PDA

View Full Version : amazon.de

Lenikas
2007-01-15, 12:45 PM
Sveiki kolegos,
Gal kas pirkote cd is amazon'o? Nesvarbu is USA,UK ar DE. Dar neprisiregistravau nei vienam. Yra geru albumu. Kazkur skaiciau siame forume,kad jei pirkciau daugiau nei 1 mokeciau muita,taip? Gal kas zino visa tiesa apie sia e-shop ? : )

Lenikas
2007-01-15, 08:54 PM
Visi tyli :) kiek suprantu visi muzika vagia :-D gal parekomenduotumet kokia kita e-parduotuve. Amazon'as turi pakankamai daug elektronines muzikos, kazkaip linkes registruotis ten.. Na bet vis vien laukiu Jusu patarimu,galbut yra kur geriau. Aciu (o8

S
2007-01-15, 09:40 PM
kad ten brungu #-o

Lenikas
2007-01-15, 09:44 PM
Brangu? Kaip tik pigu. Albumas is vieno cd ~10-15€, is 2cd ~20€ labai gera kaina. Tik kazink kaip su atsiuntimu..

DEIVISC
2007-01-15, 11:24 PM
UAB" Redaidas" - ekstremalios muzikos gerbėjams :smt023

S
2007-01-15, 11:37 PM
plius tiek pat atsiuntimas :smt021

Lenikas
2007-01-15, 11:42 PM
Zinai,kad tiek pat atsiuntimas ar tik speji?

S
2007-01-15, 11:49 PM
iš de nežinau, iš usa prieš pusantrų metų domėjausi dabar gal jau pasikeitė...

S
2007-01-15, 11:51 PM
UAB" Redaidas" - ekstremalios muzikos gerbėjams :smt023

2 metus gyvenau priešais kieme Kalvarijų g. ir nė karto nemačiau :oops:

Lenikas
2007-01-16, 10:58 AM
Nejaugi nieks nepatars ir nepasipasakos kur perka muzika?

Lenikas
2007-01-17, 09:51 PM
Mirus tema. Kazkaip pas dauguma geros sistemos o kaip suprantu mp3 karaliauja. Na kaip bebutu bandau registruotis amazone.

T0shis
2007-01-17, 10:44 PM
daug kas siunčiasi lossless muzikinius failus is neto, apie tai gali pasiskaityti http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=4191.0
kada man reikia kokio nors specifinio disko, kurio niekur nerandu, jeinu i bomba ir uzsisakau

Lenikas
2007-01-17, 11:59 PM
As irgi muzika vogciau,jei rasciau lossless.. Neradau nieko nieko nieko. Tai tada mano diskai visi specifiniai. O bomboj bet ka gautu?

T0shis
2007-01-18, 07:53 PM
Sau užsisakinejau irgi pakankamai specifinius diskus.

Užsaknėjau Kauno bomboj prie laisvės alėjos. Bičas prisėdo prie kompo pažiurėjo ar yra, pasakė kelias kainas (skirtingi leiblai, skirtingos šalys, leidėjai), pasakė kiek laiko reikės laukti, užsirašė telefona. Ir viskas. Praėjus kažkiek laiko parašė SMS, nuvažiavau ir pasiėmiau.

Tai va...

Lenikas
2007-01-18, 08:43 PM
Na idomiai. Tik vat to albumo kurio man reik nera pirkt nei e-bay nei amazon.com nei cduniverse.com :) vienintelis amazon.de ji turi.. Na reiks pasidometi kaip ten bomboj. Beje jei nepaslaptis koks CD ir kiek tau kainavo?

BigBug
2007-01-18, 08:44 PM
Amazon.com neviską siunčia. Dauguma Cd/DVD yra skirti tik amerikos regionui.

Lenikas
2007-01-19, 09:02 PM
Off topic. Gal kas zinote Bombos informacini elektroninio pasto adresa? Uzluzes ju tinklapis. Buciau labai dekingas ( :

S
2007-01-19, 11:24 PM
Gal kas zinote Bombos informacini elektroninio pasto adresa?

Krautuve1@bomba.lt
Krautuve3@bomba.lt
Krautuve4@bomba.lt

Lenikas
2007-01-19, 11:28 PM
Didelis aciu Jums, S ( :

Beginer
2007-02-17, 06:20 PM
Tik dabar perskaičiau temą, kiek mačiau nelabai kas atsakė į tavo klausimą. Jei pirksi iš USA - muitą mokėsi, jei iš de, co.uk - nemokėsi.
Aš dabar pats galvoju gal pasiimti pora cd iš UK e-shopu.

