View Full Version : Komplektacija i '95 Ford Mondeo
GAZ-21
2006-05-24, 10:31 AM
Sveiki. Kadangi turiu mondeo, o jos muzikos kokybe manes netenkina, noriu Jusu pagalbos. Kadangi esu visiskai zalias siuose dalykuose, tikiuosi, man patarsite. Mano finansai ~800lt, tiek nedaug, o noretusi visko: ir stipriako ir subo ir blah blah blah, bet manau niekas neiseis. Kaip ir i ka butu geriausia investuoti siuos pinigus, galbut viska susiperkant palaipsniui? Abejoju ar noresiu deti tarkim elipses i palange ar kaip ji ten vadinasi, kur hechbekuose pakyla kartu su bagazine, nes baiminuosi del lengvo grobio ilgapirsciams todel tektu tenkintis koloneliu montavimu i dureles. Ar verta man taip daryti? (beje, neisivaizduoju kokio dydzio yra montuojamos i dureles) :oops:
Zodziu laukiu visu Jusu patarimu, ka ir kaip man susipirkti ir kur susimontuoti uz ~800lt.
Best regards,
GAZ-21 :smt023
Artūras S
2006-05-24, 11:51 AM
Sveikas.Jei galvoji busima sistema plesti tai uz siuos pinigus nusipirk komponentus.Iseina padorus garsiakalbiai.Jei nori uz 800 padaryti viska tai tada tuos pinigus investuok i varikli arba vaziuokle.
GAZ-21
2006-05-24, 12:05 PM
Ne, planuoju ateityje plesti, todel ir prasau pagalbos, ka paciai pradziai kokius komponentus susipirkti. Esu nedurnas ir suprantu, kad tokie pinigai mazi viskam. O:)
BTW, variklis ir vaziuokle viskas ok, nesuprantu, kodel tiek daug zmoniu sia masina skundziasi. Turiuu jau tris metus ir papildomu investiciju ji nepareikalavo. :smt023 tphiu pthiu pthiu O:)
Tadas B
2006-05-24, 12:50 PM
http://www.i-klubas.lt/forum/index.php/topic,2113.0.html
pradziai paskaityk, jei jau visiskai nieko nesigaudai.
Julius2
2006-06-01, 01:39 PM
Sveiki. Kadangi turiu mondeo, o jos muzikos kokybe manęs netenkina, noriu Jūsų pagalbos. Kadangi esu visiskai žalias siuose dalykuose, tikiuosi, man patarsite. Mano finansai ~800lt, tiek nedaug, o norėtūsi visko: ir stipriako ir subo ir blah blah blah, bet manau niekas neiseis. Kaip ir i ka būtų geriausia investuoti siuos pinigus, galbūt viska susiperkant palaipsniui? Abejoju ar noresiu dėti tarkim elipses i palangė ar kaip ji ten vadinasi, kur hechbekuose pakyla kartu su bagazine, nes baiminuosi del lengvo grobio ilgapirsciams todel tektu tenkintis Kolonėlių montavimu i dureles. Ar verta man taip daryti? (beje, neisivaizduoju kokio dydzio yra montuojamos i dureles) :oops:
žodžiu laukiu visu Jūsų patarimu, ka ir kaip man susipirkti ir kur susimontuoti uz ~800lt.
Best regards,
GAZ-21 :smt023
kad ir ka montuotum i galine palange viskaq gali paslepti, t.y. montuoti is apacios
Artūras S
2006-06-04, 06:58 PM
http://forumas.i-klubas.lt/index.php/topic,3844.0.html Paskaityk ką galima padaryti už 1000lt.Manau 200lt galėsi prisidėti.
LiPaLaZ
2006-09-27, 10:48 AM
pamatuok gylį ar tilps aukšti midbasai. Ten stiklas gan arti, o iškelt aukščiau (storesnę fanierą dėt po dinamiku) nesigaus, nes liečiasi su grotelių dalim. Ne į pačias, bet į sujungimą remiasi. Labai durnos durys, nors atrodo viskas labai gražiai lenda. Pas mane tose vietose ir stovi (viršuj) ir norma, neliečia grotelių, bet teko jas papjaustyti iš vidinės pusės
LiPaLaZ
2006-09-27, 01:05 PM
na deda dauguma apačion, nes patogiau dirbt ;) bet šiaip geriau sako kai į aukščiau deda, tipo atstumai mažesni tarp aukštų ir žemų. Teisybė, ar ne - tegu protingieji kurmiai pasisako.
Su pakreipimu aukštai - prastoka, nusikreipia ne į klausytoją, o labiau į bėgių svirtį ;)
Darka
2006-09-27, 03:44 PM
Už tokią sumą pasirinkimas tikrai didelis(Eton,Helix,Hertz aukštesnės serijos ir t.t,dar ir Morel Elate dvijuostė,Dynaudio su nuolaida galima).Taip kad čia jau reikia klausyt ir rinktis.O montuot,tai montuočiau į originalias vietas,nes ir sceną lengviau pakelt ir fazinės charakteristikos geresnės.O tilp tai tikrai tilps,nes jei norėsi gero efekto vistiek turėsi daryt podiumus.Gal net su pakreipimu.Na montuojant pabandysi ir bus matyt.
manau jau gali pradet taupyt šitiems žvėriukams :) http://audioprojektai.lt/?id=808 alteratyva tik scan speakai,bet su anais vargo daug labai...
O nuo tu alpinu laikas butu atprast jei apie tokia akustika galvoji :)
Darka
2006-09-29, 02:51 PM
Geras specas dvijuostę tikrai sumontuos geriau nei tu brangią trijuostę :smt018Trijuostės montavimas čia jau ne žaidimas,o ypač už 3000lt.O ir Alpine tokio lygio akustikai būtų gerai pakeist į kokį Clarion HX-D2.Gaila,kad pas mus ne Rusija O:)Ten jau ir naudotą gali gaut.Nors ir pas mus gal kur nors galėtų atrast?Nors abejoju.
Artūras S
2006-09-29, 10:23 PM
Dynaudio ir SPX mano nuomone netiks prie VRX .Su SPX gausis labai viskas švelnu ,o Dynaudio bus skystokas priešbosis.Šiaip Dynaudio yra labai neutraliai grijantys ,bet automobilyje nirisi ryškesnio priešbosio kas visada labai gerai gaunasi su Focal ir Audison.Iš minėtų brendų rekomenduočiau Focal ir jei leidžia galimybės Utopia gal dviejų juostų su 18cm priešbosiu.Į Mondeo turėtų pasistengus tilpti.Šitas komplektas su Alpine bus neblogas ,o su sena bus dar geresnis.