View Full Version : Audi A6, ką dėti iki 2k?
TiesTo
2006-09-25, 11:08 PM
Norėčiau sužinoti ką siūlitumėt dėti į Audinę A6 95m sedaną iki 2000lt
Klausomas muzonas house- reik kietesnių bosų :smt020
Galvoju apie:
Magą(BP,Alpine,...?)
Komponentus(...?)
Subą(...?)
Stipreką(...?)
Kokių firmų,kokius modelius nelabai įsivaizduoju, todėl ir prašai pagalbos...
Klausimėlis: Komponentus galima būtų jungti nuo stipreko, prie kurio jau pajungtas sūbas?Ar tiesiai nuo mago?
Nežinau... siūlikit optimaliausius variantus... Dėkui iš anksto :supz:
Aiwaras
2006-09-25, 11:20 PM
Nemažai tokių temų jau sukurta.
Slidžių anga yra?
TiesTo
2006-09-26, 07:52 AM
Slindžių anga yra?
Slindžių ar slidžių? jei ne, tay nelabai supratau apie ką tu :smt017
pharaon
2006-09-26, 08:55 AM
Slindžių anga yra?
slidžių anga,t.y. atlošas(ar kaip čia jį pavadint) galinėje sėdynėje,kuris sujungia saloną su bagažine O:)
Aiwaras
2006-09-26, 09:19 AM
Slidžių, netyčia parašiau "n". Visi mes žmonės.
TiesTo
2006-09-26, 10:12 AM
kiek pamenu tay nėra, o ką galima kombinuoti? sūbą į ją?
Ir išvis ką tokio padoresnio galima būtų įsidėti? Galvoju gal geriau pirkti brangesnius komponentus, nei brangesnį sūba, nes gale jis tik vienas ir bus, tad, kad būtų daugiau švarumo ir garso... Ir išvis į kokias firmas žiūrėti? Ar modelius už tokią pinigų sumą?
Aiwaras
2006-09-26, 10:36 AM
Taip, sedane vienas iš sprendimų subą leist groti per tą angą. Kkitaip reikės galingesnio subo, kad girdėtum jo grojimą iš uždaros bagažinės. Jei bagažinė mirtinai "užhermetinta" iš visų pusių skardom tai apskritai liūdna. Kaip pas tave? Tarp sėdynių ir bagažinės yra skarda?
TiesTo
2006-09-26, 10:50 AM
hmmm... negerai :smt017 O skarda yra tarp sėdynių ir bagažniko... Dabar negaliu, bet vakare reikės apžiūrėti, kaip ten kas tikslei, pažiūrėti, gal gautūsi padaryti skylę, aišku jeigu normaliai atrodytu nulenkus tą atlošą :-k
O tokiu atveju, jei sūbą dėti į tą skylė, tay reik ir dėžę jau daryti pagal pagažinę,ar tiesiog be dežės?
Ai dar vienas klausimas, priekyje stovi gamykliniai komponentai, ar galima būtų dėti į tas gamyklinias vietas kitus normalius?
Yra vieta tam dideliam garsiakalbiu ir yra vieta tam mažąjam(cykui) ar geriau prie priekinio lango į tą apšifkę? :smt017
Aiwaras
2006-09-26, 11:19 AM
hmmm... negerai :smt017 O skarda yra tarp sėdynių ir bagažniko... Dabar negaliu, bet vakare reikės apžiūrėti, kaip ten kas tikslei, pažiūrėti, gal gautūsi padaryti skylę, aišku jeigu normaliai atrodytu nulenkus tą atlošą :-k
O tokiu atveju, jei sūbą dėti į tą skylė, tay reik ir dėžę jau daryti pagal pagažinę,ar tiesiog be dežės?
Jei jau užsiimti pjaustymu tai geriau membranos dydžio skyle pjauti palangėje bei grožinėj palangės panelėj ir tokiu būdu išvesti garsiakalbio membraną į saloną (taip pat ir faziką jei dėžė fazoinvertorinė). Po to suba su dėže prisukti prie palangės. Tik palangę pjaut turi minimaliai, o ne kaip daugelis megsta išpjauti visą, toks poelgis nepagirtinas. Kaip manai sugebėsi taip? jei apsiimsi taip darytis tai galima siūlyti ir negalingus subus, o muzikalesnius. Pažiūrėk internete foto, nemažai pvz gali rasti.
