PDA

View Full Version : Info dėl sūbų dėžių

TiesTo
2006-10-07, 01:32 PM
Gal kas galit savais žodžiais apibūdinti visus sūbų dėžių tipus(ten bandpas ir kt.) kokie yra skirtumai tarp jų, kokie privalumai ir minusai, garso atžvilgiu, kurie daugiau slėgio, o kurie daugiau kokybės išgroja? manau ne man vienam būtų įdomu sužinot...dėkui iškart... :smt023

igoriokas
2006-10-07, 01:43 PM
www.kvepia_banu_igoriokas.com ten rasi

igoriokas
2006-10-07, 02:12 PM

TiesTo
2006-10-08, 07:53 PM
na foto...aš žinau kaip jie atrodo, bet man įdomu kokie skirtumai? Kas garsiausiai, kad galingiausiai, kokybiškiausiai ir t.t...

ivas
2006-10-08, 09:47 PM
snekki kaip suvazinetas, sakyk ko nori ir kiekpegenu turi.
o garsiausia tas kur daug vatu, bet neuztenka subo yra dar ir stipras,jo maitinimas ir ....

TiesTo
2006-10-08, 10:57 PM
:smt017 nea nu...tarkim sūbas Alpine sws 1222D, ar skirtumas yra koks nors(ir koks) jei jis bus sealed, ar bandpass ar fazikinei dežėi ? Norisi kokybiško ir gražaus garso... :smt017

ttadaz
2006-10-08, 11:06 PM
daugiausiai tikslumo - sealed,daugiausiai slėgio - bandpass (bet turi didžausią vėlavimą), o vented - per vidurį... na bent jau taip turėtų būti, bet gal ir būna išimčių...

TiesTo
2006-10-09, 05:56 PM
o kas "geriausia" sedanams? na bandpass nelabai tada tinka, nes reik kietesnio ir ne tiek veluojančio boso...
kas geriau slidžių skylę kišti sealed ar vanted?

ttadaz
2006-10-09, 07:23 PM
o kas "geriausia" sedanams? na bandpass nelabai tada tinka, nes reik kietesnio ir ne tiek veluojančio boso...
kas geriau slidžių skylę kišti sealed ar vanted?

reikia pasibandyti ir žinosi O:) aš irgi bandysiu... ir pradėsiu nuo sealed, nes tokiam tipui lengva pagaminti dėžę ir ji būna maža...jei nepatiks - tada bandysiu vented...

EXONN
2006-10-09, 08:00 PM
Aš irgi bandysiu pats pasidaryt, dabar turiu vented, noriu uždarą pasidaryt ir palygint...

Beginer
2006-10-09, 08:12 PM
Man tai neina taip palygint...
Kol kita deze padarai, jau pamirsti kaip anksciau grojo ir ner kaip palygint :D

igoriokas
2006-10-09, 08:14 PM
Kol kita deže padarai, jau pamirsti kaip anksčiau grojo ir ner kaip palygint :D

tu daryk dežę neperdarydamas senosios

Edmas
2006-10-09, 08:26 PM
Kol kita deže padarai, jau pamirsti kaip anksčiau grojo ir ner kaip palygint :D

aš kiek dariau - nei vienoje negrojo taip, kaip tikėjausi. tai dabar atidaviau, kad padarytų tas kas išmano geriau už mane. (kiekvienam savo duona - gimęs šliaužioti norėjau paskraidyti)

Beginer
2006-10-09, 09:29 PM
Is dalies sutinku.
Bet cia del idomumo pats bandai daryt. Realiai pagalvojus, tai turbut butu pigiau is kart pas meistrus vezti, kad padarytu, bet darai, nes vistiek fainiau paciam pasidaryt negu, kad kiti padarytu.

TiesTo
2006-10-09, 09:51 PM
na jei turi atliekamų medžiagų,tiesesnias rankas ir laiko tai tikrai galima pasimėginti pasidaryti kelių tipų ir žiūrėti kaip skirtumai... dar kiek skaičiau tay dėžę reik darytis pagal klausomos muzikos stilių, pvz housas,progresivas ir pnš. reik kietesnio tay tipo labiausiai tinka sealed, nu bet vistiek būtų įdomu pažiūrėti kaip groja tas pats sūbas tą pačia dainą tik skirtingose dėžėse... :smt026

ttadaz
2006-10-09, 10:36 PM
na jei turi atliekamų medžiagų,tiesesnias rankas ir laiko tai tikrai galima pasimėginti pasidaryti kelių tipų ir žiūrėti kaip skirtumai... dar kiek skaičiau tay dėžę reik darytis pagal klausomos muzikos stilių, pvz housas,progresivas ir pnš. reik kietesnio tay tipo labiausiai tinka sealed, nu bet vistiek būtų įdomu pažiūrėti kaip groja tas pats sūbas tą pačia dainą tik skirtingose dėžėse... :smt026

Tai argi sunku pasidaryti kelias dėžes (paprasčiausių formų iš tarkim kokių šešių stačiakampių plokščių)? Nei daug laiko, nei daug pinigų tokiam reikalui nereikia...