View Full Version : Aktivioje sitemoje vienodi stiprintuvai?
Arunas B
2007-03-01, 10:26 PM
Siaip aktivioje sitemoje ,kai kalbame apie aukstadaznio ir priesbosio stiprinima, idealu yra naudoti vienodus stiprintuvus. Bet ar galima tokioje pacioje sitemoje naudoti skirtingus stiprituvus su panasiais techniniais duomenimis?
atvortke
2007-03-02, 08:52 AM
šiaip aktivioje sitemoje ,kai kalbame apie aukstadaznio ir priesbosio stiprinima, idealu yra naudoti vienodus stiprintuvus. Bet ar galima tokioje pacioje sitemoje naudoti skirtingus stiprituvus su panasiais techniniais duomenimis?
Aš manau, jog priešbosio ir aukštadažnio po-kanaliniam stiprinimui galima naudoti ir skirtingus stiprus, nes galima parinkt stiprą tinkantį būtent tam priešbosiui ar aukštadažniui.
muzotonas
2007-03-02, 12:00 PM
Audio srityje apribojimai yra tik fantastiniai, tai gali naudoti kas tau patinka.
Mirka.
Arunas B
2007-03-02, 10:29 PM
Aš manau, jog priešbosio ir aukštadažnio po-kanaliniam stiprinimui galima naudoti ir skirtingus stiprus, nes galima parinkt stiprą tinkantį būtent tam priešbosiui ar aukštadažniui.
[/quote]
Pagal kuriuos kriterijus juos reikia parinkineti?
atvortke
2007-03-03, 09:18 PM
Pagal kuriuos kriterijus juos reikia parinkineti?
Aš rinkausi iš klausos. Pasijungei vieną, paklausei, pasijungei kitą, paklausei ir t.t.
Artūras S
2007-03-07, 08:22 PM
Taip tai yra teisingiausias metodas pasirenkant sistemos salis.Norėčiau pridurti , kad ne techniniai parametrai groja.Su 0,001% stipras gali blogiau skambėti už tokį kurio iškraipymai yra 0,5%.