TiesTo
2006-09-26, 11:31 AM
Dėkui už pasiūlimą, reikės kaip sakiau įgriūti į bagažniką apsižiūrėti kaip ten kas atrodo ;)
O ką manai dėl komponentų kaip klausiau?
pharaon
2006-09-26, 11:40 AM
Ai dar vienas klausimas, priekyje stovi gamykliniai komponentai, ar galima būtų dėti į tas gamyklinias vietas kitus normalius?
Yra vieta tam dideliam garsiakalbiu ir yra vieta tam mažąjam(cykui) ar geriau prie priekinio lango į tą apšifkę? :smt017
Didelį garsiakalbį tai drąsiai gali dėt,o dėl tweeterio,tai nebūtina į stoike montuot jų.. O:)
Aiwaras
2006-09-26, 11:43 AM
O kur gamykliniai stovi? priešbosis duryse ar ant prietaisų panelės? Tweeteriui (cikui) prie veidrodėlio ar kur kitur?
Artūras S
2006-09-26, 11:53 AM
kiek pamenu tay nėra, o ką galima kombinuoti? sūbą į ją?
Ir išvis ką tokio padoresnio galima būtų įsidėti? Galvoju gal geriau pirkti brangesnius komponentus, nei brangesnį sūba, nes gale jis tik vienas ir bus, tad, kad būtų daugiau švarumo ir garso... Ir išvis į kokias firmas žiūrėti? Ar modelius už tokią pinigų sumą?
Labai teisingas požiūris.Jei laikysiesi šito principo tai turėsi neblogą garso sistemą. :smt023
PS>ir apie subą reiktų galvoti paskutinėje eilėje.Pirmiausia domėkis kaip teisingai sumontuoti komponentus į duris.
TiesTo
2006-09-26, 12:00 PM
viskas duryse, kalbu apie komponentus dbr... tą didesnė kolonkė stovi apačioj(kaip ir visuose normaliuose auto) o tas cykas( ar tweekeris ar kaip) stovi kažkur durų rankenos aukštyje, netoli priekinės panelės, jis biški pasuktas į viršų ir kampu į vairuotoją ir kitoj pusėj savaime suprantama keleivį...
Ir kokio stipriaus reik, kad junk komponentus ir sūbą, kiek kanalų? Kiek suprantu 4 reiktų, 2sūbui 2komponentams? kaina maždauk, kad tilptų ~500litų
Artūras S
2006-09-26, 12:28 PM
Už tokią kainą galima žiūrėti į Magnat ar Autosonik.Tai pati pigiausia kainų kategorija.Geri stiprai kainuoja daugiau.
Aiwaras
2006-09-26, 12:28 PM
Tik paimt ir įsukti į orginalias vietas nieko gero nebus. Ar bus gerai aukštadažniui orginaliose vietose, nžn. Greičiausia, kad ne. Panorama bus prasta, bent man taip atrodo.
Aš gal surizikuočiau komplektuoti priekinę akustiką. Gali pasiekti geresnį kainos kokybės santykį. Vakare parašysiu ka dėčiau aš, dar lekiu į univerą
TiesTo
2006-09-26, 01:28 PM
Už tokią kainą galima žiūrėti į Magnat ar Autosonik.Tai pati pigiausia kainų kategorija.Geri stiprai kainuoja daugiau.
Magnat vien žodis baido, o kai pagalvoji kas per prekės :smt021 nu bent jau man toks įspudis...
Autosonic... nelabai girdėjas apie tokią firmikę... :smt017
Tik paimt ir įsukti į orginalias vietas nieko gero nebus. Ar bus gerai aukštadažniui orginaliose vietose, nžn. Greičiausia, kad ne. Panorama bus prasta, bent man taip atrodo.
Aš gal surizikuočiau komplektuoti priekinę akustiką. Gali pasiekti geresnį kainos kokybės santykį. Vakare parašysiu ka dėčiau aš, dar lekiu į univerą
Paimti ir paprasčiausiai tik įsukti negalvoju, reik bent kažkiek padaryti tą garso,vibro izoliaciją...
Ok lauksim vakaro :)
EDIT:
landžiojau ir radau porą sūbų: Alpine SWR-1022D: http://www.audioprojektai.lt/?id=1184
ar SWR-1042D: http://www.audioprojektai.lt/?id=1185
bet abie jie 10"
gal geriau būtų S serijos 12"?- SWS-1222D: http://www.audioprojektai.lt/?id=1190
ar SWS-1242D: http://www.audioprojektai.lt/?id=1187
Visų kaina tokia pati, kurie geriau ar R serijos 10" ar S serijos, bet 12" ? Ir išvis ar apsimoka į tokius žiūrėti?
