darbus viskas staiga baigiasi.Nerijau R. geriau prisidėk konkrečiais darbais prie varžybų ir teisėjų paruošimo ,tada galėsime padiskutuoti apie lygį.Dabar tokių dalykų negali būti nes manau taisyklių nežinai(kas jas žino turi sertifikatus).
Teisybe akis drasko?
neturiu pries ka aiskintis, nera nei reikalo nei tikslo.
Tavo pasisakymai galvoji daug ka reiskia? klysti
EXONN
2006-06-29, 04:15 PM
dabar paskaitykit temos pavadinima ir paskaitykit paskutinius postus. Varot totaliai oftopicus.... gal jau baikit viena karta?
Artūras S
2006-06-29, 06:59 PM
Atsiprašau už nukrypimą nuo temos ,bet negaliu susilaikyti kai rašinėjamos nesamonės.Viskas prasidėjo nuo Focal "aštrių" aukštadažnių.
Edmas
2006-06-29, 08:18 PM
JO !
Nerijus R.
2006-06-30, 11:21 AM
Atsiprašau už nukrypimą nuo temos ,bet negaliu susilaikyti kai rašinėjamos nesamonės.
As irgi :twisted:
EXONN
2006-06-30, 11:39 AM
jei reik dar vienos nuomones apie fokalus tai mano nuomone apie aukstus tokia: Jie tikrai nera astrus!!!! :smt020
Artūras S
2006-06-30, 11:48 AM
Vakar buvo pas mane automobilis su Focal.Iš tikro groja aštriai ,bet kitą savaitę žiūrėsime kas ten nutikę ,nes nėra vieno filtro .Šiuo atveju groja labai nekaip ,bet akivaizdu ,kad netvarka su instaliacija.
EXONN
2006-06-30, 01:04 PM
tai dar vienas irodymas kad labai dayg priklauso nuo instaliacijos ;)
Nerijus R.
2006-07-03, 03:48 PM
tai dar vienas irodymas kad labai dayg priklauso nuo instaliacijos ;)
Nuo instaliacijos tikrai nemazai priklauso, bet toli grazu tikrai ne viskas!