View Full Version : ar galima is medzio ?
Modestas
2007-01-11, 12:45 PM
ar galimas varianas renkant suba padarius visa is plokstes 20mm storio bet prieki ten kur detusi subas padarysti is medzio ? subas bus negalingas gal 50w O:) man reikia priekio medinio tam kad kitaip neiseina su dizainu :smt017
zavas
2007-01-11, 04:17 PM
O kodel ne? jei medis bus tvirtas ir nebarskes tai valio...
Modestas
2007-01-11, 05:50 PM
tai koki medi patartumet naudoti zinoma be azuolo :-D :-D :-D
o kuo ažuolas netinka
o fanietuortė :smt017 tikrai labai sudėtinga atskirt nuo medžio masyvo, nes ten naturalus medis
Modestas
2007-01-11, 08:01 PM
nu azuolas per daug brangu o faniera taip pat netiks nes man reiks priekine dali isskuopti grazei o plokstes tai neis isdrozineti man taip kaip medzio :smt017
Arunas B
2007-01-11, 08:17 PM
nu azuolas per daug brangu o faniera taip pat netiks nes man reiks priekine dali isskuopti grazei o plokstes tai neis isdrozineti man taip kaip medzio :smt017
Berzas kietas metis, siaip visi kietmedziai tinka. Pusis ir egle nelabai.
eikjau brangu :smt017 ten nei pusės kvadrato nereiks, max 20lt priklausomai nuo paruošimo, aš daryčiau iš antrarūšių parketlenčių, jie skopsi ner glotnumas svarbu, nusišveisi kiek reikės
procesas maždaug toks nusiperki kokį 0,2kvadrato perketlenčių suklijuoji, gauni vientisą lentą, išsipjauni skylę ir visa kitą, ko reik, nušveti, poto fenu pakepini, vėl nušveiti, gauni nuostabę juoda spalvą su nepakatorjamu šviesiu raštu
ir dėžutė reitu pasidaryt visą iš mdf'o, o tą lentą klijuot nat viršaus, gausi labai tvirtą priekį O:)
jopšikmat atskleidžiau pedaug :oops: :smt017