PDA

View Full Version : subo shnabzdesys

Jetronic
2007-03-07, 09:38 PM
sveiki
turiu stiprintuva MAC CYCLONE 6000. ijungus maga uzsukus garsa sirdisi is subo toks garsas lyg butu uz lango didelis vejas. toks kaip svilpimas.
pagarsinus maga arba tas snypstimas nesigirdi arba as negirdziu :)
buvau pajunges ir kita bosa - tas pat
kas gali but? stiprius ar instalaicija ar dar kas nors. gal kas turit kokiu minciu.
buciau dekingas

Mariozas
2007-03-07, 09:45 PM
Variantai yra keli. Asmeniškai man užteko signalo laidus pasikeisti ir dingo šnypštimas. O pažįstamui dingo visi šnypštimai pasikeitus grotuvą. Pabandyk nuo kito grotuvo pasijungti stiprintuvą, jei šnypš, reiškiasi belieka arba laidai arba stiprintuvas kaltas.

Vitalik001
2007-03-20, 08:04 PM
pvz dar geniratorius gali but kaltas...

Edmas
2007-03-20, 09:27 PM
generatoriaus nepainiok, jis niekuo gėtas, jau greičiau instaliacijos kaltė. gal kontakto kur nėra normalaus, gal garso signalo laidai turi nemažai sąlyčio su įtampos laidais ir t.t.

laris
2007-03-24, 12:44 AM
man irgi panasiai buvo as pasikeiciau maga ir viskas dingo buvo kaltos mago lineikos tad siuliciau pamegint su kitu magu.

Vitalik001
2007-03-27, 11:56 AM
generatoriaus nepainiok, jis niekuo gėtas, jau greičiau instaliacijos kaltė. gal kontakto kur nėra normalaus, gal garso signalo laidai turi nemažai sąlyčio su įtampos laidais ir t.t.

manai kad geniraturiu negali duot tokio efekto? pasmane taip buvo, generatorio diodai pradejo durniot ir atsirado toks garsas. sutvarkiau ji ir visi garsai dingo. :smt023