PDA

View Full Version : Mongoose two-way VS Sheriff ZX-900

MidaX
2006-10-19, 10:52 PM
Kuris geresnis, patikimesnis ir t.t.? o gal ka kita galit pasiulyt uz panasia kaina?
plius dar, noriu uzvedimo nuo pultelio, kuria geriau tam naudot sheriff'a ar mangoose? kokiu principu tai veikia? per rele?

Dekui uz info

DJAcid
2006-10-20, 09:16 AM
As pats asmeniškai naudojuosi Sheriff ZX-900. Tai ji man tikrai patinka (lengva naudotis, informatyvi instrukcija, daug naudingu funkciju) . Paskaiciau aprasyma Mongoose two-ways, tai kad viskas labai panasu i Sheriff. Jei klystu pataisykit

P.S. Dar kas labai patiko sioje signalizacijoje, kad peidziaris veikia normaliu atstumu. Pvz, kad ir Akropoli vaikstant, o automobilis kazkur vidury aiksteles, peidziaris puikiai veikia....

lanys
2006-10-21, 01:25 PM
mangoose'as yra pas tėvą audinėje. Nežinau tik modelio. :(

Bet vagys labai greit jį užglušino ir neskleidė jis jokio garso...

Išgelbėjo tik slapukas :)

atvortke
2006-10-23, 07:37 AM
mangoose'as yra pas tėvą audinėje. Nežinau tik modelio. :(

Bet vagys labai greit jį užglušino ir neskleidė jis jokio garso...

Išgelbėjo tik slapukas :)
peidžerį užglušint juokų darbas. pats naudojuos zx1010 ir kolkas nematau bedų.
Patikslink ką vadini užglusinimu

lanys
2006-10-23, 09:08 AM
Signalizacija nerėkė, kai turėjo rėkti..

O šiaip viskas priklauso nuo mašinos. Jei jinai neinama tai pakaks belekokios signalizacijos su slapuku..

nerijus
2006-10-23, 03:06 PM
signalizacija geriause insodini i masina koki pikta suniuka ir rami galva :smt028

atvortke
2006-10-23, 09:22 PM
signalizacija geriause insodini i masina koki pikta suniuka ir rami galva :smt028
šuniukui sasyskos numetei ir vsio.

nerijus
2006-10-23, 10:32 PM
Joa o jaj dar subas masiniuke o sube isputimas ten ir kaku gali daryt kaip tuoletas :D :smt005

Vytis
2006-10-30, 09:04 PM
naudoju sherifa, man patinka... patogus bei geras nuotolis.... mongustas letas, netoli nesa, nepatikimas.

MidaX
2006-11-23, 12:58 AM
taigi, issiaiskinau, kad neiviena is ju negali uzkurt auto, reikia papildomo modulio, kuris kainuoja nemazaus lt. Cia yra tik papildomas kanalas. Ar neiseitu kaipnors suzaist su relem visa uzkurima? dar klausimas, ar imanoma butu padaryt, kad kuriant isgsijungtu signalizacija, o duru neatrakintu? gal ant sio papildomo kanalo jau taip padaryta?

atvortke
2006-11-23, 11:59 AM
taigi, issiaiskinau, kad neiviena is ju negali uzkurt auto, reikia papildomo modulio, kuris kainuoja nemazaus lt. Cia yra tik papildomas kanalas. Ar neiseitu kaipnors suzaist su relem visa uzkurima? dar klausimas, ar įmanoma būtų padaryt, kad kuriant isgsijungtu signalizacija, o duru neatrakintu? gal ant sio papildomo kanalo jau taip padaryta?
pirk 100lt brangesnį apsaugos modulį(zx1000) ir ten bus viskas

DJAcid
2006-11-23, 02:21 PM
kaip supratau, kalbat apie savaimini automobilio pasildyma??? :smt017

pas mane stovi ZX-900, sake bet kada galesiu dasimest kazkoki tai dalyka uz tam, tikra suma ir taip pat bus pasildymas. tiesa? man tik idomu ar zmones dedasi si prieda? ar naudoja ir kaip sekmingai? automobili laikau saugojimo aiksteleje, ne visada i darba vaziuoju su ja tai ramiau butu jeigu ziema ( kasdien ) ji kiek pasiltu. beje, kaip sitas "bajeris" draugauja su visais slapukais?

is anskto aciu uz info.

