PDA

View Full Version : ieskau kompui koloneliu 150-200lt

rafinuotas
2007-02-16, 06:01 PM
na paieskojau aviteloj, topo centre, ir galiausiai maximoj. Na kainos apyliges, bet kiek pastebejau pacioj maximoj tos pacios koloneles keliais lt pigiau nei topo centre ar aviteloj.
einamiausios kiek maciau logitec ir creative, o toliau visokios no name. Na siaip kainos ivairios, as noriu ne kokybes(nes is tokiu gargalu kokybes nebus tikrai), noriu kad plerptu jos siek tiek daugiau.
SIaip asmeniskai pasakysiu, renkuosi koloneles pagal rms, ir koloneliu skaiciu, tarkim radau viena firma kazkokia X-point. subas ir 4 koloneles + vidurine kolonele, rms raso visai nemazai 150, o kaina tik 150lt. TOliau radau kazkokius ACME, ten rms tik apie 70, irgi koloneliu 5 bet kaina jau 170.
Na galvoju jei mano pagrindinis kriterijos GALIA, tai ir rinktis ta noname firma bet su dideliais rms, kurie gal but isgalvoti, bet vistiek kazkiek realus, dvigubai daugiau neisgalvos gi.
O siaip ten kiek ziurejau duomenys visu firmu labai panasus, skiriasi tik rms. tai pasakysit i ka atkreipt demesi?
ar geriausiai pasijungt jas parudotuvej ir isbandyti ir nusipirkti tos, kurios geriau ir stipriau skamba?

igoriokas
2007-02-16, 06:12 PM
pirk creative, nezn koks modelis bet 5.1 garso sitema, nezn kiek rms bet man uztenka

ciubarikasss
2007-02-16, 06:23 PM
Pas mane Amitech ir kaip kompui manau visai gerai. :) Tik lietuvoj aš tos firmos gaminių nelabai mačiau (nors retai dabar ten bunu :oops: )

sarkys
2007-02-16, 07:14 PM
pas mane irgi creative, bet truputį patiuninguotos O:) O:) pakeiciau laidus, rezultatas ausiai gan girdimas. net nesitikėjau O:)

Artūras-M
2007-02-16, 07:19 PM
O jeigu notebukui pakeisiu laidus, geriau valins ? :smt017

igoriokas
2007-02-16, 07:21 PM
O jeigu notebukui pakeisiu laidus, geriau valins ? :smt017

jeigu magistralinius tai manau kad taip :)

Artūras-M
2007-02-16, 07:29 PM
Pradėsiu nuo maiteko :supz:

sarkys
2007-02-16, 07:48 PM
cia jai is sh...o nori varske daryti. o buvo taip: ant vienos pakeiciau laida, kitai ne ir kartu paleidau. tai ir jautesi skirtumas, cia hi end'o nieks nedaro is creativo. O:)

Arunas B
2007-02-16, 10:46 PM
As taip pat siulyciau creative. Jei tik muzikai klausyti nepatarciau pirkti 5.1 ar 7.1 koloneliu. 2.1 pilnos akys. Dar patarciau vengti situ: http://lt.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=1073 3

Zymiai geriau groja va sitie : http://lt.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=9026

Esu isbandes abu komplektus nes juos turiu. Pirmaji komplekta nusipirko zmona, jei jis grazesnis buvo ;)

zavas
2007-02-17, 03:10 PM
O jus rimtai beausiai esat??? creative vienos is baisiausiai grojanciu koloneliu... Ypac bent kiek pagarsinus. Geriau logitech arba microlab.

rafinuotas
2007-02-17, 07:52 PM
na o siaip esmes ir neparaset, i ka atkreipti demesi?

beje buvo mintis kad nereikia 5,1 sistemos, kodel?

Lenikas
2007-02-17, 10:58 PM
Todel,kad muzika klausoma stereo. t.y 2.1 L-kanalas,R-kanalas+zemadaznis. 5.1 7.1 - filmam,zaidimam.

BigBug
2007-02-17, 11:07 PM
Į stereo šiaip atskiras subas neįeina ;)

Phoneix
2007-02-18, 01:25 PM
na paieskojau aviteloj, topo centre, ir galiausiai maximoj. Na kainos apyliges, bet kiek pastebejau pacioj maximoj tos pacios koloneles keliais lt pigiau nei topo centre ar aviteloj.
einamiausios kiek mačiau logitec ir creative, o toliau visokios no name. Na šiaip kainos ivairios, as noriu ne kokybės(nes is tokiu gargalu kokybės nebus tikrai), noriu kad plerptu jos siek tiek daugiau.
šiaip asmeniškai pasakysiu, renkuosi koloneles pagal rms, ir Kolonėlių skaiciu, tarkim radau viena firma kazkokia X-point. subas ir 4 koloneles + vidurine kolonele, rms raso visai nemazai 150, o kaina tik 150lt. TOliau radau kazkokius ACME, ten rms tik apie 70, irgi Kolonėlių 5 bet kaina jau 170.
Na galvoju jei mano pagrindinis kriterijos GALIA, tai ir rinktis ta noname firma bet su dideliais rms, kurie gal but isgalvoti, bet vistiek kazkiek realus, dvigubai daugiau neisgalvos gi.
O šiaip ten kiek ziurejau duomenys visu firmu labai panašus, skiriasi tik rms. tai pasakysit i ka atkreipt dėmesį?
ar geriausiai pasijungt jas parudotuvej ir isbandyti ir nusipirkti tos, kurios geriau ir stipriau skamba?
150rms? tai ten zveris turetu bet. mano koncertines 250 rms. garsas taip vozia. sokiuose jau kiek laiko dirba.. Proel smart. ir kaina kokia. O cia uz tiek gautum 150rms? manau apsimoka ;) arba ten nerelus W. Nes pvz logitech z-2300. Ten subas raso 120rms, 2.1 sistema bet kaina 470lt na vet pardei kai paleidzia tai uzbaubia normalei. O ce uz tiek gautum 150? normalei

sarkys
2007-02-18, 07:55 PM
O jus rimtai beausiai esat??? creative vienos is baisiausiai grojanciu Kolonėlių... Ypac bent kiek pagarsinus. Geriau logitech arba microlab.

matai ne visi mes galim leisti sau testuoti kompiuteriniu koloneliu. O:) O:)

igoriokas
2007-02-18, 10:05 PM
[/quote] 150rms? tai ten zveris turėtų bet. mano koncertines 250 rms. garsas taip vozia. sokiuose jau kiek laiko dirba.. Proel smart. ir kaina kokia. O cia uz tiek gautum 150rms? manau apsimoka ;) arba ten nerelus W. Nes pvz logitech z-2300. Ten subas raso 120rms, 2.1 sistema bet kaina 470lt na vet pardei kai paleidzia tai uzbaubia normalei. O ce uz tiek gautum 150? normalei
[/quote]
creative is pigiausiu geriausia ;)

zavas
2007-02-20, 04:07 PM
Dristu gincitis. Creative tikrai nieko gero uz savo kaina. Garsas negrazus, baubiantis ir dzerzgiantis. Uz creativo kaina tikrai zymiai geresniu variantu yra.

2.1 sitemos: sven 820, logitech x-230, verta i altec lansing paziureti/paklausyti
2.0 sitemos: microlab pro1, solo serija