View Full Version : ivertinkit prasom toki derini. labai butu idomu suzinot prof
Amigos
2004-01-13, 10:16 PM
Sveiki.
norejau paklaust Jusu nuomones. Turiu ideja aparaturos komplektui i dvieju duru chedzbeka (tipo sportine dvidure masina).
Kazkaip nuo senai labai patinka Clariono garsas, tai manau galva deti Clarion DRX-9375, gal dar pavyktu ir DSP jam surast, jai neklystu 750 jam tinka ar kazkuris panasus is senu. Priekinei akustikai nusiziurejau Hertz HSK-163 is Hi Energy serijos. trys juostos ir gan minkstai grojancios ir kaina neauksta. Subas irgi Hertz HS-300 bagazineje. Del stiprintuvo nezinau, manau koks keturkanalis po koki mazdaug 100 per kanala uztektu ir trim juostom ir subui tiltu. laidai , garso izoliavimas ir visi kiti instaliavimo darbai bus patiketi, profesionalui, pats tikrai nesiryzciau zaist.
Pasakykyt ka manot ar bus kazkoks skambesys is tokios sistemos?
Muzika siaip klausoma ivairi, bet pagrinde kazkas ramaus, ENIGMA, ERA ir panasiai, na dar kokios nors trans dainos, norisi kad butu kazkoks erdves jausmas.
laukiu Jusu komentaru
Amigos
muzotonas
2004-01-14, 12:17 AM
Labas.
man labiausiai uzkliuvo tavo muzikele ( kazkas ramausn era enigma) ji tikrai nera kislota bet rekli bosui labiau negu kita. Beto yra tok reos gabaliukas Enae Volare tai paklausyk ir atkreipk demesi i paprasciausius garsus o a ten jie labai gerai girdisi. Tai su sistemos komponentais reiktu pasizaisti atidziai. Kas del subo tai apsisprendimas neblogas tik tu turbut kalbi apie nauja versija jos dar neciupinejau. Siulau pasiziureti grotuva kuris turi gera bosa ir dinamika. Stiprintuvas po 100 nezinau ar tikslingas geriau po 75 bet geresnis.
Mirka.
Artūras-M
2004-01-14, 10:42 AM
Sveiki.
Clarion DRX-9375, gal dar pavyktu ir DSP jam surast, jai neklystu 750 jam tinka ar kazkuris panasus is senu. Priekinei akustikai nusiziurejau Hertz HSK-163 is Hi Energy serijos.
Abejoju ar geras pasirinkimas prie clario (dar senoko modelio) naudoti šituos komponentus. Mano supratimu reiktų greitų garsiakalbių ir greito stiprintuvo, kad suteikti daugiau energijos. Clarion yra apskritai mieguisti, tai kad juos pabudint reiktų aštresnių garsiakalbių. Focal, MBQuart ir etc. Gal būt šalima būtų bandyti ir Alpine SPX seriją, nors abejoju...
Amigos
2004-01-14, 11:03 AM
Sveiki
Aciu uz Jusu ivertinima.
Del galvos, tai man Clarionai del to kad jie graziai minkstai groja.
gal kazkiek ne viskas taip tiksliai, bent jau kiek girdejau, 9-tuku neklausiau dar, tik zemesnius. Komponentus tokius pasirinkau irgi todel kad jie nera astrus. Subas irgi kiek klausiau senas 12"-tukas Hertz groja minkstai. Del stiprintuvo tai tikrai neturiu zalio supratimo kokio jis greitumo turetu but, bet kadangi muzika tikrai reikli zemiems dazniams manau jis turetu but gana galingas. Kadangi i varzybas vaziuot kaip ir nesiruosiu tai man asmeniskai to astrumo nereikia garso. Bet ar sukurs man tokia sistema kazkoki erdvini garsa ar reiks dar gale statyt 10-tukus ar 13-tukus koaksialus kad priduotu erdves.
Arba pasiulikyt svo varianta, kuris tiktu tokiai muzikai.
Komponentai pageidautina 3 juostu, kaina iki 1000 Lt
Subas iki 500 Lt
ir stiprintuvas iki 1000 Lt
na ir galva jai manot kad senukas Clarion netinka iki 1000 Lt
Artūras-M
2004-01-14, 11:28 AM
Bet ar sukurs man tokia sistema kazkoki erdvini garsa ar reiks dar gale statyt 10-tukus ar 13-tukus koaksialus kad priduotu erdves.
