PDA

View Full Version : Mazda MX-3

Vee
2006-10-19, 07:01 PM
Gamyklinių kolonelių kaip ir pakanka, bet kadangi nuo seno turiu pora Pioneer triaksalinių elipsių po 150W (ne rms man rods..), tai sugalvojau jas imontuoti į galinę palangę. Šiaip jos neblogai groja nuo magelio, bet su laiku įsigysiu stiprintuvą, kad galėčiau sujungt visas keturias gamyklines kolonėles + elipses. Taip pat su laiku žadu dėt kokį silpną sūbą. Maždaug kokio stipreko reiktų tokioms elipsėms (kiek rms)? Jei reikia, galiu pažiūrėt tikslų dinamikų modelį. Be to girdėjau, kad elipsės blogai skamba, jei įdėtas sūbas, ar tiesa? Kodėl taip yra? Dėkui už nuomones:)

igoriokas
2006-10-19, 09:10 PM
o kam tau elipses :smt017

EXONN
2006-10-19, 09:13 PM
neesu ekspertas, tačiau numanau jog elipsės (kurios ir taip nekaip groja) pradeda groti blogiau jei subas bagažinei, nes pradeda vaikščioti pagal suba. Kadangi subas stumdo pakankama oro mase tai judina papildomai ir elipses. Čia mano nuomonė... O elipsiu geriau išvis nedėk, o pasitaupyk lt ir stiprintuva pirk kartu su komponentais ir dek juos į priekį. Čia visų naujokų klaida jog viską kiša į galą. Nu bet čia kiekvieno reikalas.

Vee
2006-10-20, 11:17 AM
kam man elipsės? tam, kad aš jas turiu iš seno automobilio. Pirekyje pas mane pakankamai geri gamykliniai pioneer'iai, gale taip pat gamykliniai, tačiau silpnoki.. ir man patinka kaip groja mano elipsės, nežiūrint į jų amžių. tik nežinau kokį stiprintuvą parinkt joms... o sūbo galbūt visai nedesiu, nes auto mažas ir pakanka elipsių, jei dėt sūbą, tai tektų pilną vibro izoliaciją daryt, o čia jau pašalinės išlaidos. Vis dar laukiu patarimų dėl stipreko...

LiPaLaZ
2006-10-20, 12:18 PM
Na įdomus požiūris. Turiu nuo senos mašinos- reikia dėtis ir į naują. Tai gal turėdamas nuo opelio atliekamą bamperį uždėsi jį ant MXo?
Turi atliekamų medvaržčių - susisuksi į sėdynes... Pasiskaityk forumą ir suprasi, kad turimas elipses parduosi priešui ;)
O jei neparduosi - skaityk dar kart forumą :smt023

Artūras S
2006-10-20, 01:07 PM
Pirk bet kokį stiprintuvą kuriame matosi 20A saugiklis.Jei už tą pačią sumą bus saugiklis didesnis tai tau tuo geriau
Nenorėdamas išleisti pinigų tiesiog be reikalo klausinėji.Pigiausios serijos stipras kainuos apie 400-500lt.Manau apsispręsi kad stipro nereikia. O:)

ttadaz
2006-10-20, 03:51 PM
jei dėt sūbą, tai tektų pilną vibro izoliaciją daryt, o čia jau pašalinės išlaidos

Be "pašalinių" išlaidų neapseisi, norėdamas turėti nors kiek "geresnį garsą" automobilyje...

AURIS-T
2006-11-01, 10:43 AM
jei zmogus neturi daug atliekamu litu tai nereikia cia ant jo pult :smt018 uz gana nedidelia suma gali pasiziuret koki naudota stipra

Vilmantas
2006-11-03, 12:54 AM
Tokios kolonelems kaip elipses, koki stipreka jungsi - toks gerai...Visvien kazko neisspausi... :smt022
Koks bebutu stiprekas, vistiek duos smarves, elipses kokybes labai ir neisduos, nebent konservatorija pats baiges, o nori is situ koloneliu simfonija isspaust... :smt017
Pirksi prasta stipreka,paklausysi, su laiku pykint prades. Ieskosi geresnio.... :smt020 :smt023

petia
2006-11-04, 02:35 PM
Yra nebrangiu senu stiprintuvu paziurek internete gal rasi pioneer pvz 2po 30w koki nors seneli jie manau tiktu prie esamo varianto

AURIS-T
2006-11-18, 09:49 AM
daugybe nebrangiu stipru yra intike tik netingek pasieskot :supz: