Prisijungti

View Full Version : Hertz Mille ML 3000

andrius
2007-04-05, 08:29 PM
sweiki gal kas ka girdejot apieji?
Hertz Mille ML 3000
http://www.hifilabor.de/Hertz,Mille,ML,3000,30cm,Subwoofer::::3278::::2203 3d94.html

Lenikas
2007-04-05, 10:18 PM
heh,andrius,nerimsta :) as is tavo topic'u ir temu kuriose dalyvauji jau susidariau ispudi,kad tau malonuma teikia,kai nuo slegio langai krenta ir akyse liejasi :) :D
del hertz nezinau, ne mano skonio brandas,nekisu nagu :)

stalius339
2007-04-06, 11:34 AM
heh,andrius,nerimsta :) as is tavo topic'u ir temu kuriose dalyvauji jau susidariau ispudi,kad tau malonuma teikia,kai nuo slėgio langai krenta ir akyse liejasi :) :D
del hertz nežinau, ne mano skonio brandas,nekisu nagu :)

nei kas liejasi,nei ten langai krenta,is kur istraukiai?ko tu vis bijai tu galingesniu subu?ir 500rms nemanau kad jau cia spl. paklausytum,gal patiktu,nereiskia jai galingas subas tai su juo tik langus barskinti :smt020

Lenikas
2007-04-06, 12:21 PM
stalius339,neteisingai mane supratai :)
man Hertz nepatinka nors tu ka ir as ju net bandyt nenoriu.
pats poziuris Hertz ne mano skonio.

spydas
2007-04-06, 02:24 PM
Mille Hertzuose jau atseit hi-fi linija, bent jau jie taip galvoja, nzn ar jiem tai realiai gavosi, kainuoja brungiai ir sprendimai įdomūs :smt017 SPLui Hertzai dedikuoja kitus garsiakalbius.

zavas
2007-04-06, 11:50 PM
Atleiskite brangus kolega, bet ar verta rasyti savo simpatijas, jei nieko negalite patarti ir nieko protingo pasakyti? Nepatinka HERTZ? Tai kam tad rasyti? Juk vistiek nieko nepasakei. Sugaisai laiko. Galejai kazka naudingesnio nuveikti...

stalius339,neteisingai mane supratai :)
man Hertz nepatinka nors tu ka ir as ju net bandyt nenoriu.
pats požiūris Hertz ne mano skonio.

heh,andrius,nerimsta :) as is tavo topic'u ir temu kuriose dalyvauji jau susidariau ispudi,kad tau malonuma teikia,kai nuo slėgio langai krenta ir akyse liejasi :) :D

Lenikas
2007-04-07, 07:23 AM
Isties nieko nepasakiau,pats zinau. ok, sios temos neliesiu :) diskutuokite

andrius
2007-04-12, 06:02 PM

jooo!! ash gi tikras high endshikas :smt082 ok ok juokauju...
ko ant Leniko uzsipuolet? nu neparashe nieko nu ir kas..nors nuotaika pakele:)