Neparašei kokia mašina, man atrodo. Sunku kažką pasakyti.
Arba pasiulikyt svo varianta, kuris tiktu tokiai muzikai.
Komponentai pageidautina 3 juostu, kaina iki 1000 Lt
Už tokius pinigus trijų juostų nieko gero nebus, bus tik opiumas liaudžiai. Plius montavimas trijuostės bus tiek pat, jeigu norėsi padaryti bent šiek tiek gražiau.
na ir galva jai manot kad senukas Clarion netinka iki 1000 Lt
Neturiu nieko prieš Clarion, tik sakau, jog mano manymu Hertz akustika netiks prie jo.
Amigos
2004-01-14, 11:40 AM
Sveiki
Masina rasiau dvieju duru chedzbekas (tipo sportine)
tai kaip suprantu yra du keliai:
Arba prie Clariono Focal 2-juostos ar kokios kitos firmos, kurios yra astresnes.
Arba palikti komponentus , bet keisti galva.
Tada turiu kelis tokius klausimus.
kokia galva pasiulytumet?
ir jai pvz statant Focalus access ar poliglass serijos 16-tukus dvieju juostu, ar poto galima dadeti 10-tuka koki nors ir pakeitus krosus i triju juostu gauti triju juostu akustika kuri padoriai atkurs visus daznius.
Ar iskart geriau statyt poliglass 3 juostu komponentus?
Petras Valiusaitis
2004-01-14, 11:45 AM
Sveiki.
norejau paklaust Jusu nuomones. Turiu ideja aparaturos komplektui i dvieju duru chedzbeka (tipo sportine dvidure masina).
Kazkaip nuo senai labai patinka Clariono garsas, tai manau galva deti Clarion DRX-9375, gal dar pavyktu ir DSP jam surast, jai neklystu 750 jam tinka ar kazkuris panasus is senu. Priekinei akustikai nusiziurejau Hertz HSK-163 is Hi Energy serijos. trys juostos ir gan minkstai grojancios ir kaina neauksta. Subas irgi Hertz HS-300 bagazineje. Del stiprintuvo nezinau, manau koks keturkanalis po koki mazdaug 100 per kanala uztektu ir trim juostom ir subui tiltu. laidai , garso izoliavimas ir visi kiti instaliavimo darbai bus patiketi, profesionalui, pats tikrai nesiryzciau zaist.
Muzika siaip klausoma ivairi, bet pagrinde kazkas ramaus, ENIGMA, ERA ir panasiai, na dar kokios nors trans dainos, norisi kad butu kazkoks erdves jausmas.
laukiu Jusu komentaru
Sveiki,
Taigi kaip matau Clarionas senukas o su DSP (mes Ju turime ir jau su akcija) variantas gal ir neblogas. Puikiai suprantu Artura :))))))) Bet visgi Alpina bus per daug astri tokiai muzikai kaip ERA... Era ir enigma linkusi ant specifiniu garsu kurie astriai neskamba. Pvz teko klausytis viso CD ERA (beje cia mano pati megstamiausia muzikyte) ant MBQ MB24. Modeliaus tu garsiakalbiu as nezinau, bet nepatiko. Magiukas buvo berods Clarion DRX 7535 atrodo. Vat. Nipatiko man labai labai. Apie siuos herciukus priekines akustikos... hmmm... man asmeniskai irgi nilabai patiktu. As tokiai muzikytei imciau tarkim (kad pajausti kaifa) (ijungciau dar CHURCH DSP) :) ir akustika butu tokia Clarion+DSP+Raimbow 3 juostos! Vat :) Arba CLARION+DSP+SAS (garsiakalbiai) Seip SAS butu idealiausias variantas man. Del subo nezinau nezinau nieko, bet jei deciau tai tik PG Tantrum 12. O stiprintuvas 100x4 tai jau daugokai. Pasirinkciau nuo 50 iki 75Wat RMS. Tai stai tokia mano nuomone :)
Petras Valiusaitis
2004-01-14, 11:46 AM
Sveiki.
