View Full Version : Jei nesunku padekite del priekines akustikos
LOUDampCLEAR
2006-07-26, 10:52 AM
kadangi esu didelis muzikos myletojas, noriu i savo auto susideti aparatura (komponentai stiprekai subas, magas, gal kondikas jei reike)
norejau patarimo ka geriau pirkti jei noriu kad priekis grotu graziai ir garsiai..yra mintis pirkti JBL C608 (6.5") arba darytis 3way sistema dedant kicker 8" (KICKER SSMB8 )midbasus , aukstadaznius (nezinau kokius kad graziai grotu) ir gal 13cm vidurius bet irgi reiketu patarimo kokius kad derintusi prie likusiu komponentu
ir ka reiketu daryti su krosoveriais? galima juos kazkur atskirai isigyti?kaip priderint prie siu koloneliu
noreciau jusu minciu kas geriau skambetu , koks koloneliu derinys pries tai buwau isidejes audiobahn acis63 bet labai jais nusivyliau kadangi membrana viduriuku atsoko po 5min grojimo o stiprekas buvo per silpnas, dabar turiu alpine spr 16tukus bet irgi per mazai garso ir per daug aukstu
busiu labai dekingas padejusiems issirinkti kokybiska(kiek leidzia finansai)ir garsiai grojancia akustika
biudzetas kolonelems apie 1000-1500lt
laukiu jusu minciu
is anksto dekui
algiosa
2006-07-26, 11:03 AM
norejau patarimo ka geriau pirkti jei noriu kad priekis grotu graziai ir garsiai..yra mintis pirkti JBL C608 (6.5")
c608 GTi gros garsiai ir grąžiai :smt023, bet reikia rimto stpr.
čia pora atsiliepimų iš šalies
http://www.epinions.com/content_108675501700
http://forum.sounddomain.com/forum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=4;t=021088
LOUDampCLEAR
2006-07-26, 03:13 PM
dekui uz topicus;)
gal dar kas kokiu minciu turit?
as numanau kad sitie jbl turi groti gerai ir garsiai bet gal 3 juostu geriau butu su tais kickeriais kaip bosais
LOUDampCLEAR
2006-07-26, 06:12 PM
kur jus tie kurie uzsiema muzika ir kuriem tai yra ju duona
patarkite man bet prasau tik ne savu prekiu reklama o tikrus patarimus duokite
ttadaz
2006-07-26, 06:58 PM
žmonėm,kuriem tai yra duona,noretūsi iš to uždirbti...ir jie taip uždirba...o tu reikalauji :smt018
LOUDampCLEAR
2006-07-26, 08:02 PM
na supranti jei man patars kad tas garsiukas geras tik ziuredamas kad uzdirbt o ne kad as gera daikta nusipirkciau tai tokiu patarimu man ir nereik
reik kad abu islostu
Artūras S
2006-07-27, 09:19 PM
Už tavo paminėtus pinigus išeina geri dviejų juostų komponentai.Turi pats išsirinkti koks tau garsas geresnis.Ar švelnus ,detalus,minkštas ar agresyvus ir smogiantis ir galingas.Labai sunku forume rašinėjant susikalbėti.Toki dalykai labai gerai išaiškėja gyvai lyginant kelis automobilius.PVZ tai galima padaryti varžybų metu.
LOUDampCLEAR
2006-07-28, 04:01 PM
dekui uz pamastymus ;) as jau uzsisakiau JBL nes man reikia gero garsaus ir dinamisko garso o kiek girdejau ir skaiciau atsiliepimu tai jie turetu mano poreikius patenkinti, belieka tik stipriaka issirinkti bet mano tema del stipriako kazkodel istryne nors kitu netrina :(
jauciu audisona SRX2S pirksiu nes cia patarimo sunku sulaukt kai temas trina...
Edmas
2006-07-28, 04:29 PM
cia patarimo sunku sulaukt kai temas trina...
tikrai be reikalo niekas nieko netrina :!: jei ištrynė ar perkėlė - buvo tam priežastis
LOUDampCLEAR
2006-07-28, 05:53 PM
na tai kad kaip ir daug kas cia stiprintuvu skyriuje paprasiau pagalbos pasirenkant stiprintuva jbl gti c608 komponentams
o kita diena jau istrinta
ka as zinau del ko jei niekas nieko nepasako
Edmas
2006-07-28, 06:00 PM
http://forumas.i-klubas.lt/index.php?action=profile;u=834;sa=showPosts
manau tavo tema tik perkelta atsižvelgiant į jos turinį o ne pavadinimą
pažiūrėk (linką) ar yra
Aiwaras
2006-07-28, 08:06 PM
Temų apskritai stengiamasi netrinti. Per paiešką paieškok savo temos ir rasi ją perkeltą. Aš jau tai padariau ir pamačiau, kad tavo temą perkėlė į skiltį perku parduodu http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=4105.0 ir pats esi jau ten atsakes, tai kam tos pretendzijos, kad ištrynė? Manau perkėlė, nes DV-ART pasiūlė savo asmenines paslaugas, o ne apskritai patarė stiprintuvo modelį, kaip žinia komercija šitam forume leidžiama tik skiltį perku parduodu... Be to ten net dvi tavo temos sukurtos tuo pačiu klausimu. Kažkodėl tos skilties moderatorius neiškelia į šiūkšlinę, gal ne prie laido.
