PDA

View Full Version : IVA-D900R

dovydas
2007-02-25, 04:10 PM
reikia valdymo bloku gal kas kur perdaro pritaiko ar ka?

Artūras S
2007-02-25, 05:26 PM
Šitie prietaisai ,perkant juos naujus,turi visus reikiamus blokus.Labai būtų įdomu sužinoti iš kur tu jį gavai?Ar nebus šitas daiktas pavogtas ,arba iš vogto automobilio?

dovydas
2007-02-25, 11:23 PM
Jeigu jus labai domina tai galiu issamiai atsakyti is kur as gavau sita aparata.gryzo masina is anglijos ir radau bagazineje palikta O:) gali buti kad jis dar nelabai veikiantis... o gal zmogau gali kuo nors pagelbeti? :smt017 gal jau man ismest ar dar stalciuj pasilaikyti? O:) nes pas mane masinoj ir taip nebloga alpine stovi bet gal galvoju geriau sita pasijungt :smt080

Artūras S
2007-02-26, 09:49 AM
Būtų malonu ,kad apie šito prietaiso istoriją praneštum administratoriui. O:)

P.S padėti tavo užduotu klausimu neghalės manau niemas nes atskirai blokai neparsiduoda.

Edmas
2007-02-26, 08:57 PM
gryzo masina is anglijos ir radau bagazineje palikta
nesiginčysiu, būna išimčių, bet mano darbovietės kieme per savaitę 6-10 gryžusių autovežių iškraunama, dirbu ten daugiau nei 2 metai ir pražiopsojau gal 5-10% mašinų, visas apžiūrau ir nei vienos nesu radęs su vertingesne galva nei 500lt. 50% gamyklinės 30% išvis be galvū 20% "nuvalkiota piguva". + vienas bendradarbis prisidurti prie atlyginimo tuo verčiasi ir pats važinėja po prancūzijas, vokietijas supirkinėdamas automobilius, jam irgi premijos žadėjau jei aptiks neblogų modelių ir nupirkęs parveš. tai skambino tik 1 kartą jog "kažką"rado, bet mano nuomone tai buvo vidutinės klasės galva (nauja ~ 1200) ir neverta buvo gabenti, nes prašė už ją daug.

Vytska
2007-02-26, 09:21 PM
Na situacija suprantama, nes musishkiai nuleke i "ten" nelabai ziuri i tokius modelius, kuriuose buna teisinga sistema sudeta, nes tai labai kaina aukshtina.
Teke man asmenishkai matyti keleta automobiliu, kurie tikrai nepriekaishtingai padaryti, tik buvo konkretus uzsakymas jiems duotas. Nors retkarciais pareina tu mashinu su neisdraskytais podiumais ir likusiais komponentais juose :supz: O kas liecia pacias "galvas" tai dazniausiai patys vezejai jas paprasciausiai isimineja ir tam paciam auto turgui perekupam isparduoda. Va tokiais budais daugelis magnetolu atkeliauja pas mus, todel neina tiesiogiai sakyti jog visos jos vogtos :smt017

Arunas-
2007-02-26, 09:26 PM
gryzo masina is anglijos ir radau bagazineje palikta
nesiginčysiu, būna išimčių, bet mano darbovietės kieme per savaitę 6-10 gryžusių autovežių iškraunama, dirbu ten daugiau nei 2 metai ir pražiopsojau gal 5-10% mašinų, visas apžiūrau ir nei vienos nesu radęs su vertingesne galva nei 500lt. 50% gamyklinės 30% išvis be galvū 20% "nuvalkiota piguva". + vienas bendradarbis prisidurti prie atlyginimo tuo verčiasi ir pats važinėja po prancūzijas, vokietijas supirkinėdamas automobilius, jam irgi premijos žadėjau jei aptiks neblogų modelių ir nupirkęs parveš. tai skambino tik 1 kartą jog "kažką"rado, bet mano nuomone tai buvo vidutinės klasės galva (nauja ~ 1200) ir neverta buvo gabenti, nes prašė už ją daug.

geras daigtas visur geras ir nesimeto papigei

Edmas
2007-02-26, 09:32 PM
taip, tą ir turiu omenyje, bet matai randa kas keisčiausia net bagažinėje
P.S. aš asmeniškai tuo nebetikiu. nesakau kad vogtas ar pan, bet kad bagažinėje...