laukiu Jusu komentaru
Amigos[/quote]
Sveiki,
Taigi kaip matau Clarionas senukas o su DSP (mes Ju turime ir jau su akcija) variantas gal ir neblogas. Puikiai suprantu Artura :))))))) Bet visgi Alpina bus per daug astri tokiai muzikai kaip ERA... Era ir enigma linkusi ant specifiniu garsu kurie astriai neskamba. Pvz teko klausytis viso CD ERA (beje cia mano pati megstamiausia muzikyte) ant MBQ MB24. Modeliaus tu garsiakalbiu as nezinau, bet nepatiko. Magiukas buvo berods Clarion DRX 7535 atrodo. Vat. Nipatiko man labai labai. Apie siuos herciukus priekines akustikos... hmmm... man asmeniskai irgi nilabai patiktu. As tokiai muzikytei imciau tarkim (kad pajausti kaifa) (ijungciau dar CHURCH DSP) :) ir akustika butu tokia Clarion+DSP+Raimbow 3 juostos! Vat :) Arba CLARION+DSP+SAS (garsiakalbiai) Seip SAS butu idealiausias variantas man. Del subo nezinau nezinau nieko, bet jei deciau tai tik PG Tantrum 12. O stiprintuvas 100x4 tai jau daugokai. Pasirinkciau nuo 50 iki 75Wat RMS. Tai stai tokia mano nuomone :)
Artūras-M
2004-01-14, 12:00 PM
Puikiai suprantu Artura :))))))) Bet visgi Alpina bus per daug astri tokiai muzikai kaip ERA...
Matomai nelabai supratai ;) Aš apskritai laikausi politikos nepermušinėti žmogaus pasirinkimo galvos prekiniam ženklui. Laikau, kad tai yra žmogaus pasirinkimas ir jo skonis tiek dizaino tiek ergonomikos bei skambėjimo prasme. Aš tik išreiškiau mintį, jog pasirinkta akustika prie Clarion netiks. Taip kad pasiūlyčiau manęs daugiau niekada nekaltinti Alpine protegavimu ;)
O kad daug nepliurpti, manau aš jum pateiksiu staigmeną ir parodysiu, jog Alpine gali skambėti ir minkštai ;) O kas link Alpine SPX komponentų, tai jie yra Scan Speak gamybos ir projektavimo. Ką Petras turi prieš Scan Speak ? :lol:
Petras Valiusaitis
2004-01-14, 12:32 PM
Puikiai suprantu Artura :))))))) Bet visgi Alpina bus per daug astri tokiai muzikai kaip ERA...
Matomai nelabai supratai ;) Aš apskritai laikausi politikos nepermušinėti žmogaus pasirinkimo galvos prekiniam ženklui. Laikau, kad tai yra žmogaus pasirinkimas ir jo skonis tiek dizaino tiek ergonomikos bei skambėjimo prasme. Aš tik išreiškiau mintį, jog pasirinkta akustika prie Clarion netiks. Taip kad pasiūlyčiau manęs daugiau niekada nekaltinti Alpine protegavimu ;)
O kad daug nepliurpti, manau aš jum pateiksiu staigmeną ir parodysiu, jog Alpine gali skambėti ir minkštai ;) O kas link Alpine SPX komponentų, tai jie yra Scan Speak gamybos ir projektavimo. Ką Petras turi prieš Scan Speak ? :lol:
Sveiki,
Na Scan Speak :). Taip bet tai kaina? Tai tada pradekime DYnaudio. PH Elita ir panasiai. :) as pasakiau savo nuomone ne ta prasme kad Jums Alpina patinka labiau nei kox Clarionas, o ne blogaja prasme, kad bandote itikitnti kad Alpina yra pats geriausiais daiktas :) Viskas ciki :) bet tikrai alpina skamba svelniai? Dar negirdejau tokio dalyko :) Bet p.Arturai, jei mane itikinsite, pakeisiu savo nuomone ta pacia sekunde :) Tai vat. Bet visgi Clarion geriau skambes :) Na nors jei zmogus gali parduoti ta Clariona, tai as siulyciau NAKAMICHI :) 45 bet naujasni varianta, nes tas senukas turi problemu :)
Artūras-M
2004-01-14, 12:42 PM
Na Scan Speak :). Taip bet tai kaina?