LOUDampCLEAR
2006-07-28, 08:32 PM
tai man jau vienas zmogus pasake:) pretenziju jau ner bet pats nebuciau rades:)
algiosa
2006-07-29, 12:43 AM
Na saviškius jbl c608 GTi aš paleidęs nuo Jl Audio 300.4 (4x75) bi-ampingu, groja man tikrai grąžiai. Tik kartais ( :smt030) rodos, kad W priešbosiams biški trūksta (dabar tuoj gausiu O:)), bandysiu dviem tiltais per pasyvius filtrus, nes stipr. turi 4-2 ch mode.
Ramiai ieškokis rimtesnio gamintojo dvikanalio 2x100 min, neskubėk gi šitaip, nes su 1000Lt Lietuvoje naują kaži :smt017. Man rodos stprintuvą yra sunkiausiai parinkt-nupirkt iš visos sistemos elementų.
Parašyk rezultatą :partyman:
LOUDampCLEAR
2006-07-29, 01:25 PM
dar tiksliai neapsisprendziau del stipreko bet butinai parasysiu kai apsispresiu ir pajungsiu
siandien varysiu garso izoliacija pirkt
o kaip manai neprasausiu su C608 garsiukais? koks ju skambesys?garsiai groja?
EXONN
2006-07-29, 05:29 PM
kur perki garso izoliacija ir kiek kainuoja? Sorry uz offtopika :oops:
LOUDampCLEAR
2006-07-29, 08:29 PM
pirkau audioprojektuose tai uz 6 lapus 50x50cm mokejau 120lt (na cia su nedidele nuolaida)
bet reikia dar porolonno 3kvadratai (2durim) kainuoja apie 150lt
algiosa
2006-07-30, 03:44 PM
o kaip manai neprasausiu su C608 garsiukais? koks ju skambesys?garsiai groja?
Tau labai gerai atsakė Artūras S
agresyvus ir smogiantis ir galingas.Labai sunku forume rašinėjant susikalbėti.Toki dalykai labai gerai išaiškėja gyvai lyginant kelis automobilius.PVZ tai galima padaryti varžybų metu.
Nuo savęs pridėsiu, tai labai rimta alternatyva sistemai su 8" priešbosiais ir tai JBL aukščiausia kategorija, automatiškai stiprintuvas turi būti aukščiausios kategorijos savo brende, per akis 2x100 W. Iš savo kuklios patirties, galiu pasakyt, kad stipr. visad kainuoja 2-3 kart brangiau už akustiką, ir minimum 70% lemia grojimą. Kadangi tavo tata amerikoj, tik neskubėk, broli neskubėk ( :smt018), išnaudok šią nuostabią galimybę.
sėkmės
atvortke
2006-07-30, 04:28 PM
tu junktum vrx'ą ant jbl'o kažkaip abejoju. Kad gal ne aukščiausios serijos, o atitinkamo lygio
LOUDampCLEAR
2006-08-03, 03:40 PM
stiprintuva uzsisakiau PPI PC2150 jis is senesniu bet labai geros bukles kaip naujas ir garantija kad veikia;)
kadangi mano tevas radioelektronikas(tai jo hobis ir duona) tai jis jau patikins ar viskas ten ok :)
dar manau uzsisakysiu koki Xtant'a ir labai noriu lempinio US Amps 600.2 jei pavyks gauti
na aisku kazka is ju teks isstumt lietuvoj
dabar laukiu PPI isbandysiu ji
ka jus apie si modeli manot jei teko kazka tokio girdet ar ciupinet
Artūras S
2006-08-03, 06:22 PM
turiu dabar mašiną su penkiakanaliu PPI.Vidutinės klasės stipras.
LOUDampCLEAR
2006-08-03, 08:39 PM
na keista kad tik vidutines
tai ka kaip koks arizona eagle?
juk jie tie senesni tai super skaitosi stiprekai, nauji tai fuflo ten po 200$ o senus po 400-700 baksu pardavineja ypac art serija
na mano ne ta geriausia bet kiek skaiciau neblogi atsiliepimai raso kad svariai ir muzikaliai groja
o koks pas jus modelis jei ne paslaptis?naujas ar senas?
Artūras S
2006-08-06, 08:07 PM
Modelis vidutinės serijos.Viršutinės neturime.
Nanukas
2006-08-09, 10:15 PM
norėčiau Jūsų minciu kas geriau skambetu , koks Kolonėlių derinys prieš tai buwau isidejes audiobahn acis63 bet labai jais nusivyliau kadangi membrana viduriuku atsoko po 5min grojimo o stiprekas buvo per silpnas, dabar turiu alpine spr 16tukus bet irgi per mazai garso ir per daug aukstu
Būtų įdomu sužinoti, koksai stiprintuvas maitino ACIS63.
Gamintojas deklaruoja, kad jie turi ~90 W RMS'o, realiai yra truputėli mažiau.
Dažniausiai, viršijus leistiną ribą, "išlekia" aukštadažniai. Keista, kad taip nutiko su "viduriais" :/
LOUDampCLEAR
2006-08-11, 08:15 AM
maitinau ne super stipriaku- crunch bet ten galingumo beveik isvis nedaviau
paskui apziurejau ten membranos prikilijavimas toks silpnas su kazkokiu silikonu ir kito viduriuko buwo levai suklijuota su tarpais be kliju.....
na paliko tikrai ne koki ispudi man jie
tai dalimis pardaviau beveik atgavau isleista suma
Nanukas
2006-08-11, 09:29 PM
Jeigu čia brokas, tai visai kita kalba, galima gi paprašyti, kad pakeistų.
LOUDampCLEAR
2006-08-12, 09:17 PM
na nzn brokas ar nebrokas bet siuiti pirmyn atgal dar 100$ o jei paskui vel atplis tai isvis pravalas:)