PDA

View Full Version : Nuomone apie Blaupunktus

biesasxxx
2004-07-05, 12:53 PM
Sveiki. Norečiau, kad žmonės nusimanantys biški daugiau parasytų savo nuomones apie Blaupunktus. Mane šiaip labiausiai domina nuo CD51 ir visi i viršų, bet aišku butų įdomu sužinot ir senesnių pliusus bei minusus..

muzotonas
2004-07-06, 01:12 AM
Jeigu svarbiausia yra tiuneris tai labai gerai, o visa kita tai vidutiniška ar blogiau.
Mirka.

biesasxxx
2004-07-06, 02:11 PM
Tai gerai dabar, kaip matau blaupunktas puse slepos gaunasi, o ka dar geresnio galetumet pasiulyt apie 400lt, kad butu grafikos kuo daugiau, butu galingesnis ir kad skambetu graziai?

SerZ
2004-07-06, 06:57 PM
:D mystelejau net i kelnes - pavadinai blaupunkt spol magais, ir paklausei... kas geresnioooo..... uz 400 litu :) su grafika, galyngas ir kad gerai grotu :)))) tai pirk rodstara deveta su mp3 uz 200 ir stiprintuva RedStar 100000000000W uz likusius 200 :D

muzotonas
2004-07-06, 07:53 PM
Nežinau ką galimą pasiulyti ir pasirinkti už tokius pinigus, gal palauk ir senelis šaltis ka nors atneš.
Mirka.

6x6
2004-07-07, 12:14 PM
oho, stipriai pasakyta. Negi adminas nemato tokiu tekstu?
Biesai, ataušk biskutį. šiaip pas šitus žmones tikrai pas daugumą stovi pigesni magai už maždaug 2000Lt, nes brangesnius už maždaug 6000Lt jau sunku įpirkti, tikrai.
O vogtų tikrai niekas neperparduoda, bent jau visi taip deklaruoja.
Kas dėl blaupunkto - viskas ten gerai su juo, o Muzotonas kiek žinau yra pasiekęs tokį lygį, kai jau nevisi Alpine ar Denon yra tinkami ir yra kreipiamas dėmesys į kiekvieną smulkmeną.
O mum paprastiem mirtingiesiems kad išgirst kokį vienokį ar kitokį garsą duoda tas ar kitas magas, pirmiausia reiki bent 5 metus pasimokyt muzikalkėj.

Imho

boozer
2004-07-07, 08:05 PM
Turejau neseniai modena cd52, nieko gero negaliu pasakyt, kompaktas nusoka ant nedideliu duobuciu, taip isgirta blaupunkto radija kartais gerai groja, kartais pradeda snypsht (gal antena kalta?) isvaizda "kirviu"

Arunas B
2004-07-07, 09:29 PM
Biesai, ataušk biskutį. šiaip pas šitus žmones tikrai pas daugumą stovi pigesni magai už maždaug 2000Lt, nes brangesnius už maždaug 6000Lt jau sunku įpirkti, tikrai.
Kas dėl blaupunkto - viskas ten gerai su juo, o Muzotonas kiek žinau yra pasiekęs tokį lygį, kai jau nevisi Alpine ar Denon yra tinkami ir yra kreipiamas dėmesys į kiekvieną smulkmeną.
O mum paprastiem mirtingiesiems kad išgirst kokį vienokį ar kitokį garsą duoda tas ar kitas magas, pirmiausia reiki bent 5 metus pasimokyt muzikalkėj.

Imho

Nu cia su ta muzikalke tai perlenkei truputi. Tikrai nereikia tiek kad igirstum tuos garsus. :wink:

6x6
2004-07-08, 10:22 AM

Imho

Nu cia su ta muzikalke tai perlenkei truputi. Tikrai nereikia tiek kad igirstum tuos garsus. :wink:

Na, jei tu gimęs talentas...

Andrius Z.
2004-07-08, 10:30 AM
biesasxxx is kur tu cia toks protringas? ir ko tad cia kvailus klausimus uzduodi???? eik su savi smelio dezes vaikais ir konsultuokis o neuzdavinek durnu klausimu ir nevargink zmoniu

Robikas
2005-11-29, 12:41 PM
biesasxxx is kur tu cia toks protringas? ir ko tad cia kvailus klausimus uzduodi???? eik su savi smelio dežes vaikais ir konsultuokis o neuzdavinek durnu klausimu ir nevargink žmonių

Svecias nekakok cia forume, gerbk kitu nuomone, netgi jei galvoji kad pats esi profas :smt021

quattro
2005-11-29, 11:05 PM
na bet muzikalkėj , kiek žinau, moko groti, o ne klausyti, tai gana skirtingi dalykai :smt020

Gincė
2005-11-30, 10:26 AM
na bet muzikalkėj , kiek žinau, moko groti, o ne klausyti, tai gana skirtingi dalykai :smt020

