View Full Version : IVOLGA
LiPaLaZ
2004-07-11, 02:43 PM
Sveiki
idomumo delei noriu paklaust gan daznai minima ivolga firma. ar ten ju produkcija tikrai verta demesio? ar tas pats kaip boschmann ar evr ar dar ten kas?
gal zinot kur gaut kainas ju litais?[/b]
Arturasz
2004-07-11, 02:58 PM
Bent jau man susidarė įspūdis, kad groja gerai, galima nemažai iš jų uždirbti dėl to ir visi gyria jas. Čia IMHO jei ką.
P.S. Pats pats planuoju pirkti VHC 6.21
P.P.S. Kainas kažkokias turiu jų litais. Jei ką rašyk mail'ą.
nahaiendas
a klausei kad kalbi?
man nebutina klausyt, man galima ir literaturos pasiskaityt :)
Robertas-G
2004-07-12, 02:43 PM
literatura tam ir skirta, kad skaitantys zinotu kas yra "kruta", nes nuosavomis ausimis nustatyti nepavyksta...;)
taip....
Kaip tik pagal nuomones....
Paciam tai kam cia klausyt, va pasiklausai ka kiti kalba ir jau specas.
nedaug zmoniu gali realiai pasakyti girdintys tai, ka giriasi girdintys. tuomet pravercia literatura - nes tie "neva girdintys" paprastai is jos ir suzino, kaip "reikia" girdeti.
o pvz tu pats? ar daugiau skaitai ar daugiau klausai? Ar biski gaila bapkių kad daugką išbandyt?
Ernestas
2004-07-23, 06:05 PM
negirdejau gerai grojancios IVOLGOS,(gal buvo blogai sumontuota)
muzotonas
2004-07-24, 12:23 PM
negirdėjau gerai grojancios IVOLGOS,(gal buvo blogai sumontuota)
Tavo malkinei muzikai ji tikrai netinka.
Mirka.
Ernestas
2004-07-24, 02:38 PM
muzika mano ne medine, o metaline :supz:
VHC su perdirbtais krosais groja puikiai, o Silver Bullet - super.
muzotonas
2004-07-27, 12:13 AM
Kadangi sakai groja gerai ir puikiai, tai kas nors geriau groja už jiuos?
Mirka.
Kadangi sakai groja gerai ir puikiai, tai kas nors geriau groja už jiuos?
Mirka.
pradedam kritikuotis?
Aš kalbu apie tą kainų kategoriją
Svajūnčikas
2004-07-27, 12:38 PM
Ką reiškia
"su perdirbtais krosais" ?
Kiek pastebėjau, tai anot jūsų išminčių-profesionalų, tai visiems komponentams reikia perdirbinėti krosus (nesvarbu ar DLS, ar Focal, ar Ivolga ir pan.), o tada jie užgroja super nerealiai :roll:
Nejau gamintojai toki tūpi, kad nepadaro normalių filtrų?
Ką reiškia
Kiek pastebėjau, tai anot jūsų išminčių-profesionalų, tai visiems komponentams reikia perdirbinėti krosus (nesvarbu ar DLS, ar Focal, ar Ivolga ir pan.), o tada jie užgroja super nerealiai :roll:
Nu netūpi gal anot mūsų išminčių profesionalų, bet mano kvailu supratimu krosai yra paskaičiuoti universaliam naudojimui, o kiekviena mašina savaip atspindi/sugeria garsą, todėl pagal kiekvieną mašiną ir reikia juos patobulinti
Svajūnčikas
2004-07-27, 03:35 PM
Ką reiškia
Nu netūpi gal anot mūsų išminčių profesionalų, bet mano kvailu supratimu krosai yra paskaičiuoti univeršaliam naudojimui, o kiekviena mašina savaip atspindi/sugeria garsą, todėl pagal kiekvieną mašiną ir reikia juos patobulinti
Tik betobulindamas gali ir nutobulinti........ :wink:
žinoma kad gali. Paskutiniu atveju kaitaliojom kondikus ir varžas A/D garsiakalbiams, tai tikrai efektas geresnis. Bent jau mums taip atrodė. Sumažėjo aštrumas.
Svajūnčikas
2004-07-27, 04:06 PM
žinoma kad gali. Paskutiniu atveju kaitaliojom kondikus ir varžas A/D garsiakalbiams, tai tikrai efektas geresnis. Bent jau mums taip atrodė. Sumažėjo aštrumas.
O tu Ivolga pats prekiauji ? Man įdomus vienas klausimas, kodėl Siglita neveža BG-504 stiprintuvų?
Man sušiko visą reikalą..... Turiu BG-1004, tai norėjau dar ir BG-504, kad viskas gražiai susimontuotų (dizaunas ta prasme), o jie neturi ir neturės sakė.... :x (čia prieš pusė metų taip buvo).
aš dirbau ten. Dabar dirbu kitur, bet jei reikia Ivolgos - bus. O 502 lygtai turi jau,
Svajūnčikas
2004-07-27, 06:12 PM
aš dirbau ten. Dabar dirbu kitur, bet jei reikia Ivolgos - bus. O 502 lygtai turi jau,
.........na, bet tai ne 504.......
muzotonas
2004-07-28, 12:40 AM
Kritikuotis aš nepradėjau o tik mandagiai paklausiau.
Ir dar kadangi keitėt detales tai idomu į kokios firmos?
Mirka.
Iš lemonos detalės. Tikrai ne tas brangiausias. Keraminės baltos varžos ir neelektrolitiniai kondensatoriai.
Labas.Apie IVOLGA kalbejot.o 1002 ar vertas demesio,kaina 450 lt uz nauja?
labai pigu. Ir aš už tiek nupirkčiau. Nes naujas 670
bloodrayn
2007-04-29, 07:13 PM
ivolga sudas firma ir groja :smt018
Ne per anksti prabudai :smt017
helix
2007-05-02, 03:45 PM
Ką reiškia
padaryt tai gal , tik tada nebus ivolga ir pigu ir gerai , geri kondai ir rites - kainuoja...o kas del ivolga "grojimo" - sutikciau , kad gerai groja savo kainu kategorijoje