View Full Version : Reikia komponentu (~1500 lt). HELP!
manttys
2007-02-15, 12:07 PM
Sveiki,
tikiuos kas nors padės man apsipresti... Tai va, dabar esu nusiziurejes Morel elate 6 dvijuoscius komponentus. Forumuose skaičiau labai geru atsiliepimu apie juos. Dar + tai, kad galingumas didelis, aukstadazniai taip pat graziai groja, bet va kaip su priesbosiu?? Galit kas nors objektyvia nuomone pasakyti? Gros duryse e36 sedano, jokiu dezuciu nebus, tik duru turyje. Dar girdėjau tokiu nuomoniu, kaip kad priesbosio is siu karsiakalbiu papr nera. Nu žodžiu, nežinau kuom tiketi, o firmoje paklausyti kazin ar man duos. O gal zinote atitikmenu (nevirsijanciu 1500 lt), kas turėtų gera priesbosi (nes subo dar koki puse metu nebus) ir svelnius aukstadaznius? Muzika pop, danc e, kartais visokiu bumciku ysimaiso, lygiai taip pat ir lyrisku dainu, tai stilius daugiau kaip ir radijinis, aišku daug isimciu. Durys lyg normaliai paruostos, dabartiniai gerai skamba, tik tiek, kad garso man trūksta. O gal būtų ymanoma pas ka nors tuos elate paklausyti, nes nenoriu pirkti is kalbu, reikia savom ausim ysitikinti kas ten kaip. Kiti sitemos komponentai: galva clarion 958, stiepras audison vr209. Tikiuos viska susakiau, tai pagelbekite, kas galit :) Aciu
Artūras-M
2007-02-15, 12:27 PM
Geriau parašytum kokie pas tave dabar stovi ;)
manttys
2007-02-15, 12:54 PM
stovi fokalai. tn47 aukstadaznis, ir 165k serijos midbosas. Groja tikrai gerai, bet noriu geriau
Artūras-M
2007-02-15, 01:12 PM
Šiuo atveju turėtum išdėstyti kas tau netinka esamoj sistemoj. Principialiai žiūrint, komplektas pakankamai subalansuotas. Keitimą planuoji daryti vos ne tos pačios kainos kategorijoje. Didžiausia tikimybė, kad kažką atrasi, kažką prarasi ;)
manttys
2007-02-15, 09:17 PM
na, uz ta pacia kainu kategorija tai jau iseitu naujos k2 serijos komplektas, kuriame geresni krosai, geresnis aukstadaznis (tn 52 berods) ir geresnis (naujesnis) midbosas. As dabartini savo komplektuka pardavineju uz 700, tai kazin ar cia ta pati kainu kategorija, arba jau nuvertinu... Kas nepatinka, tai ko gero garso (galios) trukumas. Jei grojant nuo 80 hz, labiau pagarsinus jau prasideda iskraipymai, jei nuo auksciau, tai gerai, bet tada toks yspudis, kad mazokai priesbosio. Tai pagrindinis niuansas ko gero galia+kokybes manau vistiek kazkiek laimeciau. Na as negirdejes tu elate, tai negaliu palyginti. O gal kas vilniuje galetu paklausyti mano prieki ir pasakyti, kaip jis groja, nes as naujokas, tai tiek ir tenusimanau. Tai va..
Lenikas
2007-02-15, 11:02 PM
Manttys,nesupratau taves. tai tu sau ar uosvienei darai? cia jau turbut didesnis faktorius tavo pasinkime yra 'noriu' nei 'reikia'. bet aisku cia nieko blogo, tik tokiu kvailu klausimu uzduot nereikia. nes yra tokiu 'vilnieciu' kuriems ir padvigubinus suma ten negros. kiekvienas turi savo kartele. kaip kuriu ji uzkelta tikrai aukstai,kaip kuriu dar tik kyla,kitu galbut leidziasi.. vienam gros,kitam ne,kitam galbut. o kitas gal paklaus kur elipses?
vienu zodziu esme tame:kad paklausyt sistema gali ir kaimynas Liutauras su zmona, arba tas praziles vaiku darzelio sargas kur anksciau taburetes turgui pardavinedavo o dabar pervynioja subam rites..tik ar bus naudos..
p.s. tu jau pats ivertinai ir parasiai kas tau netinka-valio.
Artūras S
2007-02-16, 04:19 PM
Jei klausai Focal tai įsidėjęs Morell apsiverksi.Priešbosis skirsis iš esmės.Naudojant Morell priešbosis bus švelnus.Focal bus išreikštas stipriai.Jei nori dar išraiškingesnio ir galingesnio tai reiktų žiūrėti į aukštesnes serijas.jei kalbėti apie Alpine tai reiktų SPS arba SPR serijas žiūrėti.Galima būtų pagalvoti apie 20cm priešbosį ,bet montavimas būtų įpatingai sudėtingas.
manttys
2007-02-16, 05:34 PM
to lenikas: paklausyti duociau tikrai ne kaimynui liutaurui ar dar kokiam dedei, o zmogui, kuris ne pirmus komponentus gyvenime girdi ir gali basakyti objektyvia nuomone, ar jie groja gerai, vidutiniskai, ar isvis negroja. O del "noriu", tai jo, kartais tikrai uzsimanau daugiau decibelu, o ju ir pritruksta...
to Arturas: na as skaites, kad moreliai svelnus, naturalus ir pan. Bet is poros savinbiku taip pat girdejau, kad elate priesbosis galingas ir pan. O dabar jus sakote, kad apsiverksiu jy isgirdes, tai jau nebezinau ka daryti. Ko gero darysiu taip: gal duos kuri firma ysideti y duris ir paklausyti kaip groja, arba bandysiu ieskoti moreliu savininku ir paklausyti esancias sitemas pas juos, kito kelio nebematau, nes nuomones, kaip matau, kartais skiriasi visu 180 laipsniu. Na nezinau, fokalai su subu manau pasakiskai grotu, bet kol subo nera, truksta man pas juos kazko...
Artūras-M
2007-02-16, 06:18 PM
Ko gero darysiu taip: gal duos kuri firma ysideti y duris ir paklausyti kaip groja,
Pasiūlyk firmai maždaug 30% už tai, kad duos tau pasibandyti, gal tada ir gausi. Nors aš neduočiau ;)
manttys
2007-02-17, 01:36 PM
nu jo, juk tikriausiai sudils tie komponentai kai pagros 5 min :D arba nepatiks ir nenupirks, tai cia aisku nera ko duot :D o siaip bandysiu gaudyti zmogu, kuris ysigijo juos, gal pavyks :D
manttys
2007-02-17, 01:38 PM
tai ziuriu niekas kitu alternatyvu nepaminejo :( dar manau man fokalu k2p per akis butu, bet jie jau 2000, o tai jau per ziauriai :smt022
Artūras-M
2007-02-17, 01:49 PM
nu jo, juk tikriausiai sudils tie komponentai kai pagros 5 min :D
Taip sudils.
Žmogau mielas, kad komponentai grotų taip kaip gali, jie turi pragroti minimum 20 valandų, visada rekomenduoju 40.
Sekantis momentas yra tas, kad kartą įsuktus komponentus pvz aš jau parduodu su gera nuolaida sekančiam klientui. Ir ta nuolaida mažiau kaip 20% tokiu atveju nebūna. Tipiškai eina apie 30%. Yra dar niuansas - žmonės kažkaip sugeba labai greitai perkrauti garsiakalbius, ypač bandydami. Vienas garsiakalbio smūgis rite į magnetą garsiakalbį sugadina negrįžtamai. Iš išorės nesimato, o daiktas sugadintas. Pateik man nors vieną argumentą, kodėl turėčiau rizikuoti tokiu nuostoliu?
Sėdėti kol klauso, pačiam sukti garsiakalbį ir kontroliuoti visą eigą yra per brangu, be to žmogus neatsipalaiduoja ir klauso nenatūraliai. Vėl efektas lygus 0.
Artūras S
2007-02-17, 01:51 PM
Yra ir pigesnių K serijos modelių.Kitas dalykas ,gal tu tuos pinigus galėtum skirti tik geram prišbosiui pasikeisti?Už tą sumą galima įsigyti Scan Speak.Žinoma reiks tada su filtrais padirbėti. O:)
galėtų kas ir kitokių minčių išreikšti.
manttys
2007-02-17, 02:00 PM
nu jo, juk tikriausiai sudils tie komponentai kai pagros 5 min :D
Taip sudils.
Žmogau mielas, kad komponentai grotų taip kaip gali, jie turi pragroti minimum 20 valandų, visada rekomenduoju 40.
Sekantis momentas yra tas, kad kartą įsuktus komponentus pvz aš jau parduodu su gera nuolaida sekančiam klientui. Ir ta nuolaida mažiau kaip 20% tokiu atveju nebūna. Tipiškai eina apie 30%. Yra dar niuansas - žmonės kažkaip sugeba labai greitai perkrauti garsiakalbius, ypač bandydami. Vienas garsiakalbio smūgis rite į magnetą garsiakalbį sugadina negrįžtamai. Iš išorės nesimato, o daiktas sugadintas. Pateik man nors vieną argumentą, kodėl turėčiau rizikuoti tokiu nuostoliu?
Sėdėti kol klauso, pačiam sukti garsiakalbį ir kontroliuoti visą eigą yra per brangu, be to žmogus neatsipalaiduoja ir klauso nenatūraliai. Vėl efektas lygus 0.
Na dabar tai tyliu :smt023 zmoniskai paaiskinai :smt023
manttys
2007-02-17, 02:03 PM
na gerai, dabar dar 1 kvaila mintis... elate komplekto filtrai + mt23 aukstadazniai + geras preisbosis( ne morel firmos). Verta su tokiai bandymais prasideti?
