View Full Version : Patarkit koki grotuva is siu gamintoju: Alpine, Clarion, Blaupunkt
Driv3r
2006-07-26, 07:14 PM
Klausoma muzika: house trance.... magai būtų is Clarion, ALPINE na gal BP (del alpine ten man jo maitinimo pajungimas kazkox keistas jei galit pakomentuokit kažkur esu skaites kad yra su juo delos ta prasme problemu) galit siulyt ir is kitu modeliu, kaina iki 400lt max deweto, o gal isvis turit patys ka pasiūlyt, jei taip tai i prvata.
Prioritetai:
1)Neblogas antisokas
2)Euro jungtis
3)Nereik man ten jokiu delfinu :)
4)Laikytu atminti (labai svarbu)
5)Subo valdymas
6)nesenas dizainas (na aisq viskas pagal pinigus, sita suprantu :))
7)Mp3 bylu skaitymas prioriteto nekelia (gali but gali ir nebut)
dėkui is anksto
MidaX
2006-07-28, 12:03 AM
Klausoma muzika: house trance.... magai būtų is Clarion, ALPINE na gal BP (del alpine ten man jo maitinimo pajungimas kazkox keistas jei galit pakomentuokit kažkur esu skaites kad yra su juo delos ta prasme problemu) galit siulyt ir is kitu modeliu, kaina iki 400lt max deweto, o gal isvis turit patys ka pasiūlyt, jei taip tai i prvata.
Prioritetai:
1)Neblogas antisokas
2)Euro jungtis
3)Nereik man ten jokiu delfinu :)
4)Laikytu atminti (labai svarbu)
5)Subo valdymas
6)nesenas dizainas (na aisq viskas pagal pinigus, sita suprantu :))
7)Mp3 bylu skaitymas prioriteto nekelia (gali but gali ir nebut)
dėkui is anksto
Atminti laiko tik blaupunkt(visi modeliai) ir naujesni Clarion nuo 2004 metu lyg. Alpine nelaiko.
ttadaz
2006-07-28, 12:25 PM
o nuo kada gaminamas clarion DRX8675rz? :-k
atvortke
2006-07-28, 12:51 PM
o nuo kada gaminamas clarion DRX8675rz? :-k
nuo kokių99 man rodos
ttadaz
2006-07-28, 01:54 PM
kažkada tokį turėjau...laikė atmintį :smt023
tai reiškia,kad ir senesni kai kurie clarion'ai laiko atmintį :ploju:
Driv3r
2006-07-28, 02:27 PM
tai kaip suprantu optimaliausias ir tinkamiausias varian butu bp ir clarion tai pasiulykit tada kokiu modeliuku.
dekui
rprznt
2006-07-28, 02:29 PM
clarionai man rodos laiko tik aukštesnės klaės :) ir bent pas mane max 2 paras.
Driv3r
2006-07-28, 08:08 PM
Nu tai jmj gi nelaikysiu mago puse metu neikisto i auto cia tik del tu loxu vagiu nakcei ar siaip (del atminties dingimo) . Tai ar man kas nors pasiulys koki konkretu modeliuka ar ne ?
PonasX
2006-08-02, 01:40 AM
Kaip tai Alpine nelaiko atminties ? Turiu CDA-9813, tai pvz atjungus ir vėl pajungus išlieka radijo stotys, išsaugoti ekvalaizeriai/x-over'iai (time'ingų nereguliavau dar), title nustatymai ... Na žodžiu nusimuša tik Subwoofer Off į On ... :(
Artūras-M
2006-08-02, 01:46 AM
Laikų korekcijos neišsilaiko. Taip pat daugumoj tembrai, subo lygis taip pat. Na nepritaikytos jos stalčiams ;)
PonasX
2006-08-02, 10:43 AM
Na taip, atjungus ir pajungus, nusimuša EQ, X-Over ir Time'ai į nulius, bet pvz, jeigu nusistatai EQ ir palaikai mygtuką 1 (taip išsaugai EQ parametrus į Slot1 :)), vėliau po atjungimo/pajungimo tereikia vėl užeiti į EQ parametrus ir paspausti 1 mygtuką (šiuo atveju užtenka jį tik paliesti) tai pasileidžia išsaugoti parametrai. Na net nežinau, kaip čia apibūdint tokį išsaugojimo būda... Gal "nepilnas išsaugojimas" ? :) Ir dar, kai pirkau šitą Alpine, tai pardavėjas sakė, kad galima bateriją įstatyt į vidų ir tada viskas išsisaugos. Artūras-M, Jūs berods užsiimat aparatūros montavimu, o kaip su baterijom ? :)
Artūras-M
2006-08-02, 05:43 PM
. Artūras-M, Jūs berods užsiimat aparatūros montavimu, o kaip su baterijom ? :)
Neužsiimu. Vien dėl to, kad kategoriškai esu nusistatęs prieš visus stalčių variantus ir aparato tampymus pirmyn atgal.
pharaon
2006-08-02, 05:49 PM
Neužsiimu. Vien dėl to, kad kategoriškai esu nusistatęs prieš visus stalčių variantus ir aparato tampymus pirmyn atgal.
Dabas gal biski offtopic,bet nesupyk tik :)
Zinau,kad maga galima padeti bet kur ir tada reikia tik prasivest kontaktus i norima vieta. Na,kaip pvz:
magas bagazineje,o mago kontaktai virs galinio vaizdo veidrodelio.
Tai va,noreciau paklaust,kiek tas kontaktu pravedimas galetu kainuot ir ar nenukentetu srove(?),jei magas butu taip nutoles nuo kontaktu..? :roll: Tik nesijuok labai,jei nesamone pasakiau :)
Laukiu atsakymo.
ttadaz
2006-08-02, 08:52 PM
nepyk už nekuklų klausimą :oops: bet,kaip tada apsisaugoti nuo vagysčių?
atvortke
2006-08-03, 05:32 PM
saugoti mašiną o ne tik magą. Garažai tam skirti.
ttadaz
2006-08-03, 06:03 PM
o dieną? :oops:
PonasX
2006-08-03, 06:23 PM
Na ir kas iš tų garažų ? Vat mano praeitą Alpine pavogė vidury baltos dienos tiesiai iš aikštelės ... Ir vagiui buvo visiškai po*** ant signalizacijos, išdaužė stiklą ir greitom ištraukė magą ... O ką praeiviai ? Ogi nieko, spėju kokioj nors JAV tai praeiviai pačiuptų tą niekšą ir atspardytu jam šikną, o Lietuvoje niekas net nebandys jo sustabdyti, nes bėda nutiko ne jam, o kitam ...
igoriokas
2006-08-03, 07:18 PM
Dabas gal truputį offtopic,bet nesupyk tik :)
Zinau,kad maga galima padėti bet kur ir tada reikia tik prasivest kontaktus i norima vieta. Na,kaip pvz:
magas bagazineje,o mago kontaktai virs galinio vaizdo veidrodėlio.
Tai va,norėčiau paklaust,kiek tas kontaktu pravedimas galetu kainuot ir ar nenukentetu srove(?),jei magas būtų taip nutoles nuo kontaktu..? :roll: Tik nesijuok labai,jei nesamone pasakiau :)
Laukiu atsakymo.
nafig tau magas bagazinei?!
igoriokas
2006-08-03, 07:22 PM
Na ir kas iš tų garažų ? Vat mano praeitą Alpine pavogė vidury baltos dienos tiesiai iš aikštelės ... Ir vagiui buvo visiškai po*** ant signalizacijos, išdaužė stiklą ir greitom ištraukė magą ... O ką praeiviai ? Ogi nieko, spėju kokioj nors JAV tai praeiviai pačiuptų tą niekšą ir atspardytu jam šikną, o Lietuvoje niekas net nebandys jo sustabdyti, nes bėda nutiko ne jam, o kitam ...
amerika amerika :lol: gana dairytis i ta amerika :smt097
atvortke
2006-08-03, 08:12 PM
iš saugomos aikštelės?
pharaon
2006-08-03, 08:48 PM
Dabas gal truputį offtopic,bet nesupyk tik :)
Zinau,kad maga galima padėti bet kur ir tada reikia tik prasivest kontaktus i norima vieta. Na,kaip pvz:
magas bagazineje,o mago kontaktai virs galinio vaizdo veidrodėlio.
Tai va,norėčiau paklaust,kiek tas kontaktu pravedimas galetu kainuot ir ar nenukentetu srove(?),jei magas būtų taip nutoles nuo kontaktu..? :roll: Tik nesijuok labai,jei nesamone pasakiau :)
Laukiu atsakymo.
nafig tau magas bagazinei?!
del saugumo,kam kam.. :)
ErnasGTD
2006-08-03, 09:58 PM
Jei nori ,kad nepavoktu mago reikia padaryt kita magui vieta, geriausiai apacioje standartinio ir padaryti slankiojanti dangteli, kaip paliksi maga masinoje paprasciausiai ji uzdengsi,o standartine mago vieta bus tuscia ir tikrai vagiui uz akiu neuzklius,o del grotuvo tai patarciau blaupunkt uz tokia kaina deveta blaupunkta gali pasiimti tikrai nebloga.
PonasX
2006-08-03, 10:10 PM
Nea, ne iš saugomos aikštelės ...
atvortke
2006-08-04, 09:25 AM
Nea, ne iš saugomos aikštelės ...
nu tai ko tu tada nori? kad šv Petras ar dar kas saugotų tau ją?
PonasX
2006-08-04, 09:49 AM
Nakčiai turiu nuosavą garažą prie namų, o dieną jeigu kur nuvykstu tai statau kur randu vietos ir neieškau jokių apsaugotų aikštelių už 5km ...
ttadaz
2006-08-04, 10:44 AM
ypač gerai mašiną palikti cente arba senamiesty :twisted:
Driv3r
2006-08-06, 02:15 PM
nu jo xebra as uzvedziau tema padiskutavot visi :D bet taip xxx ir negaliu isgirst Jūsų siulymu :)
ErnasGTD
2006-08-06, 02:25 PM
jei nori kad laikytu atminti tai imk blaupunkt gal uz 400lt pasiimtum acapulco mp54 neblogas modelis.