:ploju: O jei negirdėsi ,ką pats groji ,tai ką labai gerai bus... :smt020

DEIVISC
2005-11-30, 07:43 PM
blaupunktas turi vieną vienintelį pliusą - kad galima be pastangų padaryt ištraukiamą ,todėl jis populiarus, toliau visi minusai

Artūras-M
2005-11-30, 07:51 PM
Biudžetinėse sistemose, tikrai geri aparatai. Renkantis tarp Nakamichi 45 ir kokio BP SKY, pasirinkčiau pastarąjį ;)

quattro
2005-11-30, 10:45 PM

:ploju:* * * * O jei negirdėsi ,ką pats groji ,tai ką labai gerai bus... :smt020
muzikantai turi tokią bėdą: girdi tik ką pats groja, o visuma jiem neįdomu arba negirdi, susidūriau su tuo nekartą ir ne du, bet tai taikytina ne visiems

Ernestas
2005-12-01, 08:35 PM
man blaupunktas labai gerai prisitaike prie masinos mygtuku apsvietimo - labai grazu vakare pasiziuret.............

T0shis
2005-12-03, 02:14 PM
kaip paprastas "useris" nieko blogo pasakyk apie BP negaliu. prasidejo nuo Lausania CD31, veliau daytona MP53, dabar Seattle MP74. su vieninteliu 54 buvo smulkiu problemu nuskaitinejant CD. kazkas minejo kad CD nusoka vaziuojant per duobes, cia mano nuomene masinos problema o ne mago, nei su vienu is ju nebuvo del to jokiu problemu. pajungimas paprastas, kaina nesikandzioja. taip kad paparastam useriui be MELIONO $$$ visai tinkama galva. ne kiekvienas gali sau leisti nakamachius ar naujausias alpinas susite...

HaRdCoRaS
2005-12-05, 08:44 PM
As irgi turiu Seattle MP74, tai tikrai nesiskundziu, pagal kaina manau tikrai geras variantas, gal ir negroja kaip alpina 9835 bet ir nekainuoja tiek. Be to kadangi jau du magus teko vagim padovanoti, tai BP buvo labai geras variantas pasidaryti "stalciu" (nes laiko atminti).
Mano isvada tokia, kad bent jau sky serijos BP visai neblogi biudzetinems sistemoms :D

Robikas
2005-12-07, 05:45 PM
mano Tokyo RDM 169 taip pat super žiūrisi prie Volvo 460 panelės, beto atlenkus Cey Card, mirksi raudonas riavas kaip signalkė :ploju:

Bitlas
2005-12-22, 06:34 PM
mano instaiacija taip pat biudzetine :smt022 bet kol kas naudoju bp daytona mp 53 nu ne becker bet geriau negu paansonic :smt023 :smt020 :supz:

ivas
2005-12-27, 12:17 AM
niu nezinau beker draugelis turejo tai keikes,nieko jam neskambejo, tai poto alpine isimete a kl.

Bitlas
2005-12-29, 09:51 PM
o kas is alpine isetu uz 400 padoresnio* patys suprantat kad nieko del to daugelis ir dziaugesi blaupunktais* *:smt019

MidaX
2006-01-04, 05:05 AM
o kas is alpine isetu uz 400 padoresnio* patys suprantat kad nieko del to daugelis ir dziaugesi blaupunktais* *:smt019

Iseitu ir alpine ir jvc, tik aišku nereikia žiūrėt i spalvotus ekranus ir empetrys ;)

Bitlas
2006-01-04, 06:58 PM
nu nzn tai vistiek iseis alpinu belenkelintu metu su uzdrostu lazeriu :smt019

Regimantas
2006-07-03, 03:04 PM
nusivyliau siek tiek BP, turiu SanFrancisco CD70. nepatinka kaip zemus groja. ir ratukas garso parejo, grybauja sukiojant. privalumas - gerai radija groja ir traukia. bet bendrai seniau turetas pioneer deh-p7000r (atrodo toks) grojo gražiau

ttadaz
2006-07-03, 03:26 PM
man tai ameniškai visai patinka kaip bp groja...
nors kai buvau priekį nuo magelio paleidęs,tai kažkaip prislopintai grojo,o nuo stiprintuvėlio tai visai neblogai :oops:

Driv3r
2006-07-04, 09:52 PM
nzn vyrai niex man ten nesokineja (nestringa cd) nevazynekit su vezimais ir viskas bus zb :) o del paciu BP jokiu problemu nebuvo pas mane, su magais yra taip: kiek lt turi toki ir perki, kuris grazesnis ta perki, toks vaizdas kad tu norm aparaturta nuo mago be stipro jungsi :) BP optimaliausias variantas manyciau :) cia raso xebra vejus :) puse is ju garantuoju neturiu jokiu ten alpine tiesiog primeta kazka... maziau kreipkit demesi i situs "profus" aisq nepatarciau pirkt vdo roadstar ir pan ;)

MidaX
2006-07-26, 06:12 PM
nepatarciau pirkt vdo roadstar ir pan ;)

vdo, ne roadstar lygio :smt018

rprznt
2006-07-27, 02:09 AM
vdo == siemens berods...

katinz
2006-08-10, 08:34 PM
nzn vyrai niex man ten nesokineja (nestringa cd) nevazynekit su vezimais ir viskas bus zb :) o del paciu BP jokiu problemu nebuvo pas mane, su magais yra taip: kiek lt turi toki ir perki, kuris grazesnis ta perki, toks vaizdas kad tu norm aparaturta nuo mago be stipro jungsi :) BP optimaliausias variantas manyciau :) cia raso xebra vejus :) puse is ju garantuoju neturiu jokiu ten alpine tiesiog primeta kažką... mažiau kreipkit dėmesį i situs "profus" aisq nepatarciau pirkt vdo roadstar ir pan ;)

pritariu 100% kad daug cia tik primeta audio galiunus :smt019

bronsas
2006-09-20, 09:59 PM
as pats turiu bp, nenauja ir ne kazin koki ten afigiena. skustis negaliu, magas neblogas, o apie kompaktu sokinejima nei kalbos nera, zvyrkeliu varineju ir tai nesokineja!

ttadaz
2006-09-21, 12:32 AM
Dauguma bp nenori gražinti kompaktų. O su cd šokinėjimu tai brendas tikrai neturi nieko bendro.

igoriokas
2006-09-21, 03:12 AM
Dauguma bp nenori gražinti kompaktų. O su cd šokinėjimu tai brendas tikrai neturi nieko bendro.

tfu, tfu, tfu, man mano ''blau'' visus kompaktus yra gražines

bronsas
2006-09-22, 11:18 PM
savojo ir kompaktais paprastai neseriu, ka sueda, ta ir atiduoda! :smt066 :-D

Driv3r
2006-10-27, 11:20 AM
as nzn xebra kas pas jus per stormai stovi bet jus paprasciau nusipirkit normalu 7klases bp, teko lygint grojima su jvc nauju 4klases pas mane cd72 seatlle tai isvada tokia, kad pas ji kala geriau (jums kalimo reik stoli ar kokybes??), bet lyginant kokybes atzvilgiu tai pas ji gryna sikna, as nesuprantu ko jus norit is magu?? formuliu pasiziuret??? i kompakta 10000000 dainu isisrasyt ir klausyt mp3 prasta kokybe??? bent pvz jvc ekvalaizerio isvis normalaus neturi kenwwod isvis patylesiu... iskart sakau jvc 99r ar 909 tikrai geri aparatai:) jus paimkit ir nusipirkt normalu 7klases bp mp74 kazka panasaus ir isgirsit ju grojima bei isvaizda... aisq cia skonio reikalas...

bronsas
2006-10-27, 09:48 PM
nu ir iskeiciau zinok as savo bp branda i viena toki jvc, kad ir kaip buvau i blaupunktus isitikejes, bet zinok ne kiek nesigailiu vietoj bp nusipirkes jvc... nu bet kaip tu sakai skyline serijos tai neturejau progos paklausyt, kas zino, gal ir pakeisciau savo noumone...

DEIVISC
2007-01-10, 01:50 PM
gal kas turi nuomonių apie blaupunkt new york rdm 169? mano blaupunktą kątik vagys patvarkė tai vėl renkuosi :smt093

gincevince
2007-03-08, 10:00 AM
gal kas turi nuomonių apie blaupunkt new york rdm 169? mano blaupunktą kątik vagys patvarkė tai vėl renkuosi :smt093

neteko sito modelio matyti. bet imk kokii 7 klases (74 ar net 75 modeliuka). pats prasoviau kad isirinkau sony (bp dizainas toks keistesnis, kas man jame ir patinka). beto dauguma auto gamintoju montuoja standartiskai bp i masinas. manau del jie verti demesio. O:)

tobago
2007-03-08, 03:55 PM
na as ir nusipirkau kad ir sena, bet tos skyline serijos, hamburg cd70 ir skustis negaliu, jokiu problemu nekyla ir groja gan neblogai ir reguliuojami ikvalaizeriai ir pan. :supz:

thunderr
2007-07-31, 01:24 AM
na as turiu bp daytona mp53 :) siaip manau jau lazeris pavarges truputuka... jei klausau paprasta cd tai uztenka mazesniu duobiu kad numestu cd... jei idedu mp3 tai jau reik rimto zvirkelio ir normalaus greicio.. siaip kaip man tokiam muzikos gerbejuj tai tikrai man pakanka bp kokybes o labiausiai as bp vertinu del to kad laiko atminti... realiai vien del to as juos ir perku...