PDA

View Full Version : yra foto kokios nuomones apie stiprintuva XZOUND?

Driv3r
2006-06-24, 06:29 PM
Sveiki norėčiau pasiteirauti del sio stiprintuvo pliusai, minusai? Saugiklis 80A. :)

Driv3r
2006-06-25, 09:28 PM
matosi kad neteko susidurt su siuo stipru bet man jau teko :) galiu pakolkas pasakyti tik tiek kad lb geri filtrai ideti ir jau be galo stiprus, zodziu laisvai suba jungiau netiltines- taip eina kad puse garso padares ziuri kad vos difuzorius atlaiko :smt020

Garis
2006-06-27, 03:36 PM
Na jei jungei ta boshmana nikeliuotu magnetu tada tikiu kad nelaike... :) Ir ish kur tu tokio meshlo prirenki?

Driv3r
2006-06-27, 05:18 PM
nzn padewetas kaune masinu turguj 350lt, tai cia ne tik ta suba jungiau jungiau kazkoki kitoki bet irgi nzn koki :) irgi padarai puse garso atrodo issitaskys bet ta suba kur jungiau (antra) tai ten aparatas ne joks boshmanas uztikrinu :) nu zodziu 800rms stipras :)

juozux18
2006-06-27, 09:31 PM
cia pats sugalvojai kad 800rms? :ploju:

atvortke
2006-06-27, 09:50 PM
cia pats sugalvojai kad 800rms? :ploju:
ne, jis tiesiog rado stipra su 80% naudingumu

Driv3r
2006-06-28, 12:05 AM
krc sutiltinus 4x200w kažkur o ar jus isvis bent žinot kaip reik surast galinguma?("profai") :D jeigu netyčia esata girdeja apie toki oscilografa, tai paduodi i stipriaka signala prie kanalo prijungi varza (ne garsiakalbi) yra tokia formule jei mokykla lanket ir pagal ja surandi tikrus watus TIKRUS. kurie gyvenime neatikiks jokiu RMS jokiu. Na teko man susidurti su stipriakais taisau as juos net anksčiau laisvalaikiu ir padarydawau koki 100w nu tai rms būtų apie 500w manau :) tai ka jus piewas kalbat??? parašyta rms ir fsio bus tikri vatai :DDD jeigu parašyta rms 800w tai as jum ir sakau na.... 80A saugiklis jum ka sako ar ne b... gabaritai....

furious
2006-06-28, 12:11 AM
krc sutiltinus 4x200w kažkur o ar jus isvis bent žinot kaip reik surast galinguma?("profai") :D jeigu netyčia esata girdeja apie toki oscilografa, tai paduodi i stipriaka signala prie kanalo prijungi varza (ne garsiakalbi) yra tokia formule jei mokykla lanket ir pagal ja surandi tikrus watus TIKRUS. kurie gyvenime neatikiks jokiu RMS jokiu. Na teko man susidurti su stipriakais taisau as juos net anksčiau laisvalaikiu ir padarydawau koki 100w nu tai rms būtų apie 500w manau :) tai ka jus piewas kalbat??? parašyta rms ir fsio bus tikri vatai :DDD jeigu parašyta rms 800w tai as jum ir sakau na.... 80A saugiklis jum ka sako ar ne b... gabaritai....

smarkiai kaitina saulė šiom dienom :D

spydas
2006-06-28, 12:13 AM

Greit persibrėžk schemą ir varyk patentuoti tokio genialaus įtaiso su tokiu naudingumo koeficientu - praturtėsi kaip šeichas :smt023

Artūras-M
2006-06-28, 12:31 AM
Na teko man susidurti su stipriakais taisau as juos net anksčiau laisvalaikiu ir padarydawau koki 100w nu tai rms būtų apie 500w manau :)

Maitinimo įtampėles galinio laipsnio gal galite pasufleruoti neišmanėliui ? ;)

2SB554
2006-06-28, 08:05 AM

Ot kokius talentus atrandam netiketai,o kokia formule U*I=W cia elektrines galios formule o ne muzikines :mrgreen: :smt040 :smt081 :smt082 :smt021

rafinuotas
2007-01-20, 11:53 AM
Kaip tik pasiemiau toki stepra, esu labai patenkintas. O ir pries tai rasiusieji sake, bent jau vienas, kad kabina gerai - pritariu.

BigBug
2007-01-20, 12:59 PM
Difuzoriaus lakstymas ne rodiklis. Kai bosą buvau pajungęs ant magnato tai atrodė, kad išspjaus tą garsekalbį, jis visas kalatojosi. O kaip ant JBL GTO serijos, tai tvarkingai nesikalotodamas grojo, ir kurkas gražiau bei garsiau nei su magnatu.

Kažkas forume ankščiauaiškino, dėl ko bosai pradeda taip smarkiai "vaikščioti".