View Full Version : Stiprintuvas SPR ir SWR garsiakalbiams
Laisvaz
2006-08-09, 01:14 AM
Sveiki, koki stiprintuva patartumet jungti prie SPR komponentu ir SWR zemadaznio? Ar uztektu vieno stiprintuvo ( kokio? kiek watu? ) Ar jau reiktų pirkti atskirai komponentams ir atskirai subui? Zinau, kad taip būtų geriau, bet viska lemia finansai.. Kiek watu rms reiktų stiprintuvui, kad gerai istampytu SPR komponentus ir SWR 12" suba ? šiaip dairausi i kažką is Hifonics arba Infinity :smt017
http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16362
http://www.cardomain.com/item/INFREF7541A
Kokios mintys? Ar užteks galios siems stipriams ir kaip jie skambes su Alpine produkcija? Ka is Hifonic'su dar galetumet pasiulyti..?
stalinukas
2006-08-09, 04:20 AM
O kodel nenori pasilikti prie ALPINE?
Komponentam tiktu MRV-T320, subui MRD-M605.
Arba viena stipreka ir komponentam ir subui MRV-F545.
Faceman
2006-08-09, 09:02 AM
Pas mane stovi Phase RS4. Tai uztenka tam SWR'ui ir komponentams Phase CFS serijos. Komponentams dar ir per daug. O kokybe tai tikrai nebloga.
Laisvaz
2006-08-09, 10:46 AM
Alpine kainos kandziojasi.. Del to ir ieskau kito varianto.. :smt017 Tai ka manot apie ta Infinity arba apskritai apie Hifonics'us, kaip jie groja ?
Dar klausimas del subo. Koki geriau rinktis suba SWR ar (2 Ohm + 2 Ohm) ar (4 Ohm + 4 Ohm) ?
Laisvaz
2006-08-09, 10:44 PM
Toks jausmas, kad cia niekas neklause tokiu stiprintuvu arba isvis cia niekas neskaito to forumo.. :partyman:
Hallucinogen
2006-08-09, 11:10 PM
Toks jausmas, kad cia niekas neklause tokiu stiprintuvu arba isvis cia niekas neskaito to forumo.. :partyman:
Paskaito,bet retas randa upo ka nors patart :goodman:
Laisvaz
2006-08-09, 11:34 PM
Paskaito,bet retas randa upo ka nors patart :goodman:
Butent.. O ar sunku brukstelt kelis zodzius, komentarus i tema? Jeigu kas ka nors ir paraso, tai irgi daugiausia i pievas.. Kam isvis tada gaisti laika ir skaityti foruma? :ploju:
Hallucinogen, gal tu turi ka pasakyti apie Infinity ir Hifonics ? Kaip jie tiktu mano minetiems garsiakalbiams..? :smt100
Liveris
2006-08-09, 11:42 PM
Susirask ******** ir parašyk jam į PM, jis rodos turi Hifonics.
Administratorius: Šiame forume draudžiama reklama visur išskyrus čia:
http://forumas.i-klubas.lt/index.php?board=11.0
Laisvaz
2006-08-09, 11:55 PM
Susirask ******* ir parašyk jam į PM, jis rodos turi Hifonics.
dėkui :smt023
Dar klausimas, ka manot apie Power Acustic produkcija ? Cia jau turbūt zemesne klase nei Hifonics ar Infinity, bet idomus pasisakymai ir apie siuos stiprius O:) dėkui uz bet kokia info :smt023
Artūras-M
2006-08-10, 01:28 AM
Pasinaudoti paieška labai sudėtingas reikalas ?
Edmas
2006-08-10, 07:54 AM
[ O ar sunku brukstelt kelis žodžius, komentarus i tema? Jeigu kas ka nors ir paraso, tai irgi daugiausia i pievas.. Kam isvis tada gaisti laika ir skaityti foruma?
aš kasdien paskaitau, nors būna išimčių, kiti gal pora kartų per mėn.
tikrai nesunku parašyti, bet apie tai jau nemažai kalbėta,
štai tau atsakymas į į klausimą (kiek vatų)- bet taip pat tingiu rašyt į jau daug apkalbėtas temas, tad už tave pasinaudojau paieška cituoju < mano sistemoje stiprintuvas 4x100 rms.
subas 1000rms - o gavo tik 200rms.
priekine akustika - priešbosis 100rms, viduriukas apie 50 berods, na ir auksti, visas tas reikalas turi 100 rms. Viskas groja gerai ir mano ausiai galios per akis.> citatos pabaiga. netingėk pats pasiieškoti.
Laisvaz
2006-08-10, 11:40 AM
[ O ar sunku brukstelt kelis žodžius, komentarus i tema? Jeigu kas ka nors ir paraso, tai irgi daugiausia i pievas.. Kam isvis tada gaisti laika ir skaityti foruma?
aš kasdien paskaitau, nors būna išimčių, kiti gal pora kartų per mėn.
tikrai nesunku parašyti, bet apie tai jau nemažai kalbėta,
štai tau atsakymas į į klausimą (kiek vatų)- bet taip pat tingiu rašyt į jau daug apkalbėtas temas, tad už tave pasinaudojau paieška cituoju < mano sistemoje stiprintuvas 4x100 rms.
subas 1000rms - o gavo tik 200rms.
priekine akustika - priešbosis 100rms, viduriukas apie 50 berods, na ir auksti, visas tas reikalas turi 100 rms. Viskas groja gerai ir mano ausiai galios per akis.> citatos pabaiga. netingėk pats pasiieškoti.
Visada perskaitau viska ka randu per Paieska prie kurdamas nauja tema. O kuriu tik tada kai nerandu to ko man reikia..
Del sitos citatos, tai as toj temoj berod sirgi klausiau ar norint PILNAI isnaudoti tarkim 500w rms garasiakalbi reikia jam ir duoti tuos 500w ? Suprantu, kad gal kam nors ir 200w yra daug, bet as klausiu kad MAKSIMALIAI isnaudoti garsiakalbio galimybes :wink: Dekui uz gaistama laika.. :smt039
Vytska
2007-01-18, 03:52 PM
Nu as SWR'ui irgi galvojau kad reikes gyvulinio stipriaus. Pas mane rocksford-fostage moninis 500 rms, tai nereikia nei puses jo galingumo, kad swr'as imtu kalatotis kaip ypatingai apkuni moteris per sokius :smt026 :smt026 :smt026 :mrgreen: