View Full Version : Ka manot apie Blaupunkt GTA4100
Auri$
2004-07-23, 07:29 PM
Tai va, vienas zmogelis situo stiprintuvu nori "uzmaitint" gale sumontuotas 2 elipses :D ir tiltu suba(apytiksliai 90RMS). Litu nelabai turi, bet nori kad grotu :lol: :lol: Mano nuomone sitas stiprius tikrai gersnis, nei koks ten Boshman ar Roadstar ir etc. Bet man asmeniskai sio blaupunkto grojimas tiltu nepatinka :(
boozer
2004-07-27, 12:29 AM
Negirdejau kaip groja, bet girdejau prastu atsiliepimu :)
muzotonas
2004-07-28, 12:47 AM
Jeigu reikia, kad grotu už nedaug pinigų tai tikrai geras pasirinkimas.
Mirka.
Auri$
2004-07-29, 08:51 PM
Dekui Mirka, mano ir tokia pat nuomone :)
TAdzhius
2004-11-07, 09:31 PM
sveiki,
gal kas busit susidure ar ish praktikos galesit patart...
norejau paklausti kas ish zhemew patejktu geriausiai tiktu jungti priekiui?
blaupunkt gta4100,
pioneer gm-x422 ( http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4055_36953_tab=B,00.html?compName=PNA_Prod uctDetailComponent ),
ar tiesiog nuo magelio JVC KD-SH909R
kas ish shitu stipriaku ishpeshtu daugiausiai ish paprastu pioneer komponentu TS-H2AT ( http://www.safesounds.ie/pioneer_pages/ts-h2at.htm ). svarbiau turbut butu kokybe o ne garsumas.
Auto Audio
2005-05-11, 01:01 AM
as pardavinejau seniau tokius blaupunktus ir pats turejau isidejes. galiu pasakyt, kad jis vertas tik puses savo kainos. groja tikrai silpnai palyginus su kitokiais, pvz. pioneerius senas 400 w groja geriau nei sis daiktas, o as ju turejau daug ir jie visi taip pat groja. o naujesnio modelio balupunktai irgi tas pats. jei jau nusipirkai tai gali jungt ant kokiu komponentu ar elipsiu, gros normaliai.
mano nuomone visos firmos kurios pagrinde gamina magus yra netinkamos nei stiprintuvam nei subam ir tuo labiau garsiakalbiam. beto jokia vokiska aparatura neatgros amerikietiskos aparaturos.
Audrius
2005-05-11, 09:58 AM
as pardavinejau seniau tokius blaupunktus ir pats turėjau isidejes. galiu pasakyt, kad jis vertas tik pusės savo kainos. groja tikrai silpnai palyginus su kitokiais, pvz. pioneerius senas 400 w groja geriau nei sis daiktas, o as ju turėjau daug ir jie visi taip pat groja. o naujesnio modelio balupunktai irgi tas pats. jei jau nusipirkai tai gali jungt ant kokiu komponentu ar elipsiu, gros normaliai.
mano nuomone visos firmos kurios pagrinde gamina magus yra netinkamos nei stiprintuvam nei subam ir tuo labiau garsiakalbiam. beto jokia vokiska aparatura neatgros amerikietiskos aparatūros.
Gan idomiai parasiai , jei galima pagrisk savo mintis faktais.
Auto Audio
2005-05-11, 12:14 PM
nu firmos specializuojancios maguose tai man atrodo ir taip aisku kad gamina sudinus garsiakalbius. pvz clariono garsiakalbiai yra visiskas s... panasiai kaip kad kokie first... blaupunkto siek tiek geresni po to eina pioneeriai, alpine, su jvs garsiakalbiais nesusiduriau gal bus geresni nes dziuvesiai magai labai prasti arba gal kaip tik bus tokie kaip ir magai levi... o del to kad amerikanska geriausia tai kiek visko turejau ir maciau tai daugiau gyvenime nedesiu jokiu vokisku ar kitokiu garsiakalbiu, subu ar stipriaku. tik magai geri europiniai.
Auto Audio
2005-05-11, 12:37 PM
aisq statuose irgi yra kruvos ne per geriausiu kaip lanzarai, pyle, crunch, blitz, legacy, pyramid ir t.t. bet pagal savo kaina tai juos ir taip zymiai labiau apsimoka pirkt negu vokiskus...
