PDA

View Full Version : Del bandpass skambesio

v1ro0z
2006-10-11, 04:01 PM
Susiduriau su tokia beda: jau buvau apsiprendes pirkti suba ir kist ji i bandpass deze, kiek skaiciau si foruma taj tai geriausias sprendimas jei auto sedanas. Gaila taciau neturiu galimybes paklausyti kaip skamba subas bandpass tipo dezeje. Keli asmenys man sake kad bandpass skambejimas yra savotiskas ir gana kietokas, ne toks minkstas kaip pvz vented tipo dezeje. Ar taj tiesa? Kaip galetumete apibudinti jo skambejima? Man reikalingas minkstas bosas.

pharaon
2006-10-11, 09:11 PM
Susiduriau su tokia beda: jau buvau apsiprendes pirkti suba ir kist ji i bandpass deže, kiek skaičiau si foruma taj tai geriausias sprendimas jei auto sedanas. Gaila tačiau neturiu galimybes paklausyti kaip skamba subas bandpass tipo dezeje. Keli asmenys man sake kad bandpass skambejimas yra savotiskas ir gana kietokas, ne toks minkštas kaip pvz vented tipo dezeje. Ar taj tiesa? Kaip galetumete apibudinti jo skambejima? Man reikalingas minkštas bosas.

bandpassinėje dėžėje garsas daugiausiai vėluoja..

olekauskas
2006-10-11, 09:13 PM
blogai kažka prisiklauses esi bandpass'as kaip tik minkstai groja

ivas
2006-10-11, 09:51 PM
kisk i vented ir bus maziau bedu

Aiwaras
2006-10-12, 04:07 PM
Tikrai iš asmeninių nuomonių nesusikursi teisingo "vaizdo" kaip groja bandpass, o tik liksi suklaidintas. Prašyk, kad kas leistų paklausyti. Ir vienu paklausymu neapsiribok, nes bandpass grojimas labai priklauso nuo dėžės pagaminimo, stiprintuvo ir mago. Mano praktikoj yra buve jog patikrinta ir tikrai grojanti bandpass dėžė negrojo nors tu ką jei daryk. Ir neužgrojo kol neytikinau savininką pasikeisti magą.
Derindamas dėžę gali padaryti ir kad kiečiau stuksentų ir kad slėgis tik pūstų (lyg kas kompresorium pūstų slėgį į saloną)