View Full Version : Audiobahn lygis ?
shlekta
2004-08-05, 03:44 AM
sveiki,
ar rimta firma ? lyginant su ALPINE ar AXTON. renkuosi stiprintuva
aciu
boolve
2004-08-05, 01:20 PM
reiktu ish pradzhiu pasidairyti atidziau zhemiau, nes kiekvienam i tapaty klasuima nelabai nori atsakineti.
http://www.emma.lt/forumas/viewtopic.php?t=270
Auto Audio
2005-05-11, 01:30 AM
lygink su dls ar dar kuo rimtesniu o ne su tokiais ... ir nesistebek kad audiobahn viskas nebrangu nes tai viena is populiariausiu statu firmu. kuo pouliaresne tuo daugiau parduoda ir uzdirba ir tuo labiau gali mazint kainas. pas mane beveik viskas audiobahn ir nekeisciau ju i nieka kita...
Audrius
2005-05-11, 10:01 AM
lygink su dls ar dar kuo rimtesniu o ne su tokiais ... ir nesistebek kad audiobahn viskas nebrangu nes tai viena is populiariausiu statu firmu. kuo pouliaresne tuo daugiau parduoda ir uzdirba ir tuo labiau gali mazint kainas. pas mane beveik viskas audiobahn ir nekeisciau ju i nieka kita...
Tai jegu nekeistum i nieka kita , tuomet kam klausi ?
Auto Audio
2005-05-11, 12:31 PM
as neklausiu ten shlekta klausia:) reiks uzsidet ir man paveiksliuka kad issiskirciau aisq jei suzinosiu kaip tai reikia padaryt
Audrius
2005-05-11, 12:53 PM
as neklausiu ten shlekta klausia:) reiks uzsidet ir man paveiksliuka kad issiskirciau aisq jei suzinosiu kaip tai reikia padaryt
nepyk , cia ne tau buvo taikoma
Artūras-M
2005-05-11, 02:01 PM
sveiki,
aciu
O tai tu čia pateikei dvi lygiavertes firmas ? :shock:
Arvydas
2005-05-11, 02:27 PM
sveiki,
aciu
O tai tu čia pateikei dvi lygiavertes firmas ? :shock:
o ka ? nelygiavertes ? :-D
Artūras-M
2005-05-11, 02:48 PM
Tai pažiūrėk žodžius: Alpine - šešios raidės, Axton - penkios :-D
Arvydas
2005-05-11, 03:11 PM
Tai pažiūrėk žodžius: Alpine - šešios raidės, Axton - penkios :-D
A-joo kalega.... jus teisus... :D :-D bet kita vertus, tai abu pavadinimai prasideda is A raides, o tai jau reiskia, kad auksciausia klase :-D
Artūras-M
2005-05-11, 03:13 PM
bet kita vertus, tai abu pavadinimai prasideda is A raides, o tai jau reiskia, kad auksciausia klase :-D
Axton antra raidė negraži :-D
Arvydas
2005-05-11, 03:28 PM
bet kita vertus, tai abu pavadinimai prasideda is A raides, o tai jau reiskia, kad auksciausia klase :-D
bet uztai galune "on", o pas ana - "na"
man tai on graziau, nei na ;) :-D
Tadas B
2005-05-11, 03:39 PM
bet reiskia ta pati - ,,ANT"
,,on" angliskai ant
,,na" rusiskai irgi ant
isvados....
Arvydas
2005-05-11, 04:04 PM
bet reiskia ta pati - ,,ANT"
,,on" angliskai ant
,,na" rusiskai irgi ant
isvados....
man tai "on" - ijungti, o "na..." (rusiskai) - tai geriau garsiai nesakysiu.... ;)
Artūras-M
2005-05-11, 04:09 PM
o pas ana - "na"
man tai on gražiau, nei na ;) :-D
Hmm, ant akių krito ar kur kitur ? :-D
Arvydas
2005-05-11, 04:18 PM
o pas ana - "na"
Hmm, ant akių krito ar kur kitur ? :-D
gal ant kazkur kitur... :-D blyn, gera nuotaika ;)
parasiau koli, tai 4 klausimus norm, o vieno nesimokiau ir nifiga nezinojau (ten apie kazkokius operacinius diferencinius stiprintuvus....) nu zodziu nieko ten neraukiau, bet uztai parasiau draugeliui kitam auditorijos gale sms, tai jis man ta klausima parase, sulankste ir mete. Pramete tiesiai destytojui virs galvos. Jis net nepastebejo, nes buvo nusisukes. O as is kito auditorijos galo ta spera pasokes pagavau ir vos tik spejau atsiset, atsisuko ir dest. ,bet nieko nepamate..... nu krc... kaip per filama Matrica... ;)
Nerka
2005-05-11, 07:14 PM
bet uztai galune "on", o pas ana - "na"
Pastebėjau kad tu su matrica turi daugiau bendro nei su raidėm... Ne "na" NE. ALPINE!!!!!
Arvydas
2005-05-11, 07:19 PM
o tu nepastebejai, kad mes DURNIUOJAM ???
Alpine blyn......