Artūras S
2007-02-17, 02:12 PM
Tokiu atveju teks filtrą perderint pagal priešbosį.Toks atvejis įmanomas.Iš skirtingų gamintojų garsiukų ,parinkus galima sukomplektuoti komplektą.Aišku filtrai būtų koreguoti arba savos gamybos.
manttys
2007-02-17, 02:24 PM
O kiek tokie pakoregavimai atsieina? Tikiuos ne kiek patys filtrai :( Kaip dyna audio priesbosiai? Kaina 800, tai man visai priimtina. O scan peak kiek? Nelabai mates ju pardavinejant :(
Artūras S
2007-02-17, 02:32 PM
Klausti turėtum pas instaliuotojus kas tuo užsiima.Manau ,kad į panašias sumas sunkiai ,bet galima įtilpti.
manttys
2007-02-17, 02:36 PM
Tai ka galetumete parekomenduoti is priesbosiu? ~800
Artūras S
2007-02-17, 02:41 PM
Dabar galiu pasakyti ,kad Dynaudio irgi nebūsi patenkintas.Su jais irgi nebus stipraus priešbosio.Manyčiau reiktų mąstyti apie sudvejintus.Gal naujieji SPR tiktų :smt017
DEIVISC
2007-02-17, 07:46 PM
teko klausyt naujus merel supremo skamba tikrai puikiai tačiau su priešbosiu vistiek bėda, sunkesniai muzikai nelabai tinka, dar kas įstrigo kad morelio visi aukštadažniai yra švelnūs tačiau dėl to neturi oro, skaidrumo - kaip vatos užmesta
manttys
2007-02-17, 09:21 PM
aciu, DEIVISC. Na kuo toliau, tuo labiau man ima atrodyti, kad su moreliais man nepakeliui... Na gal kaip nors rasiu ju seimininka ir pats ysitikinsiu. Siaip mane fokalai is tikro tenkina iskirus galia, tai manau teks taupyti ant K2P rinkinuko, nes zemesnes klases visgi tie patys 80 rms, tai skirtumo nelabai ir pajusiu. Taip aciu abiem Arturam uz pagalba, kaip matau, zmoniu galinciu issakyti nuomone tokiais klausimais nera daug :(
Dar dadėčiau kelias alternatyvas K2p,tai rainbow 265 profi bei eton adventure.Rainbow midbasas tikrai močnas ko nepasakysi apie etonus,bet piščialka ,tai esu praktiškai tikras etono detalėsnė bei švelnesnė.Bent jau klausyti rs160 aukštadažniai paliko labai gera įspūdį.Pats rinkčiausi etonus jei eičiau link muzikalumo,kalbasinimui bus geriau rainbow,o jei dar kick versija... IMHO
manttys
2007-02-17, 09:49 PM
Na vien kalbasos man nereikia :) valinimo-kokybes gero santykio. Ok, pasidomesiu tais daikciukais. Dar girdejau geru atsiliepimu apie RS audio akustika, kas nors susidures?
Na vien kalbasos man nereikia :) valinimo-kokybės gero santykio. Ok, pasidomesiu tais daikciukais. Dar girdėjau geru atsiliepimu apie RS audio akustika, kas nors susidures?
Na etono midbasas tikrai nepūs,bet garso lygis su jais aukštas,Rainbow aukštadažnis daug kam nepatinka,tarp kitko kaip ir focal.Rainbow germanium line ,tai pats girdėjau ,aštroki,bet čia jau kita serija,nors kiekvienas gamintojas turi savo braižą ir toli nuo jo nepabega...
O dėl RS'ų,tai info nete apie juos praktiškai nėra,net pardavime jų nematyt.Įstrigo tai ,kad radau rusų saite jų išpardavimą ir ten garsiukai lietuvoj pardavinėjami 2k+ ,pas juos kainavo 300USD.Apie bose serija jei gerai pamenu net lietuviai atsiliepė ,kad savo kainos neverti...
Lenikas
2007-02-17, 10:18 PM
kas tau su focal'u aukstais negerai? as pora pigesniu klauses, nieko ten blogo. kaip del k2p nezinau.
Artūras-M
2007-02-17, 10:20 PM
Rainbow aukštadažnis daug kam nepatinka,tarp kitko kaip ir focal.
Nežinojau, kad šių firmų aukštadažniai turi kažką bendro ;)
kas tau su focal'u aukstais negerai? as pora pigesniu klauses, nieko ten blogo. kaip del k2p nežinau.
Pats irgi tik kažkokius senus esu klausęs nu nepatiko man.Nuomonę šiokią tokia susidariau ,nes 80% atsiliepimų įvairiuose forumuose ,maždaug tokie: midbasai net pigiųjų serijų labai geri,o aukštadažniai-na būna ir geriau.Bet žinai kas kam patinka,kiti tik metalinį-detalų garsą mėgsta... Aišku nepretenduoju į absoliučią tiesa,tikiu kad mūsų instaleriai sugeba pažabot tuos cypliukus...
O aš ir nesakiau kad jie vienodi,tiesiog juos vienija žmonių pasipiktinimas ,joke.