MidaX
2006-11-23, 03:36 PM
kaip supratau, kalbat apie savaimini automobilio pasildyma??? :smt017

pas mane stovi ZX-900, sake bet kada galesiu dasimest kazkoki tai dalyka uz tam, tikra suma ir taip pat bus pasildymas. tiesa? man tik idomu ar žmonės dedasi si prieda? ar naudoja ir kaip sėkmingai? automobili laikau saugojimo aiksteleje, ne visada i darba vaziuoju su ja tai ramiau būtų jeigu ziema ( kasdien ) ji kiek pasiltu. beje, kaip šitas "bajeris" draugauja su visais slapukais?

is anskto aciu uz info.

jeigu slapukai savadarbiai, per papildoma kanala ar tumbleri masinoje tai neuzvesi su sia funkcija, bet jei blokavimai per singnalke tai viskas ok turtu but. Man ir grynai reik del pasildimo...

DJAcid
2006-11-23, 04:25 PM
tai jauciu jie "savadarbiai", nes ne per signalke juos atjungiu

mariokas
2006-11-24, 10:51 PM
galima sujungti kad ir slapukus sujungia ir imobilaizeri atjungia (zx1000). man atrodo kad geriau slapia autonomke pastatyt, jei taip jau reikalingas pasildymas per atstuma, ir varikliui sveikiau, bet aisku brangiau... cia tas uzkurimas per atstuma daugiau pamandravojimo reikalas nei pasildymo, geriausiai buna kai begi palieki :twisted:

MidaX
2006-11-25, 12:44 AM
galima sujungti kad ir slapukus sujungia ir imobilaizeri atjungia (zx1000). man atrodo kad geriau slapia autonomke pastatyt, jei taip jau reikalingas pasildymas per atstuma, ir varikliui sveikiau, bet aišku brangiau... cia tas uzkurimas per atstuma daugiau pamandravojimo reikalas nei pasildymo, geriausiai būna kai begi palieki :twisted:

nifiga ne del sustrumo, o del salomo silumos ziema, ir variklio normalaus pasildimo ;)

DJAcid
2006-11-25, 05:29 PM
na kai reikės del sustrumo, tai uzsakysiu negra ( tas kur geles nesioja ) kad pasildyti :supz:

kol kas reikia tik del masinuko, na sugalvosiu ka nors vistiek :smt023....

MidaX
2006-11-26, 11:16 PM
na kai reikės del sustrumo, tai uzsakysiu negra ( tas kur geles nesioja ) kad pasildyti :supz:

jei ka sugalvosi, pasidalink mintim, brukstelk man ir privata ;) dėkui

DJAcid
2006-11-27, 12:53 PM

jei ka sugalvosi, pasidalink mintim, brukstelk man ir privata ;) dėkui

ok butinai :smt023

AudrunasV
2006-11-27, 07:20 PM
Kaip motuotojas ir vartotojas - tik Sheriff :smt023

Ernestas
2006-11-27, 08:33 PM
tikka įdiegiau nauja mangusta 1,7R - visiškai nebestabdo............

sheriffzx900
2006-12-09, 01:16 PM
Sveiki, vakar imontavo man zx900, gal yra jau patyrusiu vilku siai signalizacijai, pamokykit kaip nusistatyt laika :) kokiu cia dar prikolu yra? idave rusiska knygute, info daug bet kol ja apdorosiu... O:)

DJAcid
2006-12-14, 10:40 AM
Sveiki, vakar imontavo man zx900, gal yra jau patyrusiu vilku siai signalizacijai, pamokykit kaip nusistatyt laika :) kokiu cia dar prikolu yra? idave rusiska knygute, info daug bet kol ja apdorosiu... O:)

Savaitgali prisesiu ir brukstelsiu ;) dbr laiko nlb yra ir po ranka pultelio neturiu

BlackBitch
2006-12-14, 10:16 PM
Sveiki,
pas mane taipogi siandien instalino zx900. Pranarsiau valanda google.lt, bet neradau anglisko manualo, gal kas turetu?
laikrodis beja nusistato ilgai laikant F mygtuka O:)
jeigu kas turi - gazass at civicclub.lt. Busiu labai dekingas :partyman:

Push
2006-12-14, 10:43 PM
Sveiki,
pas mane taipogi siandien instalino zx900. Pranarsiau valanda google.lt, bet neradau anglisko manualo, gal kas turėtų?
laikrodis beja nusistato ilgai laikant F mygtuka O:)
jeigu kas turi - gazass at civicclub.lt. Busiu labai dėkingas :partyman:

Kaip nekeista ir pats tokia insidėjau šiandien,dekui už laiko nustatymo funkciją :smt023
Lauksim labiau patyrusių turėtojų info...

Artūras-M
2006-12-15, 11:55 AM
Užvedimą turi Sheriff ZX-600. Tai tas pats 900+ užvedimas.