PDA

View Full Version : hifonics zeus - senesnis ir naujesnis...

helix
2006-06-26, 09:35 AM
ar cia man vienam taip pasirode ar daugiau kam - pajunginejau senesne serija ir naujesne ( su inicial. sviecianciais ) - tai naujesnis ir surinktas pasirode " blogiau" ir grojimas kazkaip nzn, geras , bet ne toks geras kaip senesnio...ar cia man meska ant ausies uzlipo :smt017

DEIVISC
2006-06-26, 09:50 AM
teisingai pastebėjai

2SB554
2006-06-27, 03:48 PM
skaitinedamas foruma susidariau nuomone ,kad naujesni hifonix modeliai nieko gero ,tikriausiai bus is tos serijos kada pardave savo logo kinam o jie ir stampuoja :smt019 :smt017

Hallucinogen
2006-06-28, 09:17 AM
skaitinedamas foruma susidariau nuomone ,kad naujesni hifonix modeliai nieko gero ,tikriausiai bus is tos serijos kada pardave savo logo kinam o jie ir stampuoja :smt019 :smt017

kinai stampuoja :) pasakyk ko jie nestampuoja...
Apskritai senesni nors ir negirdejau ju tikrai geresni,bet tai nereiskia kad nauji gavno!

2SB554
2006-06-28, 11:38 AM

Apskritai senesni nors ir negirdejau ju tikrai geresni,bet tai nereiskia kad nauji gavno!

nereiskia tikrai, bet pinigai perdideli

Hallucinogen
2006-06-28, 12:39 PM

nereiskia tikrai, bet pinigai perdideli

Buk dziadas,paporink ka geriau galima paimt uz 900? Ir siaip sneki nors nei buvai atsidares tu ji ,nei girdejai...

Hallucinogen
2006-06-28, 12:46 PM
oi sorry kainas sumaisiau,860ji parduotuvej berods,nu tai paprastas mirtingasis ji kad ir uz 750 paimt gali,as paemiau dar pigiau...

Julius2
2006-06-28, 01:34 PM
[Buk dziadas,paporink ka geriau galima paimt uz 900? Ir šiaip sneki nors nei buvai atsidares tu ji ,nei girdejai...
[/quote]

na ir ka matei atidares? :twisted:

Hallucinogen
2006-06-28, 01:48 PM
[Buk dziadas,paporink ka geriau galima paimt uz 900? Ir šiaip sneki nors nei buvai atsidares tu ji ,nei girdejai...

[/quote]

Nesvarbu ka as pamaciau... o specai tarp ju ir cia forume esanciu pavadino jo vidu ispudingu,vienas net pasake kad taip pagaminti kitu firmu analogai kainuoja dvigubai brangiau. Zinoma jei pagamintas gerai nereiskia kad ir gros taip pat gerai,bet groja jis patikekit-gerai... Turiu du zx4000. O zx6400 vidus dar ispudingesnis-du stiprintuvai viename...
+vienas pazyzstamas skaitinejantis jau seniai truputi rimtesnius forumus,nerades blogu atsiliepimu neseniai nusipirko zx6400...

Julius2
2006-06-28, 01:49 PM

Nesvarbu ka as pamačiau... o specai tarp ju ir cia forume esanciu pavadino jo vidu ispudingu,vienas net pasake kad taip pagaminti kitu firmu analogai kainuoja dvigubai brangiau. žinoma jei pagamintas gerai nereiskia kad ir gros taip pat gerai,bet groja jis Patikėkit-gerai... Turiu du zx4000. O zx6400 vidus dar ispudingesnis-du stiprintuvai viename...
+vienas pazyzstamas skaitinejantis jau seniai truputį rimtesnius forumus,nerades blogu atsiliepimu neseniai nusipirko zx6400...
[/quote]
kiek pas tave Zx4000 turi tikru W?

