View Full Version : Priekine akustika
Sveiki,
auto Mercedes Benz W124, klausoma muzika - klasika, relax ir visa kita kas skamba. Ka gerbiamieji galetumete pasiulyti y prieky apie 400-500Lt. 2 ar 3 juostu komponentus? Ar uz tokia suma ner ka svajot apie 3 juostu komponentus?
Lenikas
2007-01-03, 09:06 PM
Na tiek litu net vienu duruleliu montavimo darbams neuztektu. Pamirsk trijuoste. Geriausiu atveju apybaisiai grojanti dvijuoste su siokia tokia dureliu izoliacija ir darytis turesi pats.
atvortke
2007-01-03, 09:07 PM
Sveiki,
auto Mercedes Benz W124, klausoma muzika - klasika, relax ir visa kita kas skamba. Ka gerbiamieji galetumete pasiūlyti y prieky apie 400-500Lt. 2 ar 3 juostų komponentus? Ar uz tokia suma ner ka svajot apie 3 juostų komponentus?
Skamba viskas, kas gerai įrašyta. 3 juostos už tokius pinigus= pinigų išmetimas.
Nuo ko jungsi? Grotuvo ar stipro, kokio?
zavas
2007-01-03, 09:09 PM
O kodel 3 juostu noretum? juk su 2 paprasciau :smt020
beje... Gal noretum pats pasidaryti komponentus?
http://www.spikare.lt/index.php?id=2&lang=lt&begin=0&acc=show&fid=163&pc ode=GAPEZSDS164&pmode=&frame=3 butu priesbosis
ir sakykim toks aukstadaznis: http://www.spikare.lt/index.php?id=2&lang=lt&begin=0&acc=show&fid=163&pc ode=GAVFAD19TD05&pmode=&frame=3
uz likusi simtuka galetum gerus filtrus susirinkti... Visaton rites Audyn kondikai...
As apie montavima nei zodzio nesakiau, as klausiau konkreciai apie garsekalbius. Sory jei netiksliai suformavau klausima. Jungsiu nuo stiprintuvo.
atvortke
2007-01-03, 09:21 PM
As apie montavima nei zodzio nesakiau, as klausiau konkreciai apie garsekalbius. Sory jei netiksliai suformavau klausima. Jungsiu nuo stiprintuvo.
koks stipras ir koks grotuvas
Lenikas
2007-01-03, 09:22 PM
Jei tokia suma tik garsiukams,tai gal gal ir uzgros sis tas. Bet turint omeni klasika-gerai nebus. O tai gal isduosi koks stipras?
Del grotuvo ir stiprintuvo yra du variantai(ta prasme yra fiziskai, ne planuose).
1. Clarion DRX960rz + Alpine MRV F-303(sitam variantui tektu dasipirkt changery nes clariono lazeriukas pavarges(500Lt))
2. Blaupunkt Valencia MP36 + Alpine MRV F-303 sitas variantas zymiai prastesnis, bet grotuvas apsoliuciai naujas :)
AutoBoomsas
2007-01-04, 12:03 AM
Del grotuvo ir stiprintuvo yra du variantai(ta prasme yra fiziskai, ne planuose).
1. Clarion DRX960rz + Alpine MRV F-303(šitam variantui tektu dasipirkt changery nes clariono lazeriukas pavarges(500Lt))
2. Blaupunkt Valencia MP36 + Alpine MRV F-303 šitas variantas zymiai prastesnis, bet grotuvas apsoliuciai naujas :)
Na nezinau, nepik, bet tai jau mano skonio reikalas! Man tai visai nepatinka ne viena tavo galva! Clarion'ui tikrai nepirk uz 500lt changer'i nes tai neapsimoka! Geriau parduok tu ji + 500lt = jau galima galvoti! Ir dar bloga naujena triju juostu komponentus tau tikrai reikes atideti kitam kartui! Taip, toks tai brangus dalikas - AutoGarsas!
Na gerai o bent jau patarkit y ka ziuret, nes paimsiu ir nusipirksiu alpine :)
AutoBoomsas
2007-01-05, 06:40 PM
Na gerai o bent jau patarkit y ka žiūrėt, nes paimsiu ir nusipirksiu alpine :)
Nu del mago: tada pasiulimas Pioneer (tik neziurek i delfinus, jie garso sodrumo neduoda), Alpine! jeigu nepatinka sios firmos, sakyk tada toliau galvosim,nes tai ne vienintele iseitis! Is komponentu siulau Alpine SPR 17 LS , tai R serijos kaina 599lt (nepagalvok as jeis neprikiauju ir nepropagandoju :smt018 )!
AURIS-T
2007-01-05, 09:14 PM
na del pionieriaus tai jie lievi,bent jau del garso,bet cia mano asmenine nuomone-jau geriau kenwoda :supz:
sobakadikaja
2007-01-05, 09:16 PM
Nemanau kad šitas clarionas toks jau blogas jis gan svariai ir tiksliai groja siulyliau lazeri pasikeist,o ne ieškot kito grotuvo.
Lenikas
2007-01-05, 09:18 PM
As su tavo nuomone tikrai nesutinku. Kita kark rasydamas lievi konkretizuok modeli,o taip rasydamas apie visa brenda sauni pro saly. Pioneer P serija negroja? Pioneer geri grotuvai, ir su tavo minimu Kenwood bei Alpine laiko iskele galvas grotuvu rinkoje.
