PDA

View Full Version : Dezes akustika

pauliusmario
2006-12-18, 10:44 PM
Turiu suba pioneer 1000w 400rms kuriam reikia 58 litru dezes su fazenderiu. Patarkit kokia medzia kloti subo dezes vidu ir isore. Esu girdejes kad isore kloja kilimine danga, o viduje sindepona Bet gal patartumete kazka pigiau ir nebrangiai. Kaip manot ar uztektu 2 cm drozliu plokstes dezei daryti? Aciu uz atsakymus O:)

fruktas
2006-12-18, 11:41 PM
pigiai ir labai nebrangiai galima malto porolono senukuose nusipirkt, 0.5kg (60litru) kainuoja 6lt, tik i medziagini maisa ji reikia sudeti. pats sen i savo uzdara 60ltr dezute prikisau- jau galima sakyt deze isbaigta ir groja beveik tobulai O:) . garsas po porolono labai pagerejo, o seniau buvo 1.5m sintepono prikista - mazoka buvo mano uzdarai dezej. sieneles tai storesnes patarciau daryt ,arba sutvirtint is vidaus reikutem reikes. sau pasidares is 3.5 cm dulkiu plokstes- vistiek deze groja ir sutvirtintinti reikejo.

LiPaLaZ
2006-12-19, 08:21 AM
Na tik ne kilimu traukt reiktų... Esu kadaise tokią nesamonę daręs, tai dirbt sunku, o ir kaina gaunasi ne ką mažesnė negu nusipirkti normalios medžiagos, skirtos būtent tokiem darbam :)
Ji tampri, o tai LABAI palengvina patį darbą.

pauliusmario
2006-12-19, 12:00 PM
Bet pas mane deze neuzdara su fazenderiu, ar tiks jai tas maltas paralonas ar ne? :smt017

AudrunasV
2006-12-20, 12:27 AM
Bet pas mane deže neuzdara su fazenderiu, ar tiks jai tas maltas paralonas ar ne? :smt017

prie ko dezes prikimsimas? liaudishkai - pasikeis rezonansas dezes..o kokio reikia?