Prisijungti

View Full Version : Muzikalus 10" bosiukai

Hallucinogen
2006-07-15, 10:46 PM
Nutariau kazka keist gale,nes nori maximalaus draivo.Vakar nupirkau stipriu 2x165rms ismatuotu watu prie 4 omu,tad kabinsiu du 10".
Biudzetas 1000lt ir maziau,ka butu galima paimt maximaliai muzikalaus uz tokius pnigus? Slegis man antraeilis dalykas(na bet ir ne paskutinis),todel galvoju gal ka paimt lengvu popieriniu difuzorium,bet girdejau jie didinant apkrova iskraipymu nemazai duoda,ta prasme jie geriausiai klausosi tyliai,o man norisi draivo,priekine akustika galinga 87db (turetu atitikt boso jautrumas?) ,klausau muzika dazniausiai garsiai... Gali buti aisq ir iprastas difuzorius,masina hecbekas,tad bus sealed deze...

Hallucinogen
2006-07-16, 12:27 AM
Arturai,planuoju susidet viska per savaite dvi ,nes reikia dar stipra sumontuot,dabartini stipra bosa parduot,tada bus galima jau imtis konkreciu veiksmu,o dabar neskubu noriu surinkt kuo daugiau info.
Galiu paklaust kas per garsiakalbiai pas tave stovi?
Ir ka manai apie morel elate SW10?

Artūras S
2006-07-16, 12:42 AM
Mnau kad į palangę tiktų 8*2.Jei chečbekas bus negerai.Pūs pro šalį ir gali nebūti gero subboso.Yra ir kitokių išeičių iš tos "beviltiškos" situacijos.

DV-ART
2006-07-16, 11:02 PM
Moderatorius: DV-ART jei taip ir toliau ignoruosi draudimą pardavinėti produkciją ne tam skirtoi skiltį gausi baną. Paskaityk kaip performulavau tavo postą. Mano supratimu toks jau korektiškas. Žinutės tekste jokios dviprasmybės, kad siūlai parduoti, o pamates DDaudio subą tavo avatare ir pastebėjas parašą su www adresu kreipsis į tave - jei jam tikrai reikės.
Mano nuomone tavo poreikiam tiktų 8'' 1008a ddaudio, tikrai rimtas daiktas.

Aiwaras
2006-07-16, 11:37 PM
Netiks toks garsiukas kokį siūlai. Nesu klauses DD ir tikrai galiu klysti, bet jo konstrukcija nesiriša su tuo kokio garso jam reikia. Aš kaip suprantu jam reikia kažko lengvu difuzorium, maža pakabos eiga, gal net popierine, kad grotų greitai

Artūras S
2006-07-17, 08:23 PM
Truputėlį leidau sau atsipalaiduoti :partyman: tad prirašinėjau neleistinų dalykų.Manau esu dar jaunas ir pasitaisysiu. O:)

DV-ART
2006-07-17, 09:17 PM
Nu nepykit taip baisiai,gal kada nors ir pasitaisysiu,tik pamaniau gal galesiu pagelbeti, nors truputi,zmogui!!!

Hallucinogen
2006-07-17, 09:26 PM
Dekui uz pagalba vyrai :ploju: vis dar renkuosi... paskutinis pasirinkimo klyksmas Peerles resolution 10". Anot zmogelio surinkusio labai nemazai apie juos info,atsiliepimai vien geri...

Artūras S
2006-07-17, 09:46 PM
Aš tai vienam geram žmogui bandysiu padaryti subą uš tų dviejų 20cm su geltonai dažytais difuzoriais.Tikiuosi viskas bus gerai.

Hallucinogen
2006-07-17, 10:01 PM
Aš tai vienam geram žmogui bandysiu padaryti subą uš tų dviejų 20cm su geltonai dažytais difuzoriais.Tikiuosi viskas bus gerai.

pala pala, turi omeny M** su geltonais difuzoriais? Kiek zinau yra juodi pigesni ir geltoni,pastarieji bus dedami? nauji?

Artūras-M
2006-07-17, 10:29 PM
MDS gal ir nieko, nors man asmeniškai gerai tik tas, kas iš popieriaus ;)

Hallucinogen
2006-07-17, 10:31 PM
MDS gal ir nieko, nors man asmeniškai gerai tik tas, kas iš popieriaus ;)

O pasiulymu bus? :) nors speju i kaina neisipaiso popierinukai,ar as neteisus?

Artūras S
2006-07-17, 11:01 PM
Perless Resoliution kiek girdėjau irgi neblogai groja,nors pats nebandžiau kas gaunasi.Šiaip pagaminti gerai.

Hallucinogen
2006-07-17, 11:07 PM
Perless Resoliution kiek girdėjau irgi neblogai groja,nors pats nebandžiau kas gaunasi.Šiaip pagaminti gerai.

Na taip zinau kad neblogi,pazystamas turi toki,neužilgo teks paklausyt,tiesa 12"
zvilgtelk i pm

Tesla
2006-07-18, 01:27 AM
vienas is variantu galetu buti Rainbow Hammer 10". gana greitas ir smagus bosas..
arba DLS W610, 710.. bet sitas brangesnis gerokai..
bet jam reik fazikines dezutes ;)

Hallucinogen
2006-07-18, 12:45 PM
vienas is variantu galetu buti Rainbow Hammer 10". gana greitas ir smagus bosas..
arba DLS W610, 710.. bet šitas brangesnis gerokai..
bet jam reik fazikines dezutes ;)

jau ko ko bet hamerio ,tai prasau nesiulyti :) Zinau zmogeli kuris ji nupirkes ir pasidares fazikine deze (pagal gamintojo parametrus) keikesi tolka tak,isgirdes ,supratau zmogeli... Pasidare jis uzdara is kart viskas pasitaise,bet toli grazu ne stebuklas,tiesa jis buvo naujas,po pragrojimo sake lyg viskas dar i geresne puse pasitaise... Anyway nemanau ,kad tai subas ,kuris tenkintu mano poreikius,daug kas pasakytu-serpotrebas...

