PDA

View Full Version : Blokavimai



Artūras-M
2004-07-08, 11:35 AM
Sveiki,

karts nuo karto atsiranda personos, kurias verta blokuoti. Bus naudojami blokavimo tipai:

1. Lengvas 15-45 dienos

Blokuojamas tik vartotojo vardas. Jeigu užblokuotas pilietis paprašys atblokavimo parašęs laišką administratorius@i-klubas.lt ir pasižadės lentoje parašyti savo trumpą atsiprašymą, bus iš karto atblokuotas.

2. Sunkus 30-60 dienų

Praktiškai asmuo neturės galimybės ne tik prieiti prie diskusijų lentos, bet kai kuriais atvejais bus apskritai uždraustas kelias iki serverio. Pastarasis variantas kainuos laiko ir administratoriui ir tam kuris bando apeiti blokavimą, tačiau vis tiek paraloš tas kas bando būti gudresnis bei visi, kas tik jam leis pasinaudoti savo kompiuteriu arba sava prieiga prie interneto.
Šio karo pradžia yra bandymas registruotis kitu vardu, bandymas rašyti kito vartotojo vardu. Taip pat, profilaktiškai blokuojami visi IP adresai iš kurių kažkada rašė užblokuotas asmuo, jam išsiregistravus po blokavimo.
Sunkus blokavimas neatjungiamas pirma laiko prie bet kokių aplinkybių ir nežiūrint į tai, kas buvo užblokuotas. Išimtis gali būti amnestija, kuri sutampa pvz su i-Klubo jubiliejum :-)

Kilus tokiam karui, blokavimas gali užsitęsti.

Administratoriai neturi laiko įdėmiai stebėti kas vyksta diskusijose, todėl prašau narių operatyviai informuoti apie visus išsišokėlius adresu info@i-klubas.lt Nedraugiškas narys bus blokuotas iš karto man gavus tris ir daugiau nusiskundimų, net jeigu aš ir nematysiu pagrindo blokuoti.

Geros nuotaikos ;)

Gincė
2005-01-27, 12:09 PM
:-D vis dar galiu prisiregistruoti,vadinasi dar neprisišnekėjau pakankamai... Jeigu, ką tai bręsta naujas žodžių karas. Tik šį kartą pradėsiu jį kitur ( ten kur provokacijos ir kt.) belieka sulaukti kol dar ką nors neatsargiai leptels....

Artūras-M
2005-01-27, 12:15 PM
belieka sulaukti kol dar ką nors neatsargiai leptels....

O kam laukti ? Išprovokuok. Ta skiltis tam ir skirta :-D

INXS
2005-01-27, 02:13 PM
o kiaip kalejime, lygtinai negalima gaut bano??;]] Jei geras busi kokius metus ir isbraux is juodojo saraso?;]

Robertas-G
2005-01-27, 04:09 PM
o kiaip kalejime, lygtinai negalima gaut bano??;]] Jei geras busi kokius metus ir isbraux is juodojo sarašo?;]
jei kalejime buni itrauktas i "juoduosius" sarasus, gero nelauk... :-D

Artūras-M
2005-01-27, 04:41 PM
jei kalejime būni itrauktas i "juoduosius" sarasus, gero nelauk... :-D


O ką tai reiškia :shock:

INXS
2005-01-27, 11:33 PM
jei kalejime būni itrauktas i "juoduosius" sarasus, gero nelauk... :-D
O ką tai reiškia :shock:
siaip as turejau omeny tai lygtinuma(na jei metam buvai nuteistas lygtinai tai po metu is to "juodojo" saraso busi ismestas, zinoma jei geras buvai ir mamos klausei;]]]]]), o ka Robertas tai nzn, gal ir ta pati;/

Petras Valiusaitis
2005-02-02, 07:06 PM
Sveiki,

karts nuo karto atsiranda personos, kurias verta blokuoti. Bus naudojami blokavimo tipai:

1. Lengvas

Blokuojamas tik vartotojo vardas. Jeigu užblokuotas pilietis paprašys atblokavimo parašęs laišką arturas@hela.lt ir pasižadės lentoje parašyti savo trumpą atsiprašymą, bus iš karto atblokuotas.

2. Sunkus

Praktiškai asmuo neturės galimybės ne tik prieiti prie diskusijų lentos, bet bus apskritai uždraustas kelias iki serverio. Pastarasis variantas kainuos laiko ir man ir tam kuris bando apeiti blokavimą, tačiau vis tiek paraloš tas kas bando būti gudresnis bei visi, kas tik jam leis pasinaudoti savo kompiuteriu arba sava prieiga prie interneto.

Kilus tokiam karui, blokavimas gali užsitęsti.

Aš neturiu laiko įdėmiai stebėti kas vyksta diskusijose, todėl prašau narių operatyviai informuoti apie visus išsišokėlius adresu arturas@hela.lt. Nedraugiškas narys bus blokuotas iš karto man gavus tris ir daugiau nusiskundimų, net jeigu aš ir nematysiu pagrindo blokuoti.

Geros nuotaikos ;)
Niu geras... o cia tai geras... as atsiplesiau ir prilipau pasiskaityti ir toki sou pamaciau :) geras... reiskias... daugiau nesikeiksiu... JEI KAS MATOT! TAI ATSIPRASAU!!!! DAUGIAU NESIKEIKSIU IR SH NEVADINSIU :) Su pagarba :)

Artūras-M
2005-02-02, 07:11 PM
Niu geras... o cia tai geras... as atsiplesiau ir prilipau pasiskaityti ir toki sou pamačiau :) geras... reiskias... daugiau nesikeiksiu... JEI KAS MATOT! TAI ATSIPrašau!!!! DAUGIAU NESIKEIKSIU IR SH NEVADINSIU :) Su pagarba :)

Keiktis, š... vadinti ir kitaip nelabai gražiai elgtis galima, bet yra ribos ;)

P.S. O tau kaip ir negresia, per daug jau mandagus esi, net jeigu ateitų trys prašymai tave blokuoti, sakyčiau eikit grynu oru pakvėpuot ir viskas praeis :-D

muzotonas
2005-02-06, 01:57 PM
Reiskia lisi yra lygus, bet bus lygesniu.
Mirka.

Artūras-M
2005-02-06, 03:08 PM
Reiskia lisi yra lygus, bet bus lygesniu.


Kaip dangui, taip ir ant žemės ;) O jeigu rimtai, tai yra žmonių kurie iš karto reikiamai reaguoja į pastabą, o yra tokių, kurie visiškai nereaguoja.

Artūras-M
2006-08-07, 10:36 PM
Papildytas blokavimų paaiškinimas, verta paskaityti, kad nereiktų susibėgus kokiam myte kibti į atlapus :-)