PDA

View Full Version : Kur perkat muzika ?

optic
2004-09-11, 09:32 AM
Sveiki,

Cia gal nelabai forumo tematika, bet idomu butu ishgirsti jusu nuomone.

Kur perkat audio cd?

Tadas B
2004-09-11, 11:04 AM
Kazaa :))))

muzotonas
2004-09-12, 12:07 AM
Jeini i normalia pardotuve ir perki originalius kompaktus.
Mirka.

Artūras-M
2004-09-12, 12:57 AM

Na taip, ožka po to ta muzika ir smirdi :smt082

ghetto
2004-09-12, 11:42 AM

Na taip, ožka po to ta muzika ir smirdi :smt082

emmm tada geriau jau as patylesiu :D

Tadas B
2004-09-12, 12:27 PM
eee seneli, nelabai litais taskosi ant original cd, kazkaip nelabai.... jau kad ir per ozka geriau!!! :smt035

blizak
2004-09-12, 01:13 PM
is p2p programu totalus sudas kokybes atzvilgiu. bent jau as siunciu is 2 saitu, neminesiu kokiu, nes populiarumas pakenks jiem uzdes limitus ir tt.
Ten kokybe gera, daug geresne nei p2p, ir zinai ka siuntiesi.
Taip kad ieskokit geriau kokiu saitu mp3 per www.google.lt, negu per p2p programas.

Regimantas
2004-09-13, 03:26 PM
hm ka galiu pasiulyt -> www.amazon.com(kitu nesiieskojau)
geriausia pirkti po 1 CD, tada pristato i namus ir nereikia moket ten mokescio muito. Jei daugiau tai jau neapsimoka :)
Patys CD ten kainuoja mazdaug 10-20Lt pigiau nei Lietuvoje. 10-20lt pigiau -> su atsiuntimu. Perku ten jau ~2 metus, laukt reikia mazdaug 15 dienu kol atsius CD. Tai galbut tiek... :)

Mariuss
2004-09-13, 03:41 PM
nueini pas kokį draugely paemi CD, iškepi kopiją ir klausai klausai... 8)
arba
parsitempi iš interneto(kokybės atžvilgiu iš mp3 į audio CD nieko gero) ir vėlgi klausai klausai...

Ernestas
2004-09-17, 08:40 PM
man tai turginis draugas tiesiai i darba atveza piratiniu....popigiaja......

LiPaLaZ
2004-09-26, 10:50 AM
šeip durnas tas kazaa. labai dažnai parsiuntus failą pradeda cypti nesamonės kažkokios.
dar vienas dalykas keistas: tarkim rašo bitraitas kad yra 320. Nu atrodo zjbs kokybė, jėga. Bet iškur žinoti kad tai 320 skaitytas nuo originalaus kompakto, nes aš suspaust tokiu formatu galiu ir kompaktą keptą iš mptrioškių, kurios buvo 96 kbs. Taigi tie siuntimai failų toli gražu skamba ne taip pat kaip originalūs cd. tiesa, jei nuskaityta nuo originalaus kompakto, bei suspausta kokiu 320 rate'u, tai tikrai skiriasi nei spausta 128.

tda
2004-09-29, 02:57 PM
Nu liaudis, jus chia pavarot. Koks KaZaA? Pamirshkit shita nesamone! Vaikuciu lygyje tas KaZaA. Bandykit eMule arba Shareaza, jei jau taip "popigiaja" norit.

Jei rimtai, tai ish eMules (http://www.emule-project.net) galima parsipust beveik viska ir su mazha tikimybe kad busit apgauti... Apie MP3 kolekcijas nekalbu, jos tik shaip pasiklausimui priesh perkant CD. Ieshkokit EAC (Exact Audio Copy) + MPC (MPEG Plus) arba APE (Monkey Audio) albumu. Jei neturit nieko rimtesnio kepat ant kokio melyno Verbatimo (Music) ir turit beveik normalu CD :) Metodika ishbandyta ir rezultatai patenkinami. Vienas minusas: jei nutarsit draugaut su eMule - kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes :) O kaipgi kitaip, juk uzh viska moket reikia ;)

Tokia mano nuomone...

Tomukas
2004-10-04, 06:23 PM
TDA teisus.
Arba pinigai, arba kantrybe. :D

Mariuss
2004-10-04, 07:42 PM
Nu liaudis, jus chia pavarot. Koks KaZaA? Pamirshkit šita nesamone! Vaikuciu lygyje tas KaZaA. Bandykit eMule arba Shareaza, jei jau taip "popigiaja" norit.

