Prisijungti

View Full Version : Ka manot apie suba su stipru kartu?

Karoolis
2007-03-19, 06:47 PM
Ka manot apie stiprintuva kur buna su subu kartu parduodami. yra fli kiek zinau. parasyta kad kartu su stiprintuvu.tai jis imontuotas i vidu? kokie butu pagrindiniai minusai? mane vilioja kad jie apie 350 kainuoja o jei pirkt atskirai tai apie 600 gautusi o tiek man jau per brangu

T0shis
2007-03-19, 06:57 PM
tokis dalykas vadinamas MONOBLOKU. Apie juos forume jau ne kartą diskutuota, nepatingėk pasitelkt paiešką ;)

pirmai pradžiai pasufleruosiu ;) http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=4656.msg46915#msg46915

Karoolis
2007-03-19, 07:19 PM
Tai monoblokas kiek supratau yra stiprintuvas skirtas subui. bet maciau subus pardavykloj ir parasyta ant vienu su stiprintuvu o ant kitu be stiprintuvo.tai kaip cia suprast? tiem kur su stiprintuvu nebereiks jau pirkt stipreko ane?

P-U-M-A
2007-03-19, 07:27 PM
fli groja lb prastai nepirk nepatariu...

Arunas B
2007-03-19, 07:57 PM
tokis dalykas vadinamas MONOBLOKU. Apie juos forume jau ne kartą diskutuota, nepatingėk pasitelkt paiešką ;)

Patarciau kartais patyleti vietoje to kad nesamones rasineti ;)

Monoblokas tai yra stiprintuvo tipas kuris turi tik viena kanala, del to ir vadinamas mono, ir naudojamas jis subams dazniausiai.

O subai kartu su stiprintuvais (jie imontuoti viduje) vadinasi aktyviais subais.

T0shis
2007-03-20, 10:48 PM
:oops: my fault... :oops: atsiprašau...

pezas
2007-03-20, 11:34 PM
jei visdelto sugalvosi pirkt fly tai turek omeny kad pas mane toks garze metos beveik negrotas

EXONN
2007-03-21, 06:42 AM
Ka manot apie stiprintuva kur būna su subu kartu parduodami. yra fli kiek zinau. parašyta kad kartu su stiprintuvu.tai jis imontuotas i vidu? kokie būtų pagrindiniai minusai? mane vilioja kad jie apie 350 kainuoja o jei pirkt atskirai tai apie 600 gautusi o tiek man jau per brangu

Pagrindinis minusas yra tas jog jis kainuoja 350 kaip tu sakai, tada nuo tos kainos atmesk kokius 50% antkainio kuris užsidėjo nuo gamintojo kainos, gauname kaina 150 lt tada padalink iš 2 (nes čia 2 in one) gauname 75 lt. Vadinasi tavo subas kainuoja 75 lt, stiprintuvas subui irgi 75 lt. Dabar pats pamastyk kokios kokybės detalės juose panaudotos.... Nesakau kad kaina yra rodiklis, tačiau šiuo atveju pasirinkimas tikrai prastas.

Arunas B
2007-03-21, 06:57 PM
]

Pagrindinis minusas yra tas jog jis kainuoja 350 kaip tu sakai, tada nuo tos kainos atmesk kokius 50% antkainio kuris užsidėjo nuo gamintojo kainos, gauname kaina 150 lt tada padalink iš 2 (nes čia 2 in one) gauname 75 lt. Vadinasi tavo subas kainuoja 75 lt, stiprintuvas subui irgi 75 lt. Dabar pats pamastyk kokios kokybės detalės juose panaudotos.... Nesakau kad kaina yra rodiklis, tačiau šiuo atveju pasirinkimas tikrai prastas.

Klysti truputį, reikia dalinti i tris dalis: dinamikas, deže, stiprintuvas aišku is to rezultatas gaunasi dar blogesnis ;)