PDA

View Full Version : Kokia Tamstu nuomone apie Clarion DXZ 835MP

Mindaugas
2004-01-30, 03:47 PM
Noretusi ishgirsti neshalishka nuomone apie Clarion DXZ 835MP.
Pats asmenishkai dar nesu jo klauses, Tad noriu suzinot ar verta tai daryt.
TEchnines charakteristikos gan neblogos o ir kaina daugiau maziau uz tokiias charakteristikas normali.
Siaip tai ash esu ziaurus clarionu negerbejas. Tad gal mane kas itikins kad itr clarionas gali grot? :D
Mindaugas

AudrunasV
2004-01-31, 12:50 AM
ka as galiu pastebet - Clarionas - midbasu gerbejams! Man ju daugelis muzikalus..(dazniausiai renkasi klientas)...
Na o jei varzybinis - kol kas vienintelis 938!

Nerka
2004-05-21, 09:05 AM
Gal galetumet paaiškinti kas žino, ką reiškia bass Q 1 / 1.25 / 1.5 / 2 ant aparato Clarion dxz838rmp? taip pat mid Q 1.5 / 2.
Ačių

Robertas-G
2004-05-21, 09:48 AM
jei sioje vietoje Clarion ir principo nesiskirs nuo kitu aparatu, tokiu atveju tai reiskia parametrinio ekvalaizerio parametra, nusakanti kiek platus bus daznines kreives koregavimas... arba dar kitaip - koks bus kritimas/slopinimas nuo koreguojamo daznio, pvz. +6 dB prie 70 Hz, tai i abi puses bus mazas kritimas, jei Q=1 (-6 dB Okt), Q=2 bus didesnis slopinimas... na bent jau pas kitus aparatus tai taip, manau ir pas Clarion tas pats... pas Alpine yra Q=1...2...3...4, ir reiskia kokios eiles filtras slopina nereikalingus koreguoti daznius...
na jei kas nesuprato, arba mano paaiskinime pamate kokiu nors "netikslumu", labai nepykit...;)