Jei rimtai, tai ish eMules (http://www.emule-project.net) galima parsipust beveik viska ir su maža tikimybe kad busit apgauti... Apie MP3 kolekcijas nekalbu, jos tik shaip pasiklausimui priešh perkant CD. Ieshkokit EAC (Exact Audio Copy) + MPC (MPEG Plus) arba APE (Monkey Audio) albumu. Jei neturit nieko rimtesnio kepat ant kokio melyno Verbatimo (Music) ir turit beveik normalu CD :) Metodika ishbandyta ir rezultatai patenkinami. Vienas minusas: jei nutarsit draugaut su eMule - kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes :) O kaipgi kitaip, juk už viska moket reikia ;)

Tokia mano nuomone...

Neminėk man tos emulės. Per ja virusą atsisiunčiau :evil:

tda
2004-10-20, 09:12 AM
Marius xxx, kai rankutes kreivos ir ne tokio parsisiusi...
Sorrys, nieko asmenishko, bet ta emule naudojasi dauguma rimtu kompiuterastu.

Mariuss
2004-10-21, 04:06 PM
Aš ne kompiuterastas o tik VARTOTOJAS :!:

vandenini
2004-10-29, 10:12 PM
Apple savo iTunes puslapyje teigia, kad:

AAC encoding compresses much more efficiently than older formats (such as MP3, which iTunes still supports), while delivering quality rivaling that of uncompressed CD audio. In fact, expert listeners have judged AAC audio files compressed at 128 Kbps (stereo) to be virtually indistinguishable from the original uncompressed audio source.

(originalas: http://www.apple.com/ilife/itunes/)

Va ekspertai ir pasakykit, ar verta su tuo AAC prasidet?
Ta prasme butu pakankamai paprasta ir patogu po viena kurineli pirkti, vietoje viso disko. Ir daug pigiau gautusi normalia muzikine kolekcija susirinkt to, ko nori, o ne to, ka tau kisa irasu studijos.

tda
2004-11-02, 11:43 AM
Kaip ir visi lossy tipo kompresoriai, AAC spaudzhia garsine informacija naudojant psichoakustini zhmogaus klausos modeli. Jei lietuvishkai, tai reishkia kad prarandama garso kokybe. Mano manymu su juo prasideti neverta nes nelabai yra irangos kuri palaiko AAC. Shiaip, jei klausytis kompu ir nekreipti per didelio demesio i garso kokybe, AAC yra visai nieko palyginus su MP3. Nors mano pasirinkimas vis delto kristu ant MPC.

Mariuss
2004-11-02, 03:49 PM
Susitaikiau su ta mintim, kad geriausi kompaktai - originalai. Ir taškas...

INXS
2004-11-29, 12:14 PM
hm ka galiu pasiūlyt -> www.amažon.com(kitu nesiieškojau)
geriausia pirkti po 1 CD, tada pristato i namus ir nereikia moket ten mokescio muito. Jei daugiau tai jau neapsimoka :)
Patys CD ten kainuoja maždaug 10-20Lt pigiau nei Lietuvoje. 10-20lt pigiau -> su atsiuntimu. Perku ten jau ~2 metus, laukt reikia maždaug 15 dienu kol atsius CD. Tai galbūt tiek... :)

Gal gali konkreciau viska aprasyti. nuo apmokejimo iki pristatymo. Kox pristatymo mokestis(perkant 1 cd)?

Tesla
2004-11-29, 07:58 PM
geriausia yra issinuomoti CD ir nuklonuoti ;) aisku gali nerasti savo norimo CD, bet manau ne vienoj vietoj nuomoja CD. Ten kur as nuomojausi, uz CD buvo 3lt, jei imi 4CD - 5as xaliavai.

Artūras-M
2004-11-29, 08:03 PM
geriausia yra issinuomoti CD ir nuklonuoti ;) aišku gali nerasti savo norimo CD, bet manau ne vienoj vietoj nuomoja CD. Ten kur as nuomojausi, uz CD buvo 3lt, jei imi 4CD - 5as xaliavai.

