PDA

View Full Version : VW polo aparatura?

dolce
2006-09-11, 07:20 PM
Magas JVC 4x50 nzn esu visiskai nenusimanantis apie aparaturas tas taigi galeciau skirti kazkur iki 900lt;) dabar kolkas subo dar nezadu deti bet ateityje turbut reikes taigi stiprintuva manyciau reiktu nusipirkti toki kad ir suba butu imanoma kada nors pajungt;) tai wa priekyje yra 4x stockines koloneles noretusi kazko galingesnio pvz to bass normaliai uztenka mano muzonui klausomui is tu stockiniu kolonkiu taigi reiktu kazka i gala imest kad butu toks erdvinis garsas:D nu kazkokius komponentus reiktu;) taigi ka patartumet is koloneliu ir stiprintuvu konkrecius modelius

Gincė
2006-09-11, 07:44 PM
Galiu iškarto pataisyti ,kad erdvinis garsas visai nepriklauso nuo galių garsiakalbių ... Reikia tinkamai ir vietose sumontuoti priekinius ir kartu su bosu jie sukurs pakankamą erdvės pojutį ...

dolce
2006-09-11, 08:27 PM
kad tie stockiniai uzknisa tokie lievi:D nu kazko mandresnio norisi i gala det blynus kokius;) tj ka patartumet kad subo nereiktu mazdaug kad tos kolonkes turetu pakankamai bass tiek kiek man reikia normaliam muzikos klausymui o ne kokiems bass testams masinoj daryt:D

dolce
2006-09-12, 03:47 PM
o pvz kai buna taip " 50 Watts RMS / 200 Watts Maximum" tai cia reikia stiprintuvo ta galia cia 200w ar kiek nesuprantu:D? ir pvz ka reiskia koaksaliniai garsiakalbiai ? ir kai buna komponentiniai garsiakalbiai tai ten buna 2dezutes tokios pridetos tai jos tipo kazkokie filtrai ar kas ten?

pharaon
2006-09-12, 04:08 PM
o pvz kai būna taip " 50 Watts RMS / 200 Watts Maximum" tai cia reikia stiprintuvo ta galia cia 200w ar kiek nesuprantu:D? ir pvz ka reiskia koaksaliniai garsiakalbiai ? ir kai būna komponentiniai garsiakalbiai tai ten būna 2dezutes tokios pridetos tai jos tipo kazkokie filtrai ar kas ten?

Stiprintuvo galingumą nusako RMS(kitaip - nominali galia). Dėl komponentų,tai komplekte(2-jų juostų) būna tweeteris,midbosas ir krosoveris. Apie juos gali rast info forume ;)
Dar kas liečia stiprintuvą,tai rinktis jį pagal vatus yra nesamonė,nes dažniausiai pastarieji būna surašyti "iš lempos",kaip pvz McHamerių galingumas,kuris yra >1500W :twisted:

dolce
2006-09-12, 09:04 PM
o ka pasiulytumet is sito puslapio pirkt http://www.sonicelectronix.com
taip mazdaug iki 100doleriu du garsiakalbius kokius paimt i gala?konkreciai modeli jei netingit kas?

ivas
2006-09-17, 01:08 PM
kad nelabai yra ten isko rinktis.
bet siaip tai siulyciau i prieki susideti komponentus kad ir uz kokius 400lt o anuos oginalius isimti ir sudet i gala jei taip jau reik tau to galo

dolce
2006-09-17, 07:14 PM
nu vnz man reikia galingesnio garso;) tj wat tas wariantas butu neblogas kad is priekio ismest i gala:D tik dbr galvoju kad mazdaug butu koloneles po 150W RMS ir dar stiprintuva reiktu nusipirkt tai mazdaug kiek babkiu reiktu ant viso sito:D?

ivas
2006-09-17, 07:35 PM
nu tai komponentai normalesni nuo 350-400lt prasideda , stiprius jiem kainuotu ir panasiai ziurint kokie pageidavimai naujas, naudotas, kokybiškas,kiekybiškas ir t.t.

dolce
2006-09-17, 07:38 PM
kokybiskas mazdaug eitu komponentus paimt uz 300lt ir uz kiek mazdaug tada stipra reiktu imt?kokios kainos kad ir nauodotu mazdaug?

igoriokas
2006-09-17, 07:44 PM
kokybiskas maždaug eitu komponentus paimt uz 300lt ir uz kiek maždaug tada stipra reiktų imt?kokios kainos kad ir nauodotu maždaug?

babkiu daug viskas priklauso nuo gamintojo

dolce
2006-09-17, 08:05 PM
nu tai man nereikiia kazko ispudingo bet ir nereikia visisko sh:D taip per viduriuka;) jbl ar pioneer koki;)

ivas
2006-09-18, 06:44 PM
iskart jau pro sali sauni pioneer,jbl
geriau pasiskaitinek foruma ir suzinosi normalesniu firmu ir modeliu.
siulyciau pazet eton, rainbow, phase, alpine....
pazek skyreli perku parduodu gal ka forumieciai naudoto, gero turi, cia nors grybo nepripjaus.