899 LT yra daug už normalią 2 juostų 13 cm aukštesnę nei vidutinės klasės sistemą ? Šiek tiek info yra žemiau pateiktam linke.
http://www.hela.lt/catalog/product_info.php?cPath=21_32&products_id=38&osCsid=c72208eec9ffc4ce6aab7099ea49924e
Artūras-M
2004-01-14, 12:46 PM
Na nors jei zmogus gali parduoti ta Clariona, tai as siulyciau NAKAMICHI :) 45 bet naujasni varianta, nes tas senukas turi problemu :)
Na jeigu tu siūlytum 838 Clarion, tai suprasčiau, bet Nakamichi.... Gal nori padaryti „test drive“ tam Nakamichi su Alpine už tuos pačius pinigus ? :roll:
Amigos
2004-01-14, 01:12 PM
Sveiki
Ne gal Clariono i Nakamichi keist kazkaip nenoreciau, nebent naujuose yra istaisyta ta beda del kompaktu nuskaitymo. Kie zinau seni labai megsta juos spjaudyt, jiem labiausiai patinka grot tik originalius kompaktus. O beto Jis bus beveik trigubai brangesnis.
norejau pasitairaut kiek kainuoja DSP sitam senukui Clarionui?
Del Jusu pasiulytu Rainbow koloneliu, ziurejau aprasymus, kainos palyginus su Hertz dideles, bet su kitom garsesnem firmom mazdaug vienodos. Tik sita firma kazkokia nelabai girdeta ir neteko girdet kaip skamba tokie garsiakalbiai. SAS nerdau, ten kazkas su Bazooka firma susije ar ne?
Kas del subo, tai kiek teko girdet sitas grojo minksciausiai, tuom ir patiko.
O kad Alpine grotu mikstai neteko girdet, nors ir esu galima sakyt visai zalias masinu aparaturoj, ir pasiklausius Clarion ir Alpina jauciasi didelis skirtumas. juk kiekviena galva skamba savotiskai. Man kolkas labiausiai istrigo Clarion minkstai groja.
gal cia kazkas atsitiko ir neatsirado mano keliu klausimu o gal Jus juos praleidot.
tai as pakasikartosiu.
Jai pvz dedant Focal Access arba Poliglass 16-tukus komponentus ar poto pakeitus krosus i triju juostu ir pridejus kokios nors firmos 10-tuka gausis normali triju juostu akustika ar ne? Ir ar apsimoka tai daryt is pinigines puses, nes maciau kad Poliglass 3 juostu akustika kainuoja apie 1300Lt
(Hertz aisku pigiau tik 700Lt :D )
Ir ar reikia papildomai det dar nedidelius koaksialus i gala tam kad sukurt erdves jausma?
Masina kaip jau minejau chedzbekas dvieju duru (tipo sportine)
Pasiulykit koki nors sprendima kad kainos butu proto ribose.
Keist akustika, durti is keliu firmu, ar keist galva?
kokie butu variantai pigiau ir kokie butu geriau garso atzvilgiu.
Kaip matau tokiam muzikos zanrui sunku parinkti kazka uz nelabai didele kaina. O man atrode kad tai yra muzika nereikalaujanti labai imantriu galvu ir akustikos :(
Artūras-M
2004-01-15, 05:48 PM
tai as siulyciau NAKAMICHI :) 45 bet naujasni varianta
Petrai, kada Nakamichi su Alpine lyginsim ? Kiek ten tas Nakamichi 45 „New Edition“ kainuoja ? :roll:
muzotonas
2004-01-15, 10:56 PM
Nezinau kaip ten jums tas alpinos astrumas uzkliuvo, bet tai vienintelis blogumas kuris skiria iki tikrai normalaus garso. As pavizdziui negaliu klausiti eros kompakto per kitus magus nes ju grojimas yra toks flegmatiskas, neveza ir nepadeda juokie dspdar kaikuriu gribaujantis bosas. Beto as nezinau ar tikras garsas yra visada minkstas ir malonus. Ar jum triba turi svelniai groti i ausi? Dsp tai tik papildomas irenginis uzmusantis muzika bet pridarantis efektu ir kitu labai geru navaruotu. Kas del Petro pasiulyto subo tai tikrai geresnis variantas negu HZ. Jis kabina zemiau ir jo bosas netoks sausas. Kas del akustikos tai burti is 2ju 3 juostas tikrai neapsimokes. Tada geriau susirinkineti dalimis, bet uz tokius pinigus labai neprisirinksi.
Jeigu nesunku i magu lyginima pakvieskite, isanksto dekoju. (atvesciau svelnesniu alpine)
Mirka.
Artūras-M
2004-01-15, 11:23 PM
Jeigu nesunku i magu lyginima pakvieskite, isanksto dekoju. (atvesciau svelnesniu alpine)
Mirka.