Aš daviau tik primerus,savo menką patirį,dabar prašom ir savo kažką inešt apie minimus gasiakalbius :)
Artūras S
2007-02-17, 10:57 PM
O aš ir nesakiau kad jie vienodi,tiesiog juos vienija žmonių pasipiktinimas ,joke.
Aš daviau tik primerus,savo menką patirį,dabar prašom ir savo kažką inešt apie minimus gasiakalbius :)
Tu kelintą kartą kitų š.... nuomonę pateiki kaip savo ,o po to bandai taisyti padėtį.Kiek buvo sumontuota Focal komponentų ir pigių ,ir brangių tai nebuvo nei vieno piliečio kuriam nepatiktų aukštas.Tas jų aukštas švelnus ir detalus.Problema nemokšiškas montavimas.Remiesi kreivarankių ir kreivaausių nuomone ir klaidini tuo kitus. :twisted:
Tu kelintą kartą kitų š.... nuomonę pateiki kaip savo ,o po to bandai taisyti padėtį.Kiek buvo sumontuota Focal komponentų ir pigių ,ir brangių tai nebuvo nei vieno piliečio kuriam nepatiktų aukštas.Tas jų aukštas švelnus ir detalus.Problema nemokšiškas montavimas.Remiesi kreivarankių ir kreivaausių nuomone ir klaidini tuo kitus. :twisted:
Na gerai ,o jei duotum savo patenkintiem klientam paklausyt focalų ir tarkim eton ,morel ,tu esi tikras kad jie pasirinks būtent focal?
Artūras S
2007-02-17, 11:07 PM
Paskaityk ką parašei."Na etono midbasas tikrai nepūs,bet garso lygis su jais aukštas,Rainbow aukštadažnis daug kam nepatinka,tarp kitko kaip ir focal." Focal aukšti patinka daug kam ir tai yra priešingai negu tu teigi.
daugiau neoriu ginčytis dėl tavo šito klaidingo teiginio.
Ginčytis aš irgi nesiruošiu ,o kad daug kam patinka irgi ne rodiklis ,kiekviena akustika savo šalininkų ir priešininkų.Ir jei sakysim ,kad focal aukštadažniai neblogi,tai nereiškia kad nėra geresnių,kas ir buvo norima pasakyt...
Geriau bandykit žmogui padėt,daviau du konkrečius variantus,bet kaip matau focalai vis tiek ima viršų...
Artūras S
2007-02-17, 11:34 PM
Tu su savo akibrokštais pats ir išreklamuoji.Jei rašytum apie tai ką pats bandęs ir su kuo dirbęs ,tai taip neatsitiktų.
Tu su savo akibrokštais pats ir išreklamuoji.Jei rašytum apie tai ką pats bandęs ir su kuo dirbęs ,tai taip neatsitiktų.
Nu sorry,jei mano postas buvo suprastas kaip reklama aš iš to duonos juk nevalgau... Buvo paminėti etonai ir rainbow,žemesnes serijas esu klausęs ir numanau kad vienu laipteliu aukščiau esantys garsiukai bus panašaus charakterio.
O Rainbow ypatumus gal Artūras M papasakos,lyg ir prekiauja...
eXtreme
2007-02-18, 10:32 AM
Nu niekaip nesugebu suvokt PUSH vaidmens siame forume. Kazkoks aikiplesa issisokelis. Nei pats ka turejas nei ka bandes, kankur kazka girdejes kazkur kazka skaites.. Sedi kaip diletantas ir absoliutina nuomones. Taip ir nesupratau ka jis norejo bent vienu savo postu pasakyt? Ar tai geri tie Rainbow, ar tai jei blogi, Eaton blogi ar geri vel neaisku. Ateina iveda sumaisti ir dingsta, arba geriausiu atveju bando kazkur kazka issukt priestarauja pats sau..
Nesuprantu ka jis cia veikia?
Artūras S
2007-02-18, 11:25 AM
Nu sorry,jei mano postas buvo suprastas kaip reklama aš iš to duonos juk nevalgau... Buvo paminėti etonai ir rainbow,žemesnes serijas esu klausęs ir numanau kad vienu laipteliu aukščiau esantys garsiukai bus panašaus charakterio.
Jei nesupratai tai paaiškinsiu.Lepteldamas apie Rainbow ir Focal aukštadažnius ,išprovokavai apie pastaruosius ginčą kuris ir buvo Focal reklama.
helix
2007-02-18, 11:31 AM
cia buvo postas , kuris is esmes paaiskina niuansus - kad buna aukstas toks blogas ar anoks blogas - isbandyta ir pacio n kartu - "neradus savos vietos garsiukams instaliacijoje atomobilio salone" - ir atsiranda nuomones tokios - kad kazkas sudas ar kazkas maziau toks - visi garsiukai turi savo charaktery kazkoky grojimo , tik jis nebutinai blogas , o kam koks patinka , koks stipras , grotuvas ir tp.t. , ir kokia muzika klausai , bet sukisus juos belekaip - nesuprasi tikro grojimo garsiuko...o kaip puchas klauso pas save komponentus - rodos matytas vaizdas , jis liudnas , bet jam netrukdo isreiksti savo patirtim nepagrysta nuomone , ir mp3 yrasu naudojimas - taip pat nepades suprast kas yra kas...puchas - smarkus vaikis , jo misija cia - darosi aiski jau O:)
Artūras S
2007-02-18, 11:39 AM
Pasikartosiu jei galima.
