PDA

View Full Version : padėkit issirinkt komponentus ir sub'a i golf 3

skyline
2006-12-18, 04:38 PM
Tai vat, situacija tokia:
auto - golf 3 (2 duru), TDI;
grotuvas - alpine CDA - 9847R;

reikia: komponentu ir subo. Komponentus montuosiu i originalias vietas (16cm), pradzioj tik prieki, gal kada ir gale (taip pat yra 16cm vietos salia sedynes). Variantai yra 2: SPS-171A arba SPR-17LS. Bus jungiami be stiprintuvo, zinau, kad abu be stiprintuvo negros taip kaip turėtų, bet vistiek kazkiek gros :) jei taip jungiant gros tai pat tai užteks tada ir SPS? ka manot?
Sub'as.. cia truputį daugiau neaiskumu, mastau apie SWR-1222D. būtų bandpass dezeje. Stiprintuvas gal Phase RS4. Bet turbūt idejus tokia deže i bagazine ten vietos neliktu? Beto golfe turėtų "girdetis" ir silpnesnis sub'as. Gal rinktis kažką is SPS su uždaro tipo deže?

Muzika, kaip ir daugeliu atveju, pati ivairiausia :smt020

Aciu..

andrius
2006-12-18, 04:50 PM
imk geriau swr.bent laiko ir zmoniu patikrintas:) o del dezes tai ,vistiek turbut pats klijuosi? jei pats tai daryk kokia tau forma tinkamesne:)

lanys
2006-12-18, 06:01 PM
Ar neperžiauru bandpass golfe ? :smt017

andrius
2006-12-18, 06:35 PM
hmm:) bus bent galimybe varshtus prisiverzt:)

Lenikas
2006-12-18, 08:22 PM
Nesu ekspertas. Bet mano asmenine nuomone tokiam mazam automobili tik i uzdaro tipo deze. Neprarastum muzikalumo ir kas be ko islostum ant greicio ir tikslumo. Bet jei nori putimo ir kepenu kratymo tada dedi i fazikine arba bandpass. Jusu teise rinktis.

sarkys
2006-12-18, 08:27 PM
1222 bandpase , uzdara kamera + ventiliuojama = apie 45 litrai, nemanyciau kad didele deze gaunas.

skyline
2006-12-18, 08:35 PM
siaip gi garsa galima valdyt, nereik man kad kepenys isspjauciau :D man siaip tikslumo labiau ir graziasnio garso reik.. o kaip del komponentu?

Lenikas
2006-12-18, 08:43 PM
Tai bandpass dezei sub'as pats tiksliausias 0:) tu lygini skirtingu klasiu komponentus. Jei jungsi be stipriaus ziurek jautruma, jautru garsiuka labiau pavyks isnaudoti.

skyline
2006-12-18, 09:17 PM
arba as kazko nesuprantu arba tu pats sau priestarauji.. ispradziu sakai kad uzdaroj dėžėj būtų muzikaliau, greiciau ir tiksliau, o paskui kad bandpass tiksliau :smt017
sorry jei nesupratau
SPS jautrumas 90dB
SPR - 87dB, tai taip iseina, kad pigesni geriau skambes (esamoj situacijoj)

Lenikas
2006-12-18, 09:37 PM
Juk sypsenele nupiesiau. Zinoma,kad uzdaroj dezej sub'as tiksliausias. Bandpass duoda daugiausiai slegio,bet dazniausiai veluoja. Cia dar mazas jautrumas pagal mane, kaip matau skiri apie 600lt. Galima rasti ir geriau. Palauk geriau ismananciu patarimu.

Artūras S
2006-12-18, 09:39 PM
Papildysiu ,kad Free Air su teisingu garsiuku taip pat gaunasi labai tikslus bosas.Pvz. : daugiausia automobilinių priešbosių yra Free Air ir bosiukas gaunasi gana tikslus.

skyline
2006-12-18, 09:49 PM
na man stebuklu nereikia, tiesiog noriu, kad grotu bent jau vidutiniskai, zinau, kad daugumai is jusu tik perrinkus puse masinos ir investavus kokius min 20k kokybe patenkuntu, bet man to nereikia, garso izoliacijos nedarysiu, nes greiciausia pavasari 3 golfas bus pakeistas i 4. todel pasakiau jums masinos modeli ir planuojama pirkti suba, tai tiesiog pasakykit kas labiau tinka arba kitaip paklausiu: Kokia deze jus darytumet?
jei bandpass tai kazka panasaus bandyciau daryt http://www.faceman.projektas.lt/Subas.html

Lenikas
2006-12-18, 09:56 PM
Papildysiu Artura S. Free Air akustinis apiforminimas kainuoja kur kas daugiau nei padaryti deze,todel nemanau,kad temos autoriui tai tinka. Ir kas be ko jis yra priklausomas nuo bagazines turio pokyciu. Temos autoriui: greitis,muzikalumas-uzdaro tipo.

