Prisijungti

View Full Version : Keli klausimai...

MaRtiS_
2007-03-03, 04:15 PM
Automobilis ---> Suzuki Swift 94m, 2 duru hatchback'as
Muzika ---> pagrinde Drum'n'bass (dark step, tech step, bet klausomas ir lengvas dnb...).

Magas ---> JVS SH99
Komponentai ---> Focal Polyglass KIT165V2S (i podiumus) (dar nepirkau)
Subas ---> Rainbow Stream 10" arba 12"NG (uzdaras) (dar nepirkau)
Stipras ---> ?
Laidai ---> ?

1. Noreciau, kad patartumete koki suba pirkt? 10" ar 12" ir imt su originalia deze ar pirkt Hammer 10"/12" ir deze gamintis... ? o gal sis subas netinkamas tokio stiliaus muzikai?
2. Patarkit koki 4 kanalu stiprintuva pirkt iki 600Lt ? (juose wisiskai zalias :oops: )
3. Ar pirkt laidu komplekta ar atksirai pagal ilgi ir t.t.? (kolkas jiems galiu skirt iki 150Lt, cia su +/-, saugikline ir linijiniais)
4. Ar mano pasirinkti komponentai tiks mano klausomai muzikai? Gal galit pasiulyt kitus, tinkamesnius iki 1000Lt ?

Is anksto dekuju... ;)

AudrunasV
2007-03-07, 12:54 AM
Komponentai - verti demesio.....
subas.. laidai.... montavimas - cia jau neaisku........
Ar viska pats montuosi?
Supranti - isigydamas komponentus statai kartele musikai i auskhtesni lygi... cia komponentai ne uz 300 Lt..
Magas juos atitinka... bet jei nors viena grandine - laidai.. stiprintuvas nuleisi zemiau - neverta pirkti daikto... kuris neatidirbs uz tuos Lt..
Subas mano manymu - puikus pasirinkimas (jis pakankamai muzikalus).... laidai - na cia jau per mazai paskyrei..(linijinis laidas RCA kainuotu apie 100Lt). o va del stipro - reiktu pasitaupyti...jis neturetu buti maziau vertas nei komponentai..

MaRtiS_
2007-03-07, 02:32 PM
Komponentai - verti dėmesio.....
subas.. laidai.... montavimas - cia jau neaisku........
Ar viska pats montuosi?
Supranti - isigydamas komponentus statai kartele musikai i auskhtesni lygi... cia komponentai ne uz 300 Lt..
Magas juos atitinka... bet jei nors viena grandine - laidai.. stiprintuvas nuleisi zemiau - neverta pirkti daikto... kuris neatidirbs uz tuos Lt..
Subas mano manymu - puikus pasirinkimas (jis pakankamai muzikalus).... laidai - na cia jau per mazai paskyrei..(linijinis laidas RCA kainuotu apie 100Lt). o va del stipro - reiktų pasitaupyti...jis neturėtų buti mažiau vertas nei komponentai..

Labai aciu uz atsakyma, del laidu ir stipro tada wiskas aisku - pataupysiu dar Lt...
O kaip del subo ? 10" ar 12" ? Kas liecia montavima tai darysiuos podiumus, o aukstadaznius i statramscius, duris reiktu vibro izoliacija isklijuot, bet nezinau kajp teisingai tai reik daryt, todel nezinau ar pats klijuosiu...