Nu niekaip nesugebu suvokt PUSH vaidmens siame forume. Kazkoks aikiplesa issisokelis. Nei pats ka turejas nei ka bandes, kankur kažką girdejes kažkur kažką skaites.. Sedi kaip diletantas ir absoliutina nuomones. Taip ir nesupratau ka jis norejo bent vienu savo postu pasakyt? Ar tai geri tie Rainbow, ar tai jei blogi, Eaton blogi ar geri vel neaisku. Ateina iveda sumaisti ir dingsta, arba geriausiu atveju bando kažkur kažką issukt priestarauja pats sau..
Nesuprantu ka jis cia veikia?
Bandau padėt žmogui,negi tai sunku įžvelgt? Apie rainbow ir eton labai abstrakčiai papasakojau,nieko nemenkinau neaukštinau,be to paprašiau žmonių gal būt dirbusių su ta akustika papasakot išsamiau,bet kaip dažniausiai būna šitame forume nuomone gali išgirst tik apie focal ir alpine privalumus...
Jei nesupratai tai paaiškinsiu.Lepteldamas apie Rainbow ir Focal aukštadažnius ,išprovokavai apie pastaruosius ginčą kuris ir buvo Focal reklama.
OK Artūrai jau prieš tai pasisakiau,kad instaleriai sugeba pažabot tuos cyplius.Pats kartą metalinį cyply priverčiau grot bent kažkiek į temą.
O apie focal aštrumus,tai čia ne aš sugalvojau,nemačiau dar nei vieno focalo testo(o jų mačiau bent keturis) kur nebūtų sakoma tipa: cyply glušinam,sukam į langą.Bet juk yra būdai tas problemas šalint ir tu pats puikiai žinai kaip tai daryt,todėl ir pyksti ant vyraujančios nuomonės kad jie patys iš savęs yra aštrūs,ar ne taip?
Helix vėl kaltini nepagrystai,eilinį kartą,kažkaip pastebėjau pakritikuot megėjas esi,kad ką savo vertingo būtum inešęs į diskusijas kažkaip nepastebėjau,gal per mažai čia lankausi?
Ir būk geras nustok prikišinėt man mp3 formatą,aš jau trys metai negirdėjęs kaip mp3 groja tiek kompe tiek automobilyje,o originalių cd kompe turiu tiek kad tau į spintą vargu ar tilptų ;)
Lenikas
2007-02-18, 03:20 PM
OT:
Gyvenkim draugiskai :)
to Push'as: kokio stiliaus tavo CD?:) jauciu electro 0, taip?
OT:
Gyvenkim draugiskai :)
to Push'as: kokio stiliaus tavo CD?:) jauciu electro 0, taip?
Electronica seniau buvo mano aistra.Dabar gal tik 15cd turiu,klausau tokių kaip fluke,underworld,yello,BT,Shpongle.
Šiaip vien audiofilinių cd turiu per 70,va ant ko aš dabar koncentruojuos :) Gaila reti padlos ir dauguma seni...
eXtreme
2007-02-18, 03:34 PM
Pusch jei neesi "piktas kaimietis" galima kolekciju kopijomis apsikeist, a? manau visko neturi? o r tu gal ko idomaus turi? ma mastai apie tai?
helix
2007-02-18, 04:04 PM
Helix vėl kaltini nepagrystai,eilinį kartą,kažkaip pastebėjau pakritikuot megėjas esi,kad ką savo vertingo būtum inešęs į diskusijas kažkaip nepastebėjau,gal per mažai čia lankausi?
Ir būk geras nustok prikišinėt man mp3 formatą,aš jau trys metai negirdėjęs kaip mp3 groja tiek kompe tiek automobilyje,o originalių cd kompe turiu tiek kad tau į spintą vargu ar tilptų ;)
kam reikia - tam "vertingo" pasakau - o tiksliau - ka pats zinau , ka bandziau ir tp.t. , bet as su kosminiais ir mistiniais specais is rusijos platybiu - nebendrauju , tai kazko ultragenealaus - nepaporinsiu , tavo cia misija unikumus cituot , as apsiribosiu - savo praktika , ir savo y spinta telpanciais org. diskais , o tave sveikinu turint didele spinta , y kuria tu vargais negalais sutalpini savo audiophilinius yrasus( mp3 formate , kad y kompa tilptu , nes kitaip pasak taves gautusi , kad tu hardus - ne viena ir ne 8 turi po 200 gb)
Pusch jei neesi "piktas kaimietis" galima kolekciju kopijomis apsikeist, a? manau visko neturi? o r tu gal ko idomaus turi? ma mastai apie tai?
