Prisijungti

View Full Version : aktyvus krosoveris...

helix
2006-09-16, 05:17 PM
neesu dar rimtai susidures su tuo -- tai gal galit kas pasakyt- yra lietuvoj kokiu nors " normaliu bent jau " aktyviu krosu nupirkt...kokie jie skaitomi "geri" bent is lietuvoj esanciu...

Gincė
2006-09-16, 05:23 PM
Daugelis šiuolaikinių cd grotuvų turi integruotus aktyvinius krosoverius. Nemanau kad išorinis bus kuo nors geresnis už vidinį :)

helix
2006-09-17, 06:59 PM
Daugelis šiuolaikinių cd grotuvų turi integruotus aktyvinius krosoverius. Nemanau kad išorinis bus kuo nors geresnis už vidinį :)

suprantu ...man reikia mano "atskirom " 3 juostom- crosu - tai kadangi nesiryztu konstruot pasyv. - tai ieskau activ ir mastau koky 'jamt " , tokia tai mintis mano temos - ka pats gali pasakyt situo klausimu...

Artūras S
2006-09-17, 09:44 PM
Šitam reikalui yra gaminami procesoriai kurie dabartiniuose aparatuose būna viduje ,o kituose gaminami kaip papildomi išoriniai blokai.

Gincė
2006-09-18, 10:12 AM

suprantu ...man reikia mano "atskirom " 3 juostom- crosu - tai kadangi nesiryztu konstruot pasyv. - tai ieskau activ ir mastau koky 'jamt " , tokia tai mintis mano temos - ka pats gali pasakyt situo klausimu...

Kadaise esu išbandęs daugybę aktyvinių krosų ... nuo "no name" iki tada aukštumoje laikytų "Macrom" tai apart filtrų sureguliavimo savybių - daugiau juose nėra į ką žiūrėt ... :(

helix
2006-09-18, 11:14 AM
na tai man to ir reikia- filtrus sureguliuot, nes magelis- neturi tos galimybes atskirai kiekvienai is 3 juostu- "pjaut daznius ir pan. " - todel ir mastau koky aktyvu naudot - kokie tarp ju skirtumai , "blogesni - geresni " kurie yra...ar "geriau " pass daryt- ar "geriau " activ...darysiu ir padarysiu vienaip ar kitaip , tik ydomu yra suzinot nuomones apie tai is su jais daugiau pazaidusiu asmenu...

Gincė
2006-09-18, 11:41 AM
na tai man to ir reikia- filtrus sureguliuot, nes magelis- neturi tos galimybes atskirai kiekvienai is 3 juostų- "pjaut daznius ir pan. " - todel ir mastau koky aktyvu naudot - kokie tarp ju skirtumai , "blogesni - geresni " kurie yra...ar "geriau " pass daryt- ar "geriau " activ...darysiu ir padarysiu vienaip ar kitaip , tik ydomu yra suzinot nuomones apie tai is su jais daugiau pazaidusiu asmenu...

TAi ,kad tie krosoveriai būna pagaminti plačiam naudojimui ,bet partais iš to "platumo" kai reikia panaudoti konkrečiam filtravimui pasirodo ,kad nėra galimybės :(

EXONN
2006-09-18, 01:17 PM
helix, o ar nenorėtum pasidomėti už tą pačią kainą ka taugaletų pagaminti kiti? Tie kurie tuo užsiima, manau kad butu geriau kokybės atžvilgiu. Nebūtinai active.

helix
2006-09-18, 08:42 PM
helix, o ar nenorėtum pasidomėti už tą pačią kainą ka taugaletų pagaminti kiti? Tie kurie tuo užsiima, manau kad būtų geriau kokybės atžvilgiu. Nebūtinai active.

yra minciu, kad taip ir padaryciau , tik kaip zinot kas " daro geriausiai" arba aplamai ismano tai gerai ...

EXONN
2006-09-19, 10:44 PM
Pažiūrėk PM ;)

sauliukas
2007-01-11, 03:39 PM
As turiu 6 aktyvus krosoverius,5 no name, vienas kenwood kec 101..aisku kad aktyvas geriau uz pasyva,vien del to kad gali daznius reguliuot, pasyvas brangiau gausis, nes jai det gerus kondus ir rytes is storos vielos tai nemazos sanaudos..o aktyve viskas priklauso nuo operacinuko,ir kiek ten elektrolitu stovi :) bet aisku krosoveri irgi gali upgradint..tad nors ir krosoveris turi savu problemu, bet as vienareiksmiskai uz ji..