Prisijungti

View Full Version : sugedo stiprintuvas... pasidalinkit mintim ir nuomonem

manttys
2007-03-12, 06:05 PM
Sveiki,
tai va, kazkas atsitiko mano stiprintuvui... :( Zodziu, viskas veike labai gerai, akumas prie pabaigos buvo, todel norejau atjungti stiprintuva kuriam laikui, tai tiesiog atjungiau remote laideli, o po poros valandu jy vel uzdejus stiprintuvas nebeveike :( uzsidega lempute (stiprintuvas ysijungia), bet per koloneles girdisi tik caizesys kazkiek pagal muzika ir tai labai tylus. Uzdejus linekos ta kistuko viduri prie stiprintuvo linijinio yejimo isores groja kazkiek, bet irgi su trugdziais. Gal kas kokiu minciu turit, kokio rimtumo tai gedimas ir kiek man kainuos remontas? Stiprintuvas audison vr2209... Aciu

P-U-M-A
2007-03-13, 09:20 PM
nu man budavo panasiai,uzsidega raudona lempute ir subas isvis atsijungia,paimdavau visus laidus nuo stipro atjungdavau ir vel pajunkdavau ir veike :-D

manttys
2007-03-13, 11:14 PM
nu cia raudona neysijungia, dega zalia ir "groja", bet kad nlb muzika :D

medis
2007-03-15, 01:13 AM
gali but kad tavo stipriakas blogai maitinamas. Patikrink laidus ar neatsijunge, (gal kur nera gero kontakto). pamatuok jei turi kuo ar ar yra itampa ant pagrindinio maitinimo. jei itampa yra istrauk linjinius laidus ir vietoj ju i kistuko skylute ikisk plona atsuktuva. giliai kist nereikia, svarbu kad prisiliestu prie vidurinio kontakto ir laikyk prie atsuktuvo metalines dalies prilietes pirsta, pries tai sumazines (mazdaug iki puses) ant stiprintuvo "garsa". jei per garsiakalbius isgirsi garsu birbima - stiprituvas gali buti geras, jei nieko negirdesi - turi beda. aisku stipriakas turi but ijungtas kaip normaliam darbui. taip patikrini visus kanalus. garsas turetu but mazdaug vienodas.