Na dar niekam neesu atsakęs,jei esi kaunietis,tai parašysiu kelių dienų begyje galbūt kažką ir sugalvosim,dabar ne cd rūpi
DEIVISC
2007-02-18, 05:39 PM
o tai šios grupės ne elektronikos stiliaus? ypač du paskutiniai :lol:
BigBug
2007-02-18, 05:45 PM
Grįžkit prie temos :smt018 Pradžia buvo įdomi..
eXtreme
2007-02-18, 06:34 PM
Nu vo kita kalba :ploju: pacekink privata.
Lenikas
2007-02-18, 08:34 PM
to DEIVISC:
Baik. jeigu BT ne elektronika tada as akrobatas. kas dream trance isradejas? ne Brianas Transeau(BT)? siaip jis styginiu oranzuotes ir klasikines orkestruotes specas,nes tai studijavo. bet viskas maisoma kartu su elektronika ir bendroi sumoj tai elektro! BT-This Binary Universe. sis naujausias albumas - simfonija+minimalistine elektronika.
DEIVISC
2007-02-18, 10:57 PM
tai aš iš Push ir juokiuos kad tipo jis dabar jau nebe elektronika klauso, nors paminėti diskai absoliuti elektroninė muzika
Lenikas
2007-02-18, 11:11 PM
Ups :) jo jo tu teisus. nepyk,netaip tavo posta perskaiciau ir pats bereikalo pripostinau.
ir tegul temos autorius nepyksta,kad i lankas vaziuojam. gana. griztam prie temos.
manttys
2007-02-18, 11:28 PM
nepykstu :smt023 Parasiau moreliu savininkui, tai daugmaz citata is jo ats: "..bet elate tai tikrai man laaabai gerai skamba,ir kas svarbiausia tikrai svariai groja net klausantis pilnu pajegumu. ir patikek tikrai garsiai groja.
na konkreciai del priesbosio tai jis tikrai gerai groja zema dazini..." Na kaip tik tai, ko man reikia - neiskraipytas garsas prie didelios galios ir neblogas priesbosis. Bet velgi tai tik zodziai, noriu pats paklausyti... Gal kas pazysta ka nors, kas turi elate?
Lenikas
2007-02-18, 11:35 PM
jau labai ryskus reklaminis akcentas tavo cituoto morelio savininko :-) iskraipymai prie pilnos katuskes neisvengiami.
o tu tikrai protingai mastai, paklausyk pats, paziurek kaip tau Morel braizas, kaip austi zemi. ir nuspresi ar patinka ar ne. tik atkreipk demesi klausomoj sistemoj i stipra,galva. jei jie prasti,tai ir Morel'iams neleis groti. na bet pirmam vaizdui ispudi susidarysi.
BigBug
2007-02-19, 12:46 AM
Nu bet Morel ne elektronikai. Iš kitų manau tikrai daugiau išspaustumėt :)
manttys
2007-02-19, 01:17 AM
elektronikos as neklausau :smt018 Kaip minejau, mano muzika pop, danc e, dar gal lengvo rokelio buna. Tokie vyraujantys stiliai, o kita jau isimtys, nes as, kaip ir dauguma, klausau yvairia muzika
eXtreme
2007-02-19, 09:50 AM
Viskas ten tvarkoj su tais moreliais! Priesbosi turi superini dar tegu tik visi tokius turi.. tiesiog jiems BUTINAS APIFORMINIMAS! t.y. dezuciu reikia neisvengiamai norint suzinot ka jie gali groti, ir plius dar fazikiniu. Kadangi morelius visi kisa i dureles uztai ir iskilo ta tendencija kad moreliai neturi priesbosio! Pats turejau Elatus ir zinau kaip jie groja i dureliu turi ir kaip fazikinese dezutese! Ir jokia cia reklama. Zanru priklausomybe turi didzioji dauguma garsiakalbiu, nors yra isimciu!
Beja Arturo pasiulyti Scanspeak taip pat reikalauja dezuciu! Ka mes norim apgaut!? Norint tureti maximuma. aisku galima nusipirkt Hi enda sukist bilekaip ir kaifuoti nuo daikto o ne nuo grojimo. Beto dauguma auksciausiu seriju garsiakalbiu yra orentuojami i apiforminima!
ia labai gerai suveiktu tas posakis kas groja viska negroja nieko! Todel gamintojas pries gamindamas produkta pradzioj atsizvelgiai i mases kam gamina! Nuo to ir paskirsto garsiakalbiu tinkamuma, groti tam tikrose terpese.
eXtreme
2007-02-19, 10:00 AM
Beto zemadazni kaip perkate visalaik ziurite ir sprendziate kur ji desite, ar i deze ar i laisva turi. jei i deze.. pasirenkate dezes tipa pagal garsiakalbio tinkamuma, paskaiciuojate turi, atsizvelgdami automobilio tipa bei jo tinkamuma ir salono itaka garsui.
Dabarties nusiperkate komponents pasiemat priesbosi, neatsizvelgiat i jo elekt. mech. parametrus sukisat betkur ir stebites gautu rezultatu, kad neva negroja arba groja bet kazko truksta, kaip sakant galetu ir geriau.
Juolabiau jei kalbant konkreeciai, morelis duoda visus parametrus kuriu reikia paskaiciuoti turio garsiakalbio apiforminimui! Tiesiog reik netinget paspaudinet klavisus. Jei esate nekompetetingi visalaik galima prasyt suprantanciu draugu, kolegu ar kreiptis pas zmones kurie is to valgo duona!
Beto moreliai nera toksai Sudas, kokie ji nupiesia musu mylimi instaliatoriai! cia as matau paprasciausia tingejimateisingai juos idet, kartais tiesiog nebutna i tam tikrus automobilius galimybes teisingai instaliuot! Todel kaip alternatyva yra parenkami kiti garsiakalbiai sugebantys dirbti FREE AIR tipo rezimu.
Gincė
2007-02-19, 10:10 AM
Beto moreliai nera toksai šūdas, kokie ji nupiesia mūsų mylimi instaliatoriai! cia as matau paprasciausia tingejimateisingai juos idet, kartais tiesiog nebutna i tam tikrus automobilius galimybes teisingai instaliuot! Todel kaip alternatyva yra parenkami kiti garsiakalbiai sugebantys dirbti FREE AIR tipo rezimu.
Paprasčiausiai nėra tiek daug klientų kuriem reikia ,kad merelius sudėtų dar ir į dėžutes ;) nes instaliacijos kaina pasidaro nebepatraukli ... viskas pas mus ant lietuvos atvirkščiai ... Kažkada aparatūra buvo brangi ,o darbai pigūs ,dabar darbo jėgos mažai - darbai brangsta ,o aparatai pinga ...
eXtreme
2007-02-19, 11:11 AM
Visiskai del to sutinku.
helix
2007-02-19, 05:50 PM
Beto moreliai nera toksai šūdas, kokie ji nupiesia mūsų mylimi instaliatoriai! cia as matau paprasciausia tingejimateisingai juos idet, kartais tiesiog nebutna i tam tikrus automobilius galimybes teisingai instaliuot! Todel kaip alternatyva yra parenkami kiti garsiakalbiai sugebantys dirbti FREE AIR tipo rezimu.
Paprasčiausiai nėra tiek daug klientų kuriem reikia ,kad merelius sudėtų dar ir į dėžutes ;) nes instaliacijos kaina pasidaro nebepatraukli ... viskas pas mus ant lietuvos atvirkščiai ... Kažkada aparatūra buvo brangi ,o darbai pigūs ,dabar darbo jėgos mažai - darbai brangsta ,o aparatai pinga ...
jei jau randasi zmoniu , kurie perka ir supranta "rimtesne" brangesne aparatura vis dazniau , na sakykim - dar ir del to , kad ji papigus velgi del perkamumo padidejusio ir kt. veiksniu - tai po truputy manau pripras ir prie brangesniu darbu , prie dezuciu ir kt. , tik su salyga , kad visa tai bus padaryta kvalifikuotai - tokiu atveju - tai butu uzkreciamas pavyzdys ir paskata-reklama kitiems ...nes kaip ysidedi sau elate priesbosy tiesiog y eilinius podiumus , o paskui paklausai pas drauga juos ydetus tvarkingai , nors ir brangiai , y dezutes tinkamas - tada pamates skirtuma - greiciausiai ir pats uzsimanysi netolimoje ateityje to pacio...tik "pislios" prie tu deziu tai nu n... O:)
BigBug
2007-02-19, 05:55 PM
Nors ir pas mane pigiausi moreliai, bet šiek tiek jaučiasi kažkokio kibiriškumo ar tūrio per didelio, bet kaltinau savo magnatą :D
Bet juk į visas mašinas dėžučių neįdėsi, jei stiklas nusileidžial igi pat apačios, tai tada sudėtingas montavimas gaunasi..
eXtreme
2007-02-19, 06:12 PM
Na dar niekam neesu atsakęs,jei esi kaunietis,tai parašysiu kelių dienų begyje galbūt kažką ir sugalvosim,dabar ne cd rūpi
Push buk zmogus parasyk savo e-mail'a, turiu itarimu kad svetaines meilas neveikia. Butu smagu susitart del Cd
manttys
2007-02-19, 08:32 PM
Na va, dabar jau apsistojau ties dviem modeliukais
1. Dynaudio SYSTEM240MKII
2.Focal KIT165K2P
Db tik reikia nuspresti ka pasirinkti... Pagal duomenis, tai focalu midwooferis man rimtesnis atrodo... O kaip groja, tai manau teks suzinoti tik ysigijus kazkuri komplektuka :smt017
Lenikas
2007-02-19, 08:57 PM
ir tipo galesi objektyviai ivertinti patupdes i savo sistema? manau stipras per zemo lygio bus.
manttys
2007-02-19, 09:08 PM
nea, manau kad isgirsiu tik tada, kai kazkuri nusipirksiu, nes juk niekas neduoda bandytis ;)
Artūras S
2007-02-19, 10:00 PM
Jei nori ryškaus priešbosio tai reikia Focal.Dynaudio priešbosis bus lengvesnis.
manttys
2007-02-19, 10:15 PM
o kaip ju aukstadazniai, turi radikaliu skirtumu savo skambejime ar nelabai? Na jei esate kas abu girdeje..
Artūras S
2007-02-19, 10:18 PM
Klausęs abu ,bet Dynaudio senai todėl negaliu komentuoti.
DEIVISC
2007-02-19, 10:36 PM
dynų aukšti labai natūralūs, tačiau su detalumu šiek tiek bėda ir patys aukščiausieji dažniai apkirpti
AUTOBASS
2007-08-22, 03:03 PM
As patarciau dėti helix midbasa is siu metu naujos serijos tikrai labai graziai groja
pilypux
2008-01-28, 10:45 AM
Sveiki,
tikiuos kas nors padės man apsipresti... Tai va, dabar esu nusiziurejes Morel elate 6 dvijuoscius komponentus. Forumuose skaičiau labai geru atsiliepimu apie juos. Dar + tai, kad galingumas didelis, aukstadazniai taip pat graziai groja, bet va kaip su priesbosiu?? Galit kas nors objektyvia nuomone pasakyti? Gros duryse e36 sedano, jokiu dezuciu nebus, tik duru turyje. Dar girdėjau tokiu nuomoniu, kaip kad priesbosio is siu karsiakalbiu papr nera. Nu žodžiu, nežinau kuom tiketi, o firmoje paklausyti kazin ar man duos. norėjau temos autoriaus paklaust ar teko visgi pasiklausyt tų morelių? reikalas tas kad aš irgi juos nusižiūrėjau bet vis nesiryžtu dėl jų...kadangi daug neigiamų atsiliepimų...
atvortke
2008-01-28, 11:42 AM
Jam sumontavome RSaudio SPL 16tukus.... elatams mirtinai reikia dėžių
pilypux
2008-01-28, 01:39 PM
tuomet kitas klausimas... ar į Mercedes W202 įmanoma padaryt dėžutes (priekinėse durelėse) ir kiek tai apytikslia galėtų kainuoti?
atvortke
2008-01-28, 02:22 PM
tuomet kitas klausimas... ar į Mercedes W202 įmanoma padaryt dėžutes (priekinėse durelėse) ir kiek tai apytikslia galėtų kainuoti?
siūlyčiau rinktis kitus garsiakalbius- grojančius į duris, jų yra galybės
pilypux
2008-01-28, 03:59 PM
na taip bet kaip išklausyt tą begalę kitų kad bent kažką parinkt pagal savo skonį?
Gincė
2008-01-28, 05:57 PM
nu internete tai tikrai neperklausysi ir net jei apytiksliai aprašys čia tau grojimą kažkokių garsiakalbių tai nieks negarantoja ,kad tavo skoniu tiks kaip jie realiai groja ... eik ir klausyk ir rinkis kas patiks pas kitus arba prisipirk krūvas garsiakalbių (kaip daug kas čia yra padaręs ) ir atsirinksi kas tau mieliau groja ...
pilypux
2008-01-28, 07:08 PM
suprantu kad čia nepasiklausysi bet bent apgraibom gali susigaudyti katruos klausytis o katrų geriau nė nesivargint.. suprantu juk, jog realiai čia nieko nenuspręsi, tačiau pirminę info vistiek įmanoma susirinkt. tarkim katrie garsiakalbiai kokybiški katrie ne.. yra begalės niunasų kurių vien klausantis taip pat nesužinosi, o beto kas girdėsi pas vieną pas mane gal taip pat negros taigi visąlaik lieka tikimybė, kad apsišausi... matyt ir man teks begales jų prisipirkt :ploju:
Gincė
2008-01-28, 07:22 PM
suprantu kad čia nepasiklausysi bet bent apgraibom gali susigaudyti katruos klausytis o katrų geriau nė nesivargint.. suprantu juk, jog realiai čia nieko nenuspręsi, tačiau pirminę info vistiek įmanoma susirinkt. tarkim katrie garsiakalbiai kokybiški katrie ne.. yra begalės niunasų kurių vien klausantis taip pat nesužinosi, o beto kas girdėsi pas vieną pas mane gal taip pat negros taigi visąlaik lieka tikimybė, kad apsišausi... matyt ir man teks begales jų prisipirkt :ploju:
toks ir yra tikrasis kelias į kokybišką garsą ... o jei pataikai iš pirmo karto ,tai tiek to gero garso ir reikėjo vadinasi ...
pilypux
2008-01-28, 07:50 PM
na būna naujokam sekasi :ploju: pataikai iš pirmo sykio o visi kiti bandymai seka nusivylimų taku O:)