Arunas-
2006-07-18, 06:53 PM
netaip supratai tu ji ne hameri jis tau siulo pasiskaityk is naujo O:)

Tesla
2006-07-19, 12:54 AM
man vienodai sviecia ka pasirinksi.. tiesiog sakau ka girdejau savo ausimis..
buvo pas mus su originaliom dezes Rainbow 10ukas, tai apgrojo nemazai subu visomis prasmemis.. ir boso gylio pakako ir greicio ir slegio..
o boso grojimas priklauso nuo stiprintuvo labai..

Vilmantas
2006-07-19, 01:13 AM
Kas liecia Rainbow.Du bosiukai desimtukai labai graziai uzgrojo visa nemaza sedana.Greicio ir garso pilnos akys.Patiko,3 metus klausiau... O:)

Artūras-M
2006-07-19, 01:16 AM
apgrojo nemazai subu visomis prasmemis.. ir boso gylio pakako ir greicio ir slėgio..
o boso grojimas priklauso nuo stiprintuvo labai..

Sakydamas apgrojo, paminėk kokioj mašinoj, koks stiprintuvas bei koks grotuvas, kokie muzikos žanrai. Taip pat paminėk ką apgrojo. Priešingu atveju, tai ką parašei galima traktuoti tik kaip nepagrįstą reklamą ir viską trinti.

P.S. Tave ypač liečia http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=4059.0

Tesla
2006-07-19, 04:13 PM
stiprintuvas buvo Eton PA1502, 2kanalis. masinu buvo keletas, golf3, audi coupe ir subaru sedanas. dar prie stendo buvo bandyta. grotuvai Kenwood aukstesnes klases, nepamenu tiksliai. vienas is ju XXV-01D. kiti subai ivairus, Vibe Black Air 10, 12, Tas pats Rainbow Hammer 12", Eton CRAG 12-600 ir dar kazkokiu pora..
apgrojo ne visomis prasmemis, bet greiciu, dinamika.. nedaug atsiliko nuo 12uku slegiu.. taip pat kaina prieinama.
uztenka informacijos? :)

Artūras-M
2006-07-19, 05:19 PM
Šiuo atveju jau informacijos daugiau. Tačiau kol kas matau tik tai, kad apgrojo ne grojimui o "kilbasinimui" skirtus subus. Būtų keista, jeigu būtų kitaip.
Kas link bandymo patalpos salygom, tai nereiktų net minėti. Automobilyje situacija yra visai kita....

Hallucinogen
2006-07-21, 02:35 PM
Nu po perklausu as jau kaip ir apsisprendziau imt du peerles resolution 10".Buvo pasiulymu palikt mano 12" ramybeje nes groja tikrai pakenciamai,bet manau neprasausiu investaves kelis,o gal 4 simtus litu...

Vilmantas
2006-07-23, 01:01 AM
Isties geriausia buvo (yra) isideti,pabandyti kaip skamba tie ar anie,nes po to kad nenusigraustum ne tik nagu.... O:)

Hallucinogen
2006-07-23, 07:58 AM
Isties geriausia buvo (yra) isideti,pabandyti kaip skamba tie ar anie,nes po to kad nenusigraustum ne tik nagu.... O:)

ai klausiau as ir MDS'us ir perlesus,tik beda kad mds'as vented dezej,o perlesas buvo dvliktukas, ir tie ir tie patiko,apsistojau ties peerlesu,nes vis tik per daug geru atsiliepimu apie juos,pazystami ir tie kliedi kaip gerai jis pagamintas.Zodziu islekiu pirmadieni pailset prie juros,turesiu laiko apsisprest,vdrug dar jei babkiu per daug iseis ,tai neliks kitos iseities kaip tik ziuret i MDS'a :)

Liveris
2006-07-23, 11:42 PM
šiaip as turiu MDS kazkoki tik nzn kokioj dėžėj jis turi grot, ismatuot parametru neturiu galimybes. Dabar jis guli 38 litru uzdaroj dėžėj, rodos kad jaucias normaliai, bet planuoju daryt vented pabandymui. Gal kas galetu pagelbet? Foto imesiu rytoj
www.smail.lt/~liveris/subas.html (http://www.smail.lt/~liveris/subas.html)

Hallucinogen
2006-07-29, 08:57 AM
Na ka paemiau 2 MDS'us 8". Isbandysim, jei viskas klostysis pagal plana, jau antradieni...

Hallucinogen
2006-07-30, 03:41 PM
Fsio deze jau padaryta,pataikiau ant bachuriuko malaciaus ,tai per diena padare,galima sakyt pusvelciui (100lt cia daug ar mazai?) :D Neesme.
Subiukai GROJA :) Supratau kas yra greitas bosas... Ir isipaiso jie i sistema nerealiai,toks ispudis lyg subo ne nebutu,groja viskas priekyje lyg komponentai galingai kapotu,tik nusukes remota supranti optine apgaule... Slegucio per akis,nors visu galimybiu dar neisnaudojau,nes reikia dar pragrot juos,bet slegis nera tas kad plastmasiu varztai atsisukinetu,jauciasi per sedyne,islipes matai kad bagazines dangtis irgi sie tiek barska,tiesiog apygalingis,sodrus ,greitas basas... Butent to ir siekiau :supz:
Zodziu esu tikrai labai patenkintas,Arturai malacius kad uzvedei ant teisingo kelio :smt023