Na bet tu ir chaliavnikas ..... :shock:

Artūras-M
2004-11-29, 08:06 PM
hm ka galiu pasiūlyt -> www.amazon.com(kitu nesiieškojau)

OK, dėkui, labai vertinga informacija. Jau seniai žvalgausi į ten, tik nesusiruošiu. Vis tiktai pas juos geriausias pasirinkimas ir plius dar pasiklausyti gali prieš perkant ;)

Tesla
2004-11-29, 08:06 PM
is kur pas studenta bus pinigu originalams CD? :roll: alui vos uztenka...

Artūras-M
2004-11-29, 08:10 PM
is kur pas studenta bus pinigu originalams CD? :roll: alui vos uztenka...

Mažiau alaus gerk, inkstai bus sveikesni, ir ausis tobulės :-D

Tesla
2004-11-29, 08:46 PM
kai isgeri alaus, viskas kazkaip pradeda "groti" :D nereikia daug parintis...

Darius12v
2005-01-07, 10:58 PM
Sveiki,

Cia gal nelabai forumo tematika, bet idomu būtų ishgirsti Jūsų nuomone.

Kur perkat audio cd?

BOMBA REC.

(turiu pazystama) 8)

Aiwaras
2005-01-10, 02:14 PM
Sveiki,

Kur perkat audio cd?

BOMBA REC.

(turiu pazystama) 8)
tai tada tamsta pigiau gali parupinti CD. Ar gaunasi tik sau paciam?

Darius12v
2005-01-10, 06:16 PM
Tai kad niekas neklause :roll: , jei reikia galiu pasidometi

darius12v@erdves.lt
+370 612 33 612

DEIVISC
2005-01-10, 06:51 PM
turiu asmeninę fonoteką apie 500cd rimtos muzikos t.y ne techno ir ne popso , gal kam ko reikia , diskai kopijuoti iš originalų o ne iš :smt024

INXS
2005-01-10, 08:58 PM
turiu asmeninę fonoteką apie 500cd rimtos muzikos t.y ne techno ir ne popso , gal kam ko reikia , diskai kopijuoti iš originalų o ne iš :smt024
ar labai smarkiai kokybe skiriasi originalo ir tavo turimu kopiju? Beje jei is kopijos kopija darysi tai kaip ir vel kokybe nukentes;/ o siaip sudomino;] kaip tu juos neismetai ir nesubraizai;] Pas mane kartais net po pirmo "pasiklausymo" masinoj arba paskolinimo jie (CD) meta grot;/ Kai prisimenu, net verkt norisi, kiek turejau cd ir kiek beturiu :cry:

Gincė
2005-01-10, 09:43 PM
Sveiki,

Kur perkat audio cd?

BOMBA REC.

(turiu pazystama) 8)
Aisku BOMBA nekalta ,kad prekiauja tuo ka gauna ,bet ...
Nusipirkau "Scorions" cd ta kur su orkestru... NU B... irasas tai p....
klausyt neimanoma.Kol negroja scorpions dar gal ir nieko,bet jiem uzgrojus:viskas p.... visam orkestro irasui.... b.... nieko ten is to orkestro nebesigirdi. Galvojau kad pas mane negroja... vaziuoju kitur klausyt- tas pats,nuvaziavau pas zmogu kur i garsa namie sukises 50kLt.,dar kitur.... B..... P..... TAs pats S.... . Nu blet susinervinau ... Kas svarbiausiai tai ne pinigu gaila ,o gaila kad negroja...

Robertas-G
2005-01-11, 09:21 AM
cia tik dar vienas irodymas kad net ir garsiu atlikeju irasai daromi bilekaip... skaudu... norisi mylimos muzikos kokybiskai pasiklausyti su normalia aparatura - o shudas gaunasi... as irgi su tokiais dalykais susiduriu. labai nemaloni situacija. kruva CD namie guli "nurasyti", nes juos klausyt galima tik per plastmasini muz.centra, kurio neturiu... :)

DEIVISC
2005-01-11, 11:40 AM
ar labai smarkiai kokybe skiriasi originalo ir tavo turimu kopiju? Beje jei is kopijos kopija darysi tai kaip ir vel kokybe nukentes;/ o šiaip sudomino;] kaip tu juos neismetai ir nesubraizai;] Pas mane kartais net po pirmo "pasiklausymo" mašinoj arba paskolinimo jie (CD) meta grot;/ Kai prisimenu, net verkt norisi, kiek turėjau cd ir kiek beturiu :cry:
skirtumo nesijaučia nes rašyti per Teac (pripažintas geriausiu) firmos įrašymo įrenginį, beto puse kolekcijos pas mane ir originalai ir tipo originalai. kai tiek cd yra tai mašinoje nera kada kaišiot į grotuvą tai ir susidėvėjimas atpuola.

