PDA

View Full Version : Grotuvo montavimas

Cilis
2006-08-10, 03:22 PM
Sveiki.

Esu auto aparaturoje visiskai zalias, todel noriu jusu paklausti stai ko: kas buna prie naujo cd grotuvo (perkant is parduotuves) ir kokie elementai papildomai reikalingi ji pritvirtinti automobilyje. Pvz, kam reikia stalciu, pusstalciu ir kt. :smt017
Dekui uz pagalba is anksto! :partyman:

pharaon
2006-08-10, 03:51 PM
Sveiki.

Esu auto aparaturoje visiskai žalias, todel noriu Jūsų paklausti stai ko: kas būna prie naujo cd grotuvo (perkant is parduotuves) ir kokie elementai papildomai reikalingi ji pritvirtinti automobilyje. Pvz, kam reikia stalciu, pusstalciu ir kt. :smt017
dėkui uz pagalba is anksto! :partyman:

Įvairiai būna,kartais tik pats cd grotuvas,kartais būna ir valdymo pultelis jam bei dėklas viršutinei daliai.
Stalčius yra reikalingas tam,kad grotuvas tvirtai laikytųsi,įdėtas į automobilio panelę,kitu atveju(be stalčiaus),kai pagazuosi - tas grotuvas iškris paprasčiausiai ;)
Stalčius - tai metalinė dėžutė,į kurią telpa visas grotuvas
Pusstaltis - toki pati dėžutė,tik ji perpus mažesnė už stalčių

O papildomi elementai tvirtinimui yra elementarūs varžtai ;)

Cilis
2006-08-10, 04:41 PM
dėkui.
Tai, ko gero, man reikėtų bent pusstalti įsigyti, jei jo kartais nebutu. Tiesa? Ir kuo skirias puse stalciaus nuo viso? Jei nuiminesiu tik prieki radijos (ramus rajonas). :)

Gincė
2006-08-10, 04:45 PM
Jei nuiminėsi tik mago priekį - tiks ir pusstalčius ... Beje naujo cd grotuvo komplektacijoje - visada būna pusstalčius .

pharaon
2006-08-10, 04:47 PM
dėkui.
Tai, ko gero, man reikėtų bent pusstalti įsigyti, jei jo kartais nebutu. Tiesa? Ir kuo skirias puse stalciaus nuo viso? Jei nuiminesiu tik prieki radijos (ramus rajonas). :)

Skiriasi tuom,kad visas stalčius gali būti tvirčiau pritvirtintas,nei pusstaltis,bet jei sakai,kad ramus rajonas,pakaks ir pusstalčio ;)

atvortke
2006-08-10, 09:29 PM
dėkui.

Skiriasi tuom,kad visas stalčius gali būti tvirčiau pritvirtintas,nei pusstaltis,bet jei sakai,kad ramus rajonas,pakaks ir pusstalčio ;)
ir kodėl tvirčiau stalčiuje?

pharaon
2006-08-11, 05:24 PM
dėkui.

ir kodėl tvirčiau stalčiuje?

Daugiau varžtų prisukt gali ;)

atvortke
2006-08-11, 07:03 PM
Ką dar papasakosi? stačiaus nesi matęs?

ErnasGTD
2006-08-11, 07:47 PM
Na man pustaltyje dar geriau negu stalciuje ,nes lengviau magnetola išsiima.

pharaon
2006-08-11, 08:25 PM

Daug ką galiu papasakot,nesiruošiu ginčytis čia su tavim..

atvortke
2006-08-11, 09:14 PM

Daug ką galiu papasakot,nesiruošiu ginčytis čia su tavim..
tai pasakok pasakok kur tu stačiuj prisuksi daugiau varžtų?

