PDA

View Full Version : Na yr kaip jum mano pirmas projektelis?

TURBO_Skudurelis
2006-06-09, 04:06 PM
Na ir labai noreciau susilaukt ivertinimu..ir seip ar tinkama deze tam garsekalbiui?jo parametrai:
TINLY TL-2502T 10"
● Rubber edge injection cone
● Nominal impedance: 4 Ω
● Fo:32 Hz
● Frequency response: Fo-2500Hz
● Sensitivity: 86dB /W/M
● Magnet weight: Φ120xH20mm (30 Oz)
● Voice coil: Φ38mm TSV 4 Layer
● MAX.POWER: 330W
Spekit kiek kainavo ta medziaga kur aptraukiau?Tikiuosi suprasit ka as ten priterliuojau toje nuotraukoje labai man svarbi aplinkiniu nuomone apie mano projekteli suprantu deze kiek mazoka bet ....

TURBO_Skudurelis
2006-06-09, 04:08 PM
Ir dar gal kas netingite apskaiciuot jos turi nes man matematika niekada nesiseke.Aciu.

juozux18
2006-06-09, 09:26 PM
nu tai kiti neklause nlb manau gali pasakyt gerai ar ne...tu pats paklausyk jei patinka kaip groja tada daugiau nieko ir neklausinek sedek ir :supz:

Artūras S
2006-06-09, 09:36 PM
Prieš skaičiuojant dėžę reikalingi tokie elektromechaniniai duomenys kaip pvz.:Fs ,Qts,Vas,Le ,Qms,Qes,Spl,Cms,BL,ir t.t..Šitų parametrų tarpusavio santykis apsprendžia kokiame akustiniame apiforminime geriausiai dirbs garsiakalbis.Tu viską padarei iš akies.Jei groja gerai tai atsitiktinai pataikei dėžę."Fuksas"kitaip sakant.Nors atrodo gerai ,bet kaip groja tai niekas nežino. O:)

TURBO_Skudurelis
2006-06-10, 12:58 PM
arturas dekui bet is kur man gaut tuos visus parametrus tai neimanoma jauciu nes tokio gamintojo pusalio nera gal.. Na o groja nu ka as zinau nieko lb daug nesitikiu is tokios noname firmos bet nesigailiu idejes darbo,masinoje tai man gerai tik stiprintuvo reik nes nuo magelio prijungiau 4x45

audriux
2006-06-11, 10:19 PM
Tai tada dar pasieskok ka reiskia ant mago 4x45. tada suprasi kad stiprintuvo tikrai reikia.