Audrius
2005-05-11, 12:49 PM
nu firmos specializuojancios maguose tai man atrodo ir taip aišku kad gamina sudinus garsiakalbius. pvz clariono garsiakalbiai yra visiškas s... panasiai kaip kad kokie first... blaupunkto siek tiek geresni po to eina pioneeriai, alpine, su jvs garsiakalbiais nesusiduriau gal bus geresni nes dziuvesiai magai labai prasti arba gal kaip tik bus tokie kaip ir magai levi... o del to kad amerikanska geriausia tai kiek visko turėjau ir mačiau tai daugiau gyvenime nedesiu jokiu vokisku ar kitokiu garsiakalbiu, subu ar stipriaku. tik magai geri europiniai.
Tuomet ka manai apie Blau punkt welocity serija ? Gal su ja nebuvai susidures ? Kas liecia Jvc tai viskas aisku kad jo tik kdsh serija yra verta demesio , alpine garsekalbiai ir magai yra tikrai geri
(pats esu su jais susidures) . O ka manai apie vokiskus MBquart - gal ir sita firma yra visiskas sudas ? nespjauna as i JBL ir Infiniti , bet tik ju auksciausias serijas . Daugelio firmu ausciausios serijos yra vertos demesio , bet tik auksciausios serijos (nesusidaryk blogos nuomones susidures su kazkokios firmos zemesnemis serijomis - tos firmos isgarsejo savo elitiniais gaminiais , o ne faflo kuris yra visiems prieinamas).
Auto Audio
2005-05-11, 01:46 PM
su blaupunktais po tu stipriaku ir nepamenu kokiu garsiakalbiu daugiau nenoriu turet reikalo. nezinau gal ta velocity ir geresne bet sprendziant is wattu (o as zinau kokie yra pas blaupunktus) galingumo nesimato nzn apie kokybe... nu o jbl ir infinity yra harmano brandai o jis lyg irgi is statu? nu kiek buvau susidures su ju elipsem ir komponentais tai groja kaip magnatai panasiai. mb quart girdejau geru atsiliepimu bet dar neteko susidurt. vokisku firmu auksciausios serijos prilygsta rimtu statu firmu zemiausiom:)
Auto Audio o kas tau taip smegenis praplove? Visur tik statai statai statai..
Atrodo daugiau niekur protingu zmoniu nera, sugebanciu kazka gamint ir pagamint..
Audrius
2005-05-11, 06:15 PM
su blaupunktais po tu stipriaku ir nepamenu kokiu garsiakalbiu daugiau nenoriu turet reikalo. nežinau gal ta velocity ir geresne bet sprendziant is wattu (o as zinau kokie yra pas blaupunktus) galingumo nesimato nzn apie kokybe...
vertetu pasidomet
nu o jbl ir infinity yra harmano brandai o jis lyg irgi is statu? nu kiek buvau susidures su ju elipsem ir komponentais tai groja kaip magnatai panasiai.
Idomu kuria cia serija klausiai.
mb quart girdėjau geru atsiliepimu bet dar neteko susidurt. vokisku firmu auksciausios serijos prilygsta rimtu statu firmu zemiausiom:)
Kaip taip gali kalbet jei net normaliai nesusidures.
Auto Audio
2005-05-12, 10:22 AM
jbl buvo elipses lyg 100 w rms tai kaip tik palyginau su 80 w rms magnatais tai magnatai geriau sugrojo. infinity buvo komponentai serijos pries kapa tai ispudzio gero nepaliko. o tu kada klausiai kokiu geru amerikietisku komponentu? tai pasakysi kokie velocity geriau groja?
kaip zmogus gali diskutuot jei nera klauses ir negali pagrysti savo nuomones :oops:
Audrius
2005-05-12, 01:25 PM
jbl buvo elipses lyg 100 w rms tai kaip tik palyginau su 80 w rms magnatais tai magnatai geriau sugrojo. infinity buvo komponentai serijos prieš kapa tai ispudzio gero nepaliko. o tu kada klausiai kokiu geru amerikietisku komponentu? tai pasakysi kokie velocity geriau groja?
Esu klauses JBL GTi serija , labai patiko , turejau Blau punkt Welosity serijos stiprintuva irgi labai patiko , tos pacios serijos girdejau bosa - pasaka . Su INFINITI artimai dar neteko susipazinti . Taip pat turejau JBL GTO serijos komponentus - man asmeniskai pasirode visiskas dumblas . O kokie yra tavo vertinimo kriterijai ? Galia -ar kokybe? Jei galia(koksai man ispudis ir susidare) - tuomet nematau prasmes daugiau su tavimi diskutuoti.
Auto Audio
2005-05-12, 01:48 PM
man svarbiausia auksta kokybe ant didelios galios. nu nzn noreciau isgirst kaip ta velocity groja. o komponentu neklausei? jbl gti klausiau bosu tie kur seni 600W rms tai nepatiko visiskai o tie w12gti tai visai nieko.