ErnasGTD
2006-08-11, 09:17 PM
Aš taip pat nelabai matau kur ten tų varžtų galima daugiau prisukt.

pharaon
2006-08-11, 09:35 PM
Nu ok,suklydau ir tiek :D

Artūras-M
2006-08-11, 09:37 PM
Kai kuriose mašinose įmanoma, tik tingisi :partyman:

EXONN
2006-08-15, 02:54 PM
Aš irgi girdejau tokius gandus, mol su pilnu stalciu jei magas yra kažkaip sunkiau išsilupa jis ar pan... Nu bet jei ne tai ne ;)

atvortke
2006-08-15, 09:06 PM
Aš irgi girdėjau tokius gandus, mol su pilnu stalciu jei magas yra kažkaip sunkiau išsilupa jis ar pan... Nu bet jei ne tai ne ;)
o gal atvirkščiai?

pharaon
2006-08-15, 09:26 PM
Aš irgi girdėjau tokius gandus, mol su pilnu stalciu jei magas yra kažkaip sunkiau išsilupa jis ar pan... Nu bet jei ne tai ne ;)
o gal atvirkščiai?

gerai jauties?

atvortke
2006-08-15, 09:52 PM
o gal atvirkščiai?

gerai jauties?
na ne taip kaip kaikurie. Gerai nepergyvenk. Šiaip jog ištraukti iš stalčiaus pilno magą užtenka patraukti už rankenėlės, kurią protingi žmonės susimontuoja, kad nereiktu laužyti rėmelio ir pan. ištraukinėjant aparatą

pharaon
2006-08-15, 10:03 PM
o gal atvirkščiai?

gerai jauties?
na ne taip kaip kaikurie. Gerai nepergyvenk. Šiaip jog ištraukti iš stalčiaus pilno magą užtenka patraukti už rankenėlės, kurią protingi žmonės susimontuoja, kad nereiktu laužyti rėmelio ir pan. ištraukinėjant aparatą

o jei rankenėlės nėra? Irgi lengviau stalčių išlupt,nei pusstaltį ?

Aiwaras
2006-08-16, 01:14 AM
Ei, jūs nesipykit. Iš šalies matau, kad nesusikalbat. Atvortke galvoja apie stalčių skirtą išiminėti magam. Kaip dažnai žmonės daro su blaupunktais, įdeda dar lizdą, kad laidų nereikėtu narplioti kiekvieną kartą. Pharaon kalba tiesiog apie tokį metalo rėmą kaip pustaltis tik per visą mago ilgį.

Artūras-M
2006-08-16, 01:29 AM
Gyvenkime draugiškai 18_2_100v cheers

igoriokas
2006-08-16, 04:01 AM
Ei, jūs nesipykit. Iš šalies matau, kad nesusikalbat. Atvortke galvoja apie stalčių skirtą išiminėti magam. Kaip dažnai žmonės daro su blaupunktais, įdeda dar lizdą, kad laidų nereikėtu narplioti kiekvieną kartą. Pharaon kalba tiesiog apie tokį metalo rėmą kaip pustaltis tik per visą mago ilgį.

jo o aš dar mačiau stalčius su spec užraktu, is tokio visai beviltiška maga ištraukti, mago nesulaužus

pharaon
2006-08-16, 08:50 AM
Gyvenkime draugiškai 18_2_100v cheers

:smt109 cheers

EXONN
2006-08-16, 10:40 AM
Nu va aš apie tokį ir kalbejau kur yra kaip pustaltis tik kad pilnas..

ErnasGTD
2006-08-16, 03:03 PM
Tai tas stalčiaus užraktas montuojamas iš vidaus?

atvortke
2006-08-17, 07:01 AM
per priekį dažniausia atsirakina.

igoriokas
2006-08-17, 01:18 PM

tas kurį mačiau atsirakina pasukus užvedimo raktelį iki masės

scorpionas
2006-08-17, 09:36 PM
Ten panašiai kai kapoto užraktas turbūt. Jei narkoša balalaikos neištrauks tai vis vien ka nors blogo padarys.

atvortke
2006-08-17, 09:57 PM

parodyk

igoriokas
2006-08-17, 10:12 PM

parodyk

gryšiu iš atostogų paimsiu is draugelio tau parodyti, jis kai mašina pirko tai buvo su magu paliktas, kažkoks kenwoodas

atvortke
2006-08-18, 06:54 AM
Ok, nes labai įdomu. :partyman: