PDA

View Full Version : Ford Mondeo 1995m

ProSound
2007-03-14, 10:34 AM
Sveiki. :smt023

Taip jau atsitiko, kad pradejau galvoti apie audio sistemos upgradinima. Galvoju keisti standartines koloneles ir i ju vieta statyti naujas, tik nelabai zinau, kokio skersmens ten standartiskai idetos ir kokiu ieskoti. Kolonelems planuoju skirti 500-700 lt + darbai (tikrai nezinau, kokios kainos vaiksto Vilniuje uz tokio pobudzio darbus, tuo labiau kolonelems irgi kaina gali skirtis, jei uz pakeitima imama lb daug pinigu). Daugelis pazistamu pataria, kad deciau kiausinius i palange, bet mane tas atbaido, nes checbekas ir nesinori lengvo grobio vagims. Muzika klausau labai ivairia: pop, ambient, dance. Subo ir stipriako kol kas neplanuoju deti, del ribotu finansiniu galimybiu, todel noretusi optimaliausio varianto uz sia kaina.

Taigi, lauksiu Jusu patarimu ir komentaru kaip man deretu isnaudoti turima pinigu suma. :smt020

PS. magas Alpine CDE-9850Ri :oops:

igoriokas
2007-03-14, 01:42 PM
vat ko ko tai elipsiu į palangę tikrai nereikia deti :smt018
o koloneles žadi jungti nuo mago ar ir stiprintuvą ruosiesi pirkti?

ProSound
2007-03-14, 02:01 PM
Stiprintuvo dabar nesiruosiu pirkti, todel viskas butu jungiama nuo mago.

igoriokas
2007-03-14, 03:46 PM
:smt017 tada ziurek jautresnius garsiukus,jautruma nusako dB skaicius. geriau butu komponentiniai. i gala geriau suba bet kadangi ribotas biudzetas geriau nieko nedek arba fonui palaikyti kokius nors silpnesnius koaksalus i standartines vietas

ProSound
2007-03-14, 04:43 PM
O gal kas galetu konkreciau ivardinti viska? Manau, cia lankosi ir firmu darbuotojai, kurie uzsiima garso aparaturos montavimu. Nes man istikruju viskas yra tamsus miskas :smt017

EXONN
2007-03-20, 10:04 PM
Nu kadangi variantas visiškai biudžetinis tai sunku net kanors ir patarti, dėl kainų tai galima pasakyti tik tiek, jog norint kad viskas būtu padaryta idealiai, tai montavimo kaina kartais prilygsta pačių garsiukų kainai (aš kalbu ne apie pigiausius O:) ), o kartais net ir viršyja. Viskas priklauso nuo to ko tu nori, jei dėsi į standartines vietas, kainuos mažiau, jei reiks perdarinėti daug vadinasi kainos auga ir kartais net iki padebesių. Kadangi minėjai jog muzika mašinoje tau dar "žalias miškas" pačiam nesiūlau dėtis, nes sumokėjęs pinigus už garsiukus nusivilsi galutiniu rezultatu. Siūličiau važiuoti tiesiai pas instaliatorius ir su jeis kalbėtis vietoje. Tada jie tau pasakys ką už šiuos pinigus galima išpešti.
Mano pasiūlymas būtu (aišku jei ateityje planuoji tobulinti sistemą) Pradėti darytis priekį etapais. Pabandyti pasitaupyti dar koki šimtą kitą lietuviškų pinigų ir važiuoti pas instaliatorių, kad jis padarytų normalias vietas tavo pasirinktiems garsiukams ir juos ten įdėtų. Vėliau kai turėsi pinigų siūlau susitvarkyti duris, pasidaryti garso/vibro izoliaciją, nusipirkti stiprintuvą ir tt. Bet čia tik mano pamastymai kaip aš daryčiau dabar būdamas tavo vietoj. Pats aišku viską dariau atvirkščiai ir nesiūlau tau užlipti ant to pačio grėblio kaip kad aš buvau užlipęs ;)