Ir dar radau:
Alpine MPR-F240 Stiprių: http://www.audioprojektai.lt/?id=1727
Ar vertas dėmėsio kaip už tokią kainą?
Ir ar grotų kuris nors sūbas iš aukčiau paminėtų su komponentais(velnias dar žino kokiais) ?
EXONN
2006-09-26, 03:09 PM
O ar tu nenorėtum pvz darytis savo sistemą dviem etapasi, tik tas aišku daugiau kainuotu, Dabar pasidaryti priekį (magą, komponentus ir gerą instaliaciją) o vėliau normalų stiprintuvą ir subą? Manau taip būtų protingiau, galvojant apie ateitį. Matosi jog linkęs į kokįbę o ne į kiekybę esi...
Na nebent nenori daugiau niekada investuoti.
Aš tavo vietoj dabar už šią sumą pasiimčiau kokią 55 ar 53 alpiną (nebutinai naują) ir apynormalius komponentus...
Nu bet čia tavo apsisprendimo reikalas. ;)
TiesTo
2006-09-26, 03:21 PM
na tay savaime suprantama kuo didesni litai tuo geriau tą muzika gros :smt020
Visų pirma, man čia nėra skubus dalykas, ir viskas vyks dar nelabai greit, tay gali per tą laiką kasnors ir pasikeisti.
Su litais ir pats nžn kaip gausis, nu aš kalbu, kad minimum 2k esu pasirenges padėti, bet žiūrėsiu kaip gausis gal išeis ir daugiau padėti(kokia +1k), bet kolkas sustoju prie 2k. Nu aš kolkas ir galvoju apie priekį ir stiprių(gerai būtų) o sūbas paskutinėj vietoj, neskubu.
TiesTo
2006-09-26, 07:46 PM
Buvau šen įlindės į bagažinę. Atradau, kad tarp sėdynės ir bagažo yra skarda, bet yra skardos dalis kuri isšieima, nes ranka pajudinau tay lengvai juda, jinai manau skirta įsidėti, tą slidžių laikiklį. tay manau galima būtų tą skardą išlupti ir taikyti į tą skylę sūbą. Bet yra vienas bet. bagažinės dugnas nėra lygus(gal kas žinot) pačiam bagažniko gale kur tą skylė yra toks iškilimas. Jo plotis 25cm ir per visą bagažniko plotį, todėl iškilo klausimas ar normali dėžė gautūsi tokios pločio?Į ilgi galiu daug... Ar neturi reikšmės tai?
Ir nepamirškit šito:
[quate]
EDIT:
landžiojau ir radau porą sūbų: Alpine SWR-1022D: http://www.audioprojektai.lt/?id=1184
ar SWR-1042D: http://www.audioprojektai.lt/?id=1185
bet abie jie 10"
gal geriau būtų S serijos 12"?- SWS-1222D: http://www.audioprojektai.lt/?id=1190
ar SWS-1242D: http://www.audioprojektai.lt/?id=1187
Visų kaina tokia pati, kurie geriau ar R serijos 10" ar S serijos, bet 12" ? Ir išvis ar apsimoka į tokius žiūrėti?
Ir dar radau:
Alpine MPR-F240 Stiprių: http://www.audioprojektai.lt/?id=1727
Ar vertas dėmėsio kaip už tokią kainą?
Ir ar grotų kuris nors sūbas iš aukčiau paminėtų su komponentais(velnias dar žino kokiais) ?
[/quote]
Ir dar priduriu prie viso šito dar: JL-Audio 12w0 arba JL-Audio 12w1 : http://www.soundservice.lt/firmu%20tit_files/JL%20AUDIO/Jl%20subai.htm antras ir ketvirtas nuo viršaus. Ar verti dėmesio šie JL-Audio sūbai? Ar geriau kasnors iš aukčiau išvardintų Alpine?
Aiwaras
2006-09-26, 08:15 PM
Buvau šen įlindės į bagažinę. Atradau, kad tarp sėdynės ir bagažo yra skarda, bet yra skardos dalis kuri isšieima, nes ranka pajudinau tay lengvai juda, jinai manau skirta įsidėti, tą slidžių laikiklį. tay manau galima būtų tą skardą išlupti ir taikyti į tą skylę sūbą. Bet yra vienas bet. bagažinės dugnas nėra lygus(gal kas žinot) pačiam bagažniko gale kur tą skylė yra toks iškilimas. Jo plotis 25cm ir per visą bagažniko plotį, todėl iškilo klausimas ar normali dėžė gautūsi tokios pločio?Į ilgi galiu daug... Ar neturi reikšmės tai?
Anei joks ten slidžių laikiklis :) va tokia istorija: Manau esi mates kai ant galinės sėdynės, per vidurį, atsiverčia toks porankis. Atlenkus porankį matosi pertvara maskuojanti bagažinę arba skardas jei yra skardinė siena tarp sėdynių ir bagažinės. Tų pertvarų, už porankio, buna visokių. Esmė ją pašalinti ir jei yra pašalinti atitinkamą gabalą skardinės sienos. Na kad matytūsi bagažnikas. Ir jau pagal sugebejimus sukonstruoji reikiamos formos dėže, kad garsiukas žiūrėtų pro ta anga.
P.S. kodėl šią anga praminė "slidžių anga" aš nžn, bet prispėlioti galima daug.
TiesTo
2006-09-26, 08:31 PM
Visų pirma: ant nemažai mašinų yra toks dalykas(slidžių laikiklis) atidarai tą porankį ir yra toks dangtis, atidaręs jį ištrauki tokį maišą kuris yra iki priekinių sėdynių, jis skirtas vežtis SLIDES! :twisted:
kaip minėjau prieš tai poste. yra skarda per visą galinę sedynę. ir jos viduryje toje vietoje kur atsilenkia tas porankis yra atskirai padaryta skardele kuri tikrai išsilupa. į ją ir teks kišti, bet kaip dėl dėžės? paskaityk ką parašiau prieš tai :smt017
Aiwaras
2006-09-26, 09:40 PM
Visų pirma: ant nemažai mašinų yra toks dalykas(slidžių laikiklis) atidarai tą porankį ir yra toks dangtis, atidaręs jį ištrauki tokį maišą kuris yra iki priekinių sėdynių, jis skirtas vežtis SLIDES! :twisted:
Na man neteko daryti tokios mašinos kurioj būtų tas maišas ir slidžių laikiklis, čia tavo patirtis didesnė. Matyt nebuvo pilnos komplektacijos. Tai pagalvojau, kad kažką painiojam.
kad tas iškilimas 25cm ilgio tai nieko tokio, gali dėžę nuleisiti žemyn kai tas iškilimas baigiasi.
TiesTo
2006-09-26, 09:51 PM
Aiwarai ką manai dėl sūbo dėžės? Ar užteks 25cm pločio?
Ir ką manai dėl išvardintų subų?
Aiwaras
2006-09-26, 10:14 PM
Aiwarai ką manai dėl sūbo dėžės? Ar užteks 25cm pločio?
Ir ką manai dėl išvardintų subų?
Dėl dėžės skaityk ankstesnį postą.
Dėl subo: SWR reikės mažesnės dėžės nei SWS ir 10" skersmens subą bus lengviau įpaišyti prieš slidžių angą. Dėl grojimo kokybės negaliu palyginti, nes nesu susipažines su sws serija. Iš alpine SWL yra geri kokybės ir kainos santykiu. Jiem taip pat užtektų mažesnės galios stiprintuvo, o tai reiškia kad daugiau pinigų liks priekiui. Manau logiškas sprendimas kadangi minėjai, jog reikai kokybės, o ne slėgio.
Aiwaras
2006-09-26, 10:45 PM
Galvoju apie:
Magą(BP,Alpine,...?)
Komponentus(...?)
Subą(...?)
Stipreką(...?)
Subą rinkčiausi Alpine SWL ar kažką panašaus iš Helix. Į kitų gamintojų asortimenta nesu įsigilines, reikia sėdėti ir žiūrėt, o po to klausyti išsirinkus.
Stiprintuvą Axton C509 (keturkanalis)
priekinę akustiką sukompeltuočiau iš:
aukštadažnį http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&acc=show&begin=0&fid=169&pc ode=GAPEAHDS104&pmode=&pcount=20&begin=0
priešbosį pvz Helix S806 Competition
ir meistro projektuoti filtrai.
Dėl priekinės akustikos galima sugalvoti dar daug variantų. Čia pirmas šoves į galvą.
TiesTo
2006-09-26, 10:54 PM
o ką manai dėl JL sūbų?
Reikės ryt išsimatuoti tos skylės skersmenį ir tada bus aišku kiek 10" ar 12" tilps.
Na aiškų gerai būtų pataupyti ant subo ir kad išeitų geresnis priekis ir stiprius, bet nesinori ir labai to slėgio daug prarasti...
ok tada:
Kokia kaina to axton stipriaus? (gal yra kur pardoj- web?)
Dėl priekio tay nežinau net... meistro projektuoti filtrai, nežinau aš jokių meistrų, gal geriau tokiu atveju būtų paprsčiausi komponentai jau su visu komplektu?
Kur pažiūrėti tų SWL sūbų? Nes kolkas neradau lt webų parduodančių knrs tokio, yra, bet tik iki ~250lt...
EXONN
2006-09-27, 09:01 AM
Sorry jei cia reklama, bet axton prekiauja laverna kaune, o filtrus daug kas gali tau is sio forumo padaryti, net pats Aiwaras manau daro, o juos pasikeisti praktiskai butina, nes tokio lygio komponentuose jie buna labai prasti ir siek tiek investiciju i filtru gamyba duoda zenkle nauda garso kokybeje. ;)
P.S. Nepykit del nelietuvisku raidziu, nebesutariu su kompu, nebeleidzia pasikeisti raidyno ant klaviaturos. Gal kam tap buvo? jei taip tai i PM prasau parasykit kaip sprest?
TiesTo
2006-09-27, 09:16 AM
na bet, as negeriau būtų nusipirkti komponentus jau su filtrais ir visu komplketu tų garsiakalbių? Ar geriau pirktis atskirai aukštadažnius, priešbosį ir darytis filtrus?
gal kas normalaus jau išeitų už ~500lt? Ir bėje gal kas žinot kokio skersmens yra tas priešbosis originalus? :smt017
EXONN
2006-09-27, 09:20 AM
Nesvarbu ar pirksi jau sukomplektuotus ar atskirai, as pirkau beveik uz 700 lt ir filtrus tikrai keiciau ir rezultatas tikrai to vertas...
TiesTo
2006-09-27, 09:26 AM
na gerai ir kiek tau tie filtrai pakainavo?
EXONN
2006-09-27, 09:56 AM
Tiesa sakant as net nepasakyciau kiek man tai kainavo nes nepamenu... gal tau tiksliau apie kainas galetu papasakot tie kas tuo pastoviai uzsiima. Kainos toks nepastovus dalykas....
TiesTo
2006-09-27, 10:04 AM
nu aišku...
O ką galima būtų žiurėti dėl galvos?
Aptikau Alpine CDE-9845RB jo kaina apie 500lt( ar kiek vertintumėt?)
ir aplamai ką galite papasakoti apie alpine magus?
Man reik, kad galva būtų normaliai grojanti, normaliau atrodanti, garsas reguliuojamas tik ratuku(nekenčiu knopkių), kad būtų 4linijiniai išėjimai, nereik atminties. Todėl žiūrių į Alpine magus, ar jie turi visą tai? kokie Alpinų minusai? kiek žinau yra kažkokie niuansai su snukio suvažiavimu, tipo reik jungti magą prie užvedimo spynelės, kad viskas būtų gerai? :smt017
spydas
2006-09-27, 01:08 PM
Alpinės - magai kaip magai - normalios :-D , normaliai atrodančios (aišku skonio reikalas), ratukas, va, tik linijinių daugiau kaip viena pora prasideda tik nuo aukščiau berods - 9847 jei iš tų metų linijos...atminties nelaiko :smt020 O tai "klasikinių" serijų snukis gi niekur nesivažinėja, tai kokios ten gali būt problemos :smt017
TiesTo
2006-09-27, 02:12 PM
Na tay koks alpine magas su 2porom linijinių iki 500lt iįeina? ar nėra tokių? :smt017
Ar tay snukis ar kažkas su pačiu magu ten darosi aš tikslei nžn todėl ir klausiu...
TiesTo
2006-09-27, 09:23 PM
pakomentuokite kasnors :smt023
ttadaz
2006-09-27, 09:47 PM
Geros alpineės už tiek nenupirksi (naujos)... nebent iš pogrindžio :twisted:
TiesTo
2006-09-27, 10:20 PM
naujo mago tikrai nesiruošiu pirkti, nes ne už tokius litus naują magą pirkti...