Artūras-M
2005-01-11, 11:54 AM
skirtumo nesijaučia nes rašyti per Teac (pripažintas geriausiu) firmos įrašymo įrenginį, beto puse kolekcijos pas mane ir originalai ir tipo originalai. kai tiek cd yra tai mašinoje nera kada kaišiot į grotuvą tai ir susidėvėjimas atpuola.

Geriau sakyk kad neturi ant ko skirtumą išgirsti ;)
Šiaip, aš kažkaip manyčiau, kad Plextor yra geresnis nei Teac ;)

DEIVISC
2005-01-11, 01:40 PM

aišku originalas lieka originalu , priedo ir paveiksliukai grąžūs :) , bet kai reikia jį nupirkt piniginė neatsisega, tada ieškai būdų kaip įsirašyt.

Artūras-M
2005-01-11, 01:54 PM
bet kai reikia jį nupirkt piniginė neatsisega, tada ieškai būdų kaip įsirašyt.

Nieko nesakau. Logiška, kad visų kompaktų nesusipirksi originalių, o ir neverta, nes jų kokybė tikrai neblizga. Tik reikia rašytuvus pasirinkti normalius. Plius problema, kad kai kurie grotuvai ignoruoja rašytus. PVZ namie ant to grotuvo kurio kokybė mane tenkina, rašytų klausyti negaliu. O rašytus skaitančio Denon aš pats negaliu klausyti dėl žemos kokybės, nežiūrint 20 bit. BB DAC'o, dar dual......

Tadas B
2005-01-11, 02:29 PM
bet kai reikia jį nupirkt piniginė neatsisega, tada ieškai būdų kaip įsirašyt.

Nieko nesakau. Logiška, kad visų kompaktų nesusipirksi originalių, o ir neverta, nes jų kokybė tikrai neblizga. Tik reikia rašytuvus pasirinkti normalius. Plius problema, kad kai kurie grotuvai ignoruoja rašytus. PVZ namie ant to grotuvo kurio kokybė mane tenkina, rašytų klausyti negaliu. O rašytus skaitančio Denon aš pats negaliu klausyti dėl žemos kokybės, nežiūrint 20 bit. BB DAC'o, dar dual......

hehehe, taip ir reikia jums hajendscikai :-D :-D :-D
o as galiu klausyt per ausines uz 20lt per mp3 grotuva ir man giliai iki lemputes ;)
jei kartais bus kursai ir ,,sugandinsit" mano klausima tai :smt067

INXS
2005-01-11, 06:26 PM

pirmas dalykas tai juos reik palygint kuris geriau, bet ne viska tas cd-rw sprendzia. Rei parinkt ir tinkamus CD ir programas. Tada jau galimetu ir lygint. Siaip pats turejau teac'a. Bet kad originaliu cd labai mazai teko ciupinet, o apie perasyma net negalvojau, tai nieko nagaliu ir lygint.. mano nuomone cia cd-rw turi maziausia galia iraso kokybei. zinoma neskaitant tu aparatu kur masiniai cd gamybai skirti. Skaiciau testus apie pacius cd irasomus. tai geriausiai pasirode music-cd vinylinis. ten itariu verbatimo, tik jei neklystu ant virselio nenorodyta gamintojas del kazkokiu sumetimu.

Aiwaras
2005-01-11, 08:48 PM
Taip, geriausiu pagal testa buwo pripazintas Verbatim vinilo isvaizda. Yra ant jo uzrasytas brendas. Speju mes abu ta paty testa skaitem.

Artūras-M
2005-01-11, 09:47 PM
jei kartais bus kursai ir ,,sugandinsit" mano klausima tai :smt067

Che che, padarysim kad ir tu negalėtum :smt040 Ne tu pirmas, ne tu paskutinis :partyman:

DEIVISC
2005-01-13, 03:00 PM
Taip, geriausiu pagal testa buvo pripazintas Verbatim vinilo isvaizda. Yra ant jo uzrasytas brendas. spėju mes abu ta paty testa skaitem.
yra dar tokie "emtec" su keramika ,tie testuose geri buvo, bet dabar jų jau nesimato , tik pigi versija yra.