Edmas
2007-02-17, 06:48 PM
na nevagiam mes tos muzikos pvz. aš pas kolegą pasiimu paklausyti ir taip kokius 2mėn. po to imu iš kito. kaip pirmasis nusiramina imu sekantį cd ir viskas,
ir tai sudaro apie 50% visos klausomos muzikos

Lenikas
2007-02-17, 08:10 PM
To Edmas: Reikia turet tokiu kolegu :)
mano dauguma draugu mp3 klauso, yra tokiu kurie i bagazine centro kalonkes vietoj sub'o isimete ir nesuka galvos:)

to Beginer: o kokia parsiuntimo kaina gal zinai? as is vokieciu galvoju.

to S: parasiau bombos parduotuvems po elektronini laiska, is triju atrase dvi ir kainos skyresi 11lt nors abi pridure,kad galite atvykti i bet kuria bomba :-D Turbut darbuotojai sau ant alaus uzsimeta :-D

Beginer
2007-02-17, 08:24 PM
Siuntimas standartiškai manau bus 2-4eur. Iš UK 2-3svarai. Jei pora cd imsi, tai už antra mokėsi mažiau, dažniausiai iki 1eur.
Iš esmės jei pirkti naujus cd tai manyčiau panaši kaina gaunasi. Aišku žiūrint koks cd, bet kiek aš sau žiūrėjau, tai ~8-10svarų/cd + ~2svarai siuntimas, tai viso apie 50-60lt. Lietuvoj manau panašios kainos, tik gal pasirinkimas mažesnis. Nors tiesa pasakius net nesidomėjau, kas Lietuvoje prekyboj yra.

Lenikas
2007-02-17, 08:39 PM
Dekui labai. butent to ir reikejo. karma kyla :)
p.s. amazon.de pigiau nei bomboje ir bomba gauna tik 45d laikotarpi,kraupu..

Artūras S
2007-02-17, 09:58 PM
Lietuvoje diskų kainos tokios ir yra .Apie 50-60lt.esu pirkęs Bomboje per nukainavimą Mike Oldfield trijų diskų rinkinį už 60lt. O:)Taip kad čia vietoje galima taip pat nupirkti gerą daiktą nebrongiai.

Beginer
2007-02-17, 10:01 PM
Ups ar tik nebūsiu apsigavęs dėl de siuntimo kainų... :oops:
Dabar paziūrėjau, tai man atrodo siuntimas kainuoja 12eur. :) Kai susirasi kokį nors cd paspausk ant "Versandkosten" ir pamatysi siuntimo kainas. Vokiškai nemoku aš, bet kaip supratau į Lietuvą kainuotų 12eur atsiust.

Lenikas
2007-02-17, 10:13 PM
cha! tai ka tu perki o ka as :-) rask man Lietuvoj bent viena parduotuve kur yra elektronines muzikos cd pirkt. ir ne prodigy hujodigy, o rimtos elektronikos. pradedant minimal, kylant electro+vokalai,clash,tech-house ir baigiant techno, jungle. cia net d'n'b nieks neturi. Tiem kas klauso sintetine muzika spiriama i sikna ir siunciama ieskotis muzikos svetimose salyse, va tada ir prasideda eMule ir etc. Pats neseniai pirkau Svedijoj CD internetu, bet toki gaidy uztaikiau,kad norisi sudegint ar ismest. leiblas geras o realysas nieko vertas-va taip ir buna.
beje as domejausi Alex Bau - Connected ir Terence Fixmer - Silence Control. bomboje 85lt ir 90lt atitinkamai... va tau ir elektronine muzika-ne kapeika kainuoja...

Push
2007-02-17, 10:55 PM
Aš pats dar nesisiunčiau CD,bet kiek primečiau jei pirkt iš amazon ,tai kainos lygiagrečiai sutampa su amazon šalim com,de,uk visur po 10vienetų tik valiuta skirtinga :) Be to tam pačiam i-klube žmogus buvo minėjęs kad siunčiant iš štatų ne daugiau nei vieną cd-neima muito,tokiu atvėju imt tik iš amazon.com...
Pabandyk parsiūst vieną sužinosi kaip iš tikro,jei viskas gerai gal ir aš prisijungsiu :smt023

BigBug
2007-02-17, 11:00 PM
Tai, kad tų pačių orginalių Cd kokybė suprastėjus. Bent jau kiek man papuolė.

Push
2007-02-17, 11:02 PM
Tai, kad tų pačių orginalių Cd kokybė suprastėjus. Bent jau kiek man papuolė.

Kas tiesa ,tai ne melas...

Artūras S
2007-02-17, 11:09 PM
Daug kas priklauso nuo to kokioje įrašų kompanijoje padarytas įrašas.GRP ,Worner,Sony visada būna geri.