žinau porą vietų kur pardavinėja daug naudotų(bet tikrai yra gero stovio) magų, bet nežinau ką galima žiūrėti, o pas juos klausti tay sakys, kad visi ypač geri :smt019
Iš naudotų Alpine, 2porū lineikom išėjimu, ratuku garsas, normaliu ekvalaizeriu, ir normaliau grotų ar yra kasnors ar geriau žiūrėti į kitus gamintojus?Į kokius aš nelabai įsivaizduoju, BP... man nereikalinga jo atmintis kuri kelia kainą... gal clarionų yra kokių? :smt017
TiesTo
2006-09-28, 01:09 PM
tūrėjau progą nufotkinau duris ir bagažniką.
Durys:
Raudonas lankelis: aukštadažniai garsiakalbiai. kaip manot ar apsimokėtu į tą pačia vietą kišti naujus normalius? ar ieškoti kitų vietų?
Mėlynas lankelis: priešbosis, nespėjau atsukti pameruoti kokio dydžio ir ką galimėtu didesnio įkišti...
žalias lankelis: kam reikalinga tą anga?ji eina iš priešbosio. čia tipo vos ne kaip fazikas? :smt017
http://img291.imageshack.us/img291/5755/foto002wz9.jpg
bagažinė:
štai matot tą dalį kuri išsilupa, jos matmenys surašyti plotis ~24cm aukštis 30cm. 12" subo skersmuo 30cm ar nieko jei nepilnai jis tilptų į šonus?
http://img135.imageshack.us/img135/5433/foto003qt5.jpg
ttadaz
2006-09-28, 01:17 PM
Taigi subą gali atitraukti kiek reikia nuo tos slidžių angos... Skardą tik išėmi ir viskas (bent jau aš taip įsivaizduoju)...
Kiek girdėjau aukštadažnių tose vietose - tiek man nelabai patiko... Nebent labai gerai pakreipus garsiakalbį kažkuria tai kryptimi :smt017
lanys
2006-09-28, 06:50 PM
Niekas nepataria dėt ten aukštadažnius.
Garsekalbis ten bus 13os ir stovės plasmasinėje dėžutėje. Ot Audi tuom gerai, kad durelės turi būti bitumu ar kokia ten medžiaga jau išklijuota. Tai pačiam bus mažiau vargo :)
TiesTo
2006-09-28, 07:28 PM
Ot Audi tuom gerai, kad durelės turi būti bitumu ar kokia ten medžiaga jau išklijuota. Tai pačiam bus mažiau vargo :)
rimtaj? nežinojau dėl durų... dėkui už info :supz:
o kaip tau atrodo, dėl sūbo? jei tarkim 12: būtų normaliai būtų? Nesugadintų kažko tie ~6cm iš šonų?
Gincė
2006-09-28, 07:31 PM
Ot Audi tuom gerai, kad durelės turi būti bitumu ar kokia ten medžiaga jau išklijuota. Tai pačiam bus mažiau vargo :)
O ką jie gali sugadint ??? Tu ką ir sėdynėj pačioj ruošiesi skylę subo dydžio išpjaut ???
rimtaj? nežinojau dėl durų... dėkui už info :supz:
o kaip tau atrodo, dėl sūbo? jei tarkim 12: būtų normaliai būtų? Nesugadintų kažko tie ~6cm iš šonų?
O ką tie 6 cm gali sugadint ??? Tu ką ir sėdynej ruošiesi subui skylę išpjaut ???
TiesTo
2006-09-28, 07:35 PM
toje vietoje kur tą skarda iš sėdynės pusės yra toks porankis, atlošas. Jį atlenki ir matai sūba :D/
ttadaz
2006-09-28, 07:37 PM
Taigi subą gali atitraukti tiek kiek reikia nuo tos slidžių angos!!! Nebent nori skardoj išpjauti skylę ir į ją statyti garsiakalbį :toimonster:
Gincė
2006-09-28, 07:40 PM
toje vietoje kur tą skarda iš sėdynės pusės yra toks porankis, atlošas. Jį atlenki ir matai sūba :D/
Tada turėsi padidint porankio skylę iki garsiakalbio dydžio ...
ttadaz
2006-09-28, 07:43 PM
Tada turėsi padidint porankio skylę iki garsiakalbio dydžio ...