Iš savo pusės galiu pateikti šiuos modeliukus: 7915 (~1991 metų, 20 bitų BB), CDM-7983 (1995 metų 20 bitų BB trikompaktė deka) ir galų gale CDA-7990R (2000 metų laida arba kitaip kalbant F#1 Status) Na dėl įvairovės galima bus pagriebti kokį nors CDA-9812 (kad labai neskaudėtų ;))
Stiprintuvą siūlau naudoti U-Dimension Forte serijos u-40XS http://www.u-dimension.jp/u-dimension/2003/en/products/others/products_kanryou.htm
Garsiakalbius gal kokius parausim neprastus, laidus susigrybausim ;)
Petras Valiusaitis
2004-01-16, 08:48 AM
tai as siulyciau NAKAMICHI :) 45 bet naujasni varianta
Petrai, kada Nakamichi su Alpine lyginsim ? Kiek ten tas Nakamichi 45 „New Edition“ kainuoja ? :roll:
Sveiki,
na nezinau kiek kainuoja :) neprekiaujam :) O tes drive galima butu padaryti, tik neturiu jokio auto su paruosta akustika tam reikaliukui :)
Petras Valiusaitis
2004-01-16, 09:00 AM
Jai pvz dedant Focal Access arba Poliglass 16-tukus komponentus ar poto pakeitus krosus i triju juostu ir pridejus kokios nors firmos 10-tuka gausis normali triju juostu akustika ar ne? Ir ar apsimoka tai daryt is pinigines puses, nes maciau kad Poliglass 3 juostu akustika kainuoja apie 1300Lt
(Hertz aisku pigiau tik 700Lt :D )
Ir ar reikia papildomai det dar nedidelius koaksialus i gala tam kad sukurt erdves jausma?
Masina kaip jau minejau chedzbekas dvieju duru (tipo sportine)
Pasiulykit koki nors sprendima kad kainos butu proto ribose.
Keist akustika, durti is keliu firmu, ar keist galva?
kokie butu variantai pigiau ir kokie butu geriau garso atzvilgiu.
:(
Sveiki,
Na as asmeniskai nezaisciau taip su 3 juostom. Jei pirkti tai jau sukomplektuotas su krosais ir panasiai. O jei taip pradesi zaisti, tai kainuos tikrai daug daugiau nei tu manai. Koksialus i gala galima isimesti, tik ne ELIPSES! :) Blogiau nebus. Jei pavarksi nuo ERDVES nusuksi FAIDERI i prieki :) O del DSP tai tokiai magnetolai DSP "Alte" kainuoja 300Lt (naujas).
Artūras-M
2004-01-16, 10:26 AM
O tes drive galima butu padaryti, tik neturiu jokio auto su paruosta akustika tam reikaliukui :)
Na kad šito lygio aparatus palyginti tai manau ir pas per visą Alto Lietuvos tinklą papuola gal viena mašina į metus, o į gal du. Galimybę lyginti matau tik patalpos sąlygomis ir tai dar naudojant bent vieną aukšto lygio naminį CD grotuvą su normaliu subalansuotu skambėjimu.
Amigos
2004-01-16, 04:46 PM
Sveiki
Aciu uz Jusu visu komentarus.
Galva susukot man biski :D
Jai gerai supratau, tai subas neblogas pasirinktas, bet PG tantrum 12 yra geresnis.
O del galvos ir akustikos visai susibalamutinau. Arba galva perleta arba akustika per leta. Kaip supratau tai Hetrz ir Clarions suleist i kruva netikslinga, gausis labai flegmatiska. Kadangi as kazkaip labiau uz Clarion ( ir beto DSP jam dar imanoma rast, tokiam senukui papigiai) tai teks rinktis kita akustika. Teks arba pasitenkint dviem juostom arba palaukti siektiek ir isigyti brangiasne triju juostu. O as jau buvau beapsidziaugias, kad taip pigiai galima normalia triju juostu akustika isigyt :(
Norejau tik pasitairaut del tu DSP ar ji reiktu kuo greiciau nusipirkt, kad poto nepramiegot ar ju nelabai kas perka ir iki vasaros pagules, nes nutariau palikt visa sita ideja iki atosrogu.
Ir gal galima butu kurnors pasiskaityt info apie SAS akustika, nes niekaip nerandu nors uzmuskit. Taciau pasidare labai smalsu, kas ten tokio.