Lenikas
2007-02-17, 11:10 PM
Del kokybes,tai cia ant leiblo kalte versk, mano pasirinkime tai daugiausiai ir itakoja. ne kas groja- o kas leidzia. jei geras leiblas-tai tikekis gero cd. pvz: Turbo record. kokybe afigena,muzika super kad ir kiek realysu eina. bet buna isimciu,kaip ir minejau neseniai nudegiau su Breakbeat leiblu.

to Push: nesuprantu kaip tu ziuri,bet kaina verciant i lt ta pati. tarkim de-20eur, uk-13gbp, com- ~20-25usd. beto amerika elektronikos neturi-ji man nedrauge

BigBug
2007-02-17, 11:15 PM
Paprašykite draugų kurie keliauja po užsienį. Parduotuvėse tikrai galima užtikti kompaktų net po 10lt.

Push
2007-02-17, 11:37 PM
Del kokybės,tai cia ant leiblo kalte versk, mano pasirinkime tai daugiausiai ir itakoja. ne kas groja- o kas leidzia. jei geras leiblas-tai tikekis gero cd. pvz: Turbo record. kokybe afigena,muzika super kad ir kiek realysu eina. bet būna isimciu,kaip ir minejau neseniai nudegiau su Breakbeat leiblu.

to Push: nesuprantu kaip tu ziuri,bet kaina verciant i lt ta pati. tarkim de-20eur, uk-13gbp, com- ~20-25usd. beto amerika elektronikos neturi-ji man nedrauge

Taip leiblas labai svarbu sutinku. Kas dėl kainų tai versk nevertęs amerikoj visada pigiau,tik va gaila kad elektronicos sau nerandi,nors tokių pusiau popsinių kiek žiūrėjau yra.. Tokiam reikalui spėju UK geriausia,ten industrija šito reikalo labiausiai prasisukus.

Lenikas
2007-02-17, 11:54 PM
Nu,kad nea. Vokietijoje daugiausia elektronikos. gaila,kad progresyvas man ne prie sirdies, nepamenu kur,bet Svedijoj cdon.com ar kazkur kitur buvau uztikes SASHA albuma uz 10SEK, tai cia apie 3,6lt :-D Geras CD-R panasiai kainuoja. tarkim lietuviskas Partyzan leiblas mestelejo gan nebloga Golden Parazyth albuma,bet tik mp3 formatu. ir nieko nepadarysi. muzika nebloga,matosi irasyta is pirmo karto naturaliai, vokalas gyvas-girdet atlikejo atodusiu. jei butu CD ALBUM formatu tai butu afrika.
Esme tame,kad zmonems kuriems patinka elektronika reikia papluseti norint gauti geru yrasu. patiktu man rockas tai isvis problemu nematau- www google lt ir rasai 'noriu rocko' :-D Ir siuntiesi.
uz keliu dienu gausiu viena is geriausiu 2006m darbu. Allen Allien & aparatus naujausia albuma. Vokietis ir vokiete. allen atsakinga uz techno, o aparatus 'iplaka' elektro bangas...ziuresim :-)

BigBug
2007-02-18, 12:41 AM
Kas ieško tai randa ir elektronikos kompaktų. Beje jei lankais klubuose tai kartais ir pats DJ'us duoda kompaktą. Tik reikia paprašyt ;) Bet čia jau offtopic...

Beginer
2007-02-18, 09:07 AM
O tai tarkim iš kur žinot kurie labelai geri yra, o kurie ne, taigi jų pilna...

Lenikas
2007-02-18, 11:13 AM
Tai reikia dometis ka leidzia tie lablai. tarkim ziuri pacius geriausius tau leidinius ir atkreipi demesi i leibla, laikas nuo laiko kazkuris leiblas tau lips prie sirdies ir tada jau galesi jo nauja leidini net nepraklauses pirkt :) man prie sirdies NEUTON, GIGOLO, TURBO.

Lenikas
2007-02-18, 11:19 AM
To BigBug: i visus gerus electroninius tusus einu,vilniui,bet vel gi renkuosi pagal organizatorius,jei matau,kad nezinomi tai net neinu-vistiek gaidys bus. tik dabar galimybes neleidzia:-(O kad dj'ejai grotu is CD tai as dar nemates.. kur cia taip ? :) nu mates kaip groja su skaitmenine muzika-mokyklos diskotekoj :-D

BigBug
2007-02-18, 11:25 AM
Negoja iš Cd, bet visuomet turi įsirašę į Cd tai ką poto groja. Aišku šiek tiek improvizuoja :)