PDA

View Full Version : Ka patartumet i Honda CRX Del Sol

opiumas
2006-07-11, 11:13 PM
Sveiki,
turiu Alpine CDA 7894 RB ir daugiau nieko. Zadu dėti bituma visam salone. Kur patartumete pirkti Kaune ? Ir i abejas duris kažką tokio su kuo Alpine grotu padoriai be stiprintuvo. Ka patartumet ? Kiek girdejau kitu savininku siu masinu deti uz sedynes kolonelems paliktose vietose yra nesamone, tad kolkas apsiribosiu tik durelemis.

dėkui uz komentarus.

Mindaugas
2006-07-20, 03:34 AM
Tavo automobilyje i duris galima sumontuoti 20cm midbasus. Tai reiskia turi ieskoti komponentu su 20 midbasu. kad ka pasiulyti reiketu zinoti uz kiek pinigu pirksi.
@0 yra Hertz, dls, atrodo signatas kaska turi. Be to gali ieskoti coksialu ir juos iskastruoti. ar tiesig i duris sumontuot juos pilnai. cia vienas is pigesniu variantu, nes coxu yra tokios ismieros yra zymiai didesnis pasirinkimas nei komponentiniu.

Artūras S
2006-07-21, 07:47 PM
Galima sukomplektuoti ir iš skirtingų firmų arba no name nebrangių ,jautrių garsiakalbių.

AURIS-T
2006-10-28, 12:46 AM
tai papasakok apie tuos nebrangius garsekalbius issamiau-pavardink konkrecius modelius

Artūras S
2006-10-28, 10:30 AM
Tokiu atveju reikia žinoti ir apie filtrus nes juos teks pasidaryti ir pritaikyti būtent tiem garsiukam kuriuos dėtum.Tokiame automobilyje reikia kad žemame dažnyje būtų kuo daugiau jautrumo.Sistemos statymo principai lygiai tokie kaip kabrioletui.

AURIS-T
2006-10-28, 12:13 PM
o ka galima butu pritaikyt is jau paprastu filtru kur buna pirkt-kaip mtie pigieji filtrai ar is ju yra kokia nauda.jei nesunku parasyk keleta modeliu is tu pigiuju priebosiu-as noreciau susimontuot i "bulka"

darializ
2006-10-28, 03:59 PM
siaip pats esu isbandes ir manau nerasi geresnio varianto kainos ir kokybes atzvilgiu.. Phase linear arba phase evoliution.. pas mane honda prelude priekje durelese ideta ir tikrai nesiskundziu..

Artūras S
2006-10-28, 04:54 PM
o ka galima būtų pritaikyt is jau paprastu filtru kur būna pirkt-kaip mtie pigieji filtrai ar is ju yra kokia nauda.jei nesunku parasyk keleta modeliu is tu pigiuju priebosiu-as norėčiau susimontuot i "Audi 80"

Nežinau gal ir galima kažką pritaikyti ,bet aš darausi juos pats, panaudoju geresnes radio detales ir tokiu būdu išgaunu kas man yra reikalinga.
Norėčiau paminėti ,kad filtrai darosi konkrečiam garsiukui todėl kad priklausomai nuo varžos yra parenkami filtro komponentai.Norint padaryti filtrą ,toje pačioje dažnuminės charakteristikos vietoje skirtingų varžų garsiukams ,bus naudojamos skirtingų nominalų radiodetalės o rezultatas gausis tas pats.Plius montuojant akustiką į automobilį labai dažnai tenka pakoreguoti teoriškai suskaičiuotus filtrus nes automobilio salonas daro savo blogą darbą.Dėl visokiausių atsikišimų ir mažos erdvės gauname krūvą fazinių iškraipymų kurie tiesiogiai įtakoja ir dažnuminę kreivę(netolygumai) ir tonalinį balansą(tembrų užspalvinimai).

Jeigu galvojate montuotis patys ir trūksta patirties tai geriau naudoti gatavus komplektus ,jei varysite instaliatoriams tai galimas ir toks variantas apie kurį minėjau.