Aciu visiems uz pagalba
Artūras-M
2004-01-16, 04:57 PM
Norejau tik pasitairaut del tu DSP ar ji reiktu kuo greiciau nusipirkt, kad poto nepramiegot ar ju nelabai kas perka ir iki vasaros pagules, nes nutariau palikt visa sita ideja iki atosrogu.
Griebk Petrą už ragų, ir reikalauk, kad kaip forumo dalyviui parduotų pigiau :twisted:
Petras Valiusaitis
2004-01-16, 06:08 PM
Griebk Petrą už ragų, ir reikalauk, kad kaip forumo dalyviui parduotų pigiau :twisted:
Sveiki,
na galiu pabuti labai geras:) ir pasilaikyti viena giliai paslepes iki vasaros :) vat. o seip tai perka tuos DSP. :) zmonems patinka jaustis kaip BAZNYCIOJE :). Ech siandiena penktadienius :)
Artūras-M
2004-01-16, 06:24 PM
[zmonems patinka jaustis kaip BAZNYCIOJE :). Ech siandiena penktadienius :)
Tai reiškia šiandien trauksi vakarinių pamaldų ? :lol:
Amigos
2004-01-21, 09:59 PM
Sveiki
gal tada jai taip perka tuos DSP tai reik manau ir man nieko daug nelaukti. Parasykit petrai prasom kur galima butu isigyt ji. Tik vat gal galima butu suzinot dar jo modeli ir kokios ten funkcijas jis palaiko, nes nei angliskai nei rusiskai negaliu rast tu metu DSP aprasus.
Gal zinot kas vilniuj ar kaune parduoda gera 9375 Clarion deka?
Butu geriau aisku Vilniuje , nes as vilnietis. Radau skelbima kad parduoda viena Kaune, bet neisivaizduoju kaip ji nuvaziavus patikrinti. Masinoj stiprintuvo nera, o tas magas be vidinio stiprintuvo. Gal turit kokiu patarimu?
Aciu
AudrunasV
2004-01-21, 10:10 PM
Jei pageidauji naujo DSP - kreipkis pas Petra!, o jei naudotu - interne.
O del patikrinimo - Gali skambint man - patikrinsim!
Amigos
2004-01-22, 08:45 AM
Sveiki
Taip mane domina naujas DSP. Parasiau petrui zinute i privata bet nezinau ar gavo. Zinau kad 1998 metu tam clarionui buvo isleisti 3 procesoriai, idomu butu suzinot koki pas pona Petra Alte galima isigyt.
O del magnetolos tai radau kaune viena. Ji yra pajungta ir galima paziuret patikrint. Gal galit pasakyt i ka demesi atkreipti?
Pereiti per funkcijas ar visi mygtukai veikia na ir gal per duobes pavazinet ar per panele patrankyt paziuret ar nesokineja. As suprantu tik tiek.
Gal yra dar kasnors ka reiktu patikrint?
Aciu
Petras Valiusaitis
2004-01-22, 06:04 PM
Sveiki
Taip mane domina naujas DSP. Parasiau petrui zinute i privata bet nezinau ar gavo. Zinau kad 1998 metu tam clarionui buvo isleisti 3 procesoriai, idomu butu suzinot koki pas pona Petra Alte galima isigyt.
O del magnetolos tai radau kaune viena. Ji yra pajungta ir galima paziuret patikrint. Gal galit pasakyt i ka demesi atkreipti?
Pereiti per funkcijas ar visi mygtukai veikia na ir gal per duobes pavazinet ar per panele patrankyt paziuret ar nesokineja. As suprantu tik tiek.
Gal yra dar kasnors ka reiktu patikrint?
Aciu
Sveiki,
atsiprasau, kad taip ilgai neatrasiu nes truputuka pasikeite pareigos, tai dar nesupratu kas ir kaip :) Del DSP! Taip tikrai yra variantu. Uz 300Lt modelius butu tox -DPH7300. Trumpa informacija rasite sitame puslapyje:
http://www.lightav.com/car/clarion/process/process.html
DPH913 kainuoja 1760Lt yra dar tox EQH5100 jo kaina butu 590Lt
Vat taip
Del DEMESIO :) Jei taip tai reikia paziureti ar veikia visi knopkiuciai :) ir SVARBIAUSIA ar lazerius nemires :) Pasiimk gerokai padrosta CD ir indek :) If you pamatysi ERR3 arba ERR6 zinok kad kaina gali numusineti 160Lt! nes tai reiskia kad lazerius krantai. :) Vat taip vat. O private messages as negavau, taip kad nezinau kaip tu ten ja siuntai... sorry uz lingvistika... STOGAS VAZIUOJA
Amigos
2004-01-27, 11:58 AM
Sveiki
Gal kas galetumet patart kur galima butu rast vartotojo instrukcijas Clarion DRX9375R ir DPH7300 anglu ar rusu kalba.
Isnarsiau neta kiek sugebejau, niekur nerandu.
Aciu
muzotonas
2004-01-27, 09:21 PM
Sveiki.
Geriausiai tai kreiptis i Petra, ar i artimiausia Alto filiala. Nes internete dazniausiai buna tik pajungimo shemos ir tehnines charetteristikos.
Mirka.
harnas
2004-03-01, 09:23 AM
Neturiu nieko prieš Clarion, tik sakau, jog mano manymu Hertz akustika netiks prie jo.[/quote]
prie ko tada tinka hertz akustika? ar ji visai niekam tikusi kaip kazkas minejo "murzina" :?:
paikis
2004-03-01, 11:04 PM
man ir idomu butu prie ko hertz tinka :?: kokia galva pasirinkti jei akustika hertz ir klausoma greita klubina muzika
DJOtzi ;)
2005-06-11, 10:29 AM
man ir idomu būtų prie ko hertz tinka :?: kokia galva pasirinkti jei akustika hertz ir klausoma greita klubina muzika
Vat ir man tas indomu(bendram išprusimui, taip sakant).... :oops:
boolve
2005-06-11, 12:15 PM
man ir idomu būtų prie ko hertz tinka :?: kokia galva pasirinkti jei akustika hertz ir klausoma greita klubina muzika
Jus perdaug nekreipkite demesio i tuos 'profu' "sapaliojimus" apie gerus komponentus ir visa likusia garso technika, chia yra liga ir jei ja susergi tai paskuj tik pachiam sau blogiau + chia yra tokie mazhi skirtumai skambejime tarp aukshtesnios klases technikos, nes betkokiu atveju kiekvienas auto skamba skirtingai kiekvieno ausys girdi skirtingai, ir daug kas skiriasi nuo sumontavimo ir galiausiai ar jus esate reiklus tam "idealiam" skambejimui, nes dauguma net nera girdeje kas yra tas "idealas". Bet aishku renkantis technika pasistengti reikia. O ar tikna hercai prie alpinos ar dar kaipnors kitaip, tai shiekteik lengvabudishka derinti firmas o ne gaminiu modelius.
Vilmantas
2005-06-22, 10:30 AM
Sveiki.
norejau paklaust Jūsų nuomones. Turiu ideja aparatūros komplektui i dviejų duru chedzbeka (tipo sportine dvidure masina).
kažkaip nuo senai labai patinka Clariono garsas, tai manau galva dėti Clarion DRX-9375, gal dar pavyktu ir DSP jam surast, jai neklystu 750 jam tinka ar kazkuris panašus is senu. Priekinei akustikai nusiziurejau Hertz HSK-163 is Hi Energy serijos. trys juostos ir gan minkstai grojancios ir kaina neauksta. Subas irgi Hertz HS-300 bagazineje. Del stiprintuvo nežinau, manau koks keturkanalis po koki maždaug 100 per kanala uztektu ir trim juostom ir subui tiltu. laidai , garso izoliavimas ir visi kiti instaliavimo darbai bus patiketi, profesionalui, pats tikrai nesiryzciau zaist.
Muzika šiaip klausoma ivairi, bet pagrinde kažkas ramaus, ENIGMA, ERA ir panasiai, na dar kokios nors trans dainos, norisi kad būtų kazkoks erdves jausmas.
laukiu Jūsų komentaru
Amigos
Ziurek biciuli,turiu Naka 45 cd,ta pati niekam tikusi...Jei dar nieko nenusipirkai,parduodu....Kaina 800 lt.Su distanciniu, stalcium,dokumentai.Ledinis.
770411@one.lt Jei ka.
Amigos
2005-06-22, 10:49 AM
Aciu VIlmantai, bet jau pries gerus metus isigyjau Clariona[/quote]
MidaX
2005-06-23, 04:37 PM
Aciu VIlmantai, bet jau prieš gerus metus isigyjau Clariona[/quote] :)