Prisijungti

View Full Version : Sveiki, noriu komponentus deti i prieki...

Tomizz
2004-07-30, 11:55 AM
Sveiki, noriu susideti komponentus i vw passat b3 prieki, ta rpasme i duris, i manomas toks dalykas?, nes vietos ten kaip ir mazoka, ar galima padaryti kokius podiumus, o gal kitose vietose montuoti?ar imanomas geras skambejimas?chia megejo lygyje, muzika ivairi, pop ir pan, komponentai butu iki 500lt.Dekui ish anksto

Rycka
2004-08-03, 03:08 PM
Sveiki, noriu susidėti komponentus i vw passat b3 prieki, ta rpasme i duris, i manomas toks dalykas?, nes vietos ten kaip ir mažoka, ar galima padaryti kokius podiumus, o gal kitose vietose montuoti?ar įmanomas geras skambejimas?chia megejo lygyje, muzika ivairi, pop ir pan, komponentai būtų iki 500lt.dėkui ish anksto

padaryti galima viska :)

komponentus uz tokia suma irgi jau galima pusetinus nupirkt :)

6x6
2004-08-04, 01:10 PM
Sveiki, noriu susidėti komponentus i vw passat b3 prieki, ta rpasme i duris, i manomas toks dalykas?, nes vietos ten kaip ir mažoka, ar galima padaryti kokius podiumus, o gal kitose vietose montuoti?ar įmanomas geras skambejimas?chia megejo lygyje, muzika ivairi, pop ir pan, komponentai būtų iki 500lt.dėkui ish anksto

Jei netingi atvažiuok Savanorių 79 (kaune), pakalbėsim.

Robertas-G
2004-08-17, 11:55 AM
zinoma galima, teko daryti pasatu ne viena, tik ar ten b3 buvo ar kitoks, tai jau nezinau - ne vw ekspertas as...;)
o uz 500Lt jau yra is ko rinktis, jau gana nebloga kainos kategorija. man sitoje kainoje kol kas labiausia patiko Alpine SPS-171A ir Ivolga VHC-6.21, is nepatikusiu butu JBL ir Infinity... cia tik siaip pastebejimai, nepriimkit uz absoliuta...

6x6
2004-08-17, 11:12 PM
taip, VHC tikrai geri garsiakalbiai. Pigesnė serija VC prikomplektavus VHC normalius filtrus taip pat neblogai pasirodė.

ghetto
2004-08-18, 10:52 PM
žinoma galima, teko daryti pasatu ne viena, tik ar ten b3 buvo ar kitoks, tai jau nežinau - ne vw ekspertas as...;)
o uz 500Lt jau yra is ko rinktis, jau gana nebloga kainos kategorija. man sitoje kainoje kol kas labiausia patiko Alpine SPS-171A ir Ivolga VHC-6.21, is nepatikusiu būtų JBL ir Infinity... cia tik šiaip pastebejimai, nepriimkit uz absoliuta...

butent pas mane jos ir sudetos tos alpine sps 171a :) gerai atgroja savo pinigelius
Zodziu esupatenkintas pirkiniu :)