Artūras S
2006-12-18, 10:01 PM
Be durų paruošimo nieko gero nebus nes daug kas boso registre priklauso nuo priešbosių. O:)
Dėl bagažinės įtakos garsiuko skambesiui pasakysiu tiek ,kad žinant apie garsiukus galima panaudoti tokį kuris bevei nereaguoja į tūrį esantį už jo. O:)

skyline
2006-12-19, 11:35 AM
dabar zinau beveik tiek pat kiek zinojau pries kuriant tema :smt020
pats kanors sukursiu.
Aciu uz demesi

Artūras-M
2006-12-19, 12:01 PM
Nejuokinkit jūs mane. Uždaroj dėžėj subas tiksliausias :smt065 Jeigu lameris daro, tada taip, gal ir uždaroj geriau. Bandpass yra vienintelis teisingas dėžės tipas automobilyje, visi kiti tipai yra tik tinginiam ir nemokšom, arba išskirtiniais atvejais dėl dizaino, ar gabaritų taupymo. Kita kalba, kad bandpass pagaminimui reikia įdėti labai daug darbo.
Kas link Golf3, tai labai nesunkiai darosi šis automobiliukas, ir taupant galima suktis su minimaliu kiekiu izoliacijos, jeigu nelkeliamas reikalavimas komfortiškam klausymui važiuojant. Į duris, tar skardos ir apdailos reikia prikišti sintepono, su kokia tvartų šiltinimo medžiaga ir gaunasi labai neblogas rezultatas.
O su free Air tipo subais, tai gal nejuokinkit žmonių. Kiškitės elipses ir valinkit į sveikatą :supz:

skyline
2006-12-19, 12:17 PM
Nu, va Artunai ir as taip manau. darysiu bandpass. Ka manai apie ta kur nuoroda daviau? Ar organinis stiklas vienoje sienuteje netrugdo?
Taip pat ir bent minimalia tik duru garso izoliacija :smt020

Artūras-M
2006-12-19, 12:28 PM
Taip kaip padaryta esančioj nuorodoj - trukdo ir net labai.

Faceman
2006-12-19, 12:42 PM
Gal galėtum Artūrai M pakomentuot kaip trukdo, nes jei kažkas nelabai gerai tai nesunkiai galiu persidaryt į MDF :smt100
P.S. Aš pastebėjau, kad po to kai įdėjau sienelę iš organinio stiklo, lauke pradėjo daugiau girdėtis. Jei garsas lauke sumažės tikrai pakeisiu į MDF.

S
2006-12-19, 01:21 PM
Taip kaip padaryta esančioj nuorodoj - trukdo ir net labai.

kas kam trugdo? :smt017

Lenikas
2006-12-19, 01:23 PM
To Arturas M: tikrai tau nepriestarausiu ir tai ne mano kompetencijai sprest kuris geriau kuris ne. Bet net neisivaizduoju,kaip turi buti padaryta bandpass deze,kad ji greiciau reguotu nei uzdara. Ir sekmes temos autoriui tokia darantis paciam.0:)

skyline
2006-12-19, 01:26 PM
aciu, siaip turiu sioku gabumu su tokiais darbais. Bet pamatysim kas gausis. beto manau paciam pasidaryt, nei pirkt kazkieno padaryta (neprofesionaliai)

Lenikas
2006-12-19, 01:27 PM
To temos autorius:Duosiu patarima.nori gero rezultato-nekisk pats ranku. Tuo labiau prie bandpass. As matau kokie tau klausimai kyla-galiniam rezultate bus 'gaidys'.o jei jau darysi pats,tai tik uzdaro tipo. Arturai kalba teisingai-bet tai ne tavo rankom.

Lenikas
2006-12-19, 01:33 PM
P.s. To Arturas M-idomu tai ka tu parasei kaip ivertini pinigais.Bandpass dezei garsiukas greitas,dinamiskas,tikslumo,muzikalus.Dar aisku tau darant zemas skambetu prieki. Taip? Tai brukstelk temos autoriui tokio darbo kaina ir prasklaidyk jo fantazijas.

Artūras-M
2006-12-19, 01:45 PM
P.S. Aš pastebėjau, kad po to kai įdėjau sienelę iš organinio stiklo, lauke pradėjo daugiau girdėtis. Jei garsas lauke sumažės tikrai pakeisiu į MDF.

Matai, pats pastebėjai. Tu gi susilpninai dėžę su tokiu stiklo montavimu, automatiškai sumažinai kokybę ir padidinai nuostolius, plius dar užsidirbai triukšmo į lauką.

To: Lenikas
Bandpasiniai subai su SWR tipo garsiakalbiais yra atidirbti ir darosi tikrai labai paprastai. Tūriai yra duodami o smulkiau galima prisigraibyti čia forume. Pasigaminti tikrai nėra sunku, tik reiks skirti laiko ne mažiau savaitę sąžiningam darbui. SWR bandpass'e gali uždaroj dėžėj apgroti tik SWX ir gal dar keli 1000 LT kategorijos subai. Ir tai, uždaroj dėžėj nebus tokio žemo kokį duoda bandpass. Priešbosis taip, geresnis gaunasi uždaroj dėžėj ;)
Tik eilinį kartą pabrėžiu: stiprintuvas negali būti panašus į magnat, įvolgą, krunč ir panašius. Bus ne subas, o siurblys. Galima ir tokiem stiprintuvam pagaminti bandpass'us, bet tie duomenys kur vaikšto forume SWR'ui yra skirti darbui su Alpine stiprintuvais, arba panašiais/geresniais.

skyline
2006-12-19, 01:54 PM
To Lenikas:
matau, kad jau ne pirma kart suveli kazka. Jei viska darai pagal matmenis ir rankos neisaugusios is uzpakalio, tai galima padaryti neblogai.
Beto vistik ziema berods atejo, tai galima skirt daugiau laiko tokiam darbui :smt020

Faceman
2006-12-19, 01:56 PM
Ačiū už info.
Dar prie to pačio apie stiprintuvus: Phase RS4 tiltu atiduoda subui šitam 325W, man užtenka. Kokia tavo nuomonė?

Artūras-M
2006-12-19, 01:57 PM
Galios pilnai, dėl kokybės nežinau. Nepažįstu šitų stiprintuvų ;)

Lenikas
2006-12-19, 02:04 PM
To skylane: kur as nors kart suveliau? Tu klausai hi-end'ciku nuomoniu tau sprest. Ju zodis brangus kaip auksas tada,kai pas tave kisenes bus pilnos pinigu.Aisku nieko asmenisko neturiu,tik sprendziu koks tu auksarankis pagal tavo temoj uzduotus klausimus

Lenikas
2006-12-19, 02:19 PM
O paciam Arturui M siulau apsispresti ar bandpass subai darosi labai greitai ir paprastai per savaite ar reikia ideti daug darbo ir skirti ne tinginiams..nes poziuris keiciasi kas valanda. Velgi nieko asmenisko. Tik kiesta,kad kazka prajuokinau.

skyline
2006-12-19, 02:23 PM
nesileiskim i asmeniskumus.
dekui

Artūras-M
2006-12-19, 02:29 PM
nes požiūris keiciasi kas valanda. vėlgi nieko asmenisko. Tik kiesta,kad kažką prajuokinau.

Tikrai prajuokinai, jeigu čia kalbi apie mano požiūrį :-)
Jeigu tingi pirštą pajudinti, kad tavo mašiniukyje geriau grotų muzikytė, tai keista, kad apskritai čia patekai. Norint turėti gerą garsą mašinoje, reikia arba labai daug dirbti pačiam, arba labai daug mokėti pvz man. Aš visus agituoju už pirmą variantą, tai yra kaip galima daugiau darykitės patys ;)

lanys
2006-12-19, 02:33 PM
Paklausiu šiek tiek šalia temos:

Gal kas gali apibūdinti, kuom skirsis skambėjimas jei tą garsekalbį įdėjus į bandpass tipo ir vented tipo dėžę ? Koksai jaustūsi skirtumas ?

Lenikas
2006-12-19, 02:37 PM
To Arturas M: kur link Jus sukate? Juk apie mano masinyte nieks nekalba. Tas ir yra,kad visa tai daug kainuoja o temos autorius finansus riboja. Paciam darytis-sutinku. Kaip zinai kur,ka,kaip,su kuo. Kitu atveju padar klaida-atsiriame per kisene.

Lenikas
2006-12-19, 02:44 PM
Kas liecia sios diskusijos pasekmes,tai keliu as balta veliava ir nusileidziu.Nuomones nesutapo, visiskai teisiu nera.Beto as naujokas,pirma savaite cia,jus-expertai.Ka cia besilyginsi.Taip?Pats adminas nori kuo skaudziau 'uzvaziuoti'.Man cia patinka 0:)

Artūras-M
2006-12-19, 02:51 PM
Darant pačiam dėžę, rizikuojama mediena, kurios kaina bus apie 50 LT + pusmetriniu kanalizacijos vamzdžiu ir klijais, kurie sugadinami negražinamai. Tai yra ne daugiau 70 LT Jeigu gaila surizikuoti tokiais pinigais ir pačiam pasikrapštyti savaitę, gali mokėti profui maždaug 500 - 600 LT. Realiai rezultatas bus panašus, tik pačiam vargti nereikia. Pačiam galima pasidaryti geriau, nei padaro profas. Nes profui už kiekvieną papildomą elementą, teks mokėti papildomai, o pats gali pasidaryti taip kaip reikia. Tik normalus profas neapsiims daryti vien dėžės, nes garantuojama 100% nesėkmė. Bet visada yra išeitis, nuvažiuoji pvz į Švaruva & CO ir padarys pigiai, skaniai ir greitai ;)
Jeigu nesugebi pagal duotus tūrius tvarkingai pasigaminti dėžės, tai reikia kaltinti tik save. Nematau jokio sudėtingumo tame. Yra tik elementarus ir kruoštus darbas.

To: lanys >> Nieks kitas tau nepaaiškins kuo skiriasi bandpass nuo uždaros, kol pats nepavažinėsi su atitinkama dėže. Trumpalaikis pasiklausymas nieko nereiškia, nes neturint patirties paprasčiausiai negirdėsi esminių dalykų. Bandykit chebryte, bandykit. Dirbkit, o ne tik makaronus iš straipsnių platinkit ;)

Artūras-M
2006-12-19, 02:54 PM
Pats adminas nori kuo skaudziau 'uzvaziuoti'.Man cia patinka 0:)

Jam atleistina, nes jis senas, durnas, sergantis ir jo natūra tokia :mrgreen:

Faceman
2006-12-19, 03:13 PM
Pats adminas nori kuo skaudziau 'uzvaziuoti'.Man cia patinka 0:)

Jam atleistina, nes jis senas, durnas, sergantis ir jo natūra tokia :mrgreen:

Bet tam kas moka paklausti - teisingas :!:
Pagal mane

2SB554
2006-12-19, 03:23 PM
Geras tas žmogus Artūras .M su artėjančiom šventėm .
O jei jau ką pataria ,manau reikia įsidėti į galvelę ,ir reikalui esant tuo pasinaudoti ,nes tai jo sąskaita patikrinta tiesa :smt023
taip ir toliau

Lenikas
2006-12-19, 07:05 PM
Priimsiu tai kaip pamoka ; )

S
2006-12-19, 07:22 PM
Priimsiu tai kaip pamoka ; )

:smt023 rašei, kad naujokas, o svaidaisi faktais ir labai užtikrintas jais :smt018

AURIS-T
2006-12-22, 12:33 AM
Arturai M tu sakai,kad skatini,kad mes patys bandytume darytis kazka-tai apie dezias suprantami dalykai yra,o kaikuriems ne,jei dar daugiau padetum tai butu isvis ciki.suprantu,kad tau uz pagalba niekas nemoka,bet jei jau saki kad agituoji,kad darytis patiems tai patark daugiau,kad klaidos nebutu tokios skaudzios :smt020

Artūras-M
2006-12-22, 12:40 PM
Nei vienas mastantis žmogus neduos gatavų sprendimų. Ne kartą esu sakęs, kad pagal tuos pačius brėžinius, schemas ir iš tų pačių detalių skirtingų žmonių pagaminti gaminiai nebus vienodi. Ypač tai galioja automobilių garso sistemoms. Nėra sprendimų 100% tinkančio visoms mašinoms ir visiems žmonėms vienu metu. Instaliuotojas, darydamas sistemą turi įvertinti realią situaciją remdamasis savo praktika. Tuo tarpu kiekvienas žmogus darydamas sau, turi adaptuoti savo žinias ir informaciją prieinamą internete bei kitais būdais.
Savo žinių ir sprendimų aš tikrai netiražuosiu, taip pat nesakysiu, kad turiu savų paslapčių, apie kurias tiesiai šviesiai niekad nepasakysiu. Pasidalint patirtim - visuomet prašom. Bet jeigu matau, kad man dalybos neįdomios arba visai nenaudingos, automatiškai pataupau jėgas.
Tuo labiau, jeigu matau, kaž žmogutis net pagooglint tingi. Tada pilnas ignore O:)

AURIS-T
2006-12-22, 06:20 PM
na tai viskas yra suprantama-tu is to duona valgai ir savo paslapciu nenori isduot-tai aisku butu kvaila.bet jei sakai,kad agituoji darytis patiems tai nors pasuk tinkama linkme,o apie nauda tai nereikia is visko siekti naudos :partyman:

ttadaz
2006-12-23, 01:32 AM
tai patark daugiau,kad klaidos nebutu tokios skaudzios :smt020

Vien patarimai ir sausa teorija neišgelbės nuo klaidų.
Geriausias derinys: daug praktikos ir daug teorijos... Kai užsiėmi konkrėčiais darbais, eksperimentais, va tada ir turi kilti konkretūs klausimai, į kuriuos gavus atsakymus ir pritaikius juos praktikoje atsiranda žinios ir įgūdžiai...
Gal kiti tuos įgūdžius įgijo per daug metu ir daug vargo, tai nemanau, kad po to yra noras jais švaistytis. Tuo labiau, kad daugkam čia yra visai neidomu, tiesiog nori sužinoti, kelių vatų, kiek ir kokių kolonkių susidėti, kad gerai "kapotų".
Prieššventinis patarimas (kaikuriems): Mažiau beprasmių kalbų - daugiau darbų ir teorinių žinių. Dar prie to pačio - rašykim bent kiek lietuviškai.
Tikiuosi, nieko čia neįžeidžiau.
Gal truputį ne į tą temą pataikiau, bet...
:smt109

AURIS-T
2006-12-23, 04:17 AM
su ta teorija toli nekeliausi reikia ir daug praktikos,bet butu malonu,kad musu forumo profai bent teoriskai mus apsviestu

Artūras S
2006-12-23, 04:14 PM
tai patark daugiau,kad klaidos nebutu tokios skaudzios :smt020

Vien patarimai ir sausa teorija neišgelbės nuo klaidų.
Geriausias derinys: daug praktikos ir daug teorijos... Kai užsiėmi konkrėčiais darbais, eksperimentais, va tada ir turi kilti konkretūs klausimai, į kuriuos gavus atsakymus ir pritaikius juos praktikoje atsiranda žinios ir įgūdžiai...
Gal kiti tuos įgūdžius įgijo per daug metu ir daug vargo, tai nemanau, kad po to yra noras jais švaistytis. Tuo labiau, kad daugkam čia yra visai neidomu, tiesiog nori sužinoti, kelių vatų, kiek ir kokių kolonkių susidėti, kad gerai "kapotų".
Prieššventinis patarimas (kaikuriems): Mažiau beprasmių kalbų - daugiau darbų ir teorinių žinių. Dar prie to pačio - rašykim bent kiek lietuviškai.
Tikiuosi, nieko čia neįžeidžiau.
Gal truputį ne į tą temą pataikiau, bet...
:smt109

Gražūs ir teisingi žodžiai.Belieka pritarti. :ploju: :ploju: :ploju:

PS.Kai kada išsižioji labai daug apie tas paslaptis ,bet tas kas nėra praėjęs praktiško kelio ir neturi teorinių žinių ,arba jų turi mažai,net nepagauna to momento ,kad buvo paskyta per daug.

skyline
2006-12-23, 05:36 PM
truputeli pasikeite planai.
Imsiu komponentus SPR 17LS, ir mastau ar jiem pakaks sito stiprintuvo?
Alpine MRP-T222:
V-POWER serijos 2/1 kanalų stiprintuvas.
Galingumas prie 14,4V įtampos: 70Wx2 RMS (4Ω, 0,08% THD)?

Ir dar vienas dalykas. Ar turint 2 stiprintuvus generatorius spes kraut akuma? (primenu auto TDI, akumas 75Ah) :smt100

Artūras S
2006-12-23, 06:27 PM
Ne galingumas groja.Man ir 50W prie 4Ohm užtektų.

AURIS-T
2006-12-24, 12:16 AM
nu jau :twisted:

ttadaz
2006-12-24, 01:29 AM
na o tada kiek vatų gerai groja? :smt040

lanys
2006-12-24, 01:33 AM
Aš tai nelabai skiriu tuos "vatus". Ant vienų komponentų rašo 50RMS ant kitų 110RMS, o groja abu panašiai. Jei jau duodi daugiau garso, tai aukšti rėkia...

skyline
2006-12-24, 10:10 AM
tada kitaip paklausiu, ar gros sitie komponentai su situ stiprintuvu?

Artūras S
2006-12-24, 12:09 PM
Gros.Realiai tai yra 50w,atis stipras.Komponentam kaip tik.Ir dedant du stiprus tavo generatorius elektros pagamins pakankamai.

skyline
2006-12-24, 03:44 PM
aciu :ploju: :smt020 :smt023
linksmu svenciu

mekarnikas
2006-12-26, 02:44 AM
kam jums tas boso greitis?? jei nekalbant apie skardu rezonansus automobilyje (kurie padeda boso velavimui, bent jau sudaro toki ispudi, kad veluoja bosas, nors realiai kazhin kiek ten ms jis veluoja) man kaip tik visuomet patiko truptui veluojantis gilus subas. energingos muzikos megejai visuomet turi vaikytis spl'iniu midbassu. man tai negreisia nes klausau klasika, hip-hop'a, jazz'a. bet pastebiu visuomet kalba linksta i ta puse, jog bandpass'as neveluoja! deja taip nera! nezhinau kas chia toki stereotipa suformavo??? kaip gali neveluoti bosas, kai jam reikia oro kamshti ish vamzdzhio ishstumt??? tikrai nezhinau! bet realiai mano manymu bandpass'u skambesio grozhis tame ir yra kad visuomet truputį veluoja!

o shiaip!!! visuose chachbekuose! ypach "trumpesne subine", bet koks subas skamba puikiai esant tinkamai garso izoliacijai. tachiau shioks toks skirtumas visad yra! norint gyva muzika ir kuo naturaliau klausyt kaip ir visas pasaulis sakychiau uzhdar dezhe yra nepakeichiama! norint slėgio ported (su faziku yra isheitis su didesniu velavimu). bandpass'as yra tarpelis tarp uzhdaros ir faziko! ir dar su trukumu - netinkamai pasirinkus vamzdis pjauna dahni ten kur dar neisnoretu kad jis būtų slopinamas! vat taip...

Pastaba: Norint papildyti savo rašinį, nebūtina rašyti naują žinutę iš karto po ankstesnės. Galima redaguoti jau esamą :!:

Skaitom taisyklės:http://forumas.i-klubas.lt/index.php/topic,2940.0.html

Artūras S
2006-12-26, 11:37 AM
Esi tik dėl vieno dalyko teisus.Oras ,stumdomas subo ,vėluoja.Vėluoja ir uždara dėžė tik mažiau negu kiti akustiniai apiforminimai.Uždara dėžėje mažiausia verčia fazę.Didžiausias fazės apvertimas gaunasi Band pass .Kėkvienas akustinis apiforminimas turi ir privalumų ir minusų.Tavo reikalas kokį sugebėsi geriausia prisiderinti.

Artūras-M
2006-12-26, 12:30 PM
Vienas leptelėjo nesamonę, kitas pradėjo gilintis ir dar prieita bendra išvada ir dar apie fazės apvertimo dyžius nusigrybavom.... Čia po švenčių taip atsitinka ? :smt044

Artūras S
2006-12-26, 05:01 PM
Būna visko. O:) Tik faktas tas ,kad mūsų nuomonė apie Band Pass skiriasi.

Artūras-M
2006-12-27, 12:46 PM
Nei fazoinvertoriaus, nei uždaros dėžės automobilyje neišnaudosi kokybiškai dėl mažų automobilio salono gabaritų. Bandpass šioje vietoje labai gelbsti.

Push
2006-12-27, 07:56 PM
Jo kai saka bandpas krutai ,bet pas "nelopa" darytis nepasimoka,geriau aš jau dinamika brangesnį nusipirksiu ir sealed susimapalinsiu...
OT: never heard bandpass is good for SQ,well, world is full of surprises...