View Full Version : MB Quart?
Makalas
2004-07-21, 04:34 PM
Sveiki, skaiciau cia internete forumus ir chebra uzsimine apie MB Quart koloneles, tada prisiminiau, kad ir as tokias turiu :lol: Pas mane koaksialai, apie 20 cm skersmens, gal daugiau. Tik va i nauja auto nededu, nes prisiskaiciau, kad koksai negerai, tai dabar taupau gerai apraturai, o tuos sakau, jei neblogi gal i gala zemiems paduoti. Nu vien zo laukiu komentaru.
Taigi norejau paklausti kas cia per firma ir ar verta demesio? Jas gavau dar seniai, kai pirma mano masina is vokieciu parvare tai ir jos buvo paliktos.
Aciu uz komentarus.
Rycka
2004-08-03, 03:10 PM
Sveiki, skaiciau cia internete forumus ir chebra uzsimine apie MB Quart koloneles, tada prisiminiau, kad ir as tokias turiu :lol: Pas mane koaksialai, apie 20 cm skersmens, gal daugiau. Tik va i nauja auto nededu, nes prisiskaiciau, kad koksai negerai, tai dabar taupau gerai apraturai, o tuos sakau, jei neblogi gal i gala zemiems paduoti. Nu vien zo laukiu komentaru.
Taigi norejau paklausti kas cia per firma ir ar verta dėmesio? Jas gavau dar seniai, kai pirma mano masina is vokieciu parvare tai ir jos buvo paliktos.
Aciu uz komentarus.
i gala fonui o ne zemiem jie bus gerai
Taigi norejau paklausti kas cia per firma ir ar verta dėmesio? Jas gavau dar seniai, kai pirma mano masina is vokieciu parvare tai ir jos buvo paliktos.
Aciu uz komentarus.
Na, 20cm atkurs ir žemų nemažai. Tik kur juos sudėsi?
Makalas
2004-08-04, 03:56 PM
Na, 20cm atkurs ir žemų nemažai. Tik kur juos sudėsi?[/quote]
Tai pas mane hechbekas :D manau turetu tilpti tik ta dangti sutvirtint reiktu. Bet dabar ja galvoju, kad nieko gero nebus reiks kada suba koki maza isikirst ir busgerai, o su tais koaksais zaist tai s**as gausis.
Kazin tokius kur nors prakist galima :?
Robertas-G
2004-08-17, 11:49 AM
kazkaip naujiena kad MB Quart gamino 20cm koaksialus... lyg ir nebuvo tokio gaminio pas juos niekada... tu cia nieko nesumaisei bematuodamas liniuote?...
3-ju juostu komponentu su 20cm tai buvo, bet koaksialu?... nezinau nezinau... ne "sirpatriebinis" gamintojas MBQ visgi...
Makalas
2004-08-17, 12:00 PM
kažkaip naujiena kad MB Quart gamino 20cm koaksialus... lyg ir nebuvo tokio gaminio pas juos niekada... tu cia nieko nesumaisei bematuodamas liniuote?...
3-ju juostų komponentu su 20cm tai buvo, bet koaksialu?... nežinau nežinau... ne "sirpatriebinis" gamintojas MBQ visgi...
O kokio dydzio buvo, gal ten 16-kos, nu bet tikrai didesni atrodo. Gal ir apsilaminau, dabar paziuret negaliu, nes vilniuj sedziu, o garsiakalbiai utenoj :oops:
P.S. "sirpatriebinis" - cia gerai ar blogai :D . Pagal paskutini zodi "visgi" sprendziu, kad nieko gero. Nu bet lyginant su visokiais boshman ir t.t. ar geresni MBQ
Robertas-G
2004-08-17, 12:05 PM
kai sakau kad ne sirpatriebinis gamintojas, tai matyt tikrai ne supeikti noriu, ar ne?
siaip kokie kruti ar brangus garsiakalbiai bebutu buve, jei jie seni - tiek pat verti kaip senos padangos, cia manau komentaru nereikia... viskas dyla, net metalas ;)
o siaip MBQ yra brangus daiktai, pigiausiai juos siai dienai isigyti galima rusijoje (rusu dileriai del dideliu pardavimu gauna didesnes nuolaidas nei bet kas kitas pasaulyje), jei idomu gali pasidairyti www.svart.ru
sekmes!
Makalas
2004-08-17, 12:10 PM
kai sakau kad ne sirpatriebinis gamintojas, tai matyt tikrai ne supeikti noriu, ar ne?
šiaip kokie kruti ar brangus garsiakalbiai bebūtų buve, jei jie seni - tiek pat verti kaip senos padangos, cia manau komentaru nereikia... viskas dyla, net metalas ;)
o šiaip MBQ yra brangus daiktai, pigiausiai juos siai dienai įsigyti galima rusijoje (rusu dileriai del dideliu pardavimu gauna didesnes nuolaidas nei bet kas kitas pasaulyje), jei idomu gali pasidairyti www.svart.ru
sekmes!
Dekui uz isamu atsakyma :wink:
na, nežinau kaip šiuo atveju MB-Q, bet tarkim McAudio bei Pioneer seni yra geresni nei dabartiniai nauji