PDA

View Full Version : Galinės automobilio palangės izioliavimas nuo bagažinės

BigBug
2007-01-13, 06:45 PM
Automobilis: Honda Civic Coupe 95.

Bitumo nelabai ten išeina klijuoti, nes paviršius labai nelygus, eina keletas virbų. Tad pagalvojau apie alternatyvą, t.y. jeigu aš apipurkščiau makrofleksu? Kad ir kokių 5cm. storiu? Plius į visus plyšius pripurškus turėtų dingti visi barškėjimai.

atvortke
2007-01-13, 07:47 PM

Bitumo nelabai ten išeina klijuoti, nes paviršius labai nelygus, eina keletas virbų. Tad pagalvojau apie alternatyvą, t.y. jeigu aš apipurkščiau makrofleksu? Kad ir kokių 5cm. storiu? Plius į visus plyšius pripurškus turėtų dingti visi barškėjimai.
kame bėda, kad nelygus? Šildai ir formuoji kaip nori.

BigBug
2007-01-13, 08:34 PM

kame bėda, kad nelygus? Šildai ir formuoji kaip nori.

Tame, kad ten nėra 2cm nelygumai. Labai norint galima išklijuoti, bet abejoju ar tada nebebarškės. Manau, kad pripūtus į skyles makroflekso jis išsiplėstų ir tos skardos nebebarškėtų. Klausymas tame, ar kas bandėte taip daryti ?

Arunas B
2007-01-14, 04:51 PM
Tame, kad ten nėra 2cm nelygumai. Labai norint galima išklijuoti, bet abejoju ar tada nebebarškės. Manau, kad pripūtus į skyles makroflekso jis išsiplėstų ir tos skardos nebebarškėtų. Klausymas tame, ar kas bandėte taip daryti ?
[/quote]

As esu dares kelis kartus toki varijanta su makrofleksu tik ne savo automobilyje ;) Girdejau kad makrofleksas grauzia skarda, ar tai jis ten sukelia greitesni rudyjimo procesa taip kad as ji naudoju tik su klijento sutikimu.

Siap tai yra nemazai budu apeiti tuos nelygumus sutvirtinant galine palage ir daug efektivesniu nei makrofleksu.

BigBug
2007-01-14, 07:13 PM
Jei jau prasitarei tai gal išduosi tuos būdus ? :)

Arunas-
2007-01-14, 07:25 PM
geriau klijuok bitumu