View Full Version : Honda Prelude 1991m
darializ
2006-10-18, 05:29 PM
sveiki, esu susidejas siokia tokia aparatura: magas pioneer deh 6800 prieki ir gale tokie pat komponentai Phase Liner sesioliktukai, kondensatorius (firma neipatinga bet raso 2 F) du bosai bagazineja Rainbow (180Wrms) du striprintuvai magnat The rock 800... siaipkokybenesiskundziu... bet sugalvojau pakeisti subus.. nezinau ka geriau deti ar viena bosa gereni ir brangesni ar du pigesnius.. bosui ar bosam galeciau skirti apie 800lt.. zinoma noreciau pirkti tik bosa, be dezes.. pats labiau megstu svaru garsa negu daug garso.. pats galvoju pasiimti tarkim koki Phase bosa dvieju riciu imontuoti ji zapaskes vietoj kad ziuretu i virsu.. gal kas patartumete koki protingesni pasiulyma? ir koki bosa reiketu pasiimti norint montuoti basavyka zapaskes vietoj kad magnetas butu i virsu ir lauke o priekis dezeje?? ir ar tai logiskas sprendimas??
p.s. prasyciau nesitycioti nes nesu profesionalas o tik siaip megejas pakonstruoti... dekui uz supratinguma ir komentarus..
Artūras S
2006-10-18, 07:08 PM
Kaip ir daugelis tu padarei klaidą ,kad sumontavai komponentus ne į priekį bet į galą.Šita klaida yra pataisoma.
Na o už 800lt gali nusipirkti du Morel HCW 8 bosiukus ir susidėti į palangę(Free Air).Arba gali pirkti bet kokį kitokį dėžinį garsiakalbį ir už tuos pinigus gaunasi tikrai neblogas daiktas.Magnetai į viršų yra tik dizaino reikalas.Dėžę atsarginio rato vietoje gali daryti bet kokią .
darializ
2006-10-18, 11:18 PM
Kaip ir daugelis tu padarei klaidą ,kad sumontavai komponentus ne į priekį bet į galą.Šita klaida yra pataisoma.
Na o už 800lt gali nusipirkti du Morel HCW 8 bosiukus ir susidėti į palangę(Free Air).Arba gali pirkti bet kokį kitokį dėžinį garsiakalbį ir už tuos pinigus gaunasi tikrai neblogas daiktas.Magnetai į viršų yra tik dizaino reikalas.Dėžę atsarginio rato vietoje gali daryti bet kokią .
na pas mane ir prieki ir gale komponentai tokie patys.. siaip buvau is pradziu idejas tik i prieki, o gale siaip kazkas buvo gerai dabar nepamenu.. bet sugalvojau pabandyti i gala ideti ir tiesa sakant tikraipasiteisinositas variantas..na nezinau kaip ten viskas turetu buti bet man asmeniskai tikrai geras skambesys gavosi.. tik va dabar sudetingiausias klausimas ar pirkti dubosus mazdaugpo 400lt ar viena mazdaug uz800lt...
ttadaz
2006-10-19, 09:30 AM
du bosus į zapaskės vietą? :shock:
darializ
2006-10-19, 05:47 PM
du bosus į zapaskės vietą? :shock:
jei deciau viena tada i zapaskes vieta, jei du, tuomet palikciau tokia pat bagazine kaip dabar yra..
Artūras S
2006-10-19, 06:55 PM
Jeigu parinksi tokius garsiakalbius kuriem užteks tūrio "zapaskės" vietoje gali dėti kad ir 10garsiakalbių(jeigu tilptų).Taip kad reikia daryti projektą (ant popieriaus arba galvoje).Tam kad parinkti tinkamus garsiakalbius reikia apie juos žinoti teoriškai ir praktiškai.Jeigu tokių žinių nėra tai geresnis rezultatas gausis jei kreipsiesi į instaliatorius.
darializ
2006-10-19, 09:33 PM
Jeigu parinksi tokius garsiakalbius kuriem užteks tūrio "zapaskės" vietoje gali dėti kad ir 10garsiakalbių(jeigu tilptų).Taip kad reikia daryti projektą (ant popieriaus arba galvoje).Tam kad parinkti tinkamus garsiakalbius reikia apie juos žinoti teoriškai ir praktiškai.Jeigu tokių žinių nėra tai geresnis rezultatas gausis jei kreipsiesi į instaliatorius.
ne nu as ta viska zinau... na ok matau mano klausimo nelabai kas supranta..pabandysiu konkretizuoti... tarkim yra du variantai: 1. perku viena bosa tarkim Alpina SW-1522D..kaina apie 900lt. darau deze vietoj zapaskes. 2. perku du bosus Phase Evolution select 12 (dvieju riciu, vieneto kaina ~500lt) ir tiesiog ismetu sawo rainbow bosusir ijuvieta istatau juos...
na zmones dabar sakykit sawo nuomone kas geriau...
Artūras S
2006-10-19, 10:12 PM
Labai gaila ,bet tu nesupratai ką norėjau pasakyti. O:)Jeigu: "ne nu as ta viska zinau... " ,tai turėtum pats sugebėti išsirinkti sau tinkamą variantą.
darializ
2006-10-20, 06:21 PM
matau nevietoj ieskau patarimu..
Artūras S
2006-10-21, 10:42 AM
Neįsižeisk.Kad duoti teisingą patarimą reikia tiesiog daryti visos sistemos prjektą.Aišku galima subą daryti ir toje atsarginio rato vietoje.Tokiu atveju turi išsimatuoti koks ten gausis tūris ir turi pasirinkti tinkamą garsiakalbį.Garsiakalbis parenkamas ne vien pagal tūrį.Jis parenkamas pagal daugelį elektromechaninių parametrų ,todėl apie tai reikia suprasti kad bent kiek numatyti koks tas žemas dažnis gausis.Daug kas priklauso ir nuo stiprintuvo.Visi šitie dalykai atima daug laiko .Nebent gali kas nors parekomenduoti konkretų atvejį kaip darė ,nors kai darys kitas žmogus ir kitame automobilyje ,nebūtinai gausis toks pat rezultatas. O:)
darializ
2006-10-21, 11:22 AM
tury asisgausiu kokio tik reikia..cia jau pagal kiekviena garsiakalbi.. kaituresiu ji tada ir skaiciuosiu tury.. dabar tiesiognriu kad garsas nebutu iskraipytas ir nesipjautu su mano komponentais.. tam ziniu galbut pas mane ir nera labai daug.. tad tiesiog noriou isgirsti apie tai nusimamanciu zmoniu nuomone.. stiprintuvai kol kas liks tokie kokie yra.. du Magnat the rock 800.. galbut viena pasikeisiu i magnat the rock 1000 jei reikes.. taciau beabejo kai atsiras tam uztektinai lesu stiprintuva derinsiu pire boso... tada zmones sakykit kas geriau...
darializ
2006-10-21, 08:06 PM
siandien snekejau su vienu zmogum kuris bent jau skelbiasi kad nusimano apie aparatura ir jis man pasake kad tipo alpina zemu dazniu bosas pjausis su mano Phase komponentais... ar taip gali buti????
Aiwaras
2006-10-21, 08:28 PM
O paaiškino ka jis turi omeny sakydamas pjausis? kas neatitiks jo manymu?
darializ
2006-10-21, 09:13 PM
O paaiškino ka jis turi omeny sakydamas pjausis? kas neatitiks jo manymu?
tiesa sakant pats nieko nesupratau