Vytska
2007-02-26, 09:37 PM
Na jo, tikriausiai kad ne "i mishka vezamiems" paklausymui i bagazine toki mageli imete :twisted:

Artūras S
2007-02-26, 09:41 PM
Šitas aparatas pilnoje komplektacijoje kainavo apie 9-10000lt.Posakis ,kad neva jis buvo rastas bagažinėje ,skamba labai juokingai.

Nebent svetimoje.

dovydas
2007-02-26, 09:51 PM
[quote=Edmas link=topic=5428.msg55771#msg55771 date=1172518326]
taip, tą ir turiu omenyje, bet matai randa kas keisčiausia net bagažinėje
P.S. aš asmeniškai tuo nebetikiu. nesakau kad vogtas ar pan, bet kad bagažinėje...
[/quote
tai gal delto ir ymete kad nezinojo ka daryt su juo kaip ir as dabar, bet kaip matau ir jus nieko nezinot zia problema ne is kur atsirado o kaip padaryt kad veiktu! :smt100

dovydas
2007-02-26, 09:58 PM
Šitas aparatas pilnoje komplektacijoje kainavo apie 9-10000lt.Posakis ,kad neva jis buvo rastas bagažinėje ,skamba labai juokingai.

Nebent svetimoje.

matau ziurai ne kaip padet bet kaip pastumt beleka....

Edmas
2007-02-26, 10:04 PM
tai gal delto ir ymete kad nezinojo ka daryt su juo kaip ir as dabar,
visų pirma nors ir nebeveikiantį daigtą kurio kaina ne 20litų nelabai kas mėto, beto jis neveikia nes kažko jam trūksta - vadinasi jis nesugedęs,o nepilnos komplektacijos ir pilnai tikiu kad savo vertę turi, gal ne 100% bet tikrai ne mažiau 30%

o kaip padaryt kad veiktu!
Artūras jau pasakė :

atskirai blokai neparsiduoda.

paieškok gal kur po sėdyne pakištas ir blokas guli?

Artūras S
2007-02-26, 10:05 PM
Tai ,kad nėra pagalbos.Turi būti visas komplektas.Vienas prietaisas be kitų blokų nieko nevertas ir neveiks.Atskirai nieko nenusipirksi ,nes Alpine atskirai nekomplektuoja.Užuojautos.

dovydas
2007-02-26, 10:16 PM
Tai ,kad nėra pagalbos.Turi būti visas komplektas.Vienas prietaisas be kitų blokų nieko nevertas ir neveiks.Atskirai nieko nenusipirksi ,nes Alpine atskirai nekomplektuoja.Užuojautos.

tai taip nekomplektuoja as vylniui buvai ten pas alpine atstovus tai jie tapaty sake kad nekomplektuoja, bet girdejau tokiu gandu kat kaune kazkas padaro lygtais bet jauciu kad gal nelabai, o nuo kito modelio gal ir nelabai? dar ten vilnuij sake kad jei dokumentai butu tai gal parvestu. jiekociau gal kur kas turi kanors per skelbimus bet kad tiksliai nezinau net ko ieskoti :smt017

Markusas
2007-10-16, 09:20 PM
Tau vien bloko neuzteks dar yra visokiu kitu trukumu ir galiu pasakyt kad vie laidai tau kainuos apie 300lt tai spresk ar noresi ismest tiek pinigu ir dar plius blokas,monitoriaus konverteris ir t.t. Aisku ismest tau to aparato tikrai nereikia jis kazkokia kapeika vistiek vertas O:)