View Full Version : Kaip jungti dvieju riciu suba?
gal galit paaiskinti detaliai kaip reiktu jungt dvieju riciu suba?keliu kanalu stiprintuvai tokiem subam tinkamiausi? O:)
Aiwaras
2006-09-05, 07:16 PM
Kalbėta jau šiom temom. pasinaudok paieška.
Edmas
2006-09-05, 08:52 PM
keliu kanalu stiprintuvai tokiem subam tinkamiausi? O:)
4 kanalai tiktu jei tiltą atiduotum ritei 2-kanalą ritei arba tiltą abiem
žiūrint po kiek omu rite ir ko pats nori, kokybes ar kiekybes.
šiaip geriausiai tam naudoti 2kanalį arba 1kanalį(monobloka) stiprių
2SB554
2006-09-07, 10:43 AM
gal galit paaiskinti detaliai kaip reiktų jungt dviejų riciu suba?keliu kanalu stiprintuvai tokiem subam tinkamiausi? O:)
Būdai kaip ir du :lygiagretus,arba nuoseklus ,dėl stiprintuvo tai žiūrint po kiek omų žemadažnio varža,kitą kartą galingas keturkanalis geriau ir pigiau O:)
algiosa
2006-09-07, 10:27 PM
gal pamačys :
http://www.jbl.com/car/support/SubwooferWiring/sub_diagrams.aspx?Lang=
http://www.jbl.com/car/support/SubwooferWiring/sub_diagrams.aspx?Lang=
subas dual 4Ohm,na dvi rites po 4Ohm,gal galit paaiskint koks skirtumas jungiant lygiagreciai ir nuosekliai,na fizika tikrai gerai ismanau bet vienas dalykas yra zinot teorija o kitas tai pritaikyt praktikoj O:)
Edmas
2006-09-08, 12:26 PM
jungiant nuosekliai turėsi 8 omus - lygiagrečiai 2.
na o jei kalbant apie subus:sedanui geriau deti free-air suba ar daryti deze ir grust i bagazine?
Gincė
2006-09-08, 04:36 PM
na o jei kalbant apie subus:sedanui geriau dėti free-air suba ar daryti deže ir grust i bagazine?
Uždaryt į dėžę ir grūst į bagažinę ... pradžiai ...
ttadaz
2006-09-08, 07:26 PM
na o jei kalbant apie subus:sedanui geriau dėti free-air suba ar daryti deže ir grust i bagazine?
Tik nesupyk, bet man šitas klausimas panašus į tokį: kokius ledus man pirkti,vanilinius ar braškinius? :wink:
igoriokas
2006-09-08, 09:15 PM
Tik nesupyk, bet man šitas klausimas panašus į tokį: kokius ledus man pirkti,vanilinius ar braškinius? :wink:
su ledais lengviau :smt018