AutoBoomsas
2007-01-05, 09:39 PM
As su tavo nuomone tikrai nesutinku. Kita kark rasydamas lievi konkretizuok modeli,o taip rasydamas apie visa brenda sauni pro saly. Pioneer P serija negroja? Pioneer geri grotuvai, ir su tavo minimu Kenwood bei Alpine laiko iskele galvas grotuvu rinkoje.
Na visu pirmiausiai as dar ne zinau kiek iseina pinigu is Clarion'o! Nu tarkim 600lt (apitiksliai) + jis uz 500lt norejo pirkti changer'i! is viso 1100lt ar taip ar ne taip, todel ir nerasau modelio! Naujas, nenaujas, o gal vogtas, vel gi nerasau modelio! Vat kodel taip drutai rasau!
Lenikas
2007-01-05, 09:46 PM
Nesusipratimas. As savo ankstesni posta'a skyriau Auris-T. O AutoBoomso mintims pritariu.
Arunas B
2007-01-05, 10:05 PM
na del pionieriaus tai jie lievi,bent jau del garso,bet cia mano asmenine nuomone-jau geriau kenwoda :supz:
kas del pionieriu tai neteko man ju grojanciu uztikti gal but tas rs-d7r bet kolkas neklausiau jo tai nieko apie ji teigti negaliu.
del clarion tai nematau prasmes jam ta changeri kabinti jis gerai tikrai negros
nieko pries alpinas neturiu jei koki 9815 arba 9835 rastum butu pats tas.
AURIS-T
2007-01-05, 10:37 PM
as parasiau savo asmenine nuomone.bet man nei vienas pionierius nepatiko,kiek man teko klausytis,nes man ju skambejimas nepatinka :twisted:
scorpionas
2007-01-15, 11:04 PM
Kazkaip cia visi pamirso kad MB 124 durelese isvis nera vietos skirtos garsiakalbiui. Tad jei zmogus pats sugalvojo komponentus montuoti į duris reiktu palinketi dideles kantrybes .
AutoBoomsas
2007-01-15, 11:18 PM
kažkaip cia visi pamirso kad MB 124 durelėse isvis nera vietos skirtos garsiakalbiui. Tad jei zmogus pats sugalvojo komponentus montuoti į duris reiktų palinketi dideles kantrybes .
Visada buna pirmas kartas! Jeigu rankos nebekreivos ir protelis mastantis tai padaris! O vat jau patirtis tai bus neikainuojama! :smt023
MidaX
2007-01-16, 11:00 PM
kas del pionieriu tai neteko man ju grojanciu uztikti gal but tas rs-d7r bet kolkas neklausiau jo tai nieko apie ji teigti negaliu.
nieko prieš alpinas neturiu jei koki 9815 arba 9835 rastum būtų pats tas.
ir koks tolkas is alpine 9835 ir komponentu uz 400-500lt?
geriau imt jvc sh99 (~450lt geras) ir likusius pinigus skirt geresniem komponentam, bei ju kokybiskam montavimui, bus tikrai geresnis rezultatas.
AutoBoomsas
2007-01-17, 10:15 PM
nieko prieš alpinas neturiu jei koki 9815 arba 9835 rastum būtų pats tas.
ir koks tolkas is alpine 9835 ir komponentu uz 400-500lt?
geriau imt jvc sh99 (~450lt geras) ir likusius pinigus skirt geresniem komponentam, bei ju kokybiskam montavimui, bus tikrai geresnis rezultatas.
Kazkiek tai su MidaX sutinku, geriau geresnius komponentus nusipirkti! Todel kad galva visada galima pakeisti (atsirado pinigeliu, sena pardavei ir naujesnia nusipirkai), o komponentus nusiperki geresnius ir sumontuoji jos maksimaliai kokybiskai ir jau kaskarta ju taip paprastai ir pigiai pakesti neiseis!
P.S. Bet i JVC sumanima ziuriu neigamai!
ghetto
2007-01-21, 11:08 PM
ir kuom tau tas JVC prastas? viskas ten su juo normaliakas...
beje siulyciau ta pati clarion kuris paminetas buvo, su juo scena link centro nores pati nusistumti bet bus siek tiek pakritus zemyn, lazeriuka pasikeisti nera labai dideli pinigeliai, jei neklystu turetu eiti sony lazeris, bet geriau opirma pasizerti ir paskui ziureti kas ten stovi
Zinoma nebloga varianta is galvu pasiule arunas-b
galvos irgi neblogos...
kas liecia dureles, nieko neimanomo nera, apie montavima zmogus nieko neuzsimines, tai gal net ne pac montuos... o jei pac tai papluseti tikrai teks, bet darbo ten super daug nera...
sobaka
2007-01-22, 10:57 AM
Clarion lazeris eina Sony o išjungus visus ekvalaizerius ir ijungus procesoriu scena yra normali ,erdvi
Augisk
2007-01-22, 11:52 PM
http://cgi.ebay.com/JL-AUDIO-XR653-CS-USED-3-WAY-COMPONENTS_W0QQitemZ150082333714QQihZ005QQcategory Z32819QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
tik nežinia kuo baigsis.