View Full Version : 20 cm priešbosiai
BigBug
2007-02-03, 12:27 PM
Tarkime yra 20cm priešbosiai. O automobilyje 13cm garsekalbių skylės. Tai taip gausis, kad garsekalbio magnetas bevei ktokio skersmens, kaip automobilyje skylė. Ar ymanoma su podiumais ar dar kitaip sumontuoti tą garsekalbį nepjaustant durelių skardos ir nedidinant tos skylės ?
Vytis
2007-02-03, 01:06 PM
Tarkime yra 20cm priešbosiai. O automobilyje 13cm garsekalbių skylės. Tai taip gausis, kad garsekalbio magnetas bevei ktokio skersmens, kaip automobilyje skylė. Ar ymanoma su podiumais ar dar kitaip sumontuoti tą garsekalbį nepjaustant durelių skardos ir nedidinant tos skylės ?
cia jau tau reikia nusiimti apmusima ir ziureti, gal pas tev visai skardos nera o tik isorine ir koks tvirtinimas skersai ir viskas... bet dar ziurek kad tas priesbosis tilptu ir aukcio, nu kai i kisi kad nesiliestu i skarda isorine....
BigBug
2007-02-03, 01:21 PM
Nelabai supratau ką norėjai pasakyti. Manau savo klausimą aiškiai išdėščiau. Apšyfkes buvau n kartų nuėmęs. Pas mane 16tukai sudėti. Bet įdomu pasidarė, jei kada sugalvočiau 20tukus dėti ar ymanoma nekarpant tos skardos.
Vytis
2007-02-03, 02:27 PM
Nelabai supratau ką norėjai pasakyti. Manau savo klausimą aiškiai išdėščiau. Apšyfkes buvau n kartų nuėmęs. Pas mane 16tukai sudėti. Bet įdomu pasidarė, jei kada sugalvočiau 20tukus dėti ar ymanoma nekarpant tos skardos.
nu gal netaip supratau. ta skarda apmusime yra ar dureliu vidine skarda? jai vidine ir nekarpant jos tai galima tada su ziedais, paaukstinimais suzais kaskas... koks masiniukas?
andrius
2007-02-03, 02:29 PM
darykis podiumus:)
BigBug
2007-02-03, 03:03 PM
Automobilis civikas. Yra dvi skardos, kaip daugumoje mašinų. Man čia labiau įdomu išteorinės pusės, ką daro instaliatoriai.
Kas iš to podiumo, kai 20cm garsekalbiui pasiekti tą didijį tūrį yra vos tik 13cm skylutė. Vat ir klausiu ar yra koks būdas nedidinant tos skylės. Podiumai belekuriuo atveju čia reikalingi.
AutoBoomsas
2007-02-03, 04:21 PM
Automobilis civikas. Yra dvi skardos, kaip daugumoje mašinų. Man čia labiau įdomu išteorinės pusės, ką daro instaliatoriai.
Kas iš to podiumo, kai 20cm garsekalbiui pasiekti tą didijį tūrį yra vos tik 13cm skylutė. Vat ir klausiu ar yra koks būdas nedidinant tos skylės. Podiumai belekuriuo atveju čia reikalingi.
Hirurgas darydamas operacija, be pjovimo arba netgi keliu, is operacines neiseina. Norejau pasakyti, kad ir tu be tuo neiseisi. Reikes pjauti, nes kitai tada toliau gali ir nesistengti. Podiumai reikalingi, kad sutvirtinti konstrukcija (tarp duru ar t.t. ir garsiakalbio) ir galu galiausiai padaryti galutine scena (muzikine).
Arunas B
2007-02-03, 07:48 PM
Be ispjaustymo tos skardos manau neapsieisi kitaip, nepjaustant bus daug burimo ir naudos jokios.
AutoBoomsas
2007-02-03, 07:53 PM
Toks garsekalbis (atbuline eiga) pus i tokia skilute, juokinga.
Arunas B
2007-02-03, 07:59 PM
Ta 13cm skilute pataps dar mazesne kai 20 tuko magnetas bus prie pat jos geriausiu atveju, arba stoves toje skyleje.
BigBug
2007-02-04, 12:12 AM
Aišku, tada apie tai reiks pagalvot sekančioje mašinoje. Gal kokią be durų rasiu O:)
atvortke
2007-02-04, 10:16 AM
Aišku, tada apie tai reiks pagalvot sekančioje mašinoje. Gal kokią be durų rasiu O:)
Pirk mx-5 :) ten 20cm be perdarymų telpa, i gylį net ivolgos drive8f subukas telpa.
BigBug
2007-02-04, 01:15 PM
Dėl 5to nežinau, bet į trečią įsėdus mano galva išlenda pro liuką... :D
O įdomu, kiek boso galima išspausti iš 20tuko ? Jeigu atsisakom kažkokio bosiuko su stiprintuvu ir tai investuojam į priešbosius. Tai gautųsi teisinga sistema. Bet įdomu, kaip ten su bosu būtų ;)
atvortke
2007-02-04, 02:03 PM
Dėl 5to nežinau, bet į trečią įsėdus mano galva išlenda pro liuką... :D
O įdomu, kiek boso galima išspausti iš 20tuko ? Jeigu atsisakom kažkokio bosiuko su stiprintuvu ir tai investuojam į priešbosius. Tai gautųsi teisinga sistema. Bet įdomu, kaip ten su bosu būtų ;)
iš 20tuko mx-5 galima išspaust labai daug. Dėl kitų auto reikia konkretizuoti ir nusakyti kas per auto.
Bet manau teisingai parinkus 20tukus gerai apiforminus ir "pamaitinus", vidutinio dydžio automobilyje subo nereikėtų, na žinoma jei ausų nenumindė drambliukas :D