View Full Version : HIFONICS ZEUS ZS-6400 ar Hifonics ZEUS ZX 6000
Andriuzs
2007-05-03, 02:27 PM
Dabar esama situacija:
Magas jvc sh909
Komponentai alpine spx 177r
Stiprintuvas alpine mrp-240
Auto ford mondeo hacbekas
negaliu apsispersti ka daryti....
Koks butu geresnis varijantas Hifonics ZEUS ZX 6000 stiprintuvas ir alpine swr subas o komponentai lieka ant to pacio stiprintuvo ar nuo HIFONICS ZEUS ZS-6400 jungti komponentus ir alpine sws suba nes manau kad swr subui uzmaitinti neuztektu
Noreciau isgirsti protingu zmoniu nuomones O:)
marko
2007-05-03, 04:34 PM
Nesu iš tų labai galvotų audio srityje,bet imčiau 6000 ant boso ,o alpaino stipra palikciau.Haifas energingas ir galingas žemuosiuose dažniuose tad liauniems spxams į sveikatą tikrai neišeis ;)
Andriuzs
2007-05-03, 05:39 PM
as irgi manau kad spx'ams HIFONICS ZEUS ZS-6400 butu per galingas O:) nes ir to alpine neina visiskai isnaudoti atrodo kad galios pakanka tik neaisku kaip su kokybe nes tokiu daiktu niekas is pazystamu neturi tai negaliu palyginti....
marko
2007-05-03, 05:57 PM
Kas dėl kokybės,tai viena aišku hifonics'as pastaruosius keletą metų stipriai atpigino savo gaminius tad kokybė stipriai nukentėjo.Kur čia nenukentės jei US ebayjuj jie po 150usd vaikšto :mrgreen: Kita vertus jų pranašumas prieš konkurentus yra puiki schmotika,tad sudėjus netgi prastesnes detales rezultatas gaunamas visai neblogas.
Jei į temą turėjau poros metų senumo ZX'a visai patiko,galingas,savo pinigus manau atgroja,nors kokybės su juo man trūko.Alpine stipro negirdėjau,bet faktas kad ne stebuklas,hifonicsas manau gražiau gros.Tad bet kokiu atvėju į kokybės aukštumas nesilygiuok... Dėl SWR irgi pagalvočiau jei svarbu ne tik kilbasinimas.Na čia tik mano nuomonė.
Tarp kitko neseniai visai nusipirkau senutėlį hifonics monobloką su 400 dampingu,va ten skaitau yra stiprintuvas...
Andriuzs
2007-05-04, 12:06 PM
Zinau kad jei nebrangus yra todel ir atkreipiau demesi i juos... dar ziurejau is senesniu alpine atrodo mrd-500 bet kazkaip nelabai nori pirkti seno daikto o i kokybes aukstumas as kas be ko nesilygiuoju man svarbiausia kad paciam patiktu kaip skamba :smt020