Hallucinogen
2006-06-28, 01:52 PM
visur raso 2x100rms, bet dokuose rasomi 2x75,bet neparasyta kad rms,gali buti ir nominalus,nes mano 150rms komponentus tampo joptmaimatb

2SB554
2006-06-28, 02:39 PM
visur raso 2x100rms, bet dokuose rasomi 2x75,bet neparasyta kad rms,gali buti ir nominalus,nes mano 150rms komponentus tampo joptmaimatb

Kokie tranzai ir kieno kondikai,parasyk jei nesunku

Hallucinogen
2006-06-28, 02:52 PM

Kokie tranzai ir kieno kondikai,parasyk jei nesunku

Cia dabar tureciau eit nusukinet stiprus ir juos ardyt? :smt023 Tikiuosi atsiras koks kitas entuziastas...

2SB554
2006-06-28, 03:50 PM
ne ne suprask teisingai sakei ,kad ziurejai tai ir klausiu,ir nesusidaryk nuomones is mano puses ,kad su jais kas nors negerai,tiesiog as uz savus pinigus jo nepirkciau kaip pvz ir alpina maga ar panasiai,nors jie ir geri tiesiog, nepatinka ir tiek o kad geri neabejoju :smt023

Hallucinogen
2006-06-28, 04:06 PM
Ziurejau as i vidu,tiesa mano zvilgsnis toks gan tupas ,nes mazai raukiu,kai dure pirstu va cia tas tas gerai ,tai aisku :) Kas del ju cost/effective, tai yra ir geresniu variantu-tik ne uz tuos pinigus... Aisq negaliu teigt taip kategoriskai,bet kiek domejausi ,o domejausi tikrai nemazai ,tai tikrai vienas geriausiu variantu is to kas yra pas mus biednoj lietuvelej...
+Nusistatymas pries kazka gal ir gerai,as taip pat pries naujus alpine grotuvus,tiesiog vemt vercia,hifonics brendas irgi didelio susijaudinimo nekelia,susidomejau tik ju muzikaliausia serija...

DEIVISC
2006-06-28, 04:52 PM

vatų mažiau nei rašo dokumentuose, ypač sunervino kai helix boso 400w visai nepatampė

Hallucinogen
2006-06-28, 05:40 PM

vatų mažiau nei rašo dokumentuose, ypač sunervino kai helix boso 400w visai nepatampė

gali but ,bet tada nesuprantama kaip zeusas kur dokuose tiltu deklaruojami 280w, su mano 88db "400rms" bosu ir uždara deže 131db paspaude...
o gal tu bandei zx6400? jis juk silpnesnis gerokai...

DEIVISC
2006-06-28, 06:36 PM
keturkanalis buvo bet rašė 4x75, realiai man pasirodė kokie 4x40

algiosa
2006-06-29, 09:44 AM
Čia žarnų biški matosi

http://ampguts.realmofexcursion.com/Hifonics_Zeus_ZX4000/

http://ampguts.realmofexcursion.com/Hifonics_Zeus_ZX6400/

Hallucinogen
2006-06-29, 04:49 PM
keturkanalis buvo bet rašė 4x75, realiai man pasirodė kokie 4x40

sorry ,bet su siuo teiginiu tikrai negaliu sutikt... Is savo patirties galiu pasakyt-nesamone... Man jis blia komponentus baigia suplesyt,nors ir taip prisuktas,o bosas 131db pripumpavo,kai kiti su 2 bosais tiek neturi... Buvau deze su faziku pajunges tai is vis galvojau bosas ishshoks ir veidrodeliai nukris...
Nors jei turi omeny tikrus rusiskus nominalius watus, tai tada reiktu taip ir sakyt"kilowata rms turintis stipras tera 200 vatu...