12" vietoj porankio? :-o
Aiwaras
2006-09-28, 08:38 PM
Mano manymu jei porankio angos plotas didesnis už garsiakalbio membranos plotą nieko didinti ten nereikės.
TiesTo
2006-09-28, 09:06 PM
nea, pjaustyti tay jokio tolko tas skardas, koks tolkas išpjauti skarda jei tada trugdys sėdynė? Sėdynės gal neišdarinėsiu =;
Aš ir manau, kad atitrauki per kelis cm ir normaliai, nu čia tiksliau sužinoti kiek atitraukti būtų pridėjus ir žiūrėti skirtumus...
bet viena problema bagažinė nėra lygi, prie pat tos skardos eina toks 25cm ir kokių ~10cm aukščio kalniukas užapvalintas į lauko pusę, ką negi daryti dėžė su tuo nuolidžiu? Ok geriau nupiešiu maždaug su paintu, nekreipkit dėmesio į išmatavimus kitus, čia tik maždaug kad susidaryti bendra vaizdą:
http://img82.imageshack.us/img82/8748/nesamonqd2.jpg
čia gal ir nėra labai sudėtinga taip padaryti, bet kaip tūri tokios urodiškos dėžės išmatuoti? :smt017
EXONN
2006-09-28, 10:12 PM
ta lenkta vieta apskaičiuoji kaip atskirą kūbą ir likusį kaip atskirą, kelių šimtų mililitrų paklaida manau nebus daranti įtakos grojimui...
TiesTo
2006-09-28, 10:19 PM
nu aišku... gal kokią gerą programą galit kas duot kuri skaičiuoja tūri pagal sūbo duomenis?
P.S: į kokius magus žiūrėti? Ar Alpine išeis(apie ~500lt) koks su 2porom lineikų,ratuku garsas ir padoresnis? Naudotas!
TiesTo
2006-09-30, 11:15 AM
na matau programos nieks nenorit duoti :smt018
Ok yra dar vienas klausimas, pasimatavau šen priekinių originalių vidutinių garsiakalbių matmenis, ir nusivyliau nes tik 10cm :smt011 o didesnius įkišti nepavyktų niekaip, nėra visiškai vietos, pasididinti jos irgi neišeis... podiumus darytis ir įsidėtu kas nori, bet...reik diesnių finansų... Klausimas toks: ar gros kanors man tie 10cm skersmens?(kaina apie 500lt+, jei tik butų verta aukočiau ir daugiau) :smt017
pharaon
2006-09-30, 12:10 PM
na matau programos nieks nenorit duoti :smt018
Ok yra dar vienas klausimas, pasimatavau šen priekinių originalių vidutinių garsiakalbių matmenis, ir nusivyliau nes tik 10cm :smt011 o didesnius įkišti nepavyktų niekaip, nėra visiškai vietos, pasididinti jos irgi neišeis... podiumus darytis ir įsidėtu kas nori, bet...reik diesnių finansų... Klausimas toks: ar gros kanors man tie 10cm skersmens?(kaina apie 500lt+, jei tik butų verta aukočiau ir daugiau) :smt017
Dėl programos,tai iš audiofanai.lt tinklapio gali parsisiųst BassBox Pro programą,su ja turėtum pasiskaičiuot viską ;)
Dėl 10ukų,tai ir man įdomu,ką pasakys specai,nes ir mano automobilyje,deja,ta pati situacija :|
lanys
2006-09-30, 12:46 PM
Į C4, o ji beveik nesiskiria nuo tavo A6 buvo nesunkiai įdėti 13tukai. Tik išmesta ta plasmasinė dėžė ir iš fanieros išpjauti žiedai.
TiesTo
2006-09-30, 03:04 PM
Aj tay tą plasmasinė dėžutė išsilupa... Bet ir atgal uždėjot tą sietkelė originalinę? Tilpo normaliai? O kaip tuos žiedus pritvirtinti prie durų?
lanys
2006-09-30, 04:27 PM
Klijuot turbūt. Taip detaliai nežinau, nes ne aš, o tėvas darėsi..
Jo, o sietka, tai paliko. Be ten herco garsekalbiai pigesni, nei tu planuoji dėt..
TiesTo
2006-09-30, 04:38 PM
na čia paprasčiausiai reik nusiėmus apšyfkę pačius ir sugalvoti...
o nusižiūrėjas esu šituos Alpine SPR 136A: http://www.rekija.lt/lt/catalog/item_view?pid=30&id=51