DEIVISC
2006-06-29, 09:50 PM
kai per silpnas stipras todėl be kontrolės ir laksto garsiakalbiai, mano helix irgi atrodė kad iššoks iš dežės bet kontrolės jokios

Hallucinogen
2006-06-29, 10:23 PM
kai per silpnas stipras todėl be kontrolės ir laksto garsiakalbiai, mano helix irgi atrodė kad iššoks iš dežės bet kontrolės jokios

o cia galbut ir tavo tiesa, apie tai net nesusimasciau nors maniskis closed dezej juda minimaliai... Ir kad watu turi stipras maziau nei rasoma gal ir sutikciau bet tik ne 40 kaip rasei :) Siaip reiktu koki testuka rast ar pamatuot patiem kad isitikint kaip yra is tikruju,bet juk tai nera taip svarbu :) Va isidejau atgal pionieriu,galbut irasu reikes,aptarsim zeuso problemas ishsamiau :)

Hallucinogen
2006-06-30, 05:19 PM
mes cia snekam snekam,o ka geriau butu galima paimt uz tuos pinigus istorija nutyli :D Daviau vienam zmogeliui linka ,kad galetu pasiskaityt musu sapaliones,tai tik nusijuoke ir nusprende nevargt ,kad mum kazka irodyt,tik pridure kad sis stipras bet kokiu atveju geriausias savo kainu kategorijoj...

Liveris
2006-06-30, 09:59 PM
Cia rusu foruma radau kaip daug maz ismatuoti kiek galios duoda stipriakas:
p=u*u/r r=1om, u-ismatuojam su testeriu, r-priklauso nuo garsiakalbio varzos.
Dar pats neisbandziau ar tai teisa.

olekauskas
2006-06-30, 10:09 PM
nesupratau kodel rasai kad r=1omas ,juk r reikia imti tokia ant kurios skaiciuoji ta galinguma ,jei skaiciuojant pagal stiprintuvo maitinima tada reiktu dalinti is 2r ,cia aisku apytiksliai

Liveris
2006-07-01, 08:05 AM
Rasau todel kad nukopinau ir viskas. O del 2r tai, juk matuoji tik viena kanala, o paskui tik kita.

olekauskas
2006-07-02, 09:35 PM
dalinti is 2r reikia del to kad stiprintuvu naudingumo koficietas yra apie 50%

Aiwaras
2006-07-05, 01:22 AM
Galima sakyti jog galima apskaičuoti stiprintuvo galią pagal formulę P=U^2/R.
U yra efektinė (RMS) įtampa ant garsiakalbio pajungimo terminalų, o R apkrovos varža. Kad išmatuotumėm maksimalią galią tai reikėtų įtampą matuoti su osciolografu. Į stiprintuvą paduodam sinusoidinį signalą (kokio dažnio nepamenu, buvo jau kalbėta.). Kai išėjme sinusoidės viršunę pradeda nukirsti (prasideda klipingas) tai jau viršinama stiprintuvo galia. Reikia sumažinti galia iki momento kai sinusoidė dar "graži" ir pamatuoti amplitudę. Ją padalinti iš sqrt(2) ir gausim efektinę reikšmę. Ta įtampa dedam į formulę ir suskaičiuojam galią. Nesu ysigilines į šitą klausimą, bet speju yra čia dar nemažai suptilybių

Hallucinogen
2006-07-22, 08:24 PM
Pasirodo viskas ten normaliai pas haifa su watais,garantuoju ju dar daugiau nei raso. Pasijungiau kita stipra ,kuri avtozvukas ismatavo - 2x160rms ir galiu pasakyt kad jis siek tiek net silpnesnis nei haifas. Tarp kitko savo "400rms" suba pabandziau pajungt ant vieno kanalo ir ka jus galvojat veza normaliai ,groja netgi graziau nei tiltu... taip ir palikau...
Be to teko isgirst sena zx'a,tiesa kitoj masinoj,tai paliko ispudi,savininko teigimu isnarpliojusio visus imanomus zx'us jie tikrai geresni nei naujieji,bet tai jokiu budu nereiskia kad nauji gavno,toli grazu,